Oly sok ember keresi az Igazságot és nem találja meg

2012. szeptember 23. vasárnap, 9:00

Drága szeretett leányom, eljön az idő, amikor az embernek meg kell kérdeznie önmagától: ki vagyok én, és miért élek?

Az egyedüli válasz mely békét hoz neki az, ha megérti, hogy ő Isten gyermeke.

Ahelyett, hogy megtagadná az Igazságot – mert nyomást gyakorolna rá, akik gúnyt űznek azokból, akik hisznek Istenben -, őszintének kell lennie önmagával szemben.

Tudja, hogy a szeretet, melyet érez, Istentől jön.

Tudja a szívében, hogy a nyomorúság, amit érez, amikor sötétségben és kétségben van, a másik oldalról jön. A sötét oldalról.

Oly sok ember keresi az igazságot és nem találja meg.

Bár az Igazság fel van jegyezve a Szent Könyvben, mégis sokan nem tudják elfogadni, hogy a Szentírásban minden válasz megtalálható, melyet keresnek.

Nektek el kell fogadnotok az Igazságot és ragaszkodnotok kell hozzá, ha kedves az életetek, mert ez a ti utatok az üdvösséghez.

Sok ember mindent meg fog tenni, ami csak lehetséges, hogy megtagadja az Igazságot. Főként az emberi intelligenciát fogják felhasználni, hogy darabokra szedjék az Igazságot, csakhogy elhitessék veletek, hogy az hazugság.

Minden érvet ki fognak találni arra, hogy Isten Igazságát megtagadják. Olyan meggyőzőek lesznek ezek az érvek, hogy sok hívő nehéznek fogja találni, hogy megvédje az Igazságot.

Hitetek ki fogja állni az idő próbáját, de csak akkor, ha megengeditek Nekem, hogy éjjel – nappal vezesselek benneteket.

Ahhoz, hogy vezesselek benneteket, sohasem szabad a szemeteket levennetek Rólam, és támaszkodjatok Rám segítségért.

Beszéljetek velem. A nap minden időszakában kommunikáljatok Velem: az autóban, a munkában, az iskolában vagy a templomotokban. Nem számít, hogy hol van erre lehetőségetek, hívjatok Engem bármelyik pillanatban és Én válaszolni fogok.

Ez az ösvény, a Kálvária útja, követőim sorsa. Nagyon nehéz felkapaszkodni a dombra. Nektek el kell viselnetek a kudarcokat és az elutasítás fájdalmát azok részéről, akik nem fogják elfogadni azon jogotokat, hogy gyakorolhassátok vallásotokat. A domb csúcsa legyen a ti célotok. Csak ha a csúcsot elértétek, fogjátok a békét megtalálni.

Legyetek kitartóak szeretett Követőim, és Szeretetem oly módon lesz érezhető számotokra, hogy az általa kapott erőt hihetetlennek tartjátok majd.

Szeretlek benneteket. Veletek járok. Sohasem hagylak el benneteket. Megáldalak mindnyájatokat.

Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A hamis próféták most készen állnak és rá fogják vetni magukat erre a küldetésre

2012. szeptember 24. hétfő, 3:30





Drága szeretett leányom, figyelmeztetnem kell téged a hamis prófétákra, akik megpróbálják megzavarni ezt a küldetést.

A gonosz nagyon sok szegény, megtévesztett lelket tévútra vezet, akik azt hiszik, hogy Isteni üzenetet kapnak.

Ő, ezt az által teszi, hogy kihasználja az Irántam való szeretetüket, és különösen az áhítatos lelkeket célozza meg.

Bárki, aki azt mondja, hogy mennybéli üzenete van, mellyel arra utasít téged, hogy változtasd meg vagy módosítsd a Tőlem kapott üzenetet, az hazug.

Én nem ilyen módon engedélyezem az égi kommunikációkat. Az egyetlen fajta üzenet, amit megengedek, hogy egyik látnok a másikkal közöljön, azok támogató és segítő jellegűek, és csak akkor, ha erre szükség van.

Az üzenetek, melyeket az igaz próféták és a kiválasztott lelkek kapnak, azok vagy igazak, vagy hamisak.

Nincs középút. A Mennyország soha nem küldene olyan üzenetet, mely ellent mond egy üzenetnek, melyet egy másik kiválasztott lélek a Mennyből kapott.

Óvakodjatok a hamis prófétáktól. Azok, akik nincsenek tudatában annak, hogy hamisak, szörnyű kárt okozhatnak azzal, ha megakadályozzák Szent Szavamat. Neked leányom nem kell azokkal foglalkoznod, akik azt mondják, hogy az Én Nevemben jönnek, hacsak más utasítást nem adnék neked.

A hamis próféták most készen állnak és rá fogják vetni magukat erre a küldetésre. Neked nem szabad foglalkoznod velük.

Légy éber ezzel a veszéllyel szemben, mert a legveszélyesebb az összes közül az az ember lesz, aki eljön majd és azt állítja, hogy ő, Én vagyok.

Ha hagyjátok magatokat, követőim, hogy a hamis prófétákhoz vonzanak benneteket, akkor könnyű prédái lesztek az Antikrisztusnak és az ő hamis prófétájának.

Bízzatok Szent Szavamban. Sokan közületek még nem tudják elfogadni az Igazságot és vitatkozni fogtok Velem, de az nem használ majd semmit. Mert a legnagyobb, Rólam alkotott kritikátok az, hogy Én, Isten valamennyi gyermekét szeretem, különösen a bűnösöket.

Én mindenkit egyformán szeretek. Azoknak közületek, akik azzal vádolnak Engem, hogy a bűnösöket előnyben részesítem, tudniuk kell a következőket:

Soha ne próbáljatok összezavarni másokat azt mondva, hogy Jézus elnézi a bűnt. Ti tudjátok, hogy ez hazugság. Én megvetem a bűnt, de a bűnöst szeretem.

Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Azt fogják mondani, hogy házas voltam. Azt fogják mondani, hogy egyszerűen egy próféta voltam.

2012. szeptember 20. csütörtök, 3:16

Én vagyok a te Misztikus Jegyesed és – ebből fakadóan – te továbbra is szenvedni fogsz a lelkek megmentéséért.

Drága szeretett leányom elkezdődött az az idő, amikor az egész világon hazugságokat terjesztenek Rólam.

Amint azt már korábban mondtam neked, hazugságokat fognak kitalálni, és csalárdságokat alkotni Rólam, Jézus Krisztusról, hogy letagadhassák Istenségemet.

Istenségem mindenható.

Testben jöttem el, és olyan módon aláztam meg magam, amelyet az emberek el sem tudnak képzelni.

Nem királyként öltözve jöttem.

Nem kiabáltam és nem dicsekedtem, hogy mások a lábam elé boruljanak.

Nem parancsoltam másoknak, hogy szolgáljanak Nekem.

Ehelyett szolgálni jöttem.

Azért jöttem, hogy az üdvösségetekért könyörögjek. Ahhoz, hogy ezt tegyem, megaláztam magam azáltal, hogy emberré lettem, egy szegény emberré, egyszerű származással.

Bár emberként jöttem, ez nem jelentette azt, hogy Istenségem bárhogy is veszélyeztetve lett volna. Bűn nélkül születtem. Lehetetlen volt számomra, hogy vétkezzek.

Ugyanazok a testi vágyaim lehettek, mint az embernek, de sohasem követtem el bűnt, mert ez lehetetlen lett volna. Tiszta voltam elmémben, testemben és lelkemben.

Sok szempontból olyan voltam, mint az ember. De feltámadtam a halálból.

A hazugságok, melyek felszínre kerülnek és valótlanságok sorozatán keresztül fogják tagadni Létezésem Igazságát, elkezdik elárasztani a Földet.

Azt fogják mondani, hogy Testemet még megtalálhatják. Azt fogják mondani, hogy házas voltam. Azt fogják mondani, hogy egyszerűen egy próféta voltam.

Aztán megpróbálják még egyszer bebizonyítani, hogy eretnek voltam. Hogy Istenkáromló voltam. A világnak adott Szavamat most nevetségessé fogják tenni, és aztán elutasítanak Engem.

Ezt két okból teszik. Az első, hogy bemocskolják Istenségemet, és hogy egyszerű emberként mutassanak be Engem. A második, hogy kétséget keltsenek Szerepem felől, mint Messiás.

Mennyire megsértik a Nevemet.

Mennyire összezavarják követőimet.

Ne hallgassatok a hazugságokra!

Ne hallgassátok meg, amikor arról próbálnak meggyőzni benneteket, hogy nem Isten teremtette a világmindenséget.

Mert mindezeknek az eltereléseknek az a célja, hogy meggyengítsék hiteteket, és hogy ellopják lelketeket.

Fogjátok be a fületeket az ilyen gonoszságok hallatára. Csukjátok be a szemeteket a valótlanságok előtt, mivel minden erőfeszítést meg fognak tenni, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy Én nem a Messiás, az emberiség Üdvözítője és Megváltója voltam.

Mennyire vakok ők.

Milyen keveset tanultak.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Isten Anyja: Meg volt jövendölve gyermekem, hogy ezekben az időkben, melyben most éltek, az emberiség szíve meg fog keményedni

2012. szeptember 21. péntek, 3:05

Gyermekem, milyen gyorsan bálványozza az emberiség a hamis királyokat és a hamis isteneket.

Ma a világban sok ember nem csinál gondot abból, hogy a hamis bálványokat választják, azután még bűntudat sincs a szívükben, amikor az egyetlen igaz Isten visszautasítják.

Meg volt jövendölve gyermekem, hogy ezekben az időkben, melyben most éltek, az emberiség szíve meg fog keményedni.

Még a saját családjukat is el fogják utasítani az öröm elérése érdekében.

Visszautasítják majd a nyomorúságban levőket, és azokat, akik éheznek, miközben a saját maguk érdekeivel fognak foglalkozni, és elkövetik a torkosság bűnét.

Ezek a napok itt vannak már, gyermekek. Miközben az emberi nem összezavarodottan, tehetetlenül vándorol, ahol semmi sem kielégítő, mindent meg fog ragadni, amiről azt hiszik, hogy kitölti az űrt. Ez az űr azért létezik, mert nem követik az Igazságot, vagy nem hűségesek Szeretett Fiam iránt.

Nemcsak a hamis isteneket bálványozzák, hanem azok iránt a szegény lelkek iránt is hűségesek, akik elősegítik a bűnt, mintha annak nem lenne jelentősége.

Aztán, amikor a mai világban Fiamról hazugságokat adnak elő nekik, akkor ők az ilyen valótlanságokat gyorsan elfogadják.

Elfogadott dolognak tekintik, ha nevetségessé teszik a Fiamat, de amikor más tanokat – melyek nem tartalmazzák az igazságot – bírálnak, akkor az emberek meglapulnak félelmükben. Ők nem félnek Fiamtól.

Nem félik az egy igaz Istent, mert nem szeretik Őt. A szívük zárva van.

Azt az utat követik, mely nem hoz vigaszt számukra. Helyette ez az út elégedetlenül és üresen hagyja őket.

Mennyire sírok, amikor az összezavarodottságot látom. Mennyire sírok Fiamért, akit a megvetésükkel annyira gyötörnek. Őt, aki oly sokat szenvedett értük, és aki a leggyötrelmesebb módon halt meg értük! De ők, a Kereszthalálának jelentőségét még nem értették meg.

Csak amikor valaki elfogadja Jézust, a Krisztust, az igaz Messiást, fogják megtalálni a békét.

Hamarosan Fiam bemutatja nekik azt a bizonyítékot, amelyet követelnek. Amikor a bizonyíték meg lesz mutatva nekik, akkor végképp választaniuk kell.

Vagy a Fiamat választják majd és az igazságot, vagy azokat a hazugságokat fogják elfogadni, melyekkel a csaló eteti őket.

