Kezük tettei miatt villámlás, földrengések és cunamik fogják sújtani a Földet

2012. október 27. szombat, 21:35

Drága szeretett leányom, van egy terv, hogy elkezdődjön egy világméretű prédikálás hullám.

Ez a prédikálás nem Istentől származik. Ez inkább a hazugság prédikálása lesz, ami azt fogja kifejteni, hogy Isten nem létezik, és nem is létezhet.

Azt fogják mondani – felhasználva az emberi gondolkodást és a tudományos kiértékelést -, hogy Isten csak az emberi fantázia szüleménye.

Ez a prédikáció nem véletlen, mert ez egy jól kitervelt és irányított kampány, melyet azok az ateisták terveltek ki, akik a gonoszhoz hűségesek.

Szívüket, elméjüket és a lelküket a sátán lopta el, aki az emberi büszkeség intelligenciáját használja fel, hogy arrogánsan hirdesse a hazugságokat, hogy megakadályozza az igazságot.

Ez egy olyan terv, mely az emberek szívét mindenhol kővé változtatja, éppen olyanná, mint amilyen a saját szívük: hideg és szeretet nélküli. Aztán azt fogják bejelenteni, hogy egy új, helyettesítő vallást fognak törvénybe iktatni.

Az egy világvallás a fenevadnak fog hódolni, mert ez a szörnyűség a sötétség királya rabszolgáinak keze által fog bekövetkezni.

Az ateisták, akik irányítani fogják ezt a tervet, hűséges követői a sátánnak.

Ne kövessetek el hibát, ők a fenevadat bálványozzák, és semmit sem gondolnak a fájdalmakról és a gyötrelmekről, melyeket cselekvéseikkel okozni fognak.

Az ő feladatuk, hogy eltöröljék a hűséget az egy Igaz Isten iránt. Az iránt az Isten iránt, aki minden egyes megteremtett gyermekét szereti. Ők elutasítanak majd minden erőfeszítést, melyet most a Mennyország tesz, hogy a végső pusztulástól megmentse az emberiséget.

Kezük tettei miatt, villámlás, földrengések és cunamik fogják sújtani a Földet.

Ők meg lesznek állítva.

Szörnyen fognak szenvedni, és gyötrelmes végzetük meg van jövendölve.

Az Armageddon csatája heves lesz, mert Isten nem fog hátradőlni és egy ilyen fertőzést megengedni.

A nagyméretű, szörnyű büntetések el fogják törölni azokat a pogányokat, akik visszautasítják Isten Szavát.

Az Istenhez intézett imák, az Irgalmasság utáni törekvés az egyetlen módja az ilyen büntetések enyhítésének.

Imáitok, melyek által megbocsátást kértek lelkük számára, az egyetlen módja annak, hogy az ilyen lelkek megmenekülhessenek.

Leányom, nagy pusztítás lesz a gonosz munkálkodások eredménye, melyet ez a gonosz ateista csoport szándékozik a földre erőltetni.

Sokan nem ismerik cselekedeteik súlyosságát.

De sokan pontosan tudják, hogy mit tesznek, mert ők hazugok.

Ők hisznek Istenben, mivel ők a legfőbb ellenségét, a Sátánt választották istenüknek, a saját akaratuk által.

Minden, amit akarnak: lelkeket lopni.

Isten, Atyám, hatalma által közbe fog lépni, nem csupán azért, hogy megbüntesse őket, hanem hogy lelkeket mentsen, mielőtt azok ellopnák Tőle.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat leányom, csontig érő kínzó fájdalommal hasítanak Belém

2012. október 26. péntek, 18:00

Drága szeretett leányom, Királyságom a Földön nemsokára valósággá válik.

Szeretett, Örök Atyám által oly régóta megígért Új Királyság, Új Paradicsom a legnagyobb ajándék.

Az Új Királyságom megértésének titka, a Getszemáni kertben történt Szenvedésem misztériumában rejlik. Amikor Atyám előtt a fájdalomtól sírva földre borultam, az a jövőbeli lelkek elvesztéséért volt, akik a kereszten hozott Áldozatom ellenére is a Pokol tűzében égnének.

Megaláztatásom Poncius Pilátus keze által nem a nyilvános megvetés miatt volt fájdalmas Számomra, hanem azért, mert tudtam, hogy ugyanezek a lelkek elvesznének Számomra. És így a szomorúság könnyeit sírtam, amint azt figyeltem, ahogy a Sátán megtévesztette őket, egy olyan gonosz erő, melyet nem láthattak, de aki létezésük minden szálát megfertőzte.

Amikor aggódottnak látsz Engem, leányom, akkor ennek jó oka van. Mert azokért a lelkekért is sírok, akik megvetést szórnak ezekre az üzenetekre. Ők nincsenek a Velem való teljes egység állapotában. Büszkeségük, arroganciájuk bűne miatt, a tudás és az alázat hiánya miatt sértegetik Szavamat.

Aztán megpróbálják megakadályozni azoknak a szívét, akiket szeretnék elérni, abban, hogy elfogadják Szent Szavamat.

Értük is sírok, mert nem ismerik tetteik következményeinek súlyosságát, amikor elárulják Igaz Szavamat, amint az bemutatásra kerül ebben az időben Isten minden egyes gyermekének.

Oly sok lélek fog elveszni, akiket azok tevékenységei fosztanak meg Szavamtól, akik azt mondják, hogy Engem képviselnek a világban.

Éppúgy szenvedek ma is, mint akkor, amikor szörnyű kínszenvedést viseltem el azoknak a gúnyolódásaival való szembesülésekor, akik Poncius Pilátus arany trónja mellett álltak. A fájdalom melyet elviselek, rajtad keresztül leányom, ma sem más, mint akkor volt.

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat leányom, csontig érő kínzó fájdalommal hasítanak Belém.

Az utolsó szeget szenvedő Lelkemen keresztül verték be, miközben Én még egyszer megpróbálom megmenteni az emberiséget a pusztulástól.

Imádkozzatok, hogy Atyámat – Irgalmasságán keresztül – az ilyen lelkek (legalább) tolerálják, akik – a csaló keze által – arra törekszenek, hogy Isten Szavát szétmarcangolják.

Gyermekeim, legyetek óvatosak azokkal szemben, akik hevesen támadják Szavamat, melyet ezeken az Üzeneteken keresztül adok.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Meg fogják kérdőjelezni és elemezni fogják Szavamat, nehogy szörnyű hibát kövessenek el

2012. október 26., péntek, 11:06

Drága szeretett leányom, oly sok munkát kell még megtenniük Követőimnek, annak érdekében, hogy a Föld megtisztuljon a fertőzéstől, amely mint egy takaró terül szét sok ember fölött, akik nem hisznek Istenben.

Oly sokan vándorolnak a világban, anélkül, hogy valamilyen irányérzékük lenne. Üresek a lelki érzésektől és nem ismerik Isten Szeretetét. Ezek azok a lelkek, akikre vágyom, és akiket szeretnék átölelni az Igazsággal.

Nektek, Követőim, oda kell mennetek hozzájuk és el kell mondanotok nekik, hogy Én, Jézus Krisztus, az Emberfia, a Messiás, hamarosan jönni fogok. Nekik tudniuk kell, hogy nem lesznek félredobva, mert éppen ti vagytok az a nemzedék, akikért ebben az időben eljövök.

Sokan mások, akik lelkileg tudatában vannak Isten létezésének, kíváncsiak lesznek, de tétovázni fognak Üzeneteim elfogadásában.

Mások, akik hirdetik Szavamat és jámbor Keresztények, óvatosak lesznek, és csak lassan fogják elfogadni mindazt, amit mondok.

Meg fogják kérdőjelezni és elemezni fogják Szavamat, nehogy szörnyű hibát kövessenek el.

Aztán ott lesz a papság a Keresztény Egyházakban, akik felállnak majd és válaszolnak hívásomra. Egyesek gyorsan fognak válaszolni, mert ők érezni fogják a Szeretetemet, amint Üzeneteim olvasásakor az áthullámzik ereiken.

Mások azonnali hívásnak fogják érezni a Szentlélek általi Ajándékom miatt, melyet Szent Szavam tartalmaz. Egyesek óvatosabbak lesznek, mint mások, de idővel ezek száma milliókra növekszik.

Ezért kell nektek, Követőimnek, kitartanotok. Bár a kezdetben sokan el fognak utasítani benneteket az Én Nevemben, ez azonban megváltozik majd. Amikor az Igazságot széles körben megismerik és szívélyesen elfogadják, akkor felkeresnek majd benneteket. Szavamat szeretettel és tisztelettel fogják kezelni, még akkor is, ha ezek a lelkek közben szenvedni fognak.

Nem számít, hogy Szavammal szemben mennyi ellenállás lesz, mert Küldetésem nem fog kudarcot vallani.

Viseljétek el az ilyen ellentmondásokat. Fogadjátok el az ilyen gyalázkodásokat, melyeket ezen Üzenetek miatt kimérnek rátok.

Ez várható, amikor Isten Szava kiárad a Földre. Azok, akik sötétségben vannak, nem fogják elfogadni Szavamat, mert zavarni fogja életüket.

Ez arra készteti őket, hogy újraértékeljék a hitüket, amellyel nem akarnak majd szembesülni.

Az, hogy elfogadják Szavamat, azt jelentené, hogy meg kellene változtatniuk szokásaikat. Ők, sajnos nem kívánják megváltoztatni szokásaikat, mert ez nem vonzó számukra.

Én nem fogok nyugodni addig, ameddig az Igazságra meg nem nyitom a szemüket. Elvárom azt is tőletek, Követőim, hogy ne álljatok meg, még mielőtt annyi ember, amennyi csak lehetséges egyként egyesülhet Isten Szemében.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Azt szeretném, hogy Hadseregem imádkozza ezt a Keresztes Imahadjárat imáját, Maradék Egyházam győzelméért

2012. október 25. csütörtök, 21:50

Drága szeretett leányom, neked bátorítanod kell minden Követőmet, hogy továbbra is hozzanak létre mindenhol imacsoportokat.

Eljött az idő Számomra, hogy hívjalak és összegyűjtselek mindnyájatokat, hogy még ma megkezdjük a menetelést az örök győzelembe.

Azt szeretném, leányom, hogy 2012. november 9. – én, az első felhívásom második évfordulója alkalmából imádkozzátok ezt a Keresztes Imahadjárat imáját, Maradék Egyházam győzelméért.

A Keresztes Imahadjárat 82. imája: A Maradék egyházam győzelméért

Jézus, a világ Királya és Üdvözítője, felajánljuk neked tiszteletünket, hűségünket és cselekedeteinket, hogy Dicsőségedet minden embernek hirdethessük.

Segíts nekünk, hogy elnyerjük az erőt és bizalmat ahhoz, hogy felálljunk és mindenkor hirdessük az Igazságot.

Ne engedd, hogy meginogjunk vagy tétovázzunk menetelésünkben a győzelem felé, és azon tervünkben, hogy lelkeket mentsünk.

Felajánljuk önmagunkat, szívünket és minden vagyonunkat, hogy mentesek legyünk minden akadálytól, amint folytatjuk a tövissel teli utunkat az Új Paradicsom kapui felé.

Szeretünk Téged drága Jézus, szeretett Üdvözítőnk és Megváltónk.

Egyesítjük magunkat Szent Szíveddel, testben és lélekben.

Áraszd reánk Védelmed Kegyelmeit.

Boríts be minket Drága Véreddel, hogy elteljünk bátorsággal és szeretettel, hogy felálljunk és hirdessük Új Királyságod Igazságát. Ámen.

Kérlek benneteket drága Követőim, hogy gyűljetek össze, gyarapodjatok és terjesszétek Szent Szavamat minden nemzetnek. Arra kérlek benneteket, hogy mindig Rám összpontosítsatok, és dolgozzatok együtt Velem az üdvösség végső győzelméért.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Fiam maradék egyházának növekedése folytatódni fog

2012. október 25. csütörtök, 7:30

Gyermekem, több és több ember vonzódik ezekhez a Szent Üzenetekhez az egész világon, többen, mint valaha azelőtt.

Sokan nem értik meg az üzenetek valódi célját. Amit tudniuk kell az, hogy ez egy Ajándék az emberiség számára, azzal a céllal, hogy megtérést eredményezzen.

Azért adatnak a világnak, hogy a rendszeres imára vonzza a lelkeket, és hogy részt vegyenek a Szentségekben

Mindenekelőtt, ezek az üzenetek egyfajta nyugalmat és a lélek békéjét adják, hogy így Istennek még több gyermeke váljék méltóvá az Új Paradicsomba való belépésre.

Mivel az üzenetek gyümölcsöket teremnek, tanúskodni lehet majd Isten gyermekeinek hitéről.

Fiam maradék Egyházának növekedése folytatódni fog, ezeknek és más szent üzeneteknek köszönhetően, melyeket a hiteles látnokok kapnak szerte a világon.

Isten annyira szereti gyermekeit, hogy mindent meg fog tenni annak biztosítására, hogy minden lélek üdvösségét elérje.

Fiam jól felkészült, és Tervei, melyeket ezeken az üzeneteken keresztül akar elérni, be fognak teljesedni.

Ezért nem szabad soha kétségbe esnetek.

A remény jelent mindent, ami fontos.

A Fiamba vetett bizalom, mely által teljesen átadjátok magatok Neki, azt fogja jelenteni, hogy Ő véglegesíteni tudja Terveit minden egyes bűnös megmentésére, az Iránta való önfelajánlásotokon keresztül.

Gyermekek, nektek be kell tartanotok ígéreteteket azzal, hogy elfogadjátok Utasításait és Szeretete beborít majd benneteket, hogy erőssé tegyen titeket.

Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Sohasem szabad a magánkinyilatkoztatásokat elutasítanotok képzettség nélkül, vagy a szükséges alázat hiányában

2012. október 24., szerda, 9:11

Drága szeretett leányom, fontos, hogy ne hallgass azokra, akik megtámadják Szent Szavamat.

Fogd be a füled a próbálkozások alkalmával, melyeket most azért követnek el – különösen, akik azt állítják, hogy Katolikus teológusok –, hogy elutasítsák legszentebb Üzeneteimet.

Amint azt már mondtam neked, a legnagyobb támadás azok által lesz a Katolikus Egyházban, akik azt állítják, hogy ismernek Engem, de nem értik a Jelenések Könyvét, és a titkokat sem, melyeket tartalmaz.

Ők nem tudhatják ezeket, mert Én, az Isten Báránya, még nem nyilatkoztattam ki nekik.

Mennyi csalódást okoznak Nekem! Mennyire megsebeznek Engem! Mert minden kegyetlen kitöréssel, melyet Üzeneteimre szórnak, egy másik szöget vernek Testembe.

Mert minden utasításomat – melyet a lelkek javára adok-, hevesen elutasítanak, ezért újra keresztrefeszítenek Engem.

De mit sem számít, hogy mennyire megsebeznek Engem, mert Én ezer halált is halnék, ha még egy lelket megmentenék.

Elutasíthatják Üzeneteimet, nevetségessé tehetnek téged, leányom, és elutasíthatnak Engem, de nem fogják megakadályozni, hogy Atyám végül véghezvigye Akaratát.

Ezek a szegény lelkek időként azt hiszik, hogy felelősségteljesen viselkednek azt mondva az embereknek, hogy ne fogadják el Üzeneteimet.

Amit tesznek az az, hogy megakadályozzák Isten Szavát, hogy bemutatásra kerüljön Isten gyermekei számára. Ha ők továbbra is ezt cselekszik, akkor el lesznek hallgattatva Atyám keze által.

Senki sem fog Engem a lelkek felkutatásában megállítani, attól, hogy megmentsem őket.

Azoknak a felszentelt szolgáknak, akik továbbra is kitartanak abban, hogy megakadályozzák Szent Szavam meghallgatását, tudniuk kell a következőket:

A ti változatlan szavaitok és istenkáromló vádaskodásotok megfoszt benneteket azoktól a kegyelmektől, melyeket az elhivatottságotokban kaptatok. Ha nem hívtok Engem, imáitok által, a számotokra szükséges válasz miatt, nem tudok segíteni nektek.

Nektek sohasem szabad a magánkinyilatkoztatásokat elutasítanotok képzettség nélkül vagy a szükséges alázat hiányában. Még azután sem ítélhetitek el soha az ilyen állításokat. Maradjatok csendben.

Imádkozzatok a megkülönböztetés kegyelméért minden alkalommal.

Különben Atyám Szemében majd bűnösöknek találtattok a legrosszabb bűntettben: a megakadályozás bűntettében, hogy Fia Szent Szaván keresztül a lelkek megmeneküljenek.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szeretném felszólítani az Amerikai Egyesült Államokban élő Isten gyermekeit

2012. október 21. kedd, 20:30

Drága szeretett leányom, szeretném felszólítani az Amerikai Egyesült Államokban élő Isten gyermekeit, hogy imádkozzanak a hitükért.

Akárcsak más Keresztény országokban, hiteteket meg fogják támadni és megtesznek majd mindent, hogy eltöröljék minden Nyomomat, Jézusotokét.

Nektek annyi Imacsoportot kell alkotnotok, amennyit csak tudtok – Szent Szívem által egyesülve -, hogy megkapjátok a kegyelmeket, az ilyen üldöztetéssel szembeni ellenálláshoz.

Idővel a Keresztény vallást meg fogják tiltani, olyan más vallásokkal együtt, melyek tisztelik Atyámat.

Ti szeretett követőim, az Égiek által védve lesztek, de nektek imádkoznotok kell az erőért, mert a demokrácia leváltása fejre fogja állítani.

Mivel a legnagyobb nemzet vagytok a világban – mely a demokrácia által szabadságot hirdet -, megtagadják azt a jogot tőletek, hogy Keresztények legyetek.

Ez a jog, bár megtagadják tőletek, demokratikus fejlődésnek fog tűnni. Ezek az új törvények, melyeket hamarosan bevezetnek nemzetetekbe, mindent magukba foglaló törvényeknek fognak látszani: hogy az egy világvallás alatt, mindenki védve legyen.

Ezek a törvények megszentségtelenítik majd Nevemet, de én nem foglak elhagyni benneteket. Minden számotokra szükséges segítséget meg fogok adni nektek. Minden, amit tennetek kell az, hogy kérjétek Tőlem

Én őrködöm fölöttetek és védelmezlek benneteket, mivel a Keresztény Egyházak megdöntésének ideje közel van.

Megdönthetik azt, gyermekeim, hamisíthatják a Szentségeket, hogy azok használhatatlanokká váljanak, elbátortalaníthatják felszentelt szolgáimat és bántalmazhatnak benneteket, de mindez hasztalan. Hatalmuk nem lesz úrrá egyszerű hiteteken, lelketek alázatán és Irántam, Jézusotok iránt való szereteteteken.

Szeretett Üdvözítőtök,

Jézus Krisztus

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ne engedjétek, hogy a jövő félelme eluralkodjon rajtatok, mert ez nem az Én óhajom

2012. október 21. vasárnap. 17:50

Drága szeretett leányom, oly sok ember, akik elfogadják üzeneteimet, feleslegesen aggódnak a világ jövője miatt. Ez érthető.

Nekik sohasem szabad azt érezniük, hogy kötelesek mindennel felhagyni és a hétköznapi életüket figyelmen kívül hagyni, elhanyagolni a munkájukat, családjukat vagy szeretteiket annak érdekében, hogy lelkeket mentsenek.

Én, a ti Jézusotok, mindig gondoskodni fogok tulajdonomról. Nektek nincs mitől félnetek Tőlem. Minden, amit kérek, az a ti imáitok a lelkek megmentéséért.

Ne engedjétek, hogy a jövő félelme eluralkodjon rajtatok, mert ez nem az Én óhajom.

Azonban elvárom, hogy időt szánjatok az imára és áldozatokra, amint ezekben az Üzenetekben utasítottalak benneteket. Folytassátok a hétköznapi életeteket, bár Szent Szavam örökre meg fogja változtatni azt a módot, ahogyan ti az életet látjátok.

Többé nem fogjátok ugyanazt érezni a világi dolgokról, vagyis ahogyan azt a múltban láttátok. Bár továbbra is életetek része lesz, mégsem lesz többé ura életeteknek.

Ne feledjétek, hogy ti nem szolgálhattok két úrnak, mert csak egy létezik, és ez Isten.

Nem várom el Tanítványaimtól, hogy mindenről lemondjanak, csakhogy kövessenek Engem. Nem várom el követőimtől, hogy hátat fordítsanak a napi feladataiknak, csakhogy kövessék Üzeneteimet. Nem, Én a szereteteket kérem. Nektek követnetek kell Isten Törvényeit. Éljétek életeteket Tanításaim szerint. Tiszteljétek a Szentségeket. Mutassatok szeretetet egymás iránt, és imádkozzatok azok lelkéért, akik nem tudnak magukon segíteni.

Menjetek békével, abban a tudatban, hogy nagy az Én Irgalmasságom, és az emberiség iránti Szeretetem le fogja győzni a fenevad tetteit, és azt a szörnyű szenvedést, melyet ő okoz ebben a világban.

Legyetek békében. Megáldalak benneteket.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Amikor megpróbálnak egy utálatos Szentséget létrehozni templomaimban, azt fogják mondani, hogy ez, az azonos neműek jogai miatt volt

2012. Október 21. vasárnap, 10:05

Drága szeretett leányom, a látomások, melyeket látni engedtem neked a pokolba merülő lelkekről, nem azért voltak, hogy megijesszenek téged. Ez inkább azért volt, hogy a valóságot megmutassa neked. Ilyen módon most meg fogod érteni, mennyire szenvedek, amint azt figyelem, hogy a lelkek a Pokol mélységébe merülnek.

Ó, ha csak ismernék az emberek a Pokol rémületét, és azt a módot, ahogyan a fenevad felfalja az ilyen lelkeket, akkor kerülnék a bűnt mindenáron.

Ugyanezeket a lelkeket még mindig meg lehet menteni, leányom, éspedig a „Védettség Kegyelméért” Litánia által. Azzal, hogy ezt imádkozzátok, Tanítványaim, megkönnyebbülést fogtok hozni Nekem ettől a szörnyű, szívtépő ostorcsapástól.

Azok, akik halálos bűnben halnak meg, a Pokol tüzére vannak szánva. Sokan követik el ezt a bűnt abban a meggyőződésben, hogyha tényleg van Isten, akkor Ő irgalmas. És így továbbra is vétkeznek addig, amíg megindokolják bűneiket, hogy végül ezeknek már nem lesz jelentősége a szemükben.

Azt fogják mondani, hogy nem volt más választásuk, mert a bűneikre azért volt szükség, hogy mások előnyére váljon.

A gyilkosság bűnére azt fogják mondani, hogy egy másik halálának megbosszulásáért követték el.

A prostitúció bűnére azt fogják mondani, hogy a család megsegítésének érdekében történt, hogy élelmet tegyen az asztalra.

Az abortusz bűnére azt fogják mondani, hogy ez előnybe részesíti az anya életét, és megkönnyíti azt. A szexuális elfajzottságra azt fogják mondani, hogy ez csak természetes dolog.

Azok esetében, akik okkult gyakorlatokon vesznek részt, azt fogják mondani, hogy ez egy ártalmatlan szórakozás, mégis, a fenevadat tisztelik, amikor ezt teszik.

Amikor másokat üldöznek, és nemcsak ezek hírnevét teszik tönkre, hanem a megélhetőségüket is, azt fogják mondani, hogy ez egy szükséges büntetés volt mások bűneiért.

Amikor másokat diktatúra által pusztítanak el, az elméjüket, testüket és lelküket, azt fogják mondani, hogy ez a saját érdekükben történt.

Amikor megpróbálnak egy Szentséget létrehozni Templomaimban, mely egy utálat, azt fogják mondani, hogy ez az azonos neműek jogai miatt volt, akiknek ugyanolyan joguk van, mint a többieknek.

Amikor belülről lerombolják Egyházamat, azt fogják mondani, hogy minden egyház egyforma. Azt a mentséget fogják hozni, hogy csak egyetlen egy Isten létezik, csakhogy egy pogány egyházat vezethessenek be.

Ezek a bűnösök az elveszett lelkek, akikről beszélek.

Ahhoz, hogy segítsetek nekik, először is a szemükbe kell néznetek. Úgy gondoljatok rájuk, mint a gyermekeitekre, fivéretekre és nővéretekre. Isten Szemével nézzétek őket. Akkor szeretetet fogtok érezni. De elfog majd benneteket a rémület, mert ti ismeritek a rémületet a szívetekben, amellyel ők szembesülni fognak. Mennyire kell imádkoznotok, hogy ők hamarosan meglássák az Igazságot!

Mennyire kell imádkoznotok ezeknek a lelkeknek az üdvösségéért!

Isten minden gyermeke, beleértve azokat is, akiknek fekete a lelkük, szeretve vannak.

Bűneiket meg kell semmisíteni, mielőtt Isten valamennyi gyermeke egy családként egyesülhet Új Királyságomban.

Neked leányom minden kegyelem és lőszer megadatott, hogy megsemmisítse a bűnt, és hogy ne csak a te lelkedet mentse meg, hanem a mások lelkét is.

Köszönöm leányom, hogy válaszoltál hívásomra.

Neked még sok tennivalód van.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A lelkek milliárdjai vannak már a Pokolban, akik életük során szégyentelenül elutasítottak Engem

2012. október 20. szombat, 23:20

Drága szeretett leányom, a látomás, aminek megengedtem, hogy tanúja legyél az elmúlt éjjel, lelkiséged megerősítésére szolgált, és hogy megmutassa neked a halál utáni élet Igazságát.

A halál utáni első órában a Sátán elküldi démonait, hogy megkísértsék a lelkeket, még ebben a szakaszban is.

Arra csábítja őket, hogy utasítsák el a Tisztítótűz állapotát. Ő ugyanazt teszi azokkal is, akik a kegyelem állapotában haltak meg, akik a Mennyországba voltak szánva.

Megmutattam neked azt a sebességet is, amellyel a lelkek a Pokolba merültek, és a szörnyű üldöztetést, mellyel szembesültek, hogy figyelmeztethesd azokat, akik nem hisznek létezésében.

Milliárdnyi lélek van már ott, és minden pillanatban oly sokan lépnek be, ami úgy jelent meg előtted, mint hulló csillagok zápora, mint a jégeső, mely a tüzes tóba esik.

Megmutattam neked a sokkot is, és azoknak a lelkeknek az örömét is, akik az utolsó pillanatban lettek kihúzva és megmentve. Ez annak a szenvedésnek köszönhető, melyet az önmagukat felajánlott lelkek fogadtak el, az ilyen lelkeknek a Pokol tüzétől való megmentéséért.

Először a rémületet láttad és aztán a félelmet az arcukon, amikor a végső nyughelyük Igazságát sejteni kezdték. Aztán, amikor felfogták, hogy ettől megmenekültek, az az öröm az arcukon is meg volt mutatva neked.

A lelkek milliárdjai vannak a Pokolban, akik szégyentelenül elutasítottak Engem földi életük során. Sokan elegáns, intelligens emberek voltak, befolyással rendelkező pozícióval a világban, akik nagy erőfeszítést tettek arra, hogy Isten Szava ne kerüljön meghallgatásra. Sokan, több ezer ártatlan ember meggyilkolásának elrendeléséért voltak felelősek. Ők kivégezték Isten gyermekeit anélkül, hogy egy szikra bűntudat is lett volna a szívükben. Ők aljas cselekedeteket követtek el, beleértve a szexuális perverzitásokat is, melyek sértőek Isten számára és iszonyattal töltik el.

Sokan, a világi tevékenységeiken keresztül üldöztetést okoztak Isten Egyházai ellen, és egyes esetekben fekete miséken csatlakoztak az ellenséggel, ahol ők a fenevadat imádták.

Ezek azok a lelkek, akiket te megmentesz leányom. Azokat, kiknek megfeketedett a lelkük, és kőszívűek.

A Pokolban tízszer több lélek van, mint a Tisztítótűzben. A lelkek milliárdjai a Pokolban – mind különböző szinteken -, sokkal többen vannak azokhoz képest, akik a Mennyországban vannak, minden egyes lélekre számítva harmincháromszor többen.

Nem könnyű a Mennyországba bejutni, sok elkötelezettség kell a lelketek felkészítésére, hogy belépjetek kapuin.

Ez az Igazság ideje. Az Igazság nem mindig kellemes, de szükséges Isten minden gyermekének számára, hogy megértse ezeket.

Az Én Irgalmasságom azonban nagy. Amennyiben azt a magatok számára kéritek, imáitok válaszra találnak. Amennyiben mások lelkének megmentésére kéritek, különösen haláluk órájában, felkérésetek meghallgatásra találnak. Ha nem kéritek Irgalmasságomat, akkor nem kaphatjátok meg.

A Nagyfigyelmeztetés idején Irgalmasságom az egész Földre kiárad. Akkor kérnetek kell Tőlem Irgalmasságomat, hogy megvédjen benneteket.

Akik elutasítják Irgalmasságomat, az a saját akaratuk szerint lesz.

Irgalmasságom bőséges, mégis oly kevesen kérik azt.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A zsidók el fogják fogadni végre, hogy az Igaz Messiás már eljött

2012. október 20. szombat, 11:30

Drága szeretett leányom, Második Eljövetelem az utolsó fejezete lesz Szövetségemnek. Ez a Szövetség látni fogja az Új Jeruzsálem megszületését.

Ez az Új Jeruzsálem, Isten valamennyi gyermekének egyesítését fogja jelenteni, azokét, akik elfogadják az Úr Szavát.

A zsidók el fogják fogadni végre, hogy az Igaz Messiás már eljött, hogy elhozza nekik az üdvösséget, melyre vágynak.

Én, Jézus Krisztus, Dávid Házából, Üdvözítőként fogok eljönni, az egy Igaz Isten Szent Akarata szerint.

Ők elutasítottak Engem, az Isten Fiát, aki testben jött el az első alkalommal. Ez alkalommal a Mennyből fogok jönni, és beborítom Választott Népemet Új Királyságom ajándékával.

Ők végre békében lesznek, mert látni fogják az Igazságot, és el fogják fogadni a Szentháromság egy Isten Létezését. Csak egy Isten van. Nem létezhet több. De Én egységben vagyok Atyámmal. Én, Isten vagyok. Testben jöttem el, hogy megmutassam Irgalmasságomat az emberiségnek, és hogy megmentsem őket az örök kárhozattól. A Szentlélek szintén egységben van az egy Istennel, amint az a próféták lelkében nyilvánvalóvá válik, és abban, hogy lángra gyújtja Isten gyermekeinek lelkét.

Oly sok ember fog hevesen harcolni Második Eljövetelem ellen, beleértve azokat is, akik hisznek az egy Igaz Istenben. Ők nem fogják elfogadni Isten Szavát, amint az prófétáimon keresztül kerül kinyilatkoztatásra, ahogyan az a múltban is történt.

Sok jó és jámbor Keresztény továbbra is elutasítja majd Szavamat, egészen a végsőkig.

Szavamat kifogásolják majd és félredobják, különösen a Katolikus Egyház. De tudnotok kell a következőket: Második Eljövetelem ideje közel van, és azok, akik továbbra is elutasítanak Engem, és az Atyámnak tett azon Ígéretemet, hogy létrehozom Királyságát a Földön, félre lesznek állítva.

Miután Nagy Irgalmasságom megnyilvánul, és amikor már minden lehetőség meg volt adva azoknak, akik nem akarták az Igazságot elfogadni, Türelmem elfogy

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Kegyekben akkor részesültök, ha magatokhoz veszitek Fiam Testét

2012. október 19. péntek, 9: 06

(A Boldogságos Szűz egy húsz perces jelenése során fogadott üzenet, melynek során, az Ő homlokán a Szent Eukarisztia jelent meg.)

Gyermekem, az ostya, melyet a homlokomon látsz egy jelkép, hogy bizonyítsa Isten valamennyi gyermekének Fiam valóságos Jelenlétét az Eukarisztiában.

Fiam jelen van a világban, és ott áll Isten valamennyi gyermeke mellett mindennap, abban a reményben, hogy érezni fogják Jelenlétét.

Gyermekek, csak a Fiam, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója, valóságos testének magatokhoz vétele által lesztek különleges kegyelmekkel megáldva.

Amikor a Fiam meghalt a bűneitekért, hogy Isten valamennyi gyermeke szembeszállhasson a halállal, akkor Ő egy fontos örökséget hagyott maga után.

Krisztus Jelenléte a Szent Eukarisztiában valóságos, és amikor azt magatokhoz veszitek, különleges védelemben részesít benneteket. Közelebb visz benneteket a Vele való egységre.

Ő az Élet Kenyere. Ezt a nektek adott Ajándékot sohasem szabad megkérdőjelezni vagy elutasítani.

Kegyekben azok részesülnek, akik magukhoz veszik Testét és Vérét, beleértve a Tisztítótűzből való megszabadulást is, feltéve, ha azt naponta befogadják. Fiam, a halálotok időpontjában a Karjaiba vesz benneteket, távol a Purgatórium tűzétől.

A Szentmise tehát, mely felajánlja Fiam valódi testét, Atyám tiszteletére, sok előnyt hoz magával.

Minél több naponkénti Szentmisén vesztek részt, és minél többször veszitek magatokhoz Fiam Testét és Vérét a Szent Eukarisztiában, mentességet fogtok kapni a megtisztulástól, a Purgatórium tűzében.

Azok, akik elutasítják Fiam létezését az Eukarisztiában, egy nagy Ajándékot tagadnak meg önmaguktól. Nem lesztek elítélve, amiért a Szentmisén visszautasítjátok Testét, de nem fogjátok megkapni azokat a kegyelmeket, melyet Ő, Isten valamennyi gyermekének szeretne ajándékozni.

A Szent Ostyát, melyet magatokhoz vesztek, megfelelő módon kell megszentelni (átváltoztatni). Amikor a Testét magatokhoz veszitek, Ő, egy mély és alázatos szeretettel tölt el benneteket, mely megerősíti majd a hiteteket és elhozza számotokra az Örök Életet.

A Szent Eukarisztia egy olyan Ajándék, amely az Örök Életet fogja megadni nektek. Soha ne feledjétek a következőket:

Fiam nagyon megszenvedett azért, hogy ezt a nagy Ajándékot a világnak adja, az Útlevelet a Mennyországba. Ne utasítsátok ezt vissza. Ne vonjátok kétségbe nagylelkűségét. Ne becsüljétek le a Szent Ostya erejét.

Kérlek benneteket, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat 81. imáját a Szentáldozás Ajándékáért.

Ó, Mennyei Ostya, töltsd el testemet a számára szükséges táplálékkal.

Töltsd el lelkemet Jézus Krisztus Isteni Jelenlétével.

Add meg nekem a kegyelmeket, hogy teljesítsem Isten Szent Akaratát.

Tölts el Engem békével és nyugalommal, melyek a Te Szent Jelenlétedből származnak.

Soha ne engedd, hogy kételkedjek Jelenlétedben.

Segíts nekem, hogy elfogadjalak Téged, Testben és Lélekben, és hogy a Szent Eukarisztia által a nekem ajándékozott kegyelmek segítsenek hirdetni a Mi Urunk, Jézus Krisztus Dicsőségét.

Tisztítsd meg a szívemet.

Nyisd meg a lelkemet és szentelj meg engem, amikor a Szent Eukarisztia nagy Ajándékát magamhoz veszem.

Add meg nekem a kegyelmeket és részesíts engem azokban a kegyekben, melyekkel Isten minden gyermeke meg van ajándékozva, és mentesíts engem a Purgatórium tűzétől. Ámen.

Gyermekeim, nektek imádkoznotok kell, hogy minden keresztény elfogadja és megértse a Szent Eukarisztia erejét. Ez az a fegyverzet, melyre szükség van, hogy minden gyermekem lelkét megmentse.

Fogadjátok ezt szívetek méltóságával és nagylelkűségével.

Áldott Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Isten az Atya: Fiam hamarosan el lesz küldve, hogy felfedje az emberiség teremtésének Igazságát

2012. október 18. csütörtök, 6:00

Drága leányom, közel az idő számomra, hogy visszaküldjem egyetlen Fiamat, hogy valamennyi gyermekemet összegyűjtse Szívembe.

Szívem, mely az Élet forrása, meg fog nyílni, hogy minden gyermekem egyként összegyűljön.

Ígéretem minden kicsinyem megmentésére szinte beteljesült.

A legnagyobb vágyam az, hogy kinyilatkoztathassam Magam minden egyes embernek, beleértve azokat is, akik nem értik meg, hogy miért, és hogyan lettek Kezem által megteremtve.

Fiam hamarosan el lesz küldve, hogy felfedje az emberiség teremtésének Igazságát.

Ez a nap már oly sok évtizede van előkészítés alatt. Erre a mai napig nem kerülhetett sor, mert túl sok gyermekem veszett volna el.

Hamarosan meg lesz mutatva gyermekeimnek teremtésük és létezésük Igazsága, és a lelkük halhatatlansága.

Bár ez az esemény sok lélekben nagy reményt és örömet fog kelteni, mások számára azonban ez gyötrelem lesz, melyet nem lesznek képesek elviselni.

Szeretetem és Irgalmasságom forrása ki fog áradni az egész emberiségre Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül.

Ezután a nagy megosztottság következik, amikor azok a lelkek, akik válaszolnak Irgalmasságára, oldalra lesznek állítva

A fennmaradó lelkek számára meg lesz adva minden lehetőség, hogy meghallják a Mennyország hívását.

Én, az ő Atyjuk, az éghajlat ereje által ismertetem meg magamat. Tanúskodni fognak Kezemről, amint kinyújtom minden gyermekem felé, hogy megmentsem őket a haláltól.

Hívásomat hallani fogják, de nem mindenki. Azok a lelkek is megtapasztalják Szeretetemet prófétáimon keresztül, egy utolsó kísérletként, hogy közelebb vonzza őket Szívemhez.

Az égbolt szétnyílik majd és visszahúzódik. Egy pergamentekercshez hasonlóan kigördül, miközben az Égi jelek feltárulnak. Angyalaim hangja csalogatni fogják ezeket a szegény kis lelkeimet, egészen a végsőkig.

Most megígérem, hogy Szeretetem forrása betakarja majd az egész Földet, miközben egyesítem Szívemet valamennyi gyermekem szívével.

Isteni Beavatkozásomnak milliárdok lesznek tanúi, és sokan megkönnyebbülten fognak a Karjaimba futni. Isteni Tervem Igazsága és a földi élet misztériuma fel fog tárulni, hogy mindenki láthassa. Csak akkor fogja az ember az Igazságot elfogadni az Örök Élet létezéséről.

Közel van a szenvedés vége a Földön. A végső üldöztetés, amikor a gonosz uralkodik gyermekeim fölött, befejeződik.

Aztán a szabadság, amire a kezdettől fogva vágytam, gyermekeim, végre Gyermekeimé lesz.

Nézzetek Rám, gyermekek, szeretett Atyátokra, mert a Kezemben tartalak benneteket. Eljövök Fiamon keresztül, hogy a Földi Királyságomba vigyelek benneteket.

Ez az örökség az, amit a Fiamnak ígértem. Ez az Én ígéretem valamennyi gyermekemnek.

A nagy csodák ideje nagyon közel van.

Megáldom minden egyes gyermekemet.

Szeretlek benneteket.

Betakarlak benneteket és egyesítelek Szívemmel titeket.

Atyátok, a Legmagasságosabb Isten

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A változás folyamata nagyon hamar elkezdődik

2012. október 17. szerda, 12:30

Drága szeretett leányom, a változás folyamata nagyon hamar elkezdődik.

Oly sok ember fogja végre megérteni a világon élete értelmét, és hogy mi fontos és mi nem.

Ezt az előttetek álló időszakot úgy kell tekinteni, mint a földi Új Paradicsomra való felkészülés időszakát. Ettől nem kell félni.

Azoknak, akik ismernek Engem, azt kell mondanom, hogy nektek teljesen meg kell bíznotok Bennem. Azok számára, akik nem ismernek Engem, az Igazság első alkalommal lesz kinyilatkoztatva.

Tanítványaimnak most el kell kezdeniük a Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozását, beleértve a 43. imát is, hogy a lelkek megmeneküljenek a Nagyfigyelmeztetés alatt, és hogy a Föld megújulása Legszentebb Akaratomnak megfelelően valósuljon majd meg.

Amint hamarosan az Igazság kinyilatkoztatásra kerül, Szent Üzeneteimet mindenhol terjeszteni kell. Amikor ez megtörténik, sokan lesznek éberek a megtévesztésekkel szemben, mellyel szembesülni fognak országukban. Meg fogják tanulni, hogy hogyan ismerjék fel az Antikrisztust, és képesek lesznek felfegyverezni magukat kínzatásai ellen.

Most itt az ideje, hogy egyesítsétek magatokat Szentséges Szívemmel.

Amennyiben ti egységben vagytok Velem, mindenkor védve lesztek.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ez egy nehéz és magányos idő számos látnok számára, mert mindegyik egyedül dolgozik

2012. október 16. kedd, 4:20

Drága szeretett leányom, amikor azt mondom, hogy prófétákat küldök a világba, akkor ez azt jelenti, hogy mindegyik egy különleges küldetést kapott.

Te leányom, amint azt már mondtam neked, az utolsó próféta vagy. Bárki, aki most kerül a nyilvánosságra, és azt állítja, hogy az Én Szavamat hirdeti, mialatt te üzeneteket kapsz, az nem Tőlem kapja a felhatalmazást.

Sok szegény lélek döntött úgy, hogy magára vonja a figyelmet, és hogy bizonyos esetekben eltereljék a figyelmet ezekről a szent Üzenetekről, melyek segítségül adatnak a lelkek megmentésére.

Azért jövök, hogy kérjem Isten gyermekeit, hallgassák meg, amit el kell mondanom, de nem kényszeríthetem őket, hogy meghallgassanak.

Én sohasem parancsolhatom Isten gyermekeinek, hogy bármit is megtegyenek, mert ez lehetetlen, mivel megkapták a szabad akarat Ajándékát.

Minden, amit tőletek kérek az, hogy nyissátok meg szíveteket és engedjétek, hogy Szeretetem eltöltse lelketeket. Azt akarom, hogy mindnyájan – beleértve azokat is, akik gonosz tetteket követnek el – tudjátok, szeretlek benneteket. Mint ilyen, a ti megváltásotokat előnyben részesítem. Akárhogyan is, a Jelenések Könyvében megjósolt Próféciák megkezdődtek.

Azok, akik hallgatnak utasításaimra és válaszolnak hívásomra, sok lelket tudnak megmenteni.

Az a vágyam, hogy mindegyikőtök Hozzám jöjjön, és részesüljön Új Paradicsomom Királyságában.

Én nem ítélem el a megrögzött bűnösöket, és benneteket sem kérlek, hogy elítéljétek őket, mert ehhez nincs jogotok. Amennyiben másokat elítéltek, nem Isten Nevében beszéltek. Ha arra biztattok másokat, hogy más emberek fölött ítélkezzenek azáltal, hogy elítélik őket, akkor visszautasítotok Engem.

Felszólítalak mindnyájatokat, hogy csak egy hangra hallgassatok. Az Én Hangom az, amire összpontosítanotok kell, ha meg akarjátok menteni magatokat, családotokat, barátaitokat és szomszédjaitokat. Minden imára szükség van, hogy segítsen nektek és szeretteiteknek felkészülni a „Gyónásomra”, a Nagyfigyelmeztetésre.

Most már közel az idő.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni

2012. október 16. kedd, 11:30

Drága szeretett leányom, a halottak feltámadására vonatkozó titkot fontos megérteni.

Amikor, mint testet öltött ember meghaltam, megsemmisítettem halandóságotokat. Miután meghaltam, halálom nemcsak a haláltól szabadított meg benneteket, hanem a bűntől is a földi halál után. Kereszthalálom a halhatatlanság ajándékát adta nektek Királyságomban.

Mivel emberként haltam meg, halandó halált haltam. Ha valaki meghal, akkor halhatatlan lesz, ha a kegyelem állapotában van.

Amikor feltámadtam a halálból, azoknak ajándékoztam ezt az Ajándékot, akik most a Mennyországban vannak, akik a kegyelem állapotában haltak meg. Új Paradicsomomban ők egy tökéletes halhatatlan testet kapnak. Azok, akik a földön vannak, egy szempillantás alatt halhatatlan testet kapnak Második Eljövetelemkor.

Amint hírnökeim harsonái megcsendülnek, a halottak feltámadnak, valamint azok, akiknek neve fel van jegyezve az Élet Könyvében, hogy az Örök Életet élvezzék az Új Királyságom ezer éve alatt, melyet Atyám megígért Nekem. Ezt fogják az Új Paradicsomnak hívni, és minden, ami most addig halandó, többé nem lesz az.

Ti egyesülni fogtok Velem, Jézusotokkal.

A halál többé nem fog számítani, mert nem fog létezni.

Most, hogy elhoztam nektek Ajándékom végső üdvösségét, hallgatnotok kell Rám.

Legyetek óvatosak és bátorítsátok azokat, akik ma épp úgy, mint azok – akik Noé napjaiban elmerültek a szórakozással teli becsvágyó életükben-, ne legyenek ostobák, és ne hagyják figyelmen kívül a jeleket. Akárcsak Noé napjaiban, ők is elsodródhatnak majd a rémületükben, amikor jön az áradat. Ez alkalommal ne hagyjátok, hogy ez megtörténjék.

Követőimnek részletes figyelmeztetések lettek adva, de nem ér semmit. A baj az, hogy azok, akik elfogadják az Igazságot, összevegyülnek azokkal, akik nem fogadják el, és azok befolyásolják őket.

Nektek távol kell tartanotok magatokat azoktól, akik pogányok, és imádkozzatok értük. Ha nem tartjátok távol magatokat, akkor el lesztek csábítva a hazugságok és a tisztátalan lelkek által. Azok, akik ellenállnak Nekem, félre lesznek taszítva védelmem alól. Hamarosan úgy találják majd, hogy romlott életük eluralkodik rajtuk, eleinte csak lassan. Aztán majd kizárnak Engem, és a hazugságok rabszolgái lesznek. Ha a társaságukban maradtok, ti is támadva lesztek.

Aztán észre fogjátok venni magatokat, hogy mentegetőztök az Igazságról, Isten Szaváról beszélve. Ez abban a szakaszban lesz, amikor világosan látni fogjátok a megosztottságot a világotokban. Az Ajándék, melyet a Szentlélektől kaptatok fogja biztosítani, hogy rögtön felismeritek azt a veszélyt, amelyben vagytok.

Ha ők ismernék az Igazságot, szaladnának hozzátok. Mert minden hamis isten, melyet bálványoznak, anyagi dologból készült, melyet Isten teremtett; ugyanazt a klasszikus hibát követik el. Az anyagi dolgok csodáit imádják, de nem vesznek tudomást Teremtőjükről.

A Béke Új Korszakában sokkal több lenne nekik, oly sok tökéletesség. De ők hátat fordítanak.

Én mindig szeretni fogom őket, de Irántam való szeretetük hiánya azt jelenti, hogy nem akarnak belépni az új életbe, melyet Én teremtettem számukra.

Ez az új élet meg lett teremtve, mely két okból volt lehetséges:

Amikor testben meghaltam, megsemmisítettem a halált. Amikor feltámadtam a halálból, az Örök Életet adtam nektek, ekkor a testnek már nincs hatalma fölöttetek.

Ez az Én Ígéretem Isten minden gyermekének. Azok, akik túlélik a végidőket, nem fognak fizikai halált halni. Ők áldottak. Ők azonnal egy tökéletes fizikai testté lesznek változtatva, misztikus egységben az Én Dicsőséges Testemmel.

Akkor lesz majd, hogy találkozni fognak azokkal, akik kegyeimben haltak meg, akik feltámadnak halottaikból. Ők mind a Paradicsomomban fognak élni.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Imáitok által meg lehet menteni azokat, akik hidegvérű gyilkosságot követnek el

2012. október 14. vasárnap, 6:10

Drága szeretett leányom, egy pillanatra sem szabad hinnetek, hogy nem lehet azokat megmenteni, akik szörnyű bűnöket követnek el, és azokat, kiknek gonosz tetteik kegyetlenséget okoznak a világban.

Imáitok által meg lehet menteni azokat, akik hidegvérű gyilkosságot követnek el, akik kivégzik honfitársaikat vagy azokat, akik megölik gyermekeiket, kik még az anyaméhben vannak.

Sok ilyen lélek nem fogja megváltását keresni az Én Szememben, mert ők nem látnak rosszat abban, amit tettek. Üdvösségük imáitoktól függ.

Ezek azok a lelkek, kikre a legjobban vágyom.

Ezek az elveszett lelkek annyira eltávolodtak Tőlem, hogy csak az önmagukat felajánló lelkek szenvedése és Tanítványaim imái menthetik meg őket.

Még azokat is meg lehet menteni az örök kárhozattól, akik tudatosan imádják a Sátánt, akik tudják, hogy létezem, de továbbra is gúnyolnak Engem.

Arra sürgetlek mindnyájatokat, hogy hívjatok Engem a Keresztes Imahadjárat ezen imáján keresztül, hogy megváltást kérjetek a halálos bűnben levő lelkeknek, akik gyilkosságot követtek el.

A Keresztes Imahadjárat 80. imája azokért a lelkekért, akik gyilkosságot követtek el:

Ó, drága Jézus,
Irgalomért könyörgök azok számára, akik gyilkosságot követtek el.
Sürgősen kegyelmet kérek azoknak, akik halálos bűnben vannak.
Felajánlom Neked szenvedéseimet és nehézségeimet, hogy megnyithasd Szívedet és megbocsásd bűneiket.
Kérlek Téged, borítsd be Drága Véreddel mindazokat, kiknek lelkében gonosz szándék van, hogy gonoszságaiktól tisztára lehessen mosni őket. Ámen
.

Ne feledjétek, hogy a lelkeknek szükségük van a segítségetekre még akkor is, ha bűneik talán undort keltenek bennetek.

Őket megfertőzte a gonosz, és sokan közülük nem ismerik a jó és a rossz közötti különbséget.

Ezek azok a lelkek, akik a legnagyobb gyötrelmet és fájdalmat okozzák Nekem. Szenvedésem hosszabb lesz, hogy mindegyikük megmenekülhessen.

Menjetek Tanítványaim, és engedjétek meg Szeretetemnek és az alázatnak, hogy elárasszák szíveteket, úgy, hogy nagylelkű szenvedésetek segítsen megmenteni ezeket a gyermekeket, Istennek szegény, elveszett gyermekeit.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat

2012. október 13. Szombat, @ 16:10

Drága szeretett leányom a próféciák melyeket Fatimában jövendöltek meg, most kezd megnyilvánulni a világban.

Az egy világ kormány melyet azok a nemzetek hoztak létre kik fáradhatatlanul dolgoznak együtt, majdnem befejezték munkájukat, mely hamarosan bemutatásra kerül a világnak.

Ennek életbe léptetésekkor keletkezik az új egy-világvallás, mely egy utálat Atyám szemében.

Egyházamat megtámadta az ellenség, akik báránybőrbe bújt farkasok. Ők mindenkit megtévesztenek, akikkel kapcsolatba kerülnek.

Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat

Ez egy olyan időszak, amikor csak az ima – és abból is sok – tudja enyhíteni e szörnyű gonoszság hatását, melyet a hatalomban lévő emberek egy elit csoportja hozott létre.

Kormányaitok minden részében munkálkodnak, és azok, akik szorosan egymás mellett dolgoznak velük, minden nap tisztában vannak azzal, amit tesznek.

Olyan ravaszok, hogy minden gonosz tettet nagy dologként fognak bemutatni, az emberiség nagy szolgálatában. Ők mindent meg fognak tenni, amit csak tudnak, hogy mindent megszentségtelenítsenek, ami Istennel kapcsolatos.

Terjeszteni és támogatni fogják a pogányságot. Istennek azon gyermekei, akik elfogadják törvényeiket és tanításaikat, meg lesznek módszereiktől fertőzve.

Nektek védelemért kell imádkoznotok, de mindenekfelett ezekért a lelkekért kell imádkoznotok. Mert Atyám megbüntetni szándékozik őket. Külön fogja választani őket, minden egyest közülük, és elpusztítja azokat. Imáitok nélkül el fognak veszni, és a tüzes tóba lesznek vetve.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com