Isten, az Atya: Mint az egész emberiség Atyja, készen állok elküldeni Fiamat, hogy visszaszerezze az Őt megillető trónt


2012. április 28. szombat; 15.40

Leányom, ezek a hónapok nemcsak számodra voltak nehezek, hanem valamennyi szeretett Gyermekem számára is.

Én vagyok a Teremtés és a szeretet Atyja, mély szenvedéllyel minden egyes gyermekem iránt, függetlenül attól, mennyire bántanak meg Engem.

Nagyon sok előkészületet igényel, a lelkek felkészítésének segítése, szeretett Fiam, Jézus Krisztus eljövetelére.

Az emberiség nagy része most szenved az üldöztetés miatt. Ez az üldöztetés nemcsak a nyomort és a pénztelenséget foglalja magába, hanem a lélek éhezését is.

Mint az egész emberiség Atyja, készen állok visszaküldeni Fiamat, hogy visszaszerezze az Őt megillető trónt.

Csak Én ismerem ennek az idejét. Még Fiam sincs tisztában az időponttal.

Elmondhatom nektek, hogy ez hamarosan megtörténik, és hogy ennek, a jelenleg a földön élő generációnak a többsége meg fogja érni a napot, mikor Fiam visszatér nagy dicsőségében.

Én most készülök összegyűjteni valamennyi Gyermekemet, azáltal, hogy kivezetem őket a szenvedés szörnyű mélységéből, melyet el kellett viselniük a vadonban.

Ez a vadon Lucifer és az ő bukott angyalainak keze által jött létre, akik körüljárnak a világban Ádám és Éva bűnbeesése óta.

Gyermekeim közül sokan ma lehetetlennek találják, hogy higgyenek Bennem, Istenben, az ő Teremtőjükben és Atyjukban.

Megáldottam Gyermekeimet intelligenciával és önálló szabad akarattal, melynek során bármilyen módját választhatják annak, hogy hogyan élik az életüket.

Királyságom felé vezetendő őket, nekik adtam a Tízparancsolatot, mely kőbe van vésve.

Ez (a Tízparancsolat) sosem változott, mégis Gyermekeim okosabbnak gondolják magukat, mint amilyenek valójában, és új jelentéseket kreáltak, melyek elfogadhatatlanok Számomra.

Valamennyi démon – akik szétszóródtak és elözönlötték a földet – uralkodásának az ideje csaknem lejárt.

Kérem valamennyi Gyermekemet, hogy figyeljen. Az időtök a földön, mint azt tudjátok, a végéhez közeledik.

Ugyanakkor van egy új világ, egy Új Paradicsom vár rátok.

Ez felülmúl majd mindent, amit valaha is el tudtatok képzelni, és már egy ideje elkészült, szeretettel, minden egyes férfi, nő és gyermek számára.

Végre egyesíteni fogom valamennyi drága Családomat, és mindannyian harmóniában, szeretetben és boldogságban fogunk élni az örökkévalóságig.

Értetek, akik nem vagytok hajlandóak belépni az Új Paradicsomba, mindent meg fogok tenni, ami Hatalmamban áll, hogy megakadályozzalak benneteket abban, hogy hátat fordítsatok a benneteket megillető örökségnek.

A szabad akaratotok ajándéka miatt, melyet Én sosem fogok megvonni tőletek, a választás a tiétek.

Csak annyit kell tennetek, hogy idefordítjátok a fejeteket, és megnyitjátok a szíveteket.

Aztán Karjaimba kell futnotok, így haza tudlak vinni benneteket.

Ez az Én legdrágább és legbecsesebb óhajom, hogy valamennyi dédelgetett Gyermekemet hazavigyem, az őket megillető helyre, ahová tartoznak.

Szeretett Atyátok

A Magasságos Isten

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Azok, akik hűségesek Hozzám, egy szempillantás alatt, szenvedés nélkül lesznek elvíve az Új Ég és Új Földre.




2012. április 26. kedd, 20.30

Drága, szeretett leányom, ismételten el kell mondanom Isten valamennyi gyermekének, hogy ne aggódjanak vagy féljenek az eljövendő események miatt.

Az egész emberiség hamarosan tanúja lesz Irgalmasságomnak, és sokan – miközben bűnbánóak lesznek bűneik miatt -, nem fognak félni Tőlem.

Ehelyett lelküket eltölti majd az Én Isteni Szeretetem. Világosságom járja majd át testüket, és örvendezni fognak.

Az Új Béke Korszakának ideje hatalmas örömet és izgalmat hoz azoknak, akik elfogadják Irgalmas Kezem.

Minden egyes bűnös meg van hívva az örök életre, és nem szabad elmenniük (csak) azért, mert össze vannak zavarodva.

Békekorszakom egy új világ lesz, ahol tizenkét nemzet fog uralkodni Vezetésem, Irányításom alatt.

Békében, szeretetben és harmóniában fogtok élni. A természetes környezet, amit láttok ma a földön, jelentéktelenné fog halványulni, amikor összehasonlítjátok az előttetek álló világgal.

Azok, akik aggódnak családjaik és szeretteik miatt, vagy féltik őket, hozzátok őket magatokkal az Én csodálatos Új Paradicsomomba.

Imádkozzatok értük, és Én különleges kegyelmeket fogok adni nekik azért, hogy megkapják majd Szeretetem felismerésének ajándékát.

Ez Atyám leghőbb óhaja, látni a csodát, az örömet és a szeretetet amint átragyogja minden egyes gyermekét, amikor Ő bemutatja az Új Paradicsomot.

Újraegyesültök majd szeretteitekkel, akik a kegyelem állapotában haltak meg, és feltámadtak a halálból.

Miért ne hinnétek egy ilyen ajándékban? Ha hisztek abbéli Ígéretemben, hogy eljövök újra, akkor érezni fogjátok a békét.

Csak annyit kérek, hogy készüljetek fel az ima által. Ha kegyelemért és másokért imádkoztok, akkor minden rendben lesz.

Irgalmam oly hatalmas, hogy csak néhányan nem fogják felismerni Isteni Ígéretemet, hogy összegyűjtöm és hazaviszem Isten minden gyermekét, valamint, hogy elviszem őket a sátán és az ő démoni angyalainak satuszerű szorításából.

Királyságom igazságát még az ateisták is látni fogják, akik le lesznek döbbenve. Mégis hitetlenségük a legtöbb esetben alázatos szeretetté és elfogadássá fog változni.

Bár sok nehéz időszak elé néztek, egyik sem lesz olyan kemény, hogy ne tudjatok úrrá lenni rajtuk, Irántam, a ti Jézusotok iránti szeretetek révén.

Kérlek, ne engedjétek, hogy a félelem útját állja annak, hogy örömmel fogadjátok el az Új Paradicsomom ajándékát.

Azok, akik hűségesek Hozzám, egy szempillantás alatt, szenvedés nélkül lesznek elvíve az Új Ég és Új Földre.

Azok miatt a megátalkodott bűnösök miatt kellene aggódnotok, akik nem fognak kérni Engem, hogy bocsássak meg nekik, akik vissza fogják utasítani Kezem, és akik inkább ragaszkodnak majd gonosz útjaikhoz.

Nekik szükségük van a ti imáitokra.

Imádkozzatok állhatatosan az ő lelkük üdvösségéért.

Szeretett Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az egész emberiség mindaddig rendelkezni fog a szabad akarattal, míg akaratuk egyesülni nem fog az Atya Isteni Akaratával



2012. április 25. szerda; 15.50

Drága, szeretett leányom, sok lélek nem ismer el Engem, pusztán azért, mert nem akarnak.

Ők tudják, ki vagyok Én.

Ők tudják, hogy a semmiből lettek teremtve Isten, az Atya által, mégis Isten semmibe vételét választják.

Nevemet a leghétköznapibb módon használják, számtalan esetben, és Nevem káromkodások közepette hagyja el a démonok által megszállottak száját.

Csak amikor az embereket tragédia sújtja, akkor állnak meg és gondolkodnak el a halálon, vagy bármilyen jövőbeli életen, melyről azt hiszik, előttük állhat.

Ezért van az, hogy Én időnként megbüntetem az ilyen lelkeket, Irgalmamnál fogva, hogy észhez térítsem őket, így meg tudom őket menteni.