Imádkozzatok gyermekek, hogy a szívek megnyíljanak, és hogy a Fiam iránti szeretet lehetővé tegye Isten gyermekei számára, hogy elfogadják Irgalmassága Kezét.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja






Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com


Isten az Atya: Fiam ideje egybeolvad a ti időtökkel gyermekek, és hamarosan minden egyesül
2012. szeptember 20. csütörtök, 6:25


Drága leányom, milyen régóta szeretném drága gyermekeimet Magamhoz közel tartani, hogy így mutassam meg nekik, mennyire szeretve vannak.
Oly sok gyermekem van szétszórva az egész világon, mégis oly kevesen ismerik Atyjukat. Teremtőjüket.
Azoknak, akik nem ismernek Engem, el kell mondani, hogy nem hagyom cserben őket.
Felemelkedek majd a gonosz erőkkel és a hazugság királyával, a fenevaddal szemben, és megsemmisítem ennek a szörnyű korbácsnak a létezését.
Csak amikor a gonoszság terjedelme lecsökkent, akkor láthatják gyermekeim az Igazságot.
Gyermekeim, ne aggódjatok, mert imáitok megérintette Szívemet, és könyörgéseitek által sok sötétségben lévő gyermekemet fogom megmenteni.
Azon küldetésem, hogy elküldjem Szeretett Fiamat Királyságom igénylésére, most már jól megalapozott, bár erről lehet, még sokan nem tudnak.
Fiam ideje egybeolvad a ti időtökkel gyermekek, és hamarosan minden egyesül.
Az Új Paradicsom ideje ki van jelölve, és minden meg van alapozva gyermekeim új otthona, az új világ számára.
A Mennyországból szólítalak sürgetve benneteket, hogy bízzatok Fiamban, Nagy Irgalmasságában, Ígéretében, hogy ez a Szövetség létrejöjjön.
Adjatok fel minden kétséget, mely létezhet, mivel ezek megakadályoznak benneteket az igaz béke keresésében.
Ezek megakadályozzák Kegyelmeimet, melyeket ki akarok árasztani rátok, hogy az utolsó hátramaradó időszakban, amikor a Sátán irányítja a Földet, megvédjen benneteket.
Szeretettel várom gyermekeim visszatérését Királyságomba, az Új Paradicsom Királyságába. Ennek így kell lennie.
Szeretlek benneteket. Bízzatok Fiamban, és várjátok Hívásomat.
Atyátok, a Legmagasságosabb Isten





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Először a megtérésre kerül sor. Aztán az üldöztetésre, majd az Üdvösségre. Ebben a sorrendben.

2012. szeptember 19. szerda, 20:45

Drága szeretett leányom, nagy változás zajlik most a világban, és Irgalmasságom Fénye egyre közeledik.

Senki se gondolja azt, hogy nem kerül sor arra, amit mondok.

Én csak az Igazságot mondom, ezért bíznotok kell Bennem.

A Szentlélek most gyorsan leereszkedik az emberiségre, hogy felkészítse Nagy Irgalmasságomra.

Ne mulasszátok el, hogy felkészüljetek, vagy, hogy Szent Szavamat terjesszétek, hogy sok lélek megmenekülhessen.

Most minden rendben van, leányom, minden a helyén van Szent Szavam terjesztésére, egy mezei virághoz hasonlóan, mely minden nemzetben gyökeret fog ereszteni.

Ajándékom édes illatát, a Szeretetét még azok is érzékelik majd, akik kevés hittel rendelkeznek. Mert tisztában vannak ugyan az átalakulással és a változással, azonban nem értik, hogy mi történik.

Mondd el nekik, hogy az Úristen, az Irgalmasság Királya visszajönni készül másodjára is, hogy megmentse őket.

Szövetségem ahhoz a Szakaszhoz közeledik, amikor először a megtérésre kerül sor. Aztán az üldöztetésre, majd az Üdvösségre. Ebben a sorrendben.

Bízzatok Bennem és készüljetek fel, mert közeledik az idő az emberiség nagy részének megtérésére.

Sok akadályt helyeznek elétek, Tanítványaim. A Következőket kell tennetek:

Járjátok az egyenes utat. A Felém vezető úton haladjatok, és maradjatok méltóságteljesek, függetlenül attól, hogy mennyi sértést vetnek rátok. Azáltal, hogy ezt teszitek, és ha nem foglalkoztok a fenevaddal, aki mások által azon dolgozik, hogy kételkedjetek a hitetekben, legyőzitek azokat.

Ezért maradtam csendben, és alig válaszoltam vádaskodóimnak és hóhéraimnak. Mert különben hatalmat adtam volna a Sátánnak.

Halálom megsemmisítette hatalmát Isten gyermekei fölött. Akkoriban elvesztette azt a hatalmát, hogy minden lelket ellopjon. Most, hogy hamarosan visszatérek, minden hatalmát el fogja veszíteni. De addig továbbra is lelkeket fog lopni.

Legyetek erősek. Legyetek nyugodtak. Legyetek bátrak. Amennyiben átadjátok Nekem szabad akaratotokat és teljesen megbíztok Bennem, biztonságban lesztek.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Én nem az az Emberfia vagyok, ahogyan azt az emberek elvárnák, hogy legyek. Nem vagyok konvencionális.

2012.szeptember 18. kedd, 5:40

Drága szeretett leányom, nagyon nehéz volt ez az utazás azon követőim számára, akik ezt a Küldetést követik.

Azok teszik őket nevetségessé, akiknek a véleményeit értékelik.

Azok gúnyolják ki őket, akik azt állítják, hogy lelkileg érettek lennének, és azok köpik le őket, akik elutasítanak Engem, Jézus Krisztust.

Nekik el kell fogadniuk a Töviskoronát, éspedig alázattal, melyre szükség van, hogy elviseljék a szenvedés fájdalmait.

Senki se becsülje le az örök üdvösség felé vezető tövises ösvényt.

Amennyiben elviselitek a kínszenvedést, gyorsan megtisztultok, és akkor képesek lesztek segíteni másoknak, kiknek megtisztulása csak a Nagyfigyelmeztetés után következik majd be.

Lesznek majd olyan idők, szeretett követőim, amikor mások, akik azt akarják, hogy Küldetésemet feladjátok, hazugságokat fognak az elmétekbe ültetni.

Ti csak maradjatok egyszerűen kitartóak, udvariasak, és legyetek csendben, amikor ezzel az üldöztetéssel szembesültök.

Sohase vitassátok, vagy próbáljátok Szent Szavam hitelességét bebizonyítani, mert elgáncsolnak benneteket, és akkor elestek. Aztán arra is sor fog kerülni, hogy belétek rúgnak, és akkor nehéznek fogjátok találni, hogy megmozduljatok Szent Szavam támogatására. Más szavakkal: leragadtok. Majd elkezdtek összezavarodni, és – egyes esetekben – hátat fogtok Nekem fordítani.

Sok Követőm, akik magukra vették a keresztet, hogy kövessenek Engem ebben a Küldetésben, a lelkek megmentése érdekében, nem tudták folytatni küzdelmes útjaikat.

Egyesek hagyták, hogy mások a kétségek magvait ültessék elméjükbe.

Mások elhitték azokat a hazugságokat, melyeket azért mondtak nekik, hogy ezt ez utolsó küldetésemet a Földön, a lelkek felkészítésére Második Eljövetelem alkalmából, megtagadják.

Csak azoknak, akik egyszerűen szeretnek Engem, akik mély hűséggel vannak Irántam, és akik megértették a szenvedés szerepét a lelkek megmentésében, volt elegendő kitartásuk a folytatáshoz.

Nem könnyű követni Engem, Jézusotokat. Bár ti követitek Tanításaimat, mely közelebb hozhat Szentséges Szívemhez benneteket, mégis csak akkor nevezhetitek magatokat tanítványaimnak, ha a valóságnak, vagyis a Keresztnek adjátok meg magatokat.

Sok szegény lélek azt hiszi, hogy nagy hatalmat, nagy dicsőséget és elismerést kap a világban, ha válaszol a hívásomra. Ez nem így van.

Én egy szenvedő áldozat vagyok, és ebben rejlik hatalmam a Sátán fölött.

Én nem az az Emberfia vagyok, ahogyan azt az emberek elvárnák, hogy legyek. Nem vagyok konvencionális (megszokott, közkeletű, hagyományos). Méltatlan lelkeket választottam ki, hogy átadják Üzeneteimet.

Én a legszegényebbet, a legszelídebbet és a legnagyobb bűnöst szólítottam fel, mert meg kell mutatnom, hogy mindnyájan egyenlők vagytok a Szememben. De ezek csak azok lesznek, akik elfogadják, hogy Én egyedül csak azokat ölelem majd át, kiknek elméjük és lelkük alázatos, és akik gyorsan haladnak a lelki tökéletesség felé.

Szenvedjetek az Én Nevemben, és Én dicsőségben emellek fel majd benneteket az Új Paradicsomba.

Fogadjátok el Istenségem Igazságát abban, hogy Én sohasem fogom az igaz próféták által felemelni Magam, és ők sem fognak dicsőséget keresni a Nevemben.

Gyertek most Hozzám bizalommal és önátadással, hogy az Enyéimmé tehesselek benneteket.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com
Nagy Britannia Protestáns nemzete hamarosan áttér az Én Útjaimra
2012. szeptember 17. hétfő, 9:15
Drága szeretett leányom, egy Általam tervezett csodát szeretnék kinyilatkoztatni neked:
Nagy Britannia Protestáns nemzete hamarosan áttér az Én Útjaimra, a Tanításaimhoz és az Igazsághoz.
Ez a Keresztény ország oly sokáig alakította és módosította Isten Törvényeit, hogy azok megfeleljenek büszke útjaiknak.
Az egykor nagy Keresztény ország évszázadokon keresztül vétkezett Isten Törvényei ellen, és azt beszélték be maguknak, hogy ők valójában az Egyházam által megalapított Törvényeket követik.
A közöttük lévő hívők imái, és a szeretet, meg a hűség, melyet Nagy Britanniában a Keresztény vezetők a csapások ellenére mutatnak, közelebb hozta őket Szentséges Szívemhez.
Ez az ország meg fog térni, és az Igazság milliókat fog megmenteni.
Az Antikrisztus és sok követője a hatalmon levők közül sokakat befolyásoltak ebben az országban, de nem fog sikerülni nekik, hogy Isten gyermekeit ellopják.
Követőim egyesülni fognak egyházról egyházra Britannia szerte, és Én Szent Karjaimmal átölelem majd őket.
Hatalmas erővé válnak Hadseregemben, és egyesülésük terve elkezdődött.
Íme, egy különleges ima, a Keresztes Imahadjárat imája Isten gyermekeinek Britanniában.
A Keresztes Imahadjárat 77. imája Nagy Britannia számára
Ó, Mennyei Atya, az ember Teremtő Istene, kérlek, hallgasd meg imámat.
Könyörgöm Hozzád, mentsd meg Britanniát a gonosz karmaitól és a diktatúrától.
Kérlek, hogy mindnyájunkat egy családdá egyesíts a Te Szemedben, minden vallásút, minden hitűt és bőrszínűt.
Adj nekünk erőt egyesülni, ellenszegülve minden olyan törvénynek, melyet Tanításaid megtiltására vezetnek be.
Adj nekünk erőt és bátorságot, hogy soha ne hagyjunk el téged, és hogy imáink által segítsünk megmenteni minden gyermekedet.
Vezesd egységre testvéreinket, hogy tisztelettel adózzunk Ígéretednek, mely az örök életet és az Új Paradicsomba való belépést hozza el nekünk. Ámen.

Nagy Britannia gyermekei, tudnotok kell, hogy hamarosan a megtérés, mely beborítja országotokat, nagy kegyelmeket hoz nektek.
Akkor vezetni fogjátok Hadseregemet más nemzetekkel együtt Dicsőséges Királyságom felé.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Figyelmeztetés azoknak az elit csoportoknak, akik erős szövetségük révén a nemzetek ellenőrzését tervezik

2012. szeptember 16. vasárnap, 22:50

Drága szeretett leányom, ez egy figyelmeztetés azoknak az elit csoportoknak, akik erős szövetségük révén a nemzetek ellenőrzését tervezik.

