Üzenet az Egyháznak (Klérusnak) – ne engedjetek a világi társadalmak általi megfélemlítésnek
2011. augusztus 27. szombat


Leányom, bárcsak több pap és a Katolikus Egyház több tagja megnyitnák elméjüket, és elfogadnák, hogy Én szólok most a világhoz ezen üzeneteken keresztül, akkor az Én szívem könnyebb lenne.

Az Én ájtatos követőim azok, akik a világosság lángját tartják, ahogyan gőzerővel haladnak előre figyelmeztetéseim terjesztésével a világban, hogy arra bátorítsák Gyermekeimet, hogy Előttem ők maguk megtérjenek. Óh, mennyire elszomorít látnom, hogy azok a Felszentelt Szolgáim, akik azt vallják, hogy Szavamat, Tanításaimat kommunikálják a világnak, elméjüket mennyire bezárták. Annyira megkeményedett a szívük, hogy összetörik az Én szívem.

Tanításaim azt a tényt támasztják alá, hogy isteni kinyilatkoztatások vannak és voltak, az idők kezdetétől. Azt gondolták, hogy az Én Anyám vagy Én nem fogunk kommunikálni Gyermekeimmel évszázadokon keresztül? Örömmel szentelnek figyelmet a rég eltávozott szentek szavának, jóval azt követően, hogy üzeneteik eljutottak a világba. De nem úgy a maiaknak. A különbség most az, hogy nem fognak időt kapni, hogy lehetőségük legyen megemészteni ezeket az üzeneteket az eseményt követően. Mert több idő nem lesz, mint azt tudjátok.

Felszólítalak benneteket, felszentelt szolgáim és Szent Plébánosom (megj. a Pápa), hogy olvassátok Szavaimat (Üzeneteimet) az emberiségnek most. Soha nem volt annyira szükségetek a földi eseményekbe való beavatkozásomra, mint most. Emlékezzetek, hogy halottaimból támadtam fel és megígértem, hogy visszajövök. Mennyire vagytok felkészülve most? Milyen gyakran emlékeztetitek Gyermekeimet az Előttem való megtérés szükségességére? Milyen gyakran vagytok hajlandóak Gyermekeim bűneit meghallgatni, mikor olyan elfoglaltak vagytok? Nem biztosítotok időt a gyónások meghallgatására. Cserbenhagytok felszentelt szolgáim, és ezzel nagyon megbántotok. Megtagadni Gyermekeimtől a szentségekhez való jogukat – ez megbocsáthatatlan. Ébredjetek most fel és kövessétek az Én utasításaimat. Teljesítsétek a kötelességeteket Gyermekeimmel szemben, ahogyan azt Szent Fogadalmatokban ígértétek Nekem. Kérlek, ne fordítsatok hátat Tanításaimnak.

A hit – és különösen szeretett felszentelt szolgáim hite – jelentősen gyengül. Ez a sátán átkainak következménye, aki közöttetek jár egy ideje, pusztítást végezve Egyházamon belül és azon kívül. Emlékezzetek erre Felszentelt Szolgáim. Ez a sátán munkálkodása. Sohasem szabad megadnotok magatokat az ő gyötréseinek, hogy azzal eltávolítson benneteket az Irántam való kötelességetektől.

Hallgassatok most Rám. Figyeljetek az Én figyelmeztetéseimre, és készítsétek fel nyájamat, hogy most keresni tudják bűneikért a bűnbocsánatot. Úgy cselekedjetek, hogy egyházam folytassa majd a harcot Tanításaim igazságáért, és ne engedjen a világi (szekuláris, nem egyházi) társadalmak megfélemlítésének, hogy benneteket megrettentve sarokba szorítsanak. Mert ha ezt megengeditek, akkor megadjátok magatokat a gonosz kísértéseinek, akinek a hazugságai már lerombolták egyházam nagy részét.

Ti vagytok, felszentelt szolgáim, az Én mentőövem, és szükségem van most a segítségetekre drága Gyermekeim megmentésében, mikor azzal a gyötrelemmel néznek szembe, amely elméjüket elfordítja az Én tanításaim igazságától és az Én Örök Atyám létezésétől.

Felszólítalak benneteket, hogy hallgassatok meg Engem, ha hívlak benneteket.

Szeretett Tanítótok

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
A próféciák, melyek ezen prófétámon keresztül adattak, most beteljesednek
2011. augusztus 24. szerda 16:38


Drága szeretett leányom, a világon minden nemzetnek lesz lehetősége az Én üzeneteim elolvasására, melyeket rajtad keresztül adok. Mert mikor a Nagyfigyelmeztetés tanúivá válnak majd, akkor keresni fogják az Én vezetésem, hogy az erőt adjon nekik.

Fáradt vagy most leányom, ahogyan a szenvedés fokozódik, de pár napon belül enyhülést (haladékot) kapsz. Mindezt azért kérem tőled, mert szükségem van a szenvedésen keresztüli segítségre, hogy megválthassam a halálos bűnben lévő embereket. Próbáld az előnyeit látni annak, amit ez hoz, mert egy napon, Velem együtt fogsz örvendezni ezen munka gyümölcsein.

Meneteljetek előre nagy számban Gyermekeim, mert azok a próféciák, melyek ezen prófétán keresztül adattak, most beteljesednek, ahogyan ezen weboldal hitelességébe vetett hit is.

Imádkozzatok most Gyermekeim, hogy ti, az Én hadseregem sokasodjatok, és alkossatok egységet a lelki csatához, mely rátok vár.

Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus


Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
A gonosz jónak van beállítva, míg a jó gonosznak
2011. augusztus 22. hétfő; 20:10

Ha az ember megkérdőjelezi saját hitét, el kell gondolkodnia. Ha bizonytalan, Engem kell kérnie, hogy nyissam fel szemeit. Ha nehéznek találja az imádkozást, Engem kell kérnie, hogy nyissam meg száját. De ha nem hallgat az igazságra, akkor mások imáira van szüksége.

Gyermekeim, mélységesen aggódom amiatt, ahogyan a gonosz jónak van beállítva, miközben a jót gonoszként mutatják. Világotokban minden a visszájára fordult. Mert ti, akikben nincs mély hit (áhítat) Irántam, akkor sem lesztek bölcsebbek.

A világban most a nevetekben hoznak intézkedéseket, a kormányzat, az egyház és az állam valamennyi szintjén, és erről megfeledkeztek.

Rossz törvények kerülnek bevezetésre és kerülnek bemutatásra az emberiségnek, mintha az ő érdeküket szolgálnák. Ebben benne vannak az új uralmi rendszerek, orvosságok, külföldi segélyek, oltások, és az új vallási és egyéb doktrínák (elméletek) prédikálása, tanítása. Soha ekkora összezavarodottság még nem volt Gyermekeim között.

A felszínen úgy tűnik, minden kontrollálva van, és rendben van a maga módján. De az egyetlen valós rend, amely létezik, az azoknak a keze által rejtve marad, akik a világ eseményeit irányítják, gonosz módszereikkel a zárt ajtók mögött.

Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni gyermekeim. Felém kell fordulnotok segítségért, hogy a titkos globális hatalmak által tervezett gonosz események meggyengülhessenek. A ti egyetlen utatok a valós szabadság felé az, ha Bennem való hiteteket újra lángra lobbantjátok. Ez hamarosan megtörténik, drága Gyermekeim, amikor megjelenek a világnak, a Nagyfigyelmeztetés alatt, amely egyre közeledik.

Felszólítalak benneteket, hogy imádkozzatok azokért, akiknek van látásuk, mégis vakok az Én Legszentebb Szavamra. Imádkozzatok azokért, akik folytonosan kiforgatják az Én tanításaimat, és az Én felszentelt szolgáimért, akik gyávaságból behódolnak a kormányok által feléjük támasztott igényeknek. Most csak egyetlen uralkodó van, akire a jövő van bízva, és az az Én Örök Atyám, Isten, a Teremtő, a Mindenség Teremtője. Mutassatok Felé mindenben hűséget, és biztos támaszra fogtok lelni miközben az igazság útján haladtok előre.

Szeretett megváltótok

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Klimatikus káosz lesz tapasztalható most számos országban.Az Én Atyám haragos
2011. augusztus 25. csütörtök; 20:00


Drága szeretteim, imádkozásra szólítom fel valamennyi Ima harcosomat másokért. Ez magában foglalja a hitetleneket, és azokat, akik az erőszak és gyűlölet csapdájába estek. Ők kétségbeesve vándorolnak, próbálják megtalálni a szeretetet és békét az életükben, de lehetetlennek érzik ezt. Rendületlenül kell imádkoznotok értük, mert imáitok nélkül a Pokol tűzében fognak elmerülni. Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen. Ha csak felbátorodnak, hogy egy kicsit közeledjenek Felém, és felkészülnek Szavaim meghallgatására, akkor kegyelmeket fognak kapni, hogy Karjaimba vehessem őket.

Leányom, a világnak most le kell ülnie és meg kell hallgatnia Engem. Nagyon rövid időn belül földrengések és áradások tanúja lesz a világ. A klimatikus katasztrófák által okozott káosz, számos országban lesz tapasztalható. Ezek az Én Atyám által kimért büntetések az emberiségre. A bűn meg lesz büntetve leányom, és azok az országok, melyek az abortusz hirdetésében vétkesek, nem fognak elmenekülni az Én Atyám keze elől, amely le fog sújtani. Az ima sok hasonló büntetést elhárított már, de az emberiség folytatja a bűn elkövetését, és megbántja az Én Atyámat az egymás, beleértve az ártatlan gyermekeket az anyaméhben, ellen elkövetett hitvány és förtelmes tetteivel.

Sürgetlek benneteket, hogy imádkozzatok azon Gyermekeimért, akik olyan országokban élnek, melyek nem fogják elkerülni ezt a büntetést. Az Én Atyám haragos. Nem fog továbbra is hátradőlni és nézni, ahogyan az ember elpusztítja az emberiséget. A Föld elpusztulna, ha az emberiséget nem állítaná meg. Ő, az Én Szeretett Atyám, visszatartja ezen büntetés nagy részét a Nagyfigyelmeztetés utánig. Ezt követően, annak ellenére, hogy az emberek megtérnek, mégis folytatják majd visszatérésüket a bűnhöz. A megtapasztalt büntetések azt mutatják az emberiségnek, milyen szigorú is tud lenni az Én Atyám. Ő minden gyermekét szereti, de Ő teremtette ezt a világot, és az ember egyszerűen nem pusztíthatja azt el.

Imádkozzatok most Gyermekeim, minden testvéretekért.

Jézus Krisztus

Az Emberiség Királya

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Egyetlen bűn sem olyan súlyos, hogy ne lehetne megbocsátani
2011. augusztus 23. kedd; 23:45


Leányom, te most kezded el megérteni a szenvedés valóságát. Amikor a kiválasztott lelkeket arra kérem fel, hogy szenvedjenek, akkor ők úgy szenvednek, amint azt Én tettem a Keresztre feszítésem kínjainak átélésekor. Amint Halálom által az embereket megváltottam a bűnből, úgy a ti szenvedésetek is megmentheti az emberiséget az örök kárhozattól. Azáltal, hogy önként felajánljátok szenvedéseteket, áldozatot hoztok, mely által az emberi lelkeknek megmutatkozhat az Isteni irgalmasság.

Ha több lelket kérnék fel arra, hogy ezt tegyék, talán félelmet mutatnak és elutasítanák. Ugyanakkor sok olyan lélek szenved, akik nincsenek tudatában annak, hogy ők is kiválasztott lelkek. Sok gyermekem azt kérdezheti, hogy egyes emberek miért szenvednek és mások miért nem? Az Én válaszom az, hogy azokat az igaz szívűeket választom ki, akik alázatosak ebben az életben, akik mások szükségleteit a sajátjuk elé helyezik. Egy gyengéd szívű lélek felveszi az Értem való szenvedés szerepét. Ez egy ajándék Tőlem. Lehet, hogy nem tűnik ajándéknak, de amikor ezt az ajándékot megkapjátok, akkor lelkek ezreit mentitek meg naponta az Én nevemben.

Most fel szeretném szólítani Követőimet napi egy áldozat meghozatalára, mely hasonlít a szenvedéshez (lemondáshoz), hogy ezáltal segítsenek Nekem azon lelkek megmentésében, akik meghalhatnak halálos bűnben a Nagyfigyelmeztetéskor. Kérlek benneteket, hogy kérjétek Tőlem ezt az ajándékot.

Kérem az alázatos lelkeket, hogy hozzanak egy személyes áldozatot, Dicsőségemre. Azok a lelkek pedig, akik úgy érzik, hogy ezt nem tudják megtenni, azt mondom, hogy különleges kegyelemmel áldlak meg benneteket, mert tudom, hogy az Irántam való szeretetetek és imáitok által megmentitek testvéreitek lelkeit.

Gyermekeim, tudnotok kell a következőt: az üzenetek hatására követőim hadserege naponta növekszik. Nemsokára milliós nagyságúvá nő. Csak azokat szólítom fel, akik elég bátrak ahhoz, hogy felvegyék a kesztyűt. A bátorság a szeretetből fakad. A bátorság értelmezése eltér ember és ember között. Egyszerűen arra kérlek benneteket, hogy szeretetemről beszéljetek a világnak. Emlékeztessétek arra az igazságra őket, amelyet a Szentírás tartalmaz. Mondjátok meg nekik, hogy nemsokára visszatérek, hogy Irgalmasságom nagy ajándékát felajánljam. Mert ha hamarosan ítélni jönnék vissza a világba, akkor a Mennyország kihalt lenne, annyira elterjedt ma a bűn.

Terjesszétek Örömhíremet. Emlékeztessétek arra őket, hogy amikor valaki iránt szeretetet éreznek, őszinte, tiszta szeretetet, még akkor is, ha csak egy futó pillantás, vagy egy jó tett lenne az, aminek tanúi vagytok, akkor Én ott jelen vagyok.

Mondjátok el nekik, hogy szeretet nélkül kiszáradnának és semmivé válnának.

Mondjátok el nekik, hogy amikor rájuk nézek, akkor ők meztelenek, világi tulajdon nélküliek, az Én szememben. Én csak a jóságot, vagy a romlottságot látom a lelkükben.

Mondjátok el azoknak a szegény, félelemmel telt lelkeknek, akik szégyenkeznek életvitelük miatt, hogy Én megbocsátó vagyok, minden irgalommal teli, és hogy kitárt szerető Karjaimban fogom őket köszönteni. Csak annyit kell tenniük, hogy jöjjenek Hozzám, és kérjék segítségem. Sohasem fogom elutasítani a bűnösök könyörgéseit, nem számít, milyen sötétek bűneik. Megbocsátok mindazoknak, akik őszintén bűnbánóak, bármely korábban elkövetett vétkükért.

Szívük meg fog könnyebbülni, és szeretetem vissza fogja hozni a világosságot az életükbe. Dicsőségben fogok eljönni újra, gyermekeim, nem azért, hogy megijesszelek benneteket, hanem, hogy ajándékaimat hozzam nektek, ugyanazokat az ajándékokat, amelyeket a sátán munkálkodása miatt visszautasítottatok.

Jöjjetek. Hajtsatok fejet. Tegyétek félre szégyenkezésetek és kérjetek megbocsátást Tőlem most. Semmi sem botránkoztat meg Engem, gyermekeim. Egyetlen bűn sem olyan nagy, amit Én ne tudnék megbocsátani, ha őszinte bűnbánatot mutattok. Ne késlekedjetek. Most keressétek a megváltást, még mielőtt túl késő lenne.

A ti szerető Jézus Krisztusotok, Az Emberiség Megváltója

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
A pénz, és ha túl sok van belőle, megrontja a lelket
2011. augusztus 21. vasárnap; 23:00


Drága, szeretett leányom, ma éjjel azért látogatlak meg, mert a világ szakadatlan erőszakban kezd el kitörni, ahogy egyik nemzet a másik után bombázni fogja egymást, hatalmat és dicsőséget keresve. Imádkozzatok, mindazokért a lelkekért, akik ebben az erőszakban meg fognak halni, hogy Atyám Királyságában kegyelemre találhassanak.

Leányom, a világ most fogja elszenvedni az előre megjövendölt változásokat, hogy megtisztuljon azért, hogy az emberek méltók lehessenek Ígéretemre. Továbbra is meg lesz engedve nekik, hogy az anyagi dolgoktól meg legyenek fosztva, azok által a kapzsi emberek által, akik a hirtelen halálukért felelősek. Ahogy ezek a megpróbáltatások fokozódnak, úgy fognak ezen gyermekek is megszabadulni a sátán üres ígéreteinek bilincseitől, ő (a sátán), aki elcsábítja a gazdagokat azáltal, hogy még többet ígér nekik, és aki most továbbra is kérkedik a hivalkodó közönségesség ocsmányságával, hogy az egész világ lássa. Ezt azért fogja tenni, hogy Gyermekeim, ne csak irigykedjenek majd a gazdagokra és hírességekre, hanem majd minden tőlük telhetőt megtegyenek azért, hogy utánozzák őket. Miközben ő (a sátán) Gyermekeimet ebbe a fészekbe hajtja, ahol a jelentős gazdagság külső látszatának elérése számukra egy fontos célnak fog tűnni, sikeresen el fogja távolítani őket az igazságtól.

Amint csupaszon és meztelenül maradtok, Én majd felöltöztetlek újra benneteket, Gyermekeim, csak ezúttal ez egy fegyver – palást lesz, azzal a céllal tervezve, hogy védelmet nyújtson nektek a rossz emberek gonoszságaitól. Amint fel lesztek vértezve, készen álltok majd arra, hogy egy más életfelfogással menjetek ismét a világba. Egy olyan életfelfogással, amelyben a felebaráti szeretet fog a legfontosabb célnak számítani. Ha egymás iránt szeretetet mutattok, akkor az Irántam való valódi szereteteteket bizonyítjátok.

A jólét és gazdagság látszata, amelyhez nagyon kevés Gyermekem férhet hozzá a világban, semmi több: csak látszat. Mert nincs mögötte semmi. Meg lesztek kísértve, hogy hasonló gazdagság után kutassatok, amint a csaló arról győz meg benneteket, hogy a nagy gazdagság és hírnév után kell vágyakoznotok. Az igazság az, hogy míg ti üres és értelmetlen vágyaitok kergetésével vagytok elfoglalva, figyelmen kívül hagyjátok kötelességeiteket Velem szemben.

Soha ne engedjétek, hogy a gazdagsággal és a hírnévvel való kérkedés elcsábítson benneteket, tudván azt, hogy a pénz, és ha túl sok van belőle, az megrontja a lelket. Mindazok, akiknek olyan sok pénzük van, hogy nem valószínű, hogy még ebben az életben el tudják azt költeni, oda kell adniuk azoknak a kevésbé vagyonos (szerencsétlen) embereknek, akiknek az élelemre is kevés jut. Ha ezt megteszitek, megmenthetitek lelketeket. De ha még többre éheztek, habár már van elég, hogy egy egész nemzetet etessetek és ruházzatok, akkor éhezni fogtok. Az élet kenyere számotokra, az alázatos elfogadása annak, hogy az egymás iránti szeretet az, amit Én tanítottam nektek. Felebarátaitokat szeretni azt jelenti, hogy azokkal törődtök, akiknek semmijük sincs.

Ébredjetek fel és fogadjátok el az igazságot, még mielőtt túl késő. Sokkal nehezebb Atyám kegyelmére lelniük azoknak, akik nagy anyagi vagyonnal rendelkeznek, kivéve, ha megosztják másokkal. Emlékezzetek erre. Mindazoknak, akiknek kevés van, de irigykednek azokra, akiknek látszólag minden anyagi kényelmük megvan, amire ők is vágyakoznak, azt mondom, hogy óvatosnak kell lennetek. Csak egyetlen palota létezik, amelybe meg kell próbálnotok belépést nyerni, és ez az a palota, amely a földi Új Paradicsomban vár rátok. Csak azok fogják a kulcsot megkapni, akik szívükben, elméjükben és lelkükben alázatosak.

A ti szeretett Megváltótok,

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Mi készteti a fiatalokat arra, hogy ennyire szégyelljenek Engem?
2011. augusztus 19. péntek; 23:00

Drága szeretett leányom, Szeretetem a fiatalok, különösen a tinédzserek és a fiatal felnőttek iránt, nagyon mély. Hasonlóképpen, mint a szüleik, szeretetet, boldogságot, aggodalmat és néha haragot érzek, miközben látom őket felnőni. Ó, mennyire fáj a szívem, amikor hallom őket, ahogy azt mondják, nem hisznek Istenben, az Én Örök Atyámban. Ők, az Én kis gyermekeim, arra vannak nevelve (olyan befolyás alatt állnak), hogy Őt (Istent) megtagadják, azért, hogy látszólag beilleszkedjenek barátaik közé, hogy ne lógjanak ki közülük.

A tény az, hogy többé már nem könnyű a fiataloknak beismerniük szeretetüket Irántam, még akkor sem, ha elfogadják Létezésemet. Ez a beismerés, kínos helyzetbe hozhatja őket, amikor a Belém, Jézus Krisztusba vagy az Én Örök Atyámba vetett hitüket kigúnyolják, mert egy úgynevezett „magasabb rendű élőlényt” részesítenek előnyben. Mi készteti arra a fiatalokat, hogy ennyire szégyelljenek Engem? Miért érzik úgy, hogy egy olyan világba kell beilleszkedniük, amelyből hiányzik a lélek vagy nem törődik egyáltalán a lelki élettel?

A zene és a művészet nagy befolyással van ezekre a drága kis lelkekre, akiknek a Mennyország és a pokol valóságáról nem beszélnek. Ők, mint minden más gyermekem, akik rendületlenül kerülik, hogy bárminemű említést tegyenek Rólam, tanításaimról, vagy az Én Örök Atyám létezéséről, alighanem szintén elvesznek a vadonban.

Szülők, felszólítalak benneteket, hogy beszéljetek gyermekeiteknek a földi létezésük igazságáról. Arról, hogy honnan jöttek, és hogy milyen sors vár rájuk ezután az élet után. A ti kötelességetek segíteni nekik, hogy megnyissák szívüket Szeretetemre. Gyengéden vezessétek őket Hozzám, de használjatok fel minden lehetséges eszközt, hogy lelkük megmentésében segítsetek. Tegyétek ezt irántuk való szeretetekből. Talán az évek során elhanyagoltátok kötelességeiteket, de most itt az ideje, hogy helyrehozzátok. Az Irgalmasság Rózsafüzérének az ő lelkükért való imádkozása által, segíthettek nekik. Jobb lenne, ha ők még ebben az életben, kitárt karokkal, önszántukból jönnének Hozzám.

A fiataloknak a következőt mondom: ha hisztek Bennem, akkor ne féljetek ezt nyíltan megvallani. Ne tagadjatok meg Engem, mert Én vagyok a ti mentőövetek, aki nélkül nincs élet. Amikor a többiek látják milyen erős a hitetek, akkor hajlandóbbak lesznek megnyitni szívüket Felém. Ez részetekről sok bátorságot követel, de a kegyelmek, amelyeket Tőlem fogtok kapni bátorságotokért, ellensúlyozni fogja félelmeiteket. Amint elmondjátok az embereknek, hogy Én létezem, amint tiszteletet és szeretetet mutattok irántuk, és magatokhoz vonzzátok őket, akkor tisztelni fognak benneteket, amikor Rólam beszéltek. Lehet, hogy furcsának tűnik, hogy az egyik lélegzetvételkor Rólam, a másikban pedig világi dolgokról beszéltek, de amikor ezt teszitek, akkor hitetekben is megerősödtök. Nemcsak nagy szeretetet fogtok megtapasztalni Irántam szívetekben, ez barátaitok lelkét is meg fogja menteni.

Használjátok az internetet üzeneteim terjesztésére. Beszéljetek ezekről. Nem számít, ki gúnyol ki benneteket. Mert ha ezt teszitek, akkor világszerte sok-sok fiatalnak lesz majd része az örök életben, a megtérések eredményeként.

Most induljatok, értékes, ifjú Hadseregem. Itt az ideje, hogy bátorságot vegyetek Üzeneteim terjesztéséhez, amelyek a világban ennek a generációnak adatnak, arra emlékeztetvén őket, hogy ki vagyok Én, hogy miért mentettelek meg mindannyiatokat a pokol mélységéből, és hogy miért nyújtom most ki kezemet, hogy még egyszer megmentselek benneteket.

Ez az az idő számomra, amikor kinyújtom kezemet, hogy kézen fogjalak benneteket.

Szeretlek benneteket.

A ti szeretett Megváltótok és barátotok

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Hogyan lesz a Nagyfigyelmeztetés ajándék az emberiség számára?
2011. január 2. 21:45 óra

Miért félelemkeltőek ezek az üzenetek?

Szeretett leányom, amikor az emberek ezeket az üzeneteket olvassák, meg fogják kérdőjelezni ezeket és kételkedni fognak bennük, vagy ízekre szedik. Sőt kigúnyolják és megkérdezik, hogy miért nem örömöt és boldogságot hirdetnek ezek az üzenetek? Miért félelemkeltőek? Egészen biztos, hogy ez a megközelítés, a világgal való kommunikálásra, nem Jézus Krisztustól származna? Biztos, hogy Jézus Krisztus a szeretetről és nem a rettegésről prédikál? Ezekre a szemrehányásokra egyszerű válaszom van. Ezeken az üzeneteken keresztül Irgalmasságomat mutatom meg nektek, mert én mindannyiatokat szeretem. Először, mint Megváltó jöttem el hozzátok, hogy megszabadítsalak benneteket, és hogy ebben mindenkinek része lehessen. A Kereszten elszenvedett halálom által nektek még egy esély adatott arra, hogy beléphessetek Atyám Birodalmába.

Most azonban, mint Igazságos Bíró jövök vissza hozzátok. Szeretetem által először is irgalmasságomat mutatom meg nektek. Ez az Irgalmasság, az előzetes figyelmeztetés formáját ölti magára, hogy segítségül szolgáljon nektek abban, hogy rendbe hozzátok életeteket, mielőtt még az Ítélet Napján visszatérek. Minden egyes ember iránti Együttérzésemen túl, még egy utolsó lehetőséget adok nektek arra, hogy megnyissátok szíveteket, és hogy életeteket úgy éljétek, ahogyan azt kellene.

A Földi örömet nem lehet a Mennyország örömével összehasonlítani.

Térjetek meg bűneitekből, tartsatok bűnbánatot és az imát hozzátok vissza életetekbe. Az Igazságra irgalmasságom által figyelmeztetlek benneteket. Hogy úgy gondoljátok, hogy az öröm hiányzik üzeneteimből, annak a ténynek köszönhető, hogy az emberiség hátat fordított az igazi örömnek. A Mennyei örömet nem lehet a Földi örömmel összehasonlítani. Tiszta lesz az a Földi öröm, amely igaz szeretetből fakad. De nincs semmi értelme annak az örömnek, amely a világi javak hatására keletkezik.

Gyermekeim, az öröm, amit éreznem kellene, akkor, amikor nézlek benneteket, sajnos nagyon rövid életű, amiatt, amit ma a világban látok. Amit számotokra ti értékesnek tartotok az nem más, mint a világi javak, vagy mások elismerő dicsérete veletek szemben. Arra, hogy a következő (örök) életre felkészüljetek, kevés időt fordítotok.

A Nagyfigyelmeztetés nem más, mint ajándék

Irgalmasságomat ajándékként kapjátok. Fogadjátok el. Élvezzétek. Nyújtsátok felém kezeteket. Ti mind. Én vagyok a ti mentőcsónakotok azon a tűztengeren, amely tele van váratlan áramlatokkal és kitörésekkel. Mentsétek meg magatokat most, vagy számoljatok azzal, hogy egy ilyen nagyságrendű áramlat magába szív benneteket, és ha az utolsó pillanatban mégis úgy döntötök, hogy elfogadjátok, hogy a mentőcsónak felvegyen benneteket, nem lesz erőtök, hogy bemásszatok.

A világ megtisztulása folytatódik

Belefáradtam, gyermekeim. Bármennyire próbálok közvetíteni számotokra, még most is, sokan közületek, nem akarják meghallani. Még papjaim sem törődnek felhívásaimmal, amelyekkel Irgalmasságomat akarom kinyilvánítani. Mivel a világban a megtisztulás folyamata folytatódik, és egyre jobban felgyorsul, itt az ideje gyermekeim, hogy hívjatok Engem.

Földrengések és más globális katasztrófák

Ne féljetek a viharoktól, földrengésektől, cunamiktól, az áradásoktól, a vulkánkitörésektől és a hőhullámoktól, amelyek azért ereszkednek le a Földre, hogy segítsenek megállítani az Antikrisztust és kezének lesújtását. Az Én követőim, biztosan tudni fogják azt, hogy az új Paradicsomban mi vár majd rájuk, akkor, amikor a Föld és az Ég eggyé válik.

Ezeknek a dolgoknak meg kell történniük. Ezeket, mint előre megjövendölt eseményeket, nem lehet megállítani. Azonban ezek az események gyermekeim, csak rövid ideig fognak tartani.

Ti, híveim, meg lesztek jutalmazva, tekintettel az óriási ellenállással szembeni hitetekért és kitartásotokért. Felbecsülhetetlen lesz gyermekeim számára az az öröm, amelyben akkor részük lesz. A fény gyermekeit dicsőség és szeretet veszi majd körül ami, rájuk vár. A sötétségben levők, nem fogják tudni a fényt elviselni. Lehet, hogy ők is megpróbálnak a fénybe kerülni, de az majd nagy sebet fog rajtuk ejteni, ezért el kell majd rejtőzniük. De akkor már nem lesz hova menni, csak a sötétség barlangjába, amelyet maga a Sötétség Királya, az Ördög ural. Ez az, amit szeretnétek?

Hogyan működik a sátán az emberek által

Fel tudjátok ismerni azt a terrort, amelyet a csaló mutat be nektek? Nem ismertétek fel, hogy ő van minden olyan cselekedet mögött, mint az egoizmus, kapzsiság és az önszeretet? Miközben azt hiszitek, hogy az az élet, amit ti éltek, izgalmas, szórakoztató és mozgalmas, és ami költekezésből, evésből, hiú öltözködésből és az állandó szórakozás kereséséből áll, nincs egyáltalán tudomásotok arról, hogy mi áll cselekedeteitek mögött. Az ördögtől jön az a titokzatos hang, amelyet meghallani nem tudnátok, de megérzitek azt, és amely arra beszél rá benneteket, hogy több és több szórakozást, izgalmat és feszültséget keressetek. Attól függetlenül, hogy mit tesztek, azt váltja ki belőletek, hogy nevessetek, és hogy lelkesedéssel tapsoljatok. Ez még nem annyira súlyos. A legnagyobb kívánságok arra ösztönöznek, hogy állandóan önmagatok kielégítése után járjatok. Mire jó ez? Jó érzést hagy maga után, ha elmúlik? Természetesen nem. Legalább megállnátok és megkérdeznétek önmagatoktól, hogy mi lenne, ha ezeket a dolgokat nem tudnátok tovább csinálni? Mi lenne akkor? Értelme lenne ennek? Először, igen. Lehet, hogy frusztrálna benneteket, hogy nem lenne meg az, amire szükségetek van, de ez csak azért van, hogy arra koncentráljatok, hogy életbe tarthassátok magatokat. Az élelmiszer fontosabb lesz majd, mint az anyagi javak élvezete; mert ha már nincs mit ennetek és éheztek, csak akkor fogjátok meglátni, hogy az egykori csábításoknak semmiféle értelme sem volt. Ez most a megtisztulás folyamata, amely most a világban egyre jobban felgyorsul. A megtisztulás által, amely a tisztogatás formájában következik be, visszanyeritek lelki egészségeteket. Akkor, de csak akkor lesztek arra készen, hogy be tudjátok fogadni Igazságot.

Hogyan éri el a sátán azt, hogy üresnek érezzétek magatokat

Gyermekeim, ti nem látjátok a sátán munkálkodásait. Nem láthatjátok őt, mégis ő most minden időt arra használ fel, hogy megpróbáljon Tőlem ellopni benneteket. Ő, gyermekeim, borzasztó fájdalmat okoz nektek. Mindenféle kísértésekkel keresztezi útjaitokat, felhasználva a pénz, a szépség, a vagyon és a tehetség világi vonzerejét, amelyet elnyeltek a kapzsiság és vágy által. Azt hiszitek, hogy tökéletesek vagytok, ha mindezeket a dolgokat összegyűjtöttétek. Sajnos, ez nem igaz. Ez az a hazugság, amelyet a sátán arra használ fel, hogy kizsákmányoljon benneteket. Ha valaki közületek már elérte a gazdagság büszke magaslatát és azon kapja magát, hogy mindent elvesztett, mindegy, hogy milyen okból, akkor legyetek hálásak. Csak akkor tudtok Engem valóban a szívetekbe fogadni, ha levetkőzitek a világ anyagi javait.

Üzenet a jómódúaknak

Azoknak mondom, akik gazdagok – nem ítéllek el benneteket. Azért, mert megvan az anyagi kényelmetek, nem jelenti azt, hogy nem a jó úton haladtok. De nektek van egy felelősségetek is, a megosztás, hogy azokkal is törődjetek, akik kevésbé „szerencsések” (vagyonosak), mint ti magatok. Ez a ti feladatotok. Nem a vagyon, vagy az anyagi kényelem az, ami helytelen. Nem az öröm, vagy a nevetés helytelen, amikor az életet élvezitek. Akkor az, ha ez már rögeszmévé válik, és amikor a luxus iránti vágyódásotok, a saját hitetekkel és mások jólétével szemben előnyt élvez, mert ez sértésnek számít Atyám szemében.

Vagyonaitok, házaitok, ruháitok és birtokaitok olyanok, mint az ég felhői, amelyek elvonulnak. Az egyik percben itt vannak, aztán tovább mennek. Ezeket nem tudjátok az elkövetkezendő életbe magatokkal vinni. A lelketek az, ami veletek fog jönni. Vigyázzatok lelkeitekre, mutassatok szeretetet egymás iránt és azoknak is, akik ebben az életben bánatot okoznak nektek. Kövessétek Tanításaimat. Kérjétek irgalmasságomat. Csak akkor fogtok egyesülni velem az új Földön, ami a Paradicsom lesz. Ne játsszátok el örökségeteket és helyeteket Atyám Királyságában.

A ti szerető Jézus Krisztusotok

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
A Nagy Szorongattatás az imák hatására enyhül
2011. augusztus 18. csütörtök; 20:45

Leányom, azok a követőim, akik olvassák, és jól eligazodnak a Szentírásban, saját emberi értelmezéseik miatt hajlamosak arra, hogy elragadtassák magukat, így könnyen elfelejtik azokat a tanításokat, amelyekben Én az egymás iránti szeretetről prédikáltam. Szeressétek egymást. Tiszteljétek édesanyátokat és édesapátokat. Tiszteljétek Teremtőtöket, Istent, az Atyát, és úgy éljetek, ahogyan azt megmondtam nektek: szeressétek és féljétek Atyámat.

Oly sok tanult ember, akik megragadtak Tanításaim saját maguk általi elemzésében, elfelejtenek egy dolgot. Azt, hogy amikor én újra eljövök, ítélni jövök. Egy percig sem gondolnak arra, hogy ez a saját életükben történhet meg, és nem egy távoli jövőben. Akkor miért kutatnak, és folyamatosan kutatnak, további magyarázatokért a Szentírás Szavaiban, amikor az igazság olyan egyszerű? Miért felejtik el azt, hogy a Szeretet minden, amit kérek tőlük? Az Irántam, a Megváltótok iránti szeretet. Isten, az Atya iránti, és az egymás iránti szeretet.

Azoknak az értelmiségi szakértőknek, akik nyilvánosan azt hirdetik, hogy ők képesek Tanításaim elemzésére, és még addig is elmennek, hogy megkísérlik megjövendölni visszajövetelem dátumát, ezt mondom: ha azt feltételezitek, hogy képesek vagytok az Én visszatérésem évét megnevezni, akkor ti sajnos tévedtek. Ez a dátum senkinek sem lesz megadva, sem az angyaloknak a Mennyben, de még szeretett Édesanyámnak sem. De Én kinyilváníthatom. A Szorongattatás egy ideje elkezdődött. A Nagy Szorongattatás pedig 2012 végétől fog elkezdődni. Ez a szörnyű időszak, szeretett Követőim imáinak hatására, enyhülni fog. Ez még tovább fog enyhülni a Nagyfigyelmeztetés utáni megtéréseknek köszönhetően. Ez az esemény, jó hír, Gyermekeim. Ez segíti, hogy az embereknek a sátán iránti rabszolgasága megszűnjön.

A vallási szakértők olyan gőgöt mutatnak, amelyet Én visszataszítónak találok

Sokan sajnos el fogják utasítani a felkészülésre felszólító Kéréseimet, annyira fogva tartja őket ez az úgynevezett intellektuális vallási vita, amely az emberi érvelésen alapszik. Az egyik megpróbálja felülmúlni a másikat, bizonyítandó, hogy ő a nagyobb tudású. Ezek a szakértők olyan gőgöt mutatnak, amelyet Én visszataszítónak találok. Ők semmivel sem jobbak, mint annak idején a farizeusok voltak. Elutasításuk megakadályozza az igazságot, miközben az ott van a saját szemük előtt.

Szavamat (Üzenetemet) Felszentelt Szolgáim elutasítják

Szavam (Üzenetem) süket fülekre talált. Szavamat (Üzenetemet) Felszentelt Szolgáim elutasítják, miközben Én megpróbálok kommunikálni velük a történelem ezen időszakában. De a Nagyfigyelmeztetés után nem lesz több mentségük arra, hogy ne álljanak fel, és hogy ne figyeljenek Utasításaimra. Mert akkor szét fogják tárni karjaikat, és könyörögve fogják majd Vezetésemet kérni a Nagy Büntetés idejére. Amikor ezek a próféciák feltáródnak azok előtt, akik kételkednek eme hírnök által adott Szavamban (Üzenetemben), akkor sürgetve arra kérlek benneteket, hogy vegyétek szent Kelyhemet, igyatok belőle, és harcoljatok a lelkek megmentéséért.

Mindannyiatokat sürgetlek, beleértve az önjelölt szentírási szakértőket is, hogy alázatosan üljenek le, és tegyék fel ezt a kérdést: Miért bátorítanám Én az egyszerű híveket, hogy a földre való visszatérésemet illetően vitába keveredjenek? Az egyedüli, ami most számít, az az, hogy eljövök. Legyetek készenlétben minden időben. Soha ne ítéljetek meg másokat az Én Nevemben. Keressétek, minden áron, az alázat ajándékát, mert ez lesz a ti útleveletek a Mennyországba.

A ti szerető Megváltótok,

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Hogyan kérjetek Engem, hogy segítsek nektek megoldani a gondjaitokat
2011. augusztus 17. szerda; 23:00


Szeretett leányom, a kegyelmek, amelyek reád áradtak, azért adatnak, hogy ebben a munkában megerősítsenek téged, külön bizalmat adva neked.

Az Irántam való bizalom, gyermekeim, nagyon fontos. Igen, sok örömet ad Szent Szívemnek, amikor Irántam való szereteteteket érzem. De csak akkor, ha valóban bíztok Bennem, és elengeditek minden aggodalmatokat, azáltal, hogy átadjátok azokat Nekem, így Én gondoskodhatom azokról, hogy ti már csak a valódi békét érezhessétek.

Oly sok gyermekem imádkozik különleges szándékokért. Mindegyiket egyenként meghallgatom. De amikor egy számotokra nagyon fontos dologért Hozzám imádkoztok, el kell engednetek félelmeiteket. A félelem nem Tőlem származik. Ez a sátántól származik, hogy gyötörhessen benneteket. Nem tudjátok ezt megérteni? Amikor féltek valamitől, amiről úgy érzitek, hogy az életeteket uralja, akkor minél jobban féltek, annál jobban meggyűlik a probléma.

Csak, amikor magatokba szálltok, és ezt mondjátok Nekem:

Jézusom, teljes bizalommal adom át Neked minden aggodalmamat ebben a kérdésben, hogy gondom most már a Tied legyen, hogy Legszentebb Akaratod szerint oldd meg.”

- csak akkor lesz béke elmétekben (szellemetekben). Ez az, amit Én bizalomnak nevezek, gyermekeim.

Az Irántam való bizalom azt jelenti, hogy teljes bizalmat mutattok. Rám hagyatkoztok. Bűneitekért haltam meg – egyenként mindannyiatokért, akik éltek, még ebben a korban is. Miért ne bíznátok Bennem?

Úgy szeretlek benneteket, mint ezen a földön egyetlen más teremtmény sem. Senki sem fog, és nem is tud úgy szeretni benneteket, mint Én. Emlékezzetek erre minden időben.

Most menjetek szeretettel és békével. Én mellettetek állok reggel, délben és éjjel, és csak a hívásaitokat várom.

A ti szerető barátotok és Megváltótok

Az Irgalmasság Királya

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com

Segítsetek Nekem minden Fiatal megmentésében – társadalmatokban ők a legveszélyeztetettebbek

2011. augusztus 15.; hétfő


Drága, szeretett leányom, miközben az Én Örök Atyám, a Magasságos Isten, az elkövetkezendő változásokra készíti fel a világot, tele van bánattal az emberiség miatt, aki még most is vak az Ő létezésének igazságával szemben.

Miközben Atyám, most kezdi nyilvánosságra hozni a változásokat a Földre való Visszatérésemet előkészítendő, olyan sok bűnt lát a világban, hogy sír bánatában, azokért a lelkekért, akiknek az elvesztése végül elkerülhetetlen lesz Számára. Az imádkozás, mindazon lelkek megmentéséért, akik ma még mindig léteznek a világban, és akik akarattal – pusztán dacból – fordulnak el Tőle (az Atyától), annak ellenére, hogy tudják és elfogadják az Ő létezését, segíthet megmenteni az ő lelküket. Folytasd az imádkozást, és hozz személyes áldozatokat ezekért a lelkekért leányom, mert ima nélkül aggódnod kell a jövőjükért.

Követőimre hagyatkozom, hogy imádkozzanak az elveszett lelkekért. Most már rövid a hátralévő idő, hogy meggyőzzék a hitre vakokat, hogy megnyissák szemeiket Isten, az Atya létezésének igazságára.

Fogjátok meg egymás kezét, világosság gyermekei, hogy az Irántam való szeretet-, és hűség – köteléketek elég erős legyen azon lelkek vonzására, akik nem fogadják el, vagy nem hisznek Létezésemben, vagy szeretett Atyám létezésében. Ne szakítsátok meg a hitnek ezt a láncát, mikor elérhetitek azon testvéreitek megmentését, akik már nem követik az Örök Élet igazságához vezető utat. Ehelyett, mivel meggyengültek a világi javak hajszolásában, határozott útmutatásra lesz szükségük, hogy segítségükre legyen.

Ne legyetek erőszakosak azokkal szemben, akik nem hisznek Istenben. Szelíden győzzétek meg őket, meséljetek nekik Keresztre feszítésemről, és arról, hogy az Én Örök Atyám hogyan hozta meg a végső áldozatot gyermekei megmentésére, azáltal, hogy a megváltás kegyelmének ajándékát adta nekik, a bűnök bocsánata által.

Atyám, most felhívja mindazok figyelmét, akik először olvassák ezeket az üzeneteket: Nektek minden egyes üzenetet el kell olvasnotok figyelmesen. Aztán imádkozzatok a Szentlélekhez, azért a kegyelemért, hogy képesek legyetek felismerni, hogy ezek az üzenetek isteni eredetűek. Nyissátok meg szíveteket, hogy befogadhassátok Szavamat. Érezzetek Engem a lelketekben, miközben a következőt kéritek Tőlem:

Jézus, ha ez tényleg isteni eredetű (valóban Te szólsz hozzánk), kérlek, áraszd el lelkemet szereteted jelével, hogy elismerhesselek annak, aki vagy. Ne engedd, hogy a hazugságok megtévesszenek engem. Mutasd meg nekem inkább Irgalmasságodat, azáltal, hogy megnyitod szemeimet az igazságra és a földi új Paradicsomod ösvényére.”

Ne feledjétek gyermekeim, kizárólag csak mély, szenvedélyes szeretetem miatt jövök a világhoz, hogy ilyen úton kommunikáljak veletek. Ez nem azért van, hogy sokkoljon benneteket, vagy, csak hogy valamilyen benyomással legyen rátok. Vagy, hogy ellentétet vagy vitát váltson ki. Az a célja, hogy segítsen minden lélek megmentésében, mindenekelőtt egy fiatal generációnak, akinek semmi érdeklődésük sincs a hit iránt, mert annyira el vannak foglalva saját életükkel, melyben Isten kis helyet foglal el. Mivel olyan nyelven szólok hozzájuk, amit megértenek, remélem, hogy sikerül figyelmüket felhívni azokra az eseményekre, amelyek kibontakozóban vannak. Ők a legveszélyeztetettebbek a ti társadalmatokban, gyermekeim. Létfontosságú, hogy elérjem őket, olyan gyorsan, ahogyan csak tehetem.

Gyermekeim, most gyűljetek össze Velem együtt, hogy megmentsünk minden fiatalt a világban ma. Segítsetek Nekem, hogy Királyságomba gyűjthessem őket, és így egyetlen egy értékes lélek se vesszen el Számomra.

Az egész Emberiség szeretett Megváltója

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Élvezzétek a dicsőséges életet, amely 1000 évre vár rátok
2011. augusztus 14. vasárnap ; 14:25

Drága, szeretett leányom, te továbbra is megvéded Szavaimat, amikor erre valójában nincs is szükség.

Szavaim, híveim szívét, úgy fogják áthatni, mint egy kard, amikor üzeneteimen elmélkednek, amelyeket kaptál, a világ számára. Amikor Szavaimat olvassák, tudni fogják az igazságot, mert Isteni világosságom, olyan hatással lesz rájuk, amit csak nehezen tudnak majd figyelmen kívül hagyni. Sokan megkérdőjelezik, és folyamatosan megkérdőjelezik, ugyanúgy, mint Noé idejében. Figyelmeztetve voltak, de nem akarták meghallani. Kizárták Atyám hangját, amikor Ő üzeneteket küldött Noén és más prófétákon keresztül. Csak azok menekültek meg, akik ezeket meghallgatták és engedelmeskedtek.

Hallgassátok meg most üzeneteimet. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket és engedjétek, hogy Szavam lelketekhez szóljon. Utasítsátok el a világi kedvteléseket. Csak az Én hangomra összpontosítsatok. Ezáltal megmentitek lelketeket.

Mindazok, akik nem akarnak hallani, mert hátat fordítanak, idővel, éhes szájjal fognak megjelenni, hogy miután megtörtént a Nagyfigyelmeztetés, felfalják Legszentebb Szavaimat. Mert akkor készen álltok majd Vezetésem követésére, azért, hogy Én megfelelőképpen kormányozhassalak benneteket a Földi Új Paradicsomba, ahol ti, a családtagjaitok és a szeretteitek, élvezni fogjátok a Dicsőséges Életet, mely 1000 évre vár rátok. Nem lesz semmi betegség. Nem lesz élelmiszerhiány. Nem lesznek gondok. Csak szeretet lesz, annak legtisztább formájában. Egy dicsőséges lét, amely a ti jogos örökségetek.

Kérlek benneteket, hogy most rendületlenül imádkozzatok a tisztánlátásért, hogy Szent Szavamat elfogadjátok, amikor megmutatják nektek, gyermekeim. Tekintsetek erre úgy, mint egész életetek egyik legnagyobb ajándékára. Fogadjátok be testetekkel, elmétekkel és lelketekkel. Mert csak akkor fogtok igazi békére lelni.

Szerető Megváltótok,

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Isten teremtette a világot – semmilyen más bolygó nem lehet ember által lakott
2011. augusztus 13. szombat; 17:00

A megtérés, leányom, prioritás kell, hogy legyen Gyermekeim számára, azáltal, hogy másoknak Üzeneteimről beszélnek a világban. Gyermekeim, naponta akár csak egyetlen lélek olyan nagy örömet szerez Nekem, amikor mások kezdik megnyitni szemeiket az igazságra.

Szeretett leányom, amikor az ember mindennap olyan elfoglalt, akkor kevés ideje marad életében az imára. Gyermekeim, az ima lehet egy pillanat, egy óra, egy szó, vagy bármilyen beszélgetés Velem. Nem számít, hogy az ember hol szólít meg Engem. Ez történhet otthon, a kertben, az autóban, a munkahelyen, csakúgy, mint Templomomban. Az, hogy hol beszéltek Hozzám, az nem fontos, habár nagyobb örömet szereztek Nekem, ha az Én házamban beszélgettek Velem.

Sok ember tévesen azt hiszi, hogy Én nem hallom gondolataikat, nem érzem fájdalmaikat, bánataikat, vagy örömeiket. Nem ismerik fel, hogy az Én Atyám, a Mindenható és a Mindenség Teremtője által lettek ők is megteremtve? Ő, aki mindent tud, mindannyiatokat arra hív fel, hogy szálljatok magatokba, naponta, ha csak egyetlen pillanatra is. Kérjétek segítségemet, hogy megerősítselek benneteket. Csak egyetlen pillanat, amit kérek, azt az értékes pillanatot, amikor Engem hívtok, hogy lehetővé tegyétek számomra, hogy a Szentlélek ereje által beléphessek lelketekbe. Akár csak egy suttogás is, amellyel a Segítségemért kiáltotok, meghallgatásra fog találni.

Ha nem hívtok Engem, nem tudok válaszolni, mert Én sohasem avatkoznék szabad akaratotokba.

Én olyan vagyok, mint egy apa, aki egy csoport játszó gyermekre néz le. Mindegyikük el van foglalva, szaladgálnak, társalognak, egyesek nevetnek, vagy más esetben küzdenek egymással. A legtöbb gyerek reagál a felnőtt hívására, amikor az figyelmüket kéri. De egyesek makacsok, elfordulnak és megtagadják mindazt, amire kérik őket. Egyes gyermekek szeretetteljesek. Mások nem annyira. Néhányan zsenge koruk ellenére is teljes gyűlöletet mutatnak. De amikor gyermekeimre nézek a mai világban, gyűlöletet látok, és ami még rosszabb, teljes közömbösséget Létezésemmel, Jézus Krisztussal, szeretett Megváltójukkal szemben. Sokan még Nevem hangzását is utálják.

Gyermekeim ebben az időszakban, amelyben ti éltek, egy engedetlen csoportot lehet felfedezni gyermekeim között, ahol kevés a fegyelem, és akik azt hiszik, hogy övék a világ, azért, hogy uralják, irányítsák, meggyalázzák vagy akár tönkretegyék, ahogyan ők ezt éppen jónak látják. Kevés tiszteletet mutatnak az Atya, a Mindenség Teremtője iránt. Ma olyan arrogáns az ember, azt hiszi, hogy egy sokkal magasabb hierarchiából származik, mint az Én Örök Atyám. Így tovább keresgél, hogy többet tudjon meg eredetéről, még akkor is, ha egész idő alatt a szeme előtt volt az igazság. Olyan sok időt pazarolnak értelmetlen dolgokra, mint az értelmetlen álmok, amelyet az olyan tudósok elméi kergetnek, akik büszkeségük és intelligenciájuk által, amely szintén Isten, az Atya ajándéka, azt hiszik, hogy új tényeket fognak találni saját eredetükről.

Miért nem ismerik fel ezen gyermekeim, hogy a földet teremtették az embernek? Semmilyen más bolygó nem lehet ember által lakott, mert ez nem része Atyám tervének. Milyen ostoba is tud lenni az ember, amikor megpróbálja betölteni a lelkében lévő szellemi űrt. Minden táplálék és beteljesülés az övé lehet, ha leül és elfogadja az igazságot. Isten, az Örök Atya létezésének igazságát, aki a világmindenség teremtője.

Szeretett Megváltótok, Tanítótok és Igazságos Bírótok

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Követőim most kapták meg a közbenjárás ajándékát
2011. augusztus 12. péntek; 23:45

Szeretett leányom, Követőim szeretete ad erőt Nekem. Örömkönnyeket hullatok, amikor azon követőim szeretetét látom, akik körbe vesznek és imáikkal átölelnek téged. Leányom, a Szentlélek ajándéka által ők arra vannak elhívatva, hogy ezen fontos üzenetek által, Legszentebb Szavaimat hirdessék a világnak.

Ha csak a többi lélek is, akik Engem követnek, és tudják, hogy különböző prófétáim által kommunikálok, kinyitnák a szemüket és meghallanák, amit mondani szeretnék, akkor imáik azoknak a szegény lelkeknek a javát szolgálnák, akiknek a Nagyfigyelmeztetésre fel kell készülniük.

Szeretetem hűséges követőimen keresztül beragyogja az egész világot. Szeretetem fénye, amely rajtuk keresztül világít, éppen most, nagyon sok megtéréshez vezet az egész világon. Gyermekeim talán nem tudják, mégis ebben a hónapban lelkek milliói lesznek megmentve, szeretett követőim hűsége által. Ők, az Én drága gyermekeim, ebben az augusztusi hónapban, a lelkek megmentésének hónapjában, követték felszólításomat az imára és a hűségre. Mondd meg gyermekeimnek, hogy imáik és böjtjeik által, sok boldogságot hoztak Atyám gyengéd szívébe. Bőséges kegyelmek áradnak most ezekre a drága, szent lelkekre, akik a közbenjárás ajándékát kapták meg, azokért a lelkekért, akik különben elvesznének.

Mennyire vágyódom arra, hogy közülük mindegyiket szorosan Szent Szívemre öleljem, hogy megmutathassam nekik, hogy mennyire szeretem őket. Ők olyan bátrak, olyan hűségesek, és időről-időre történő bűnös elhajlásaiktól eltekintve, mégis olyan jók. Szívüket és lelküket az Én irgalmam árasztja el, és értékes hadseregemet a Szentlélek fogja győzelemre vezetni, hogy segítsen Nekem, minél több lélek megszerzésében.

A ti szeretett hűséges Megváltótok

Az Emberiség Királya

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Imádkozzatok mindazokért, akik az anyagi nyereségen kívül nem látnak mást
2011. augusztus 11. csütörtök

Drága, szeretett leányom, ki kell tartanod ebben a szenvedésben, mert ezáltal lelkeket mentesz meg. Szenvedésed most abban a kínban nyilvánul meg, amelyet Én is elviselek az emberek bűneiért.

Az emberi kapzsiság most olyan mértéket öltött, hogy társadalmatokban az erkölcs már nem számít. Az emberi kapzsiság bűne azt jelenti, hogy ameddig az ember vágyai ki vannak elégítve, addig nem törődik azzal, hogy ki szenved kezei által. Engedjétek, hogy elmondjam nektek azt, hogy akik másokat kínoznak a kapzsiság és fösvénység által, Szemeim elöl nem fognak elmenekülni. Őrködöm. Látok, figyelek. Megremegek, amikor annak vagyok tanúja, hogy az ember a rossz utat választja, odáig süllyedve, hogy mások kárán szerezzen vagyont magának.

Ők, leányom, anyagi javak nélkül fognak maradni, ha csak nem könyörögnek az Irgalmamért. A pénzük értéktelen lesz. Azoknak az embereknek, akik arra törekednek, hogy lelkeket kínozzanak azáltal, hogy ellopják, ami jog szerint a testvéreik tulajdona, azt mondom, hogy semmi más nem marad belőletek, csak hamu. Imádkozzatok mindazokért, akik az anyagi nyereségen kívül semmi mást nem látnak, mert ha ezeknek a gonosz tetteknek nem fordítanak hátat, akkor félre lesznek állítva, és nem fognak Atyám Királyságába belépni.

Ha ebben a világban másnak rosszat tesztek, akkor ti félre lesztek dobva, és a sátán barlangjába lesztek vetve. A mások kárán nyert vagyon, jogos igénynek tűnhet számotokra, de ez örökké tartó kínszenvedést fog nektek hozni.

Tegyétek most félre a kapzsiság és telhetetlenség fegyvereit. Keressétek a megváltást, mert ha ezt teszitek, akkor visszatér a béke a társadalomba.

A ti Megváltótok

Jóságos Bírótok,

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Mit fogtok tapasztalni a Nagyfigyelmeztetés alatt és Ima az azonnali megbocsájtásért
2011. április 16. szombat; 10:00

Szeretett leányom, igyekezz, hogy az Én üzeneteimről gyorsan tudomást szerezzenek, mivel a Nagyfigyelmeztetés ideje csaknem elérkezett. Mondd meg azoknak a lelkeknek, akik elutasítják az imádkozást, hogy tegyék félre büszkeségüket és ellenszenvüket, és forduljanak most Hozzám, megbocsájtást kérve. Legyetek tudatában, hogy nagyon sok lélek nem fogja túlélni ezt a küszöbön álló eseményt. Sokan ezek közül a lelkek közül egyszerűen csak lusták, és míg talán mélyen legbelül hisznek Istenben, az Örök Atyában, mégis azt gondolják, hogy majd valamikor a jövőben foglalkoznak lelki életükkel. De akkor már túl késő lesz.

Mondd meg a világnak, hogy ez az esemény meg fogja őket menteni. Sokan fognak megbánást tanúsítani ezen misztikus élmény során. Égető érzést fognak tapasztalni, hasonlót, mint amit a lelkek a tisztítótűzben éreznek. Ez bepillantást nyújt nekik abba, min kell keresztülmenniük azoknak a lelkeknek, akik nem teljesen tiszták, mielőtt megpillantják a Mennyország dicsőséges fényét. Pusztán csak azzal, hogy elfogadják, hogy ez az esemény megtörténhet, túlélhetik azt.

Forduljatok Felém, és mondjátok: „Kérlek, vezess engem nagyszerű Irgalmasságod fényéhez és jóságához, és bocsásd meg az én vétkeimet”; és Én azonnal megbocsájtok nektek.

Közvetlenül a Nagyfigyelmeztetés után mélységes békét és örömöt fogtok érezni a lelketekben.

A fiatalokat feszélyezi az imádkozás

Sok ember ma a világon elutasítja az imádkozást. Sok fiatal különösen kínosnak és ódivatúnak találja. Tévesen azt hiszik, ha csak megtartják Istenben való hitüket, akkor az imádkozás szükségtelen. Ez nem igaz. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy bejussatok a Paradicsomba, mely után oly erősen fogtok vágyakozni halálotok után. Ha bűnben maradtok, nem fogjátok megízlelni ezt a nagyszerű ünnepet. Csakúgy, mint azok közületek, akik testi erőnlétük megőrzéséért ügyelnek testükre, gondosan megválogatják, mit esznek, és karbantartják magukat, pontosan így kell felkészítenetek lelketeket is. Ha lelketek állapotára nem fordítotok nagy figyelmet, akkor az elgyengül, és hiányozni fog a tápláléka, hogy tökéletes formában legyen.

Ima mások megtérítéséért

Tekintettel azokra a hívő emberekre a világon, kiknek gyenge a hitük, óriási a felelősségetek nektek, akik erős hittel bírtok. Nektek ezt a megtérésért szóló imát kell imádkoznotok a többiekért:

Sürgetve kérlek Isteni Irgalmasságodban Jézus, Drága Véreddel borítsd be a langyos lelkeket, hogy megtérhessenek.” Mondjátok ezt a rövid imát azokért, akikről azt gondoljátok, a legjobban rászorulnak.

Ne feledjétek gyermekeim dicsőséges Ígéretem: Végül Én fogok győzedelmeskedni . A sátán, a csaló egyszerűen nem élheti túl. Kérlek, hadd védelmezzelek és vigyelek benneteket Magammal. Ne adjátok lelketeket a sátánnak. Mindannyiatokat szeretlek. Kérjetek rendületlenül, minden nap Engem, hogy hiteteket megerősítsem.

Isteni Megváltótok

Az Irgalom és Könyörület Királya

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com
Még a kis Isteni Irgalmasság imacsoportok is milliókat menthetnek meg
2011. április 16. szombat; 22:45

Szeretett leányom, a Nagyfigyelmeztetés ideje közel van, egy szempillantás alatt meg fog történni. Mindenki le fog állni teendője közben, amikor tanúi lesznek Nagy Irgalmasságomnak. Elsősorban azokért imádkozzatok, akik halálos bűnben élnek. Szükségük van imáitokra, mert sokuk fog szörnyethalni a sokktól, mikor az általuk elkövetett borzalmakat az Én szemeimen keresztül látják meg. Az Isteni Irgalmasság imádkozása milliókat tud megmenteni, még akkor is, ha az áhítatos szerető követők csak egy kis csoportja is imádkozza.

Nem fogom megadni neked leányom ennek a nagy eseménynek az időpontját. De biztos lehetsz benne, hogy a világban elérkezett az idő. Ahogy a gonoszság megállás nélkül tovább nő az egész világon, úgy fog most mindenhol lesújtani Atyám keze. Nem fog továbbra is a háttérben állni, és nem fogja megengedni, hogy ezek a gonosz bűnösök a sátánnal karöltve tönkretegyék vagy megmételyezzék Gyermekeimet. Szégyelljék magukat azok a bűnösök, akik saját maguk megszállottjai, és akiket továbbra is szeretek, annak ellenére, hogy beszennyezték magukat gonosz vétkeikkel. Kérlek, imádkozzatok most az ő bűneik bocsánatáért.

Ahogyan a Nagyfigyelmeztetés most bekövetkezik, úgy fogják az emberiséget természeti katasztrófák is sújtani. Az ima az egyetlen fegyveretek most Gyermekeim, hogy megvédjétek magatokat és az emberiséget a Pokol tüzétől.

Amint a Nagyfigyelmeztetésnek vége, béke és öröm köszönt be. Majd azt követően az Új Világszövetség általi üldöztetés fog elkezdődni. Hatalmuk gyengülni fog, ha elegen tértek meg és kitartóan imádkoztok.

Ne féljetek Szeretett követőim, egymás közelében fogtok imádkozni az emberiség üdvösségéért. És lelkek millióit fogjátok megmenteni ezen a módon.

Szeretett Megváltótok
Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com