A szenvedés által, mindaz az anyagi vonzerő, melyet az érzékeinkkel kutattunk, értelmetlenné fog válni, és annak látszik majd, ami valójában: múlandó újdonságok, amelyek rövid idő alatt elenyésznek.

Sok lélek születik erre a földre a Menny küldötteként. Ők, köztük például az abortált gyermekek, a szenvedést választják, a bűnösök üdvözülésének eszközeként.

Az emberi elmének nehéz megértenie az Isteni Királyságot, mivel senki sincs megáldva ezzel az ajándékkal.

Mikor a bukott angyalok fellázadtak Atyám ellen, Ő – az Én Atyám – sosem vette vissza Gyermekeinek szabad akarathoz való jogát, mivel Ő sohasem veszi el az ajándékot, melyet az emberiségnek adott.

Az egész emberiség mindaddig rendelkezni fog a szabad akarattal, míg akaratuk egyesülni nem fog az Atya Isteni Akaratával.

A sátán kihasználja a szabad akaratot. De az ellen nem tud harcolni, amikor a választott lelkek lemondanak saját szabad akaratukról, és felajánlják azt Istennek.

Meghozván ezt az áldozatot, a szenvedés elfogadásával, a sátán befolyása meggyengül.

Így a bűnösök megmenekülhetnek, még ha nem is bánták meg bűneiket. Ez a szenvedés csodája.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Felszentelt Szolgáimnak a következőket mondom: ne kövessétek el elődeitek hibáját, akik elutasítottak Engem, amikor első alkalommal jöttem el.


2012. április 24. kedd, 19.45

Drága, szeretett leányom tudnod kell, hogy amikor egy küldetés – mint amit Én most örökül hagyok a világnak – olyan jelentőséggel bír, mint ez a küldetés, akkor sok ember megpróbálja majd megakadályozni ezt.

Próbálnak majd támadni téged, és ócsárolni azokat, akik felismerik Hangomat, amint Én próbálom Üzeneteimet az egész világgal közölni.

A gyűlölet mértéke továbbra is fokozódni fog ezen üzenetek iránt, melyeket rajtad, mint végidő prófétán keresztül közvetítek.

Hallgassanak meg most Engem mindazok, akik azt mondják, hogy ismernek Engem. Most készítem fel az emberiséget Második Eljövetelemre.

Ha ti hisztek Bennem, Tanításaimban, és azt mondjátok, hogy ismertek Engem, akkor tudnotok kell, hogy Én most azért küldöm az Én végidő prófétámat, más prófétákkal egyetemben, hogy méltóvá tegyelek benneteket arra, hogy belépjetek Királyságomba.

Felszentelt Szolgáimnak a következőket mondom: ne kövessétek el elődeitek hibáját, akik elutasítottak Engem, amikor első alkalommal jöttem el.

Figyeljetek és hallgassatok Hívásomra, mert szükségem van a ti segítségetekre, hogy felkészítsem a lelkeket Nyájamban, mielőtt a nagy csoda megörténik.

Azt gondoltátok, hogy Én majd nem fogom elküldeni Prófétáimat, hogy figyelmeztessenek benneteket?

Azt gondoltátok, hogy Én majd csak úgy bejelentem Visszatérésemet, anélkül, hogy felkészítenélek benneteket, és hagyom, hogy a lelkek elvesszenek?

Ti, akik bíráljátok Második Eljövetelemet, (és) mégis azt állítjátok, hogy értitek az emberiségnek tett Ígéretemet, szégyelljétek magatokat.

Ha nincs bennetek alázat, akkor nem tudtok megtisztulni a Szentlélek által.

Kérnetek kell Tőlem a megkülönböztetés és tisztánlátás ajándékát, vagy távoznotok kell Tőlem.

Cserbenhagytatok Engem. Sírok miattatok a csalódottságtól, mert ti vagytok az Én szolgálóim, felruházva a lelkek üdvösségének felelősségével, amely a ti feladatotok.

Most, hogy Én a Mennyekből szólítalak benneteket, könyörgök, válaszoljatok Hívásomra.

Sok választott lelkem van, akik együttműködnek Velem abban, hogy Hozzám hozzák a lelkeket, akikért Én szomjazom.

A ti kötelességetek az, hogy felébredjetek álmotokból, és éberen figyeljétek Hívásomat.

Közületek csak azok fogják felismerni Hangomat, akik igazán szeretnek Engem.

Mint egy anyát, akit felismer saját csecsemője, ugyanígy nektek is, szeretett szolgáim, hívnotok kell Engem, mint egy csecsemőnek, aki keresi a megnyugtatást, ami Én vagyok, a ti szeretett Jézusotok, aki hívlak benneteket, hogy fogjátok meg a Kezem.

Én át foglak vezetni benneteket a tövisek dzsungelén, amelyen végig kell mennetek majd, hogy elérjétek az Én Új Paradicsomom kapuit.

Hát nem megmondtam nektek, hogy Én újra el fogok jönni? Ítélni élőket és holtakat?

Nos, Én hamarosan eljövök, és szükségem van a ti segítségetekre, hogy egybeegyűjtsem Isten valamennyi gyermekét.

Manapság nagyon kevesen ismernek fel Engem a csalás leple miatt, amely ráborult az egész világra. Sokan nem hisznek, Istenben, az Atyában.

Kevesen fogadják el azt, hogy Én, Jézus Krisztus az Ő egyetlen Fia meghaltam azért, hogy megváltsam őket. Ennek ellenére azokban a hamis istenekben hajlandók hinni, és azokat hajlandók bálványozni, amelyek nem léteznek.

Mély szomorúsággal sírok, amikor látom a fiatalokat nevetni Nevem említésekor, és gúnyolódni másokon, akik nyilvánosan elismerik, hogy Én létezem.

Keresztre feszítésem kínját szenvedem el, amikor látom azokat, akik kereszténynek vallva magukat nem hajlandóak nyilvánosan hirdetni Tanításaimat, mert félnek a gúnyolódástól.

A hazugságok királya megtévesztette a világot. Jelenleg csak Én tudok reményt hozni, és Én tudom csak megmenteni Isten gyermekeit attól a szörnyű sorstól, amelyet azért terveznek, hogy rémületet keltsenek minden nemzetben a világhatalmi csoportok seregei, beleértve a Hamis Próféta és az Antikrisztus uralma alatt állókat is.

Minden – végidő prófétámnak, Maria Divine Mercy-nek (az Isteni Irgalmasság Máriájának) adott – Figyelmeztetésem be fog következni.

Amíg ez meg nem történik meg, sose feledjétek, hogy a hűségetek Nekem szól, a ti Megváltótoknak, Jézus Krisztusnak. Szeretetem és Iránymutatásom, Vezetésem nélkül lehetetlen lesz számotokra megmozdítani a hajót, amely az Én Szent Egyházam a földön.

Ébredjetek! Ne utasítsátok el Isten prófétáit.

Manapság sokan állítják azt, hogy az Én nevemben jönnek, ahogy a Szentírás megjövendöli, de nem kínálják azt a szellemi táplálékot, amely csak Tőlem jöhet.

Sokan fognak előjönni most, azért, hogy az Én legfontosabb, nyilvánosságnak szánt megszólalásom a világ felé, melyet ezen üzenetek tartalmaznak ezekben az utolsó időkben, elutasításra kerüljön.

Az ima a ti utatok vissza az Én karjaimba.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a kegyelmekért, melyek megnyitják szeme(i)teket, hogy felismerhessetek Engem, mielőtt még túl késő lenne.

Szükségem van a segítségetekre, a szeretetetekre és a hűségetekre.

Ne feledjétek, Miattam tettetek szent fogadalmat. Most, hogy hívlak benneteket, ne utasítsatok el Engem.

Öleljetek át Engem, és engedjétek Nekem, hogy vezesselek benneteket, hogy ti vezetni tudjátok Maradék Egyházamat, és a lelkek mentését.

Nektek adom az Én különleges áldásomat, és várom, hogy válaszoljatok Hívásomra, így ebben az Imahadjárat (49)-es imájában: Hűségeskü a Keresztény Papság részére

Ó, Jézus, Én, a Te alázatos szolgálód

Szeretetet és hűséget fogadok Neked

Kérlek, adj nekem jelet, hogy felismerjem Hívásodat

Segíts felnyitnom szemem, és meglátnom a Te ígéretedet

Áldj meg a Szentlélek kegyelmével, hogy ne tévesszenek majd meg azok, akik azt állítják, hogy a Te nevedben jönnek, és nem az igazságot fogják beszélni

Mutasd meg nekem az igazságot

Engedd, hogy érezzem a Te szeretetedet, hogy teljesíteni tudjam a Te Legszentebb Akaratodat

Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogyan tudok segíteni Neked megmenteni az emberiség lelkét.

Ámen.”

Ne hagyjátok figyelmen kívül Hívásomat. Ne utasítsatok el Engem, amikor Én újra eljövök.

Ezúttal nemcsak azért jövök, hogy megmentsem az emberiséget még egyszer, hanem, hogy beteljesítsem szeretett Atyám, a Magasságos Isten Isteni Akaratát.

Menjetek békével.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Több nemzet egyesül, és Isten több gyermekét Egy Szervezet fogja irányítani



2012. április 23. hétfő, 20.00

Drága, szeretett leányom, a változások ideje a küszöbön van a tekintetben, ahogyan a Kormányok uralkodnak országaik felett szerte az egész világon.

Több nemzet egyesül, és Isten több gyermekét Egy Szervezet fogja irányítani.

Itt az ideje, hogy tartsátok nyitva a szemeteket, és figyeljétek a törvényi változásokat, melyek el fognak szegényíteni benneteket.

Harcoljatok azon törvények ellen, melyek irányítják és ellenőrzik az élelem ellátásotokat.

Isten, az Én Örök Atyám meg fogja büntetni azokat a gonosz csoportokat, akik megpróbálják éheztetni az Ő gyermekeit.

Követőim, itt az ideje a Harmadik Pecsét kinyilatkoztatásának.

Habár ez még nem lesz felnyitva egy ideig, Én elmondom nektek ezt, azért, hogy megpróbálhassátok előkészíteni élelmeteket azáltal, hogy magatok termelitek meg, és úgy tároljátok az élelmiszereket, hogy ne romoljanak majd meg.

Idővel korlátozni fogják élelmeteket, csakúgy, mint az ivóvízhez való hozzáféréseteket.

Habár imáitok ereje révén folyamatosan gyengül ez a csoport, mégis feltett szándéka az, hogy éheztessen és megmérgezzen sok ártatlan embert, annak érdekében, hogy csökkentse a világ népességét.

Kitartóan fognak harcolni azért, hogy ezt véghezvigyék.

Miközben továbbra is szörnyűségeket okoznak Isten gyermekeinek, Örök Atyám ökológiai büntetéseket fog előidézni, és ezen gonosz emberek millióit fogja eltörölni a föld színéről.

Időjárásotok továbbra is változni fog. Idővel ez hatással lesz a kereskedelemre, annak érdekében, hogy a globális hatalmak, gonosz terveikben, megállításra kerüljenek.

Ezen válság során, nektek, az Én hadseregemnek, mindvégig imádkoznotok kell Istenhez, az Atyához, hogy oltalmazzon meg benneteket ezektől az emberektől, és azért, hogy ezek az emberek nyissák meg megkeményedett szívűket Isten Irgalmasságának igazságára.

Én azért mondom el ezt nektek, hogy fel tudjatok készülni.

Ezek az események nem azonnal fognak megtörténni, és ebből a tervből sok minden elhárítható és enyhíthető imáitok és áldozataitok révén.

A gonoszság nem Istentől ered. Ez a kapzsiságból, az önimádatból, valamint a hatalom és irányítás (ellenőrzés) iránti vágyból fakad. Mindezen gyengeségek a sátántól erednek, aki a világ vezetői elé helyezi ezeket, hogy megkísértse őket, azért, hogy bánthassák Isten gyermekeit.

Ne hagyjátok, hogy a sátáni hatalmak irányítsák és ellenőrizzék országaitokat.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy legyen erőtök ellenállni az intézkedéseknek, melyeknek célja, hogy szegénnyé és tőlük függővé tegyenek benneteket, valamint kiszolgáltatottá azoknak, akik irányítják országaitokat. Ők, az Egyesült Királyságot, az Amerikai Egyesült Államokat, az Európai Uniót, Kínát és Oroszországot magába foglaló globális hatalmak fennhatóságával uralkodnak.

Én, a ti Jézusotok, segíteni fogok nektek elkerülni az üldöztetést, de ne feledjétek, az ima lesz a ti fő fegyveretek.

Az ima meg tudja akadályozni ezeket a gonosz embereket abban, hogy elvegyék az evéshez, iváshoz, ruházkodáshoz való jogosultságotokat, valamint a Keresztény Egyházakhoz való tartozásotok jogát.

Harcoljatok az Én nevemben, és Én ott fogok állni mellettetek minden időben.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Segítsetek Nekem felkészíteni a világot Második Eljövetelemre



2012. április 22. vasárnap, 15.30

Drága, szeretett leányom, az emberiségnek tudnia kell, hogy már nincs messze az ideje annak, hogy bemutassam Magam egy hitetlen világnak.

Isten valamennyi gyermekének, akik odaadó hívők – Irántam, az ő szeretett Jézusuk iránti hűségükből fakadóan – most segíteniük kell Nekem felkészíteni a világot Második Eljövetelemre.

Oly sok időt szántam arra, hogy visszacsalogassam a lelkeket Szent Szívemhez.

Ez fontos volt, mert e nélkül az idő nélkül, nagyon kevés lélek lenne képes belépni az Én Új Paradicsomomba.

Szent Nevemben arra kérek mindenkit, hogy engedjétek Nekem, hogy vezesselek benneteket és segítsek nektek hirdetni Tanításaim igazságát a világ minden szegletében.

Először egyszerű Tanításaimról beszéljetek. Akik Követőimnek mondják magukat, azoktól mind elvárom a felebaráti szeretetet.

Csak Második Eljövetelemről beszéljetek.

Bárki, aki elítél benneteket, emlékeztessétek őket arra, hogy Ígéretemnek, miszerint újra eljövök dicsőségben ítélni élőket és holtakat, be kell teljesednie ennek a nemzedéknek az életében.

Szentlelkem el fogja tölteni azok lelkét, akiknek átadjátok Szent Szavamat.

De előbb kérnetek kell Tőlem ezt a különleges kegyelmet. Mielőtt Én jóváhagynám és megerősíteném, hogy ezt a legszentebb feladatot végezzétek, felszólítalak benneteket, hogy kérjétek Tőlem ezt a kegyelmet, az Imahadjárat (48)-as imájának imádkozásával.

Imahadjárat (48) Ima a Kegyelemért Krisztus Második Eljövetelének Hirdetésére

Ó, Jézusom

Add meg nekem a kegyelmet, hogy hirdessem Szent Szavadat az egész emberiségnek, hogy a lelkek megmenekülhessenek

Áraszd rám Szentlelkedet, a Te alázatos szolgálódra, hogy Szent Szavad meghallgatásra és elfogadásra kerülhessen, különösen azon lelkek által, akik legjobban rászorulnak a Te irgalmadra

Segíts nekem tisztelni a Te Szent Akaratodat minden időben, és segíts, hogy soha ne sértsem meg vagy ítéljem el azokat, akik elutasítják Irgalmasságod kezét. Ámen.”

Menj most, Hadseregem, mert fel lettetek vértezve az emberiség megtérítéséhez szükséges fegyverzettel.

Ki fognak gúnyolni benneteket küldetésetek során, sértegetni és támadni fognak titeket.

Tudnotok kell, hogy amikor ez történik, akkor váltok igazán Isten gyermekévé.

Ne féljetek, mert Én meg fogom adni nektek az erőt, hogy leküzdjétek az ilyen akadályokat.

Vezetni foglak benneteket végig az úton. Menjetek békével és szeretettel.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Gyermekek, amikor nehéznek vagy fájdalmasnak tűnő időszakok vannak, mindig hívjatok Engem



2012. április 22. vasárnap, 10.00

Gyermekem, Fiam nagyon boldog azért, hogy az Ő szeretett hadserege Szent óhajának engedelmeskedve imádkozza Imahadjáratának imáit.

Ezek a modern időkre szóló imák segítenek Isten minden gyermekének a szükséges védelemre lelni, hogy megbirkózzanak a nehéz időkkel, mellyel nagyon sok lélek néz most szembe.

Gyermekek, amikor nehéznek vagy fájdalmasnak tűnő időszakok vannak, mindig hívjatok Engem, a ti Szeretett Édesanyátokat, hogy járjak közben Drága Fiamnál a nevetekben.

Mindig emlékezzetek arra, hogy az Istennek felajánlott személyes áldozataitok nagyon sok lelket segítenek megmenteni a földön.

Imáitok mindig meghallgatásra találnak.

Soha nincsenek figyelmen kívül hagyva, hanem Atyámnak, az Ő Akarata szerint van gondja rájuk.

Ezért türelmesnek kell lennetek, gyermekek. Mindig helyezzétek teljes bizalmatokat Fiamba.

Adjátok át Neki minden félelmeteket és szenvedéseteket, aztán bíznotok kell abban, hogy Ő majd gondot visel mindenre.

Közületek azon hívőknek, akik nehéznek találjátok az imádkozást, vagy Fiam iránti szereteteteket életben tartani, íme egy különleges ima, az Imahadjárat (47)-es imája, mely segít újraéleszteni Jézus iránti szereteteteket.

Imahadjárat (47) Ima Jézus iránti szeretetetek újraélesztésére

Ó, áldott Édesanyám, az egész világ Üdvösségének Anyja, imádkozz, hogy Jézus iránti szeretetem újraéledhessen

Segíts éreznem az Ő Szeretetének tüzét, hogy az eltöltse lelkemet

Segíts nekem, hogy jobban szeressem Jézust

Imádkozz, hogy hitem, Fiad iránti szeretetem és odaadásom erősebb legyen

Oszlass el minden kételyt, mely kínoz engem, és

Segíts, hogy tisztán lássam az igazság Isteni Világosságát, mely szeretett Fiadból, az egész emberiség Megváltójából árad.

Ámen.”

Menjetek békével, gyermekek. Ne feledjétek, amikor szívből kértek engem, hogy imádkozzam értetek, én, az Üdvösség Anyja, mutatom majd be kéréseteket szeretett Fiamnak.

Én soha nem fogok figyelmen kívül hagyni egyetlen kérést sem, ha ezek megegyeznek Fiam óhajával, és az Atya Szent Akarata szerint valók.

Tanuljatok meg jobban bízni, gyermekek. Amikor bíztok Drága Fiamban, azzal bizonyítjátok az Iránta való szereteteteket.

Ha szeretetetek gyenge, akkor a Belé vetett bizalmatok is gyenge lesz.

Közületek csak azok lesznek megáldva a hitetek megerősítésére adott kegyelmekkel, akik megalázkodnak Fiam előtt.

Soha ne adjátok fel, amikor kétségbeesettnek érzitek magatokat.

A kétségbeesést a gonosz okozza.

Csak forduljatok hozzám, és én imádkozni fogok, hogy a béke visszatérjen a lelketekbe.

Ha ezt teszitek, akkor képesek lesztek ellene mondani a gonosz kísértésének, és szabadokká váltok.

Áldott Édesanyátok

Az Angyalok Királynője

Az Üdvösség Anyja

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Nem milliók, hanem lelkek milliárdjai fognak megtérni



2012. április 21. szombat; 16.00

Drága, szeretett leányom, Nekem vigaszt kell nyújtanom mindazok számára, akiket félelemmel tölthetnek el ezen üzenetek.

Hadd nyugtassalak meg benneteket mind, drága, szeretett Követőim, azáltal, hogy biztosítalak benneteket az egész emberiség iránti Nagy Irgalmamról.

Dédelgetett követőim imáinak köszönhetően, melyek mindegyike meghallgatásra és válaszra lel Örök Atyám isteni időzítésének megfelelően, sok megtérés kezd kibontakozni.

Soha ne adjátok fel a reményt. Ti alkotjátok földi Küldetésem gerincét, hogy segítségemre legyetek az egész emberiség megmentésében. Ezért mások bűneinek fájdalmát fogjátok elszenvedni.

Soha ne feltételezzétek, hogy mások bűnei a Magasságos Isten világosságát oly mértékben befeketíthetik, hogy vége mindennek.

Hamarosan mindenki tanúja lesz Isten Dicsőségének az Én Isteni Irgalmasságomon keresztül, mely a Nagyfigyelmeztetés során kerül bemutatásra.

Nem milliók, hanem lelkek milliárdjai fognak megtérni. Ez azt fogja jelenteni, hogy a sátán hatalma csökkenni fog, mikor Isten Hadserege erőben feltámad, hogy legyőzze a fenevadat.

Az egész emberiség tudni fogja létezésük igazságát hamarosan. Ez fordulópont lesz Isten gyermekei számára, akik egyesülni fognak az Új Békekorszakra való felkészülés során, ahol a bűn nem létezik majd.

Az ima fontos, mert Isten, az Atya minden egyes személynek ezen a világon megadta a szabad akarat ajándékát, születésükkor.

Emiatt – habár Neki megvan a hatalma, hogy bármit megtegyen, amit szeretne – Ő azt akarja, hogy Gyermekei szabad akaratukból jöjjenek Hozzá.

Isten, az Atya nem akarja kényszeríteni Gyermekeit, hogy szeressék Őt.

Ennek természetesen kell jönnie. De hogyan is szerethetnétek valakit, akit nem ismertek?

Ez a probléma ma a világon. Nagyon kevesen ismerik Istent, az Atyát. Nagyon kevesen ismernek Engem, az Ő szeretett Fiát, Jézus Krisztust.

Követőim, nektek imádkoznotok kell, hogy Atyám különleges ajándékokat tudjon adományozni azon lelkeknek, akik sötétségben vannak.

Így ők meglátják majd az Atya Dicsőséges Fényét, és megmenekülnek.

Imáitok ajándékán keresztül Isten, az Atya, alkalmazni fogja az isteni beavatkozást, hogy Szívéhez közelebb vigye azokat, akik nem ismerik Őt, vagy nem tudnak az Ő létezéséről.

Ugyanakkor sok lélek, akik ismerik Atyámat, és akik szándékosan fordítanak hátat Neki, szörnyű büntetésekkel fognak szembenézni.

Ők minden lehetőséget meg fognak kapni, de elutasítják majd Istent.

Ezen lelkek számára – akik aljas tetteket cselekednek, melyek gyakoriak a világ egyes részein -, a büntetések földrengések formájában jelentkeznek majd.

Azon globális csoportokat, amelyek folytatni fogják az általuk irányított és ellenőrzött országok elpusztítását, Atyám keze fogja megállítani, és szigorúan megbünteti.

Ismétlem, imáitokra szükség van az ilyen bűnök és a későbbi büntetések enyhítésére.

Még egy kis idő kell az Isteni Irgalmasságomra való felkészüléshez, hogy még több léleknek legyen lehetősége felkészülten várni ezt a nagy eseményt.

Fontos, hogy az emberiség nagy része megmenekülhessen, és hogy valamennyi lélek – beleértve a súlyos bűnösöket is-, esélyt kapjanak az újraegyesülésre Istennel.

Leghőbb vágyam, hogy az emberiség nagy része felett uralkodjam majd az Új Paradicsomban.

Imáitok segíteni fognak Nekem beteljesíteni nagy Vágyamat, hogy mindannyian egy családdá válhassunk, szeretetben és egységben, örökkön örökké.

Szeretett Jézusotok


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Még azokat is szereti Isten, az Atya, akik szörnyű bűnt követnek el


2012. április 20. péntek, 15.45

Drága, szeretett leányom, el kell mondani Gyermekeimnek azt a nagyfokú szeretet, amit Szent Szívemben érzek minden gyermek iránt, akik megszülettek ezen a földön.

Még azokat is szereti Isten, az Atya, akik szörnyű bűnt követnek el.

Mindannyian Isten gyermekei vagytok.

Emiatt bánt, gyötör és okoz fájdalmat nektek a sátán, és az ő démonai.

A sátán seregébe tartozó megátalkodott bűnösöknek – akik tudják, hogy Isten létezik, de azt választották, hogy a fenevadat bálványozzák – tudniuk kell a következőt.

Mindegy mennyire tisztelitek a sátánt, ne felejtsétek el, hogy ő nem szeret titeket.

Ő gyűlöl benneteket, és el fog pusztítani titeket.

Ígéretei – melyben egy paradicsomot kínál nektek mind a földön, mind azon túl – üres hazugságok.

Hamarosan meg fogjátok kapni az Irántatok érzett szeretetem bizonyítékát. Nem lesz kétség szívetekben, hogy Én, a ti szeretett Jézusotok, szeretnélek átölelni benneteket, megbocsátani nektek, és elhozni nektek az örök békét, szeretetet, örömet és boldogságot az Én Új Királyságomban, az Új Paradicsomban.

Soha ne féljetek hátat fordítani az általatok élt életnek, amelyben bálványoztok minden állítólagos ajándékát a gazdagságnak, a szexnek és más anyagi kényelemnek, melyeket a sátán kínál nektek, akinek földi uralkodása hamarosan véget ér.

Csak Én, a ti szeretett Jézusotok, tudlak megmenteni benneteket.

Irgalmam oly hatalmas, hogy Én bármit megbocsátok majd nektek, ha bűnbánatot éreztek.

Siessetek Hozzám most.

Ne vesztegessetek el egyetlen másodpercet sem, mert jövőbeli boldogságotok forog kockán.

Én örök életet, békét, szeretetet, örömet ígérek nektek, és egy gyönyörű Paradicsomot, ahol szeretve és dédelgetve lesztek, és ahol semmiben nem fogtok hiányt szenvedni.

Ha nem tudjátok most elfogadni Irgalmas Kezemet, akkor – ha eljön az idő az utolsó napon – fogtok kapni még egy esélyt, hogy Irgalomért könyörögjetek Hozzám.

Amikor eljön ez a nap, sokan fel fogjátok ismerni a hibákat, melyeket elkövettetek.

De én még akkor is át foglak ölelni benneteket, mint egy rég elveszett, hőn szeretett gyermekét Istennek, függetlenül attól, hogy mennyire szenvedtetek a gonosz keze által.

Minden, amit tennetek kell majd, hogy hívtok Engem és Irgalmamért könyörögtök.

Ha most benne vagytok a megtévesztés és a gonoszság hálójában, ahonnan nem tudtok kiszabadulni, akkor Én arra kérlek benneteket, hogy hívjatok Engem a következő imádkozásával:

Imahadjárat (46) Szabadíts meg engem a sátán kötelékeitől

Ó, Jézusom, elvesztem, össze vagyok zavarodva, és úgy érzem magam, mint akit foglyul ejtett egy háló, amelyből nem tudok szabadulni

Bízom benned, Jézusom, hogy a segítségemre sietsz, és megszabadítasz a sátán, és az ő démonainak kötelékeitől

Segíts nekem, mert elvesztem

Szükségem van a Te szeretetedre, mely erőt ad nekem, hogy higgyek és bízzam Benned, azért, hogy megmenekülhessek ettől a gonosztól, és láthassam a világosságot, így végre megtalálhassam a békét, a szeretetet és a boldogságot.

Ámen.”

Szeretett Jézusotok

Soha ne használjatok ki másokat, még az üzleti életben, a politikában vagy az élet más területein sem


2012. április 19. csütörtök; 20.00

Legdrágább leányom, szeretném, ha elmondanád minden Követőmnek, hogy imáik meghallgatásra lelnek, és ennek eredményeként sok gonosz esemény kerül enyhítésre.

Azt is szeretném tudatni, hogy szenvedésed eredményeként, Leányom, négymillió lelket állt módomban megmenteni.

Irgalmasságom kiáradt Isten ezen gyermekeire, akik még ma is életben vannak ezen a világon.

Egyéb áldozatokat (is) felajánlottak azon Követőim, akik imáik és böjtölésük által segítenek Nekem megmenteni az embereket egy szörnyű végzettől.

A ti erőtök, szeretetetek, hűségetek és állhatatosságotok azt jelenti, hogy a sátán hatalma folyamatosan gyengül.

Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a globális Egy-Világ-Csoport hatalma is gyengül.

Tudnotok kell, hogy az ima gyengíti a gonoszt a világban.

Minél több az ima, annál kevesebb hatalommal bír a sátán.

Soha ne becsüljétek alá akárcsak egyetlen személy imáját és szenvedését sem, mert ez nagy haladékot ad azok számára, akik egyébként a pokol tüzével szembesülnének.

Gyermekek, az általatok érzett szeretet egy tiszta dolog, melyet természetes ajándékként kaptatok születésetekkor.

Ritkán lép be az életetekbe a gyűlölet, míg el nem értek egy bizonyos életkort.

A gyermekek ezen életkor alatt ártatlanok, tiszták és alázatosak Szememben, és egyszerűen, nem túlbonyolítva látják a dolgokat. Ezt az igaz szeretetet kell megpróbálnotok visszahozni életetekbe.

Mikor az életet egyszerűen szemlélitek, tisztelitek Istent, az Atyát, a mindenség Teremtőjét, és engedelmeskedtek az Ő Parancsolatainak, akkor váltok újra olyanokká, mint a gyermekek.

Ha tisztákká, szeretetteljesekké, egyszerű szívűekké és rosszakarattól mentessé váltok, akkor majd meg fogjátok kapni a Szentlélek erejét, hogy hitetek megingathatatlan legyen.

Olyanokká váltok majd, mint egy gyermek, de fel lesztek fegyverezve majd, mint egy harcos, Isten Hadseregének egy igaz és tiszteletreméltó tagjaként.

Ha eljön az ideje, Velem együtt fogtok uralkodni, egymás mellett, az Új Paradicsomban.

Mások iránti szeretetetek maradjon egyszerű. Soha ne nyújtsatok szeretetet viszonzásért cserébe.

Ehelyett adjatok feltétel nélküli szeretetet. Adjatok szeretetet másoknak, Istennek szánt ajándékként.

Nézzetek mindenkit, akivel életetek során találkoztok, Isten szemén keresztül.

Minden egyes embert Isten teremtett. Mindenkit Isten szeretete hozott a világra.

Annak ellenére, hogy bizonyos lelkek súlyos keresztek elviselésére születnek, ők is Isten szeretete által jönnek a világra.

Szeressétek egymást, egymás hibái ellenére, Atyám iránti tiszteletből.

Minden arcot úgy vizsgáljatok és szemléljetek, mintha azt a személyt Isten szemében látnátok.

Csak így fogtok könnyedén tartózkodni mások megítélésétől.

Próbáljátok meglelni mindenkiben a legjobbat és a jót. Mutassatok szeretetet és kedvességet egymás iránt.

Soha ne használjatok ki másokat, még az üzleti életben, a politikában vagy az élet más területein sem.

Ha véletlenül szembekerültök a másokban jelenlévő gonosszal, imádkozzatok állhatatosan az ő lelkükért, és ajánljatok fel egy kis jelképes áldozatot Nekem, a ti Jézusotoknak, engesztelésül bűneikért.

Egy kis szenvedés, apró áldozathozatalok mások lelkéért, valamint az ima, enyhíthetik a megjövendölt, jövőbeli üldöztetés intenzitását.

Ha ezt megteszitek, Atyám Irgalma kiáradhat a világra a kegyelmek özönével.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy imáitok segítsenek megfelelően felkészíteni az emberiséget, mielőtt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, hogy csak kevesek vesszenek el, mielőtt lehetőséget kapnak, hogy lássák, amint bemutatom nekik Ajándékomat, a szeretet, az irgalom és a kiengesztelődés nagy ajándékát.

Szerető Jézusotok

Az Emberiség Megváltója

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Üzeneteim minden vallásnak és hitfelekezetnek szólnak, beleértve azokat is, akik nem hisznek



2012. április 17. kedd, 18.30

Üzeneteim minden vallásnak és hitfelekezetnek szólnak, beleértve azokat is, akik nem hisznek.

A pesszimizmust a sátán és az ő gonosz angyalai okozzák. Ez nem Istentől származik. Csak a béke és a szeretet jöhet Istentől.

Drága, szeretett leányom, tudnod kell, hogy a neked adott Üzeneteim az egész világnak szólnak.

Ezek minden vallásnak és hitfelekezetnek adatnak, még azoknak is, akik nem hisznek Isten, az Örök Atya, a világmindenség Teremtőjének létezésében.

Gyermekek, tudnotok kell, hogy – mivel megkaptátok az Atyából, a Fiúból és a Szentlélekből álló Háromságos Egyisten, a Szentháromság Igazságát – kötelesek vagytok hirdetni Szent Szavamat (Üzenetemet) az egész világnak.

Hiszitek vagy sem, hogy Én szólok hozzátok ezen üzeneteken keresztül, segítenetek kell azoknak a szegény lelkeknek, akiknek szükségük van Védelmemre, azért, hogy megmenekülhessenek.

Sokan kérdezik, hogy ezek az üzenetek miért utalnak olyan sokszor a sátánra. Válaszom a következő.

A sátán és az ő bukott angyalai körüljárnak a földön, keresve az embereket, hogy megfertőzzék őket.

Ők az érzékeken keresztül támadják az embereket, főként a test bűneinek elkövetésére ösztönözve őket.

Ők gondolatokat helyeznek el az emberek elméjében azért, hogy az emberek olyan szörnyűségeket kövessenek el, amelyek sértik Atyámat.

A már bűnben levő lelkek esetében, ők meg tudják szállni a testet. Amikor ez történik, ezek a szegény megszállott lelkek* pusztítást végeznek maguk körül.

Ha ők* hatalmi pozíciókban vannak, szörnyű igazságtalanságot okozhatnak azok között, akik felett uralkodnak.

Új törvényeket fognak bevezetni, amelyek ellenszegülnek Isten, az Atya által lefektetett Tízparancsolatnak.

Más esetekben hatalmas gyötrelmet fognak okozni az emberek életében.

A pesszimizmust a sátán és az ő gonosz angyalai okozzák. Ez nem Istentől származik.

Csak a béke és a szeretet jöhet Istentől.

Mindazok számára, akik meg akarják szabadítani életüket a negatív gondolatoktól és érzésektől, mindössze az Irántam, az ő szeretett Jézus Krisztusuk iránti odaadás szükséges.

Elég az ima, az egyszerű beszélgetés. A saját szavaitokkal kérjetek Engem, hogy segítsek nektek.

A szívből mondott imára azonnal válaszolni fogok, és segítek nektek közelebb jönni Szent Szívemhez.

Kérlek, gyermekek, hadd öleljelek meg szorosan benneteket, és hadd nyújtsam azt a vigaszt, amire vágyakoztok ebben a boldogtalansággal, igazságtalansággal, kegyetlenséggel és gyűlölettel teli világban.

Én vagyok a ti mentőköteletek. Csak Én segíthetek nektek. Kérlek, hívjatok Engem ebben az Imahadjárat (45)-ös imájában:

Ó, Jézusom, oly keveset tudok Rólad.

De kérlek, segíts megnyitnom szívemet, hogy beengedjelek a lelkembe, hogy meg tudj gyógyítani engem, hogy meg tudj vigasztalni engem, és hogy el tudj tölteni engem a Te békéddel.

Segíts, hogy örömet érezzek, hogy legyőzzek minden negatív gondolatot, és segíts megtanulnom megérteni, hogyan szerezzek örömet Neked, azért, hogy beléphessek a Te Új Paradicsomodba, ahol a szeretet, az öröm és a csodák életét élhetem Veled örökkön örökké. Ámen.”

Én mindannyiatokat szeretlek, drága gyermekek függetlenül attól, milyen hitvallásúak vagytok, függetlenül attól, mennyit vétkeztetek, mennyi sebet vagy kárt okoztatok másoknak.

Csak Én tudom megváltoztatni azt, ahogyan éltek.

Az egyetlen módja annak, hogy megszabadítsátok magatokat nehéz életviteletektől, ha Engem hívtok, így Én segíteni tudok nektek.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Én, a ti szeretett Jézusotok, soha nem tudnám tönkretenni, elpusztítani az Én saját Egyházamat


2012. április 16. hétfő, 18.00

Drága, szeretett leányom, Én Isten minden gyermekéhez szólok, és biztosítalak bennetek, hogy Én, a ti szeretett Jézusotok, sosem tudnám tönkretenni, elpusztítani az Én saját Egyházamat.

Én azonban nem fogom hátradőlve végignézni, ahogy Egyházam szétesik egy bizonyos szekta keze által, akinek nincs joga szerephez jutni a Szentszékben.

Mert pontosan ez az, amit a Hamis Próféta és a sátánt bálványozó csalók próbálnak tenni. Ők le akarják dönteni, és apró darabokra akarják zúzni a Katolikus Egyházat.

Gyermekeim, így fog a sátán részt venni Isten, a mindenség teremtője elleni végső lázadásban.

Egyházam elpusztítására irányuló eme gonosz terv már száz éve folyamatban van, de 1967 óta fokozódik.

Sok csaló, akik tagjai ennek a gonosz, sátánimádó szektának, beléptek a szemináriumokba, hogy megvessék a lábukat a Vatikánban.

Hatalmuk, melyet Isten, az Atya enged meg, korlátozva volt mostanáig. Ahogy a végidők közelednek, ez változni fog.

Ez a gonosz szekta most be fogja vetni minden hatalmát, hogy biztosítsa, hogy ők válasszanak majd egy új utódot Szent Helytartóm, XVI. Benedek pápa helyett.

Mindazok, akik ismerik Tanításaimat, látni fogják a különbségeket a Szentmise szövegében.

Új világi törvényeket fognak bevezetni, amelyek meggyalázzák Kereszthalálomat.

Sok buzgó Követőm látni fogja ezt, és bántani fogja őket. Észrevételeiket el fogják utasítani, és sok szentség kiszolgáltatását megszüntetik majd.

Ezért szükséges a nagyfokú előkészület.

Azok a katolikusok, akiket ez bántani fog, és meg lesznek döbbenve, kérem ne feledjék, hogy Én itt vagyok.

Kiáltsatok Hozzám, szeretett Jézusotokhoz, és tudjátok, hogy nem szabad félnetek hirdetni Tanításaim igazságát.

Nem szabad félnetek hátat fordítani az eretnekségnek.

Én majd vezetlek és oltalmazlak benneteket utatokon, és a Szentlélek ereje fog vezetni benneteket.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A Jelenések Könyvében említett Maradék Egyházam és a Két Tanú



2012. április 18. szerda, 13.36

Drága, szeretett leányom, tisztában vagyok azzal, hogy ezen üzenetek közül némelyiknek nem sok értelme van számodra (számotokra), de bíznod kell Bennem, és tudd, hogy Nekem ki kell nyilatkoztatnom a Jelenések Könyvének tartalmát azért, hogy a lelkek tudják, mire számítsanak ezekben az időkben.

Nektek, akiknek ugyan kevés a hite, de elfogadjátok a nektek, ezen próféta által adott Szavamat (Üzenetemet), tudnotok kell, hogy az Irántam való tiszta szeretetből fakadó alázatotok és vágyatok hoz közelebb benneteket Szent Szívemhez.

Ti vagytok az Én Maradék Egyházam. Ti vagytok a Jelenések Könyvében említett Egyház.

Ti vagytok az asszony szülötte, aki fiút szült, és akit kiűztek a pusztába, ahol elszigeteltek lesztek, mégis egységben, hogy hirdessétek Szent Szavamat (Üzenetemet) és az igaz Evangéliumot.

Az asszony életet ad igaz Egyházamnak, az Én hűséges nyájamnak, akit nem fog félrevezetni a Hamis Próféta.

Ti, az Én Egyházam, 1260 napra száműzve lesztek a pusztába, ahol menedékre leltek majd. De a Szentlélek ajándéka révén Szeretetem gyümölcseivel lesztek táplálva.

Keresztény Egyházaim hűséges tagjai – beleértve az Én felszentelt szolgáimat, és azon Követőimet, akik elutasítják a Hamis Prófétát – lesznek azok, akiknek össze kell tartania majd Egyházamat.

Titokban kell majd tisztelnetek Engem, mert a Szentmise a felismerhetetlenségig meg fog változni a Hamis Próféta uralma alatt.

Ti vagytok az Én igaz követőim, és minden Égi kegyelem kiárad a ti drága lelketekre.

Mennyire szeretlek benneteket, gyermekek, és mily nagyon enyhítitek Szenvedésemet. De mennyi fájdalom van Szívemben azon Követőim miatt, akik nem lesznek hajlandóak Rám hallgatni.

Őket a Hamis Próféta fogja behálózni a sötétségbe, és Én nem tudom megmenteni őket.

Ők önszántukból fognak arcul csapni Engem.

Maradék Egyházamnak kell majd terjesztenie az igét az Én többi gyermekemnek, köztük azoknak is, akik egyáltalán nem ismernek Engem.

Nektek, az Én Maradék Egyházamnak kell hirdetnetek majd Próféciáimat és Szent Igémet azoknak, akik nem keresztények, vagy azoknak, akik nem ismerik a Tízparancsolatot.

A ti feladatotok lesz az, hogy biztosítsátok, hogy a Szent Bibliát olvassák és megértsék.

A ti feladatotok lesz tájékoztatni a világot a Jelenések Könyvében szereplő pecsétek teljes jelentéséről, amelyet Én ki fogok nyilatkoztatni az Isteni Irgalmasságról nevezett Máriának.

A Két Tanú a Jelenések Könyvében:

Követőim, ti vagytok a Jelenések Könyvében említett Két Tanú közül az egyik, akik oltalmazva lesztek a Mennyből.

Lehet, hogy félredobják, mint egy tetemet, a nektek – az Én Maradék Egyházamnak – adott Szavamat (Üzenetemet), de Szavam nem hal meg soha.

A Két Tanú közül a másik tanú, a Zsidók lesznek.

A két gyertyatartó: az Én Keresztény Egyházaim, a hagyományos igaz Egyház és azon Követőim, akik száműzve lesznek a Hamis Próféta által.

A két Olajfa: az Ó-Jeruzsálem Izrael és az Új Izrael.

A Zsidók végre tudni fogják, hogy Én vagyok a Messiás, és a Hamis Próféta valamint az Antikrisztus félreveti majd és kidobja az igazságról szóló tanításukat, hogy elrothadjon, mint egy tetem. Ismételten, ez a választott nép nem fog meghalni.

Mindkettő legyőzöttnek fogja érezni magát, de nem ez lesz a helyzet, mert ti meg fogjátok alakítani – minden más vallással együtt – az egy igaz Egyházat, az Új Jeruzsálemet, amely fel fog támadni Hamvaiból.

Ti túl fogjátok élni a szörnyű gonosz egyeduralmat, amely a Hamis Próféta és az Antikrisztus kettős vezetése alatt fog felemelkedni, akik mindketten a tüzes tóba vettetnek majd, ami maga a pokol.

Ez az üldöztetés nem fog sokáig tartani, és hatalmas erőt, valamint védelmet fogtok kapni.

Segítséget fogtok kapni, és sok vezető fog felemelkedni közületek, hogy átvezessenek benneteket ezen az időszakon.

Közületek sokan szentek lesznek az Új Paradicsomban, és mert segítettetek felépíteni Maradék Egyházamat a földön, Velem fogtok uralkodni az Új Ég és az Új Földön, amely Második Eljövetelemkor fog létrejönni.

Ti, akik nem Velem vagytok, egy nagyon rövid időt fogtok kapni, hogy válasszatok.

Ti vagy a Hamis Prófétával – és egyben Ellenem – vagytok, vagy Velem vagytok.

Ha az előbbit választjátok, akkor lelketeket el fogja lopni a csaló. Keményen hangzik, de ez az igazság.

Jelenlétem bizonyítékát meg fogja kapni Isten minden gyermeke a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Imádkozzatok, hogy akkor majd elfogadjátok az igazságot, hogy Én vagyok az, a ti szeretett Jézusotok, aki hívlak benneteket a Mennyből, hogy nyissátok fel szemeteket, azért hogy lássatok, és figyeljetek, hogy meghalljatok majd, mielőtt még túl késő lenne.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Megannyi, a pokol létezését tagadó hazugság lesz a keresztények veszte



2012. április 14. szombat; 15.27

Drága, szeretett leányom, függetlenül attól, mennyire nehéz a fizikai szenvedésed, fel kell ismerned, hogy amint ez egyre intenzívebb lesz, ugyanúgy érzek Én is.

A te szenvedésed csupán töredéke az Én saját szenvedésemnek.

Egyesülve Velem tudni fogod, hogy az általad tapasztalt minden egyes fájdalommal és belső lelki sötétséggel meg fogod ismerni a kínt, melyet Én elszenvedek az emberek bűnei miatt.

Sokan tévesen azt hiszik, hogy az Én szenvedésem a Kereszten kezdődött, és ott is ért véget.

Szenvedésem addig nem fog véget érni, amíg Isten valamennyi gyermeke szeretetben és harmóniában nem egyesül Atyám Új Paradicsomában, ahol nem létezik majd bűn.

Nem számít, hogy mennyi embernek beszéltek Létezésemről, Engem továbbra is gyűlölnek.

A hívők között, habár elfogadnak Engem, Tanításaim csak az ő saját feltételük szerint elfogadottak.

Sokan fognak szeretettel és kedvesen bánni másokkal, de csakis akkor, ha azok, akiknek felajánlják ezt az ajándékot, egyetértenek az ő saját ideológiájukkal.

Például sokan fogják elítélni a bűnösöket, miközben kedvességet kellene mutatniuk feléjük és imádkozniuk kellene értük. Ehelyett példát kell(ene) mutatniuk.

Néhányan megvetést fognak zúdítani másokra, ahelyett, hogy szeretetet mutatnának, amint az elvárható tőlük, mint keresztényektől.

Soha ne ítéljetek el másokat, még akkor sem, ha nem értetek velük egyet, mivel ehhez nincs jogotok. Csak Istennek van joga másokat megítélni, senki másnak nincs.

Miközben sok hívő továbbra is tisztelettel adózik Nekem, ezt mégis saját feltételeik szerint fogják tenni.

Néhányan szükségét fogják érezni annak, hogy testvéreiktől elkülönüljenek, megmutatván ezzel a világnak, mennyire szakavatottak is ők a spirituális dolgokban. Majd saját értelmezésüket fogják alkalmazni arra vonatkozóan, hogy valójában mit is jelent Irgalmasságom.

Hányszor hallottátok már, hogy Isten mindenekfelett irgalmas? Hogy Ő olyannyira irgalmas, hogy mivel Ő mindenkit szeret, ezért sosem ítélné el őket?

Hogy Ő sosem küldene egyetlen lelket sem a pokolba?

Bizony ez hazugság. Megannyi, a pokol létezését tagadó hazugság lesz a keresztények veszte.

Az emberek saját magukat ítélik pokolra. Nem Én helyezem őket oda. Ők választják azt, azzal, hogy nem hajlandók hátat fordítani a halálos bűnnek.

Illetve, hogy nem fognak megbocsátást keresni, vagy bűnbánatot mutatni. Ez veszélyes gondolkodás, és minden kereszténynek kötelessége figyelmeztetni másokat a pokol veszélyeire.

Oly sokan, köztük azok is, akik megtagadják gyermekeiktől a keresztség szentségét, úgy beszélnek, mintha a bűn már nem számítana.

Ők azt hiszik, hogy minden bűn megbocsátást fog nyerni. Ez nem igaz.

Minden bűn megbocsátást nyerhet, függetlenül attól, mennyire fekete az a bűn, de csak abban az esetben, ha a bűnös keresi a megbocsátást.

Én most a Mennyekből szólok hozzátok, hogy felkészítsem Isten valamennyi gyermekét Második Eljövetelemre, és mit találok?

Börtönfalak mögül Beszélek hozzátok, egy cellából, ahová taszítottatok Engem, mert nem vagytok hajlandók hinni abban, hogy Én szólhatok hozzátok ily módon.

Ó, mennyire megbántotok Engem!

Ti, akik életeteket Nekem szentelve töltöttétek, és akik tájékozottak vagytok Szentírásomat illetően, ám akik most mégis elutasítotok Engem, nektek a következőt mondom.

Rám vonatkozó elutasításotok gyötrelmet és nagy szomorúságot fog hagyni bennetek most, mikor majd az igazság feltárul előttetek.

Mert akkor felismeritek majd a lelkeket, akiket eltaszítottatok, mikor szükségem volt segítségetekre, az ő megmentésükhöz.

Milyen csalódott sírásra késztettek Engem vakságotokkal, melyet alázatosságotok hiánya okoz.

Kételkedtek Szent Szavamban (Üzenetemben), mikor be kellene fogadnotok, és meg kellene ragadnotok azt, mert fuldokló lelkek vagytok, szívetekben nagylelkűség híján.

Könyörögve kérlek benneteket, válaszoljatok Hívásomra.

Szeretett Jézusotok

Az Emberiség Megváltója



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Lehet, hogy a következő pápát a Katolikus Egyház tagjai fogják megválasztani, de ő lesz a Hamis Próféta



2012. április 12. csütörtök, 11.27

Drága leányom, sok ember még mindig elutasít Engem a világban, és ennek köze van a közvéleményhez.

Oly nagy sötétség ereszkedett le Isten valamennyi gyermekére, hogy csak nagyon keveseknek van meg a bátorsága ahhoz, hogy nyilvánosan hirdessék Szavam (Üzenetem).

A hívők félnek a szóbeli gyalázkodástól, sértegetéstől, és a rosszindulatú gúnyolódástól, amit el kellene viselniük, ha nyíltan beszélnének Szent Szavamról (Üzenetemről).

Még a buzgó követőknek sincs meg a bátorságuk, hogy felálljanak és harcoljanak az országaikban bevezetett gonosz törvények ellen, amelyek ellenszegülnek Atyám szavainak.

A papok zavarban vannak attól, ha látják őket, hogy kiállnak Tanításaim igazsága mellett, mert félnek, hogy kiközösítik őket.

Most ők még lehetetlenebbnek találják, mint valaha, hogy hangjukat hallassák, amiatt a szégyen miatt, amit el kell viselniük néhány rendbéli társuk gonosz bűneinek következtében.

Amikor egy bátor felszentelt szolga úgy dönt, hogy feláll és megvédi Tanításaim igazságát, akkor ők rettenetesen szenvednek. Azzal vádolják őket, hogy hiányzik belőlük a tolerancia, az együttérzés, a szeretet és az emberi jogok tiszteletben tartása.

Ti látjátok, gyermekek, hogy Tanításaim igazságát, mely az Én felszentelt szolgáim által kerül közlésre, úgy kezelik mintha hazugság lenne.

Ehelyett a hazugságok – a Szentírásban foglalt igazság elferdített, kiforgatott változatai – kerülnek bemutatásra az igazság gyanánt.

A sátán oly sok lelket nyert meg, Saját Egyházam vezetői közül is, ami azt jelenti, hogy sok ártatlan ember számára nehéz hűséget fogadni Szent Akaratomnak.

Hogy elhagytak és eltaszítottak Engem, annak érdekében, hogy hagyják, hogy a többség elfogadja az Én felszentelt szolgáim elméjébe ültetett hazugságokat.

Ezek a gonosz hazugságok messze túlmutatnak ezen.

Szentírásom igazsága, melyet a Jelenések könyve tartalmaz, már sok Egyházam által értelmezésre került. Oly sok változatban, melyek mindegyike az emberi értelmezésen alapul.

Az Én szeretett XVI. Benedek pápám az utolsó igaz Pápa a földön.

Péter, a Római – avagy a Római Péter-, az Én Péterem, az eredeti apostol, aki kormányozni fogja Egyházamat a Mennyekből Örök Atyám irányításával. Aztán, amikor Én eljövök uralkodni, a Második Eljövetelkor, ő fog uralkodni Isten valamennyi gyermeke felett, amikor minden vallás az egy Szent Katolikus és Apostoli Egyházzá válik.

Én csak az igazságot szólom, Leányom.

Figyelmeztetnem kell benneteket, hogy sok új önjelölt próféta fog most megjelenni, akik majd ellentmondanak a neked, a végidők igaz prófétájának adott Szent Szavamnak (Üzenetemnek).

Először ők meg fogják győzni a hívőket, hogy szavaik Tőlem származnak.

Szavaikat gondosan megválogatják majd, jelentésük homályos lesz, és kissé összezavaró. Sokan ügyet sem vetnek majd erre a gyenge pontra, és elfogadják az üzeneteiket, mert a Szentírással megegyezőnek tűnnek.

Amikor sok lelket elcsábítottak már, akkor megkezdődik a támadás.

Leányom, őket azért küldik, hogy felkészítsék Isten gyermekeit, hogy elfogadják a következő Pápát, aki majd szeretett Helytartómat, Benedek pápát követi. Lehet, hogy ezt a Pápát a Katolikus Egyház tagjai fogják megválasztani, de ő lesz a Hamis Próféta.

Az őt megválasztók báránybőrbe bújt farkasok, és a sátán által vezetett titkos Szabadkőműves és gonosz csoport tagjai.

Így próbálja majd a sátán lerombolni Egyházamat.

Sajnos, ez a Hamis Próféta számos követőt fog vonzani. Azokat, akik szembehelyezkednek vele és ellenállnak, üldözni fogják.

Meneküljetek gyermekek, amíg tehetitek. Ítéljétek el a hazugságokat, melyeket azok adják majd elő, akik megpróbálnak meggyőzni benneteket a Hamis Próféta hitelességéről.

Legyetek erősek. Maradjatok hűségesek Hozzám, a ti Jézusotokhoz. Soha ne kételkedjetek Szent Szavamban (Üzenetemben).

A Jelenések Könyve, Isten igaz szava. Nem hazudik.

Még nem minden, benne foglalt titok ismert számotokra. Én mindet ki fogom nyilatkoztatni Maria Divine Mercy-n (az Isteni Irgalmasságról nevezett Márián) keresztül, habár az igazságot vehemensen támadni fogják, és eretnekségként fogják kezelni.

Ne feledjetek egy fontos tanítást. Az Én Igémet, mikor a földön voltam, eretnekségként kezelték, mikor először eljöttem.

Az Én Szavamat (Üzenetemet), melyet most adok nektek, Második Eljövetelemkor szintén hasonlóképpen fogják kezelni a hívők, köztük az Én felszentelt szolgáim is, akik Egyházamat képviselik a földön.

A sátán sok lelket fog feláldozni kielégítendő végső vágyát, hogy a legnagyobb szívfájdalmat okozza.

Biztosak lehettek abban, hogy az Általam alapított, és szeretett Péter apostolom vezetése alá helyezett Katolikus Egyházam fog a legjobban szenvedni a végidőkben.

Legyetek elővigyázatosak minden időben. Kérlek, imádkozzátok az Imahadjárat (44)-es imáját: Erő hitem megvédésére a Hamis Prófétával szemben

Drága Jézusom, adj erőt, hogy a Te tanításaidra összpontosítsak, és hogy a Te Szent Szavadat hirdessem minden időben

Soha ne engedj engem ama kísértésbe, hogy bálványozzam a Hamis Prófétát, aki megpróbál majd úgy fellépni, mint Te

Erősítsd meg az Irántad való szeretetemet

Add nekem a megkülönböztetés és a tisztánlátás kegyelmét, hogy soha ne tagadjam meg a Szent Bibliában lévő igazságot, függetlenül attól, hogy mennyi hazugságot mutatnak be nekem, arra buzdítva, hogy fordítsak hátat a Te igaz szavadnak

Ámen.”

Az igazság meg van írva a Szentírásban.

A Jelenések Könyve nem nyilatkoztat ki mindent, mert csak most jövök el Én, az Isten Báránya, hogy felnyissam a könyvet, hogy lássa a világ.

Nem bízhattok semmilyen emberi értelmezésben az ezer évet illetően.

Nektek csak Isten szavában szabad bíznotok.

Szeretett Jézusotok


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com