Nektek, akiknek a Sátán az istenetek, tudnotok kell, hogy lelketeket a gonosz felhője feketítette be, és azt ő fertőzte meg bennetek.

Ti nagy veszélyben vagytok, mégis úgy döntöttetek, hogy az ördögöt imádjátok, aki el akarja lopni a lelketeket, hogy örökké kínozzon benneteket.

Azon tervetek, hogy parancsoljatok, uralkodjatok, ellenőrizzetek, és hogy a háttérből népirtást irányítsatok Isten gyermekei ellen, Atyám keze által lesz megakadályozva; de ez a gonoszság majd ellenetek fordul.

Szigorúan meg lesztek büntetve gonoszságaitokért.

A bűnök melyekkel vétkeztek, iszonyatosak számomra, a gyűlöletetek, a megvetésetek azokkal az emberekkel szemben, akiket állításotok szerint a kormányotokban szolgáltok, örökre el fog pusztítani benneteket.

Az a rövid időszak, melyet élvezni fogtok, amikor megragadjátok a hatalom gyeplőjét a nemzetek fölött, és egy gonosz diktatúra rendszert vezettek be, a pokol örök életére visz benneteket.

Nektek sok esély lesz adva arra, hogy hátat fordítsatok az elit hatalommal rendelkező gonosz csoportnak. De legyetek óvatosak, mert túl sok idő nem lesz adva nektek.

Isten hatalmát soha ne becsüljétek alá. Ne becsüljétek alá haragját sem. Mert míg Ő, Isten, az Én Örök Atyám, a nagy Irgalmasság Istene, egyben félelmetes is.

Az Ő hatalma mindenható. A Sátán fölötti hatalma hamarosan eléri csúcspontját, és ő, a Fenevad és serege a tüzes tóba lesznek vetve.

Ti szintén a Pokolba lesztek vetve, ha továbbra pusztítjátok Isten Teremtését és gyermekeit.

Atyám sohasem fog megbocsátani nektek, ha túllépitek nagy Irgalmasságának határait.

Egy napon eljövök ítélni, de ti a legnagyobb félelemmel fogtok remegni, mely az emberiség számára még ismeretlen.

Azon a napon oly mértékben lesztek megbüntetve, mint ahogyan testvéreitekkel, Isten gyermekeivel bántatok.

Figyelmeztetve vagytok. Mert Isten haragja félelmetes.

Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A világon gyűlölet tör ki a nemzetek között ebben az időben, és mindez Isten Nevében

2012. szeptember 16. vasárnap,13:45

Drága szeretett leányom, a világon gyűlölet tör ki a nemzetek között ebben az időben, és mindez Isten Nevében.

Mennyire nem ismeri az emberiség Isten útjait, melyek oly távol vannak a gyűlölettől.

A gyűlölet nem jöhet Istentől. A gyűlöletet a Sátán használja fel Isten Szavának megsértésére.

A Sátán eszközként használja fel a vallásokat a gyűlölet jóváhagyására.

A gyűlöletnek sok formája van és az többféle módon van bemutatva, melyeket a Sátán ravaszul kiagyalt és az emberiség fejébe ültetett.

A gyűlöletet fel lehet használni mások meggyőzésére, hogy elfogadják a hazugságokat egy másik személyről, azért, hogy gyűlöletre és feszültségre buzdítson.

A gyűlöletet fel lehet használni a vallások közötti megoszlás okozására, és az erőszak lángra lobbantására a káromlás által, Isten Igéje ellen.

Amikor az emberek gyűlöletet használnak arra, hogy az Istenbe vetett hitüket igazolják, akkor ők a leggonoszabb módon vétkeznek Isten ellen.

Egy másik személyt Isten nevében gyűlölni nem más, mint ellentmondás, mert a szeretet csakis Istentől jöhet.

A gyűlölet csak a Sátántól ered.

A választás egyszerű. Vagy Istent választjátok és a Törvényeinek megfelelően éltek, vagy a Sátánt választjátok és a hazugságokat, melyeket arra használ, hogy megrontsa az emberiséget, és hogy lelkeket lopjon.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Örök Atyám ajándéka azért van, hogy minden gyermeke számára a legtökéletesebb életet adja a legtökéletesebb világban

2012. szeptember 13. csütörtök 10:45

Drága szeretett leányom, egy mérföldkövön már túljutottunk a Küldetésemben, mert Szent Szavam gyorsan terjed mások imáinak köszönhetően.

Ezek az imák, melyeket a drága és nagyon szeretett Követőim imádkoznak olyannyira erőteljesek, mivel azokat szívből imádkozzák.

Nagy kegyelmeket adok minden Követőmnek, hogy azok lehetővé tegyék számukra, hogy előbbre jussanak, ledöntve minden akadályt, melyekkel találkozhatnak, miközben a lelkek megmentésére törekednek e Küldetésen keresztül.

Drága, szeretett tanítványaim, tudnotok kell, hogy az angyalok a Mennyben irányítanak, védelmeznek benneteket és a Célom felé vezetnek titeket, a világ megtérése felé.

Sokan közületek, kiknek Üzeneteim még újak, kíváncsiak lesznek, hogy ezek az Üzenetek egyszerűen csak azért vannak, hogy irányítsák az embereket, vagy, hogy meg is térítsék őket.

Ezek mindkét okból adattak, de a legfontosabb, hogy mindenkit megmentsenek, hogy mindenki élhessen a Béke Új Korszakában a földön. Mert ez az Én ígéretem. Ez az a nagy Ajándék.

Örök Atyám ajándéka azért van, hogy minden gyermeke számára a legtökéletesebb életet adja, egy legtökéletesebb világban, éspedig oly módon, ahogyan annak már a kezdetben lennie kellett volna.

Semmi sem tudja és nem is fogja megakadályozni ezt az Új Paradicsomot a Földön, hogy megnyilvánuljon.

Ki fog emelkedni ebből a szürke, rongyos világból, amelyben éltek, melyet a Sátán okozta rothadás beszennyezett. Oly romlott a fertőzöttség, és nem sok ember tudja az Igazságot.

Ők nem ismerik a különbséget a rossz és a gonosz között. Sokan összetévesztik a kettőt.

Amikor az emberek elfogadják a gonoszságot, mint életük részét, és megindokolják annak jelenlétét, akkor megtagadják Isten Szavát. Pedig csak Isten Szava Igazságának elfogadása által teljesülhet be a Szövetség, a végső Szövetség.

Az emberiség végső üdvösségének terve sikeres, de még mindig van egy szakasz előttünk, amit meg kell tenni, mielőtt megmenthetek minden olyan lelket, akiket még nem tudok elérni.

Csak az igazság nyithatja meg a szemüket.

Csak az Igazság – ha elfogadják azt – teszi szabaddá őket, hogy bemehessenek az Új Paradicsom kapuin.

Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A Kommunizmus, melytől oly régóta félnek a nyugati világban, most titokban megalakul egy világméretű szövetségen keresztül

2012. szeptember 15. szombat, 6:55

Drága szeretett leányom, szeretném azokat a Keresztény országokat, melyek szenvednek attól a nyomástól, hogy megtagadjanak Engem, Szentséges Karjaimba venni, annak érdekében, hogy erőt adjak számukra.

Kereszténységüket annyira hevesen fogják támadni, amilyet semmilyen más vallásnak sem kell elviselnie.

Más vallásúak nem lesznek annyira üldözve, ahogyan azt Követőimnek kell majd elszenvedniük.

A Kereszténység Igazságát megkérdőjelezik. Megtámadhatják, cenzúrázhatják, de egy dolog sohasem fog változni:

Atyám Házához csak egy út vezet. Ez az út Én vagyok, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója.

Nem mehettek Atyámhoz anélkül, hogy elismernétek Létezésemet.

Az Igazságot nem lehet megváltoztatni, függetlenül attól, hogy mennyire próbáljátok letagadni azt.

Hamarosan a hazugságokat olyannak lehet majd látni, amilyenek azok valójában. Minden vallás eggyé fog válni, amikor tanúi lesznek az Igazságnak.

Most fog beteljesedni Atyám Szövetsége, mert elküld Engem, egyetlen Fiát, hogy még egyszer elvigyem az egész emberiséget Királyságába.

Éppen akkor, amikor az Igazság nyilvánvalóvá válik, mindazok, akik még kétségben vannak, azzal lesznek megkísértve, hogy hátat fordítsanak.

Kérlek benneteket, Tanítványaim, hogy most mondjátok el nekik az Igazságot.

Talán most nem fognak meghallgatni benneteket, de a Nagyfigyelmeztetés után meg fognak.

A csata most kezdődött el tombolni a Kereszténység ellen.

Felszólítok minden Keresztényt, hogy védjék meg azon jogukat, hogy hűséget mutassanak Nekem, Jézusuknak.

Ha nem teszitek, akkor megfojtanak benneteket és arra kényszerítenek, hogy lenyeljétek a Kommunizmus hazugságát.

A Kommunizmus, melytől oly régóta félnek a nyugati világban, most titokban megalakul egy világméretű szövetségen keresztül, mely mindenhol jelen van a kormányokban.

Ők – kik nemzeteitek között vannak -, kikiáltották szembenállásukat a kormány ellen, amit ők egy gonosz kormányrendszernek neveznek, most a kommunizmust fogják üdvözölni.

Időközben ők mindent ellenőrizni fognak: amit esztek, amit megkerestek (jövedelem), hogy van – e házatok, amelyben éltek, és hogy gyakorolhatjátok – e vallásotokat.

Soha ne hátráljatok meg. Soha ne adjátok fel a reményt. A ti erőtök fontos lesz az elnyomás ezen ideje alatt. Az ima lesz a ti fegyveretek és segíteni fog nektek kitartani.

Tanítványaimnak bízniuk kell Bennem. Nem hagyom, hogy sokáig szenvedjetek. Én majd tartást adok nektek, és a nehéz időszak gyorsan elmúlik.

Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az Új Korszak Második Eljövetelem által lesz kihirdetve. Az idő rövid.

2012. szeptember 11. kedd, 7:30

Drága szeretett leányom, megértetted végre a fájdalom örömét, amikor az bátorsággal és szabad akarattal van felajánlva.

A megmentett lelkek örömkönnyekre fakasztanak téged, ahogy azok a lelkek is tele vannak könnyel, amikor megmentésre kerülnek a Pokol tornácától.

Tudnod kell, hogy az Én küldetésem a lelkek megmentése.

Soha ne felejtsd el, hogy a Védettség Kegyelmével* Atyám megadta az emberiségnek azt a fegyverzetet, amely szükséges a lelkek megmentésére.

Ragadjátok azt meg, mert ez által minden lélek üdvözülhet. Csak arra a csodálatos világra gondoljatok, mely előtettek áll.

Ott senki sem fog gyászolni egy családtagot sem, aki a Pokol tüzére kárhozik.

Nektek, követőim, a lelkek megmentéséért mondott imáitok által, hatalmatok van arra, hogy bezárjátok a Pokol Kapuit.

Ne engedjétek senkinek, hogy elutasítsa Szavaimat.

Ne bátortalanítsátok el az embereket attól, hogy elfogadják a védettség kegyelmét, mert Én tudatában vagyok annak, hogy néhány Felszentelt Szolgám megpróbálja ezt tenni.

Egyesek ezt kötelességük hibás értelmezése miatt teszik, de ők tévednek. A „Védettség Kegyelme” a Pokol ellen, Atyám ajándéka.

Nektek az a kötelességetek, felszentelt szolgáim, hogy átadjátok azt Isten gyermekeinek, a lelkek megmentése érdekében.

Oly sok munka van, amit még el kell végezni Szavam terjesztésében, de nincs elegendő idő rá.

Menjetek tanítványaim, végezzétek Küldetéseteket: terjesszétek Litániáimat, különösen a Védettség Kegyelme litániáját.

Menjetek és beszéljetek az embereknek az Élő Isten Pecsétjéről és a Teljes Búcsút kinyilvánító imáról.

Ti már fel vagytok készítve, most vegyétek fel fegyvereiteket Isten nevében, és segítsetek Nekem, Jézusotoknak, megmenteni az emberiséget.

Az Új Korszak, Második Eljövetelem által lesz kihirdetve. Az idő rövid.

Ne feledjétek: bízzatok meg Bennem teljesen, és Én, megszabadítalak benneteket aggodalmaitoktól és a félelemtől.

Minden, amit tennetek kell, hogy adjátok át magatokat az imának.

Ajánljátok fel imáitokat a lelkekért, és minden rendben lesz.

Jézusotok

*: (lásd a Védettség kegyelméért adott 2. Litánia)




Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com
 
Mennyire szenvedtek Ateizmusotok „jelvénye” mögött
2012. szeptember 10., hétfő, 6:00
Drága szeretett leányom, közel az idő a világ számára, hogy felfogja végre Isten létezését.
Mindazoknak, akik büszkék ateizmusukra, melyet a becsület jelvényeként büszkén viselnek, a következőket mondom:
Amikor eljön az idő és megláthatjátok az Igazságot, mivel megadom nektek, még akkor is tele lesztek kétségekkel.
Tudnotok kell, hogy kétségeitek, melyek jelenleg nem nyilvánvalóak számotokra, mert azt hiszitek, hogy ismeritek az igazságot, nem más, mint egy átok számotokra.
A Sátán az, aki először elcsábít, majd megátkoz benneteket.
Ti, Isten gyermekei vagytok, és benneteket megvakítottak az Igazsággal szemben annak érdekében, hogy megakadályozzák belépéseteket az Új Paradicsomba a Földön, melyet Atyám ígért az emberiség számára.
Amikor az Igazság bemutatásra kerül számotokra, és amikor a kétségek továbbra is gyötörnek benneteket, kérlek benneteket, kérjetek meg Engem, hogy segítsek nektek.  Csak egyetlen szó, egyetlen hívás, ez minden, ami részetekről szükséges.
Íme, amit szeretnék, hogy mondjatok Nekem:
A Keresztes Imahadjárat 76. imája: Az Ateisták imája
Jézus, segíts nekem, hogy amint Isten Szeretete bemutatásra kerül számomra, elfogadjam azt.
Nyisd meg a szememet, elmémet, szívemet és lelkemet, hogy megmenekülhessek.
Segíts nekem, hogy hinni tudjak azáltal, hogy szereteteddel betöltöd a szívemet.
Aztán ölelj meg engem, és ments meg engem a kétségek gyötrelmeitől. Ámen.
Szegény lelkeim, mennyire szenvedtek ateizmusotok jelvénye mögött.
Mennyire törekedtek folyamatosan arra, hogy megkeményítsétek a szíveteket az Igazság előtt, Isten létezésének igazsága előtt.
Mennyire törekedtek arra, hogy más lelkeket toborozzatok, hogy azok elfogadják hiteteket. Mit gondoltok, miért van ez?
Mit gondoltok, miért fektettek olyan sok energiát és erőfeszítést hitetek kikiáltásába? Ez azért van, hogy bizonyítsa: Isten létezése hamis.
Nem tudjátok, hogy amikor ebbe oly sok energiát és erőfeszítést fektettek, az tele van szenvedéllyel? Miért van az, hogy az ilyen szenvedély, oly nagy gyűlöletté alakul Isten ellen?
Ha szerintetek Isten nem létezik, akkor miért gyűlölitek Őt?
Hogyan lehet gyűlölni valakit, aki nem létezik a szemetekben?
A Sátán a ti istenetek, de valószínűleg mégsem hiszitek, hogy ő mégiscsak létezik.
Amit nem tudtok, az az, hogy ő ellenőrzi az elméteket és azt hazugsággal tölti meg.
Mennyire sírok értetek.
Mennyire szeretlek még mindig benneteket.
Mennyire vágyok arra, hogy megmentselek benneteket, még mielőtt túl késő lenne.
Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az igazi szeretet Istentől származik. Amikor valaki nem szereti eléggé Istent, akkor képtelen egy másik emberi lényt az igazi szeretet teljességében szeretni

2012. szeptember 9. vasárnap, 10:00

Drága szeretett leányom, amikor valaki kételkedik Isten szeretetében, akkor az igaz szeretet létezésében is kételkedik. Ti mindnyájan hiányos szeretettel rendelkeztek.

Az igazi szeretet Istentől származik. Amikor valaki nem szereti eléggé Istent, akkor képtelen egy másik emberi lényt az igazi szeretet teljességében szeretni.

A szeretet valódi jelentését csak azok tudják közvetíteni mások felé, akiknek Isten Szeretetének tüze a lelkében van.

Ugyanez igaz azokra is, akik Egyházam áldásával házasságban élnek.

Isten szeretete, mely leragyog a férfi és nő házasságára, akik szeretik egymást, át fogja hatni a lelküket, hogyha ők oly módon szeretik Istent, hogy átengedik magukat Neki, melyre szükség van, hogy békét érezzenek.

Az igazi szeretet békét jelent. Szeretet nélkül nincs béke, függetlenül attól, hogy mennyire próbáljátok azt megtalálni. Béke csak az egymás iránti szeretet által jöhet létre.

Amikor a szeretet hiányzik az életetekből, akkor nincs semmi, ami kiegyensúlyozná, helyébe dermedtség kerül.

Ahhoz, hogy rátaláljatok a szeretetre, a szívetekben helyet kell találnotok Isten számára.

Ahhoz, hogy megtaláljátok Istent, el kell fogadnotok Engem, Jézusotokat, mint az Ő szeretet Fiát.

Mert ha megengeditek Nekem, el foglak vinni benneteket Hozzá.

Amikor ezt megteszem, és amikor az Ő Világossága elárasztja a lelketeket, akkor könnyűnek fogjátok találni, hogy másokat szeressetek.

Isten Szeretete, mely jelen van egy lélekben, megnyitja a másik szívét.

A szeretet átragyog a szívfájdalmon, a világban lévő nyugtalanságon és szakadáson. Ez az egyetlen útja a béke elnyerésének, nemcsak a ti személyes életetekben, de a körülöttetek lévő világban is.

A szeretet békét hoz, de ennek az Isten iránti, a Teremtőtök iránti szeretetetekből kell fakadnia.

A Béke harmóniát hoz.

A szeretet az emberi nem mentőöve, nélküle elvesztek, magányosak, éhesek lesztek, és sohasem fogjátok a békét megtalálni.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Isten valamennyi gyermeke előtt egy csodálatos jövő áll

2012. szeptember 8. szombat, 15:30

Gyermekem, Isten valamennyi gyermeke üljön le csendesen, és engedjék, hogy az Ő fénye átragyogjon a lelkükön.

Fontos időt szánni arra, hogy tökéletes csendben elgondolkozzanak Isten Szeretetéről és Fiam tervéről, az emberiség megmentésének tervéről.

Isten valamennyi gyermeke előtt egy csodálatos jövő áll, és ezt az Új Béke Korszakát azok fogják köszönteni, akiknek elég szerencséjük volt ahhoz, hogy átlépjék kapuit.

Amíg eljön az a nap, a gonosz minden erőfeszítést meg fog tenni azért, hogy szakadást és gyűlöletet okozzon a világban.

Ő, és démonai megosztottságot fognak kelteni Isten gyermekei között.

Gyilkosságra, abortuszra, gyűlöletre, erőszakra, üldöztetésre és háborúra buzdít a világ minden táján.

Nem fognak megnyugodni addig, míg minden gyenge lelket tőrbe nem csalnak, akik engednek annak a kísértésnek – melyet az ilyen lelkek elé helyeznek-, hogy vétkezzenek az Úristen, a Legmagasságosabb Isten ellen.

Oly sok lélek engedte meg, hogy váratlanul a sötét börtönükbe kerüljenek, ahonnan alig van szabadulási lehetőség, ha már egyszer oda kerültek.

Mihelyt a gonosz győz egy lélek felett, nem fog megállni addig, amíg azt a szegény lelket teljesen meg nem fertőzte.

Ezért a bűnt kerülni kell, mert egyetlen bűn sem jelentéktelen. Elég egyetlen kísértés, és a lélek gyenge és védtelen lesz.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a háború elkerüléséért, melyet a gonosz folytat Isten gyermekei ellen.

Ha valaki vétkezik ellenetek, még akkor is, ha ti ártatlan áldozatok vagytok, ne engedjétek meg, hogy kényszerítve legyetek azt bűn által megtorolni, mert éppen ez az, amit a gonosz akar.

Ő, egymás ellen uszítja a lelkeket abban a reményben, hogy gyűlöletet szít a kettő között.

Legyetek mindennap résen, és soha ne feledjétek azt a védelmet, melyet Szent Rózsafüzérem kínál a Sátán ellen.

Arra biztatok minden lelket, minden vallást, hogy mindennap imádkozzák Szent Rózsafüzéremet. Ha ezt megteszitek, akkor a gonosz elkerül majd benneteket és békén fog hagyni titeket, mert nem tud ellenállni annak a gyötrelemnek, melyet elvisel Rózsafüzérem imádkozásakor, különösen, ha azt hangosan mondják.

Menjetek békével, emlékezzetek arra, hogy Én, az egész emberiség Anyja vagyok.

Én vagyok az Üdvösség Anyja. Isten gyermekeinek keresniük kell védelmemet.

Azáltal, hogy kéritek segítségemet és imádkoztok, akkor sok kegyelemben fogtok részesülni.

Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja






Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szavamat vezető szolgáim a legnagyobb csendben dolgozzák fel

2012. szeptember 6., csütörtök, 18:30

Drága szeretett leányom, földi Egyházam felismeri végre, hogy Én általad, a hetedik hírnökön keresztül, a világgal kommunikálok.

Szavamat vezető szolgáim a legnagyobb csendben dolgozzák fel, akik azonban nem fogják nyilvánosan hirdetni, hogy ezek a Szavak Szent Ajkaimról származnak.

Ők tudják, hogy ezek Tőlem származnak, és Én megérintettem a szívüket és felemeltem a lelküket, így követni fogják Vezetésemet.

Oly sok felszentelt szolgám kereste ebben az időben az emberiségnek adott Szavaimat.

Nekik most szükségük van különleges Kegyelmeimre, mivel ezek nélkül nem lennének képesek igaz bizalommal vezetni nyájamat.

Szentlelkem kiáradt helyi felszentelt szolgáimra, hogy megtalálják majd az erőt Egyházam vezetésére a tövises, sűrű dzsungelen keresztül, ami még reá vár.

Sohase féljetek, szeretett papjaim, mert Én, sohasem hagylak el benneteket.

Ti érezni fogjátok Jelenlétemet az előtettek álló időben, amikor a Testemet, Egyházamat üldözni fogják.

Ez a Szent Jelenlét lesz a ti fő támaszotok, mivel nektek minden Segítségemre szükségetek lesz, támaszt adva nektek, hogy Isten gyermekeit jogos örökségükbe vezessétek.

Tudomásul veszem, hogy sokan közületek nem fognak hangosan beszélni. Megértem, hogy milyen nehéz lesz számotokra, hogy nyíltan hirdessétek Szavamat, melyet nektek, a végidők prófétája által adok. De tudnotok kell a következőket:

Nektek, Isten gyermekeivel szemben van egy kötelességetek, az, hogy vezessétek őket, és az Igazsághoz irányítsátok őket.

Sohasem szabad a hazugságot az Igazság helyett elfogadnotok.

Ti tudjátok, hogy Tanításaim Igazsága kőbe van vésve.

Tanításaim sohasem változtak és nem is fognak megváltozni.

Új Kinyilatkoztatásaim, melyeket a Jelenések Könyvének Pecsétjei tartalmaznak, rövidesen a tudtotokra lesz adva.

Bízzatok Bennem.

Fogadjátok el, hogy Én most veletek beszélek, mert Én nem hagynálak el benneteket ebben az időben.

Az Én kötelességem Atyámmal szemben, a világ megfelelő felkészítésének biztosítása Visszatérésemre, hogy Isten minden egyes gyermeke megmeneküljön.

Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com