A Tudás nagyon gyakran vakká tehet benneteket az Igazsággal szemben

2012. december 29. szombat, 18:05

Drága szeretett leányom, csak akkor tapasztalhatod meg Fényemet és csak akkor ismerheted el az Igazságot, amikor a szíved valóban nyitott Számomra.

Sokan azt mondják, hogy kérték a megkülönböztetés Ajándékát, és imádkoztak a Szentlélekhez, hogy elnyerjék azt. Nem mindenkinek, aki kéri, adatik meg ez a felismerés, bár szüksége lenne erre az értékes Ajándékra. Mégis azt fogják mondani, hogy ők is megkapták. Aztán megbántanak Engem azt állítván, hogy Szent Szavam kényelmetlen helyzetbe hozza őket. Azt állítják, hogy aggodalmukra az ad okot, hogy Szent Üzeneteim a gonosz szellemtől jönnek.

Nektek, akik büszkén hirdetitek elferdített értelmezéseteket, mely szerint az ezen Üzenteken keresztül adott Szent Szavam hamis lenne, a következőket mondom:

Mikor járultatok utoljára Színem elé mindentől szabadon (mindentől levetkőzve), teljes őszinteséggel? A büszkeség válaszfala nélkül, mely beárnyékol benneteket? Mikor járultatok térden állva Színem elé, hívva Engem, hogy valóban vezesselek benneteket, anélkül, hogy először a fületekre tennétek a kezeteket, elutasítva ez által azt, hogy hallani tudjatok? Nem tudjátok, hogy Én csak akkor foglak megvilágosítani benneteket a megkülönböztetés kegyelmével, ha ti bármiféle előre kialakított saját nézetetek nélkül járultok Elém? Nem lehet megszabadítani benneteket az intellektuális büszkeség láncaitól, mely megvakít benneteket a szellemi ismeretek igazságával szemben addig, míg minden emberi büszkeségtől meg nem fosztottak titeket.

Azok közületek, akik éveket töltöttek a Szentírás tanulmányozásával, és akik azt tartják magukról, hogy nagy tapasztalatra tettek szert, és ezért ők méltóbbak arra, hogy értelmezzék Szavamat, mindezt újra át kell gondolniuk.

Atyám Könyvének ismerete semmivel sem képesít többre benneteket, mint az utcai koldust, akinek nincs képzettsége lelki dolgokban. A Tudás nagyon gyakran vakká tehet benneteket az Igazsággal szemben.

Az a tudás, amely a saját értelmezéseteken alapszik, Atyám Könyvét illetően, semmit sem jelent, amikor Isten Szavának megértéséről van szó.

Azok közületek, akik azzal büszkélkednek, hogy tanult mivoltuk által követik Isten Szentírását, és azt felhasználják arra, hogy megtagadják Szavamat, melyet ma a világnak adok, bűnt követnek el. A ti bűnötök a büszkeség bűne. Ti megbántotok Engem, mert büszkeségetek többet ér számotokra, mint az Irántam való szeretet legegyszerűbb formája.

Az Irántam, Jézusotok iránt való szeretet a szívből jön. Azok a lelkek, akik méltók Királyságomra, gyorsan felismerik Hangomat. Azok a lelkek, akik visszautasítják Szavamat és másokat is arra bátorítanak, hogy utasítsanak el nyíltan Engem, a gonosz szellem befolyása alatt vannak. Undorodom tőletek. Gonosz hangotok, mellyel ti hangosan kiabáltok, és büszkén állítjátok azon érdemeteket, mely a Szentírás ismeretein alapszik, el lesz hallgattatva.

Türelmem végtelen, de azoknak, akik Színem Előtt állnak és megfontolt szándékkal károsítják Üdvösségtervemet, azt mondom: ti egy szempillantás alatt a vadonba lesztek dobva.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com
 
Isten, az Atya: Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható
2012. december 27. csütörtök, 18:20
Drága leányom, ez az Üzenet, a nagy remény Üzenete valamennyi Gyermekem számára.
A változások ideje amint az meg volt jövendölve, - amikor a Föld elfordul, a bolygók megváltoznak, és az időjárást többé már nem lehet előre jelezni - elérkezett hozzátok.
Nagy Hatalmam most megmutatkozik, úgy a Mennyben, mint a Földön, amint az ellenségem elleni csatát vezetem. A Sátán és démonai bár már egy legyőzött ellenség, ennek ellenére ők egy rettenetes védelmet állítanak fel. Mindezzel beszippantják szegény gyermekeimet, akiknek szíve tele van politikai és világi ambíciókkal egy szerep eljátszására, miközben megkísérlik megfeszíteni gyermekeimet.
Az ember gyenge. Az ember könnyen elcsábítható. Az ember hisz a hazugságokban, mert vak az Igazságra, melyet Én határoztam meg a Teremtés kezdetén. Elhiszi a gonosz által köpködött hazugságokat, mert a hatalom és a gyönyör ígéretével vonzza őt.
Gyermekeimnek el kell ismerniük Királyságom dicsőséges és ragyogó Fényét. Te, leányom, már láttad ezt a Fényt, és te tudod, hogy az milyen erőteljes. Te ismered Isten Hatalmát, és hogy az hogyan burkol be téged. El tudod képzelni, hogy milyen lesz ez a Fény, amikor Új Paradicsomom majd megmutatkozik? Te, leányom, csak egy kis részét pillantottad meg ennek a dicsőséges és csillogó Fénynek.
Fontos, hogy Fiam Fényét üdvözöljétek a szívetekben. Amikor meghívjátok, hogy megmentsen benneteket, és hogy Szentséges Szívébe fogadjon titeket, érezni fogjátok ezt a Fényt.
Az Új Hajnal – az Új Korszak Fénye lassan, de biztosan megvilágítja majd a világot. Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható. Ez nagyobb lesz az eddiginél, és sok meglepetést fog okozni.
Ez Hatalmamnak és Fenségemnek egy jele. Ez egy csoda lesz, és be fogja bizonyítani, hogy az ember még nem érti teljesen a teremtés titkait.
Egyedül Én, a Világegyetem Teremtője parancsolok mindannak, ami létezik. Mindannak, ami lesz. Mindannak, ami bekövetkezhet. Sem ember, sem tudós nem képes arra, hogy ezeket a legszentebb titkokat megfejtse, mivel ezt most nem kell megértenie az embernek.
Teremtésem csodái és Hatalmam ereje bemutatásra kerül a világ számára. Senki ne kövesse el azt a hibát, hogy elhiggye: a Sátán és gonosz követői rendelkeznek azzal a hatalommal, melynek segítségével olyan csodákat hoznának nektek, melyeket Én Teremtettem minden egyes teremtményem számára. Én megígértem nektek, hogy kinyilatkoztatom az Igazságot, hogy ti, gyermekeim, letörölhessétek azt a pókhálót, mely eltakarja a szemeteket.
Amikor eljön a Nap, hogy elfogadjátok végül az Igazságot, Én a legpompásabb gazdagságot, kegyelmeket adom majd nektek, és egy olyan életet, melyet sohasem tudnátok elképzelni, mert az meghaladja a képzelőerőtöket.
Boldog vagyok, hogy ma átadhattam nektek a remény ezen üzenetét. Remélem, hogy ez sok boldogságot és békét hoz nektek.
Azon Ígéretem, hogy a végső örökségetekbe viszlek benneteket, hamarosan valósággá válik.
Szerető Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com
 
Lesz egy nagy özönvíz. Kisebb áradásoknak is tanúi lesztek más országokban
2012. december 25. kedd, 19: 20
Drága szeretett leányom, a világra vonatkozó Üdvösségtervem az Én Időmben kezdődött el, 2012. december 22 – én.
Ez az idő a világban az Én időm, amikor Isten valamennyi gyermekét egybe gyűjtöm, miközben a nagy csata elkezdődik.
A nagy megpróbáltatás ezen időszaka egy ideig el fog tartani. A háborúk kiterjednek majd, mígnem a nagy háborút bejelentik; és a világ meg fog változni.
Minden nemzet tanúja lesz a változásoknak. Erre nektek fel kell készülnötök, és el kell fogadnotok, hogy mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük még Második Eljövetelem előtt.
Lesz egy nagy özönvíz. Kisebb áradásoknak is tanúi lesztek más országokban.
Az éghajlati változások elkezdődnek mindenhol, és az időjárás olyannyira más lesz, hogy az furcsának tűnhet majd számotokra.
Elérkezett az idő mindazok számára, akik megnyitották szemüket az Igazságra, hogy megtervezzék Számomra az utat, amely által mindenkit Szentséges Karjaimban fogadhatok.
Ne féljetek, mert Szeretetem sok mindent meggyengíthet, és imáitok meg tud és meg is fog enyhíteni sokat ezekből a dolgokból, valamint a fenevad által tervezett kegyetlenségekből.
Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Az a nap, amelyen a Megváltót világra hoztam, megváltoztatta az emberiség sorsát

2012. december 24. hétfő, 18:00

Gyermekem, az a nap, amelyen a Megváltót világra hoztam, megváltoztatta az emberiség sorsát.

Ezt a kicsi gyermeket olyan szenvedéllyel szerettem, mint bármelyik más anya szereti a gyermekét. De volt egy rendkívüli kegyelem is, amelyet a Mennyei Atya adott nekem. Ez a védelem kegyelme volt. Én kezdettől fogva olyan módon védelmeztem Fiamat, mely különbözött a többi védelemtől. Tudtam, hogy Ő volt a megígért Messiás, és ezért nekem egy különleges felelősség adatott, bár fogalmam sem volt annak nagyságáról, melyet ez a felelősség magával hozhatott.

Akkor még nem adatott meg nekem, hogy megértsem: Fiamat, a Megváltót, akit Isten küldött, hogy megmentse az emberiséget a Pokol tűzétől, megölhetik. Küldetésemnek ez a része szörnyű sokként ért engem és a fájdalmamat nem lehet leírni, olyan erős volt.

Fiamon keresztül szenvedtem, Benne és Vele. Még ma is érzem fájdalmát és szomorúságát, amikor a mai világban nem hisznek Fiam Létezésében. Mint az Üdvösség Anyja, az a felelősségem, hogy segítsek Fiamnak a lelkek megmentésének tervében.

Ez az idő „a vízözön ideje”; a gyors és hirtelen változások ideje. Amint háborúk törnek ki, és amint egy nagy háború a hamuból kialakul, Isten Terve, a maga békés módján kiterjed, hogy Jelenlétének tudata feléledjen a nemzetek és minden emberi faj között.

Gyermekem, hozzád folyamodom, hogy imádkozd el a legszentebb Rózsafüzért, mivel ma sírok. Könnyeim, melyeknek éppen most tanúja voltál, azokért hullnak, akik nem fogják Fiamat elismerni. Azok a Keresztények szomorítják Őt el a legjobban, akik azt mondják, hogy elfogadják Jézus Krisztust, mint Megváltójukat, de megsértik azzal, hogy nem imádkoznak Hozzá.

Az ateizmus terjedése olyan, mint egy rettenetes járvány, mely végigsöpör a Földön. Isten nem merült feledésbe, de Jelenlétét tudatosan figyelmen kívül hagyják. Törvényeit országaitokban betiltották. Templomai nincsenek köztiszteletben. Felszentelt szolgái túl félénkek, és nem elég bátrak ahhoz, hogy Szent Szavát hirdessék.

A Föld most fizikai és szellemi változásokon fog keresztül menni. A megtisztulás elkezdődött. A csata azok között fog zajlani, akik a gonoszt követik, és Isten Maradék Egyháza között.

Azoknak, akik hűségesek maradnak Fiamhoz, mindig hívniuk kell Engem, szeretett Édesanyjukat, az Üdvösség Anyját, hogy szeretett Fiamnak szentelhesselek benneteket, és hogy megadja nektek a szükséges nagy kegyelmeket. Nektek Jézus Krisztus katonáiként kell felkészülnötök. Fegyverzeteteket erősebbé kell tennetek, mert a ti szerepetek olyan, mint a keresztes katonáé, és nektek nagy kegyetlenséggel és igazságtalansággal szemben kell menetelnetek.

Menjetek békében, gyermekek, és tartsatok ki a napi imában, hogy az emberiség üdvözítése megvalósulhasson, mivel a változások elkezdődnek.

Minden Atyám Szent Akarata szerint fog megvalósulni, az Ő egyetlen Fia, Jézus Krisztus által. Nektek, gyermekeim, akik a segítségemért folyamodtok, nagy védelmet fognak adományozni nemzetetek számára.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek

2012. december 23. vasárnap, 15:30

Drága szeretett leányom, felszentelt szolgáim közül sokaknak egy rettenetes kihívással kell szembesülniük. Ez lesz az egyik, ami arról győzi meg majd őket, hogy a két egymástól különböző út egyikén járhatnak csak. Mindenkinek saját egyéni választásán múlik majd, hogy melyik utat választja. Mert az utálat hamarosan megismerteti önmagát.

Felszentelt szolgáim közül, mindjárt az elején, sokan nem lesznek tudatában annak, hogy valójában mi is történik. Csak akkor fogják nehéznek találni, amikor elolvassák azt a levelet, melyet a magas tisztségekben lévők adnak nekik.

Azokat, akik fenntartják Szent Szavamat, mely a Szent Biblia Ajándékán keresztül adatott az embernek, felszólítják majd és sürgetni fogják, hogy fogadják el a módosításokat. Ezeket a módosításokat majd átadják nekik, és azt várják el tőlük – hogy elfogadván – nyeljék le azokat, mint Igazságot. Ők egyetlen dolgot akarnak elérni:

Arra fogják sürgetni felszentelt szolgáimat, hogy fogadják el a bűnnel szembeni toleranciát.

Azt fogják mondani nekik, hogy Isten egy mindörökké irgalmas Isten, és hogy Ő mindenkit szeret. Igen, ez a része igaz. Aztán arra utasítják majd őket, hogy elnézzék az olyan törvényeket, melyek utálatosak Szememben. A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek.

Másoktól azt fogják kérni, hogy egy új típusú szertartást fogadjanak el, mely felváltja a Szentmisét és Szent Eukarisztikus Jelenlétemet.

Ezt egy mindent átfogó kezdeményezésnek fogják tartani, hogy egyként egyesítsék az összes Keresztényt és más vallásokat. Ez lesz a vég kezdete.

Az a nap, amikor véget vetnek a Szentmiseáldozat naponkénti bemutatásának, minden kibontakozásra kerülő esemény kezdete lesz, amint az János Evangélistának meg volt jövendölve. Ez lesz a fenevad felemelkedésének ideje is, és az ő befolyása nagy lesz. Ő sok pap szívét és lelkét fogja megnyerni. Az a célja, hogy minden Szentmisét eltöröljön, és hogy megszentségtelenítse a Szent Eukarisztiát.

Ő már most is ezt teszi a fekete miséken keresztül, melyeket sok Katolikus Templomban tartanak. A hűtlen szolgák csoportjának magja összeesküszik Egyházam ellen, és ők sokakat félre fognak vezetni.

Legyetek éberek! Nyissátok ki a szemeteket, és könyörögjetek Hozzám erőért, melyre szükségetek van, hogy ezzel az aljas és gonosz tervvel szembeszálljatok.

Ez egy ádáz harc lesz földi Egyházamon belül. Pap, pap ellen. Püspök, püspök ellen. Bíboros, bíboros ellen.

Tudassátok azt, hogy felszentelt szolgáimat, akik ismernek és szeretnek Engem, vezetni fogom. Irányítani foglak benneteket. Erőt fogok adni nektek, hogy elbánjatok Isten ezen ellenségeivel. Nem vagytok egyedül.

Sosem szabad hallgatnotok a hazugságokra, melyeket az Én Nevemben adnak, vagy mutatnak be nektek. Egyedül csak ti ismeritek az Igazságot a szívetekben. Hallgassatok a szívetekre. Maradjatok hűségesek mindahhoz, amelyről már korábban azt mondták nektek, hogy Isten Törvénye.

Ha bármi olyat mutatnának be nektek, ami úgy tűnik, hogy ellentétben áll Tanításaimmal, akkor annak hátat kell fordítanotok.

Jézusotok



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ma különleges áldással árasztalak el benneteket

2012. december 22. szombat, 20:36

Drága szeretett leányom, a Karácsony napja az Én Ajándékom az emberiség számára. Ennek a napnak köszönhetően az örök élet lehetővé vált a halandó ember számára.

Én, Jézus Krisztus, a Világ Üdvözítője, mindnyájatokat szívesen üdvözöllek Királyságomban, Isten gyermekei, melyet Atyám ígért Nekem.

Eljöttem a világba, és csak néhányan ismertek fel Engem. Születésem megváltoztatta a jövőt. Ígéreteimet követőim elfogadták. Tudták, hogy újra eljövök majd, de arról nem volt fogalmuk, hogy mikor. Meghallgatták Tanításaimat, jóllehet sokan közülük nem voltak tanult emberek. Szegények voltak, és egyszerű életet éltek. Mégis ők voltak azok, akik szívesen üdvözöltek Engem.

Ugyanez érvényes most is, amikor a Második Eljövetelemre készítelek fel benneteket. Azok a lelkek nyitják meg majd szívüket a Hívásomra, akiknek egyszerű az Irántam való szeretetük a szívükben. És jelenleg azok válnak Tanítványaimmá, akik közületek alázatos szívűek és tiszta lelkűek. Általatok lesz az is, éppen úgy, mint volt annak idején, amikor a Földön jártam, hogy meghallják a Szavamat, és hinni fognak benne.

Ma ezeket a különleges Kegyelmeket árasztom rátok. Azt szeretném, ha elfogadnátok Védelmem áldását e Keresztes Imahadjárat imáján keresztül, hogy majd üdvözölni tudjatok Engem, a Messiást, amint Új Királyságomat feltárom előtettek.

A Keresztes Imahadjárat 90. imája: Hálaadás a legdicsőségesebb Második Eljöveteledért

Ó, Jézusom, felajánlom Neked dicséretemet és hálaadásomat legdicsőségesebb Második Eljöveteledért.
Te, Üdvözítőm, azért születtél, hogy Örök Életet adjál nekem, és a bűntől megszabadíts Engem.
Felajánlom Neked szeretetemet, köszönetemet és imádásomat, miközben felkészítem lelkemet magasztos Eljöveteledre. Ámen
.

Menjetek most, és készüljetek fel. Mert az idő rövid, és sokat kell még tenni annak érdekében, hogy minden lélek megmentésre kerüljön.

Én ezen a különleges napon, Békét, Szeretetet és Örömöt hozok nektek.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szavam olyan lesz, mint egy kard, mely keresztülvágja majd a zűrzavart és a hazugságokat

2012. december 21. péntek, 22:50

Drága szeretett leányom, most van annak az ideje, hogy Tanításaim és Üzeneteim a világ minden sarkában terjedjen.

Biztosítani fogom, hogy a világnak ígért Igazság Könyve készen álljon minden nemzet számára, minden nyelven.

Tanítványaim és Felszentelt Szolgáim prédikálni fognak a Föld mind a négy sarkán.

Milliárdok, fogják Szavamat követni és sokan olvasni fogják végre a Szent Evangéliumot.

Atyám Könyvébe, a Szent Bibliába ismét bele fognak nézni és Szent Szavamat újra olvasni fogják.

Most, jelenlegi Üzeneteim, melyeket az Igazság Könyve tartalmaz, táplálék lesz, s melyek akkor fogják táplálni gyermekeimet, amikor a jövőben törvénytelennek fogják tartani, hogy Isten Szent Szavát olvassák.

Nektek, Tanítványaim, meg kell térítenetek mindazokat, akik nem ismernek Engem. Azok, akik nem tudják, hogy ki vagyok, nem tudnak megfelelően felkészülni az Új Királyságomra.

Szavam olyan lesz, mint egy kard, mely keresztülvágja majd a zűrzavart és a hazugságokat. Meg fogja érinteni mindenki elméjét, szívét és lelkét.

Egyeseknek szükségük lesz időre, hogy megemésszék Szavamat, de a világ lakosságának többsége el fogja fogadni az Igazságot, amint azt átadják nekik.

Kérlek, imádkozzatok a bátorságért, az erőért és az akaratért, hogy azt tegyétek, amit elvárok tőletek. Ne feledjétek, hogy meghaltam értük. Mondjátok meg nekik, hogy az az idő, amikor visszajövök, nemsokára elérkezik. Vigasztaljátok meg őket az által, hogy feltárjátok nekik az Új Paradicsom nagy Ajándékát, melyet éppen most nyilatkozok ki.

Mondjátok meg nekik, hogy eljövök őket megmenteni, és véget vetni szenvedéseiknek.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az emberiség iránti Szeretetemet sokan érzik. Sajnálatosan, aki azt nem keresi, nem találja meg

2012. december 21. péntek, 22:20

Drága szeretett leányom, szeretni Engem egyszerű dolog. Nem kell ahhoz jártasnak lennetek a Szentírásban. Mindaz, amit tennetek kell a következő:

Hívjatok Engem, még akkor is, ha Létezésemet illetően kétségeitek vannak. Én váratlanul el foglak tölteni benneteket Jelenlétemmel. Egy olyan Szeretetet fogtok érezni, mint még soha azelőtt. És azután ismerni fogjátok az Igazságot.

Én valóban létezem. Én itt vagyok, és szeretlek mindnyájatokat. Az igaz Szeretet erős érzelmi kötelékkel hatol át a szíveteken. Ez egy kétoldalú ajándék. Szeretni fogtok Engem és csodálkoztok majd, hogy hogyan lehetséges ez?

Az emberiség iránti szeretetemet sokan érzik. Sajnálatosan, aki azt nem keresi, nem találja meg. Azoknak mondom, akik úgy érzik magukat, hogy még mindig egyre csak távolodnak Tőlem: Mindaz, amit tennetek kell, hogy hívtok Engem, hogy ez által megvilágosítsam a lelketeket.

Születésem hirdette Atyám Szeretetének bizonyítékát az emberiség iránt. Elküldött Engem, Üdvözítőtöket, Irántatok való Szeretetének köszönhetően.

A Szeretet nem egy olyasvalami, amelyre mindig magától értetődőnek kell tekintenetek, mivel ez a legnagyobb Ajándék Istentől. Ez fölülmúl minden más érzést, és le tudná győzni a gonoszt, ha megragadnátok azt.

Szeretetem Lelke, Védelmem, beborít benneteket ebben a különleges időszakban. Ti az Enyéim vagytok. Én a ti szívetekben vagyok. Mindössze annyit kell tennetek, hogy lehetővé teszitek Szeretetemnek, hogy eltöltsön benneteket, mert ha ezt megteszitek, akkor igazi békét fogtok érezni.

Megáldalak mindnyájatokat.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Isten az Atya: A nagy változás ideje mindenki javára elérkezett

2012. december 20. csütörtök, 19:15

Drága leányom, felszólítom minden gyermekemet, hogy védelmezzék egyszülött Fiam, Jézus Krisztus Nevét, és mutassanak tiszteletet Iránta, ami az emberek között megilleti Őt.

Angyalaim harsognak és örvendeznek Szent Királyságomban az Irgalmasság miatt, mely Fiamon keresztül mindenki számára átadásra kerül.

Ennek a nagy Isteni Ajándéknak az lesz a célja, hogy legyőzze a sötétséget, amely betakarja a világot. Isteni Beavatkozásom által megmenthetem majd gyermekeim nagytöbbségét.

Ez a Karácsony a nagy öröm ideje, mivel ti az Üdvözítő születését ünneplitek, akit én adtam a világnak, és egyben egy fordulópont is az emberi nem történelmében.

Mint a ti Atyátok, megáldalak mindnyájatokat, és mély együttérzéssel nektek ajándékozom az Irgalmasság e nagy Ajándékát. Összegyűjtelek benneteket, mindenkit Teremtésemből, hogy megtisztíthassalak titeket minden kétségtől, minden bűntől, és minden káromlástól Királyságom Törvényei ellen.

A Földnek e nagy megtisztulása egy bizonyos ideig el fog tartani, de az üldöztetés idejét felgyorsítom majd. A korrupt kormányok – akik nem fogadják el Törvényeimet – kezei által okozott szenvedésetek nehéz lesz, de nem fog sokáig tartani.

Időt fogok adni minden ellenségemnek, hogy megnyissák szemüket a Dicsőséges Paradicsom Igazságára, amelyet nagyon várok már, hogy leleplezzek a világnak.

Örvendjetek. Dicsőítsétek Fiamat, mert miatta mutatom be az Új Paradicsomot, hogy az Uralom, amit Neki ígértem majd megvalósuljon.

A nagy változás ideje mindenki javára elérkezett. Hatalmam minden erejében és dicsőségében bemutatásra kerül, hogy a világ tanúja lehessen.

Én vagyok a Kezdet. Én vagyok a Vég. Új Királyságom, az Új Paradicsom, a régi helyébe kerül. A Földet elhomályosította Ádám és Éva bűne. Az ember tökéletes teremtettsége tönkre lett téve, amikor a bűn végett vetett a halhatatlanság Ajándékának. Nemsokára mindent helyreállítok majd, amit a Sátán és démonai fertőzésük által beszennyeztek. Ők nem sokáig lesznek a kísértés mesterei. Most el fogom küldeni Fiamat, hogy visszakövetelje azt a Trónt, amely az Ő Számára volt teremtve.

E trónért folytatott harc nagyon heves, de Hatalmam győzni fog, és minden Csoda arra szolgál majd, hogy Családomat biztonságban vigye vissza Fiam Szentséges Isteni Szívébe.

Ti gyermekeim el vagytok veszve, és tele vagytok fájdalommal. Most elküldöm Fiamat, hogy elkezdődjék az a folyamat, mely elvisz benneteket a jogos otthonotokba.

Szeretlek benneteket, legdrágább gyermekeim. Én sohasem hagytalak el benneteket, bár megbocsátható számotokra, ha így gondolnátok.

Most már fel vagytok szólítva. Senki sem lesz kizárva a Mennyország e hirdetéséből.

Imádkozzatok gyermekek, hogy mindenki válaszoljon Fiam Irgalmasságára.

Szeretett Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Értetek haltam meg. Ezért most meg kell bíznotok Bennem.

2012. december 19. szerda, 21:00

Drága szeretett leányom, figyelmeztetnem kell téged, hogy a veled szembeni kritika és Szavam ellen, mely ebben az időben neked adatik, megnövekszik majd.

Nem szabad engedned sem a figyelemelvonásnak sem pedig a kétségeknek, hogy megakadályozzanak téged minden egyes Szó továbbításában, melyet neked adok. Az embereknek sohasem szabad kételkedniük a Mózes napjai óta átadott próféciákban. Egyetlen prófécia sem tartalmaz valótlanságokat.

Most, amikor Én a világnak feltárom a titkokat és Terveimet az emberiség számára, melyeket eddig elzártak tőletek, ne forduljatok el tőlem. Mert Én most sok olyan dolgot mutatok be nektek, amelyek még jönni fognak, és amelyekről benneteket, Követőim, tájékoztatnom kell, hogy ne szalasszátok el a felkészülést Dicsőséges Visszajövetelemre.

Ne engedjétek, hogy bárki is megtagadja magától az örök élet ajándékát, amelyet hozok. Azoknak, akiknek megadatik a szerencse, hogy belépjenek az Új Korszakba, amikor Ég és Föld eggyé válik, követniük kell az Igazság Ösvényét.

Most itt van az ideje annak, hogy a Belém, a ti Üdvözítőtökbe vetett hitetek kihívásra kerüljön és próbára legyen téve. Titeket hamarosan erőszakkal fogna kényszeríteni arra, hogy elutasítsátok Üzeneteimet. Minden erőfeszítést meg fognak tenni annak érdekében, hogy Szavam elutasítására kényszerítsenek benneteket, és hogy az Igazságot eretnekségnek nyilvánítsák ki.

Most fordítsátok gondolataitokat Születésemre, Tanításaimra, melyeket az emberiségnek adtam, hogy az emberek megtanulhassák annak módját, hogyan készítsék fel a lelküket, és gondoljanak a lelkek megmentéséért hozott Kereszthalálom Áldozatára.

Értetek haltam meg. Ezért most meg kell bíznotok Bennem.

Én vagyok az a fény, amely arra az ösvényre ragyog le, amelyen haladnotok kell. Ennek az ösvénynek mindkét oldalán gonosz lelkek rángatnak, kínoznak benneteket, és megpróbálnak rávenni arra, hogy visszatérjetek ugyanarra az útra, ahonnan jöttetek, vissza a sötétségbe. Ezt mások gúnyolódásai által fogják tenni, akik széttépnek majd benneteket, mert hűségesek vagytok ezekhez az Üzenetekhez.

Nektek csendes elmélkedésben kell maradnotok, olvassátok Szavamat és érezzétek Jelenlétemet. Engedjétek meg Szentlelkemnek, hogy megnyugtassa szíveteket, és hogy éreztesse, amint Szeretetem beborít benneteket. Ahogyan fájdalmatok erősödik e Küldetés miatt, tudnotok kell, hogy ti teljes egységben vagytok Velem, Jézusotokkal.

Ne adjátok fel soha. Ne utasítsátok vissza Irgalmasságom Kezét. Engedjétek, hogy átöleljelek benneteket; hogy azt a bátorságot adjam nektek, melyre szükségetek van, hogy ezt a Velem való utazást folytatni tudjátok addig a napig, amíg eljövök, hogy megjutalmazzalak benneteket.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A Sátán meg lesz kötözve Királyságom alatt, és többé nem fogja becsapni Isten gyermekeit

2012. december 19. szerda, 12:30

Drága szeretett leányom, a világnak tudnia kell, hogy a Béke Korszaka Ígéretem tetőfoka lesz, ahol Én uralkodni fogok az Új Ég és Föld fölött. Ez egy szellemi uralkodás lesz és Egyházam, az Új Jeruzsálem, békében lesz, és Szavam meghallásra kerül a nemzetek között.

A Sátán meg lesz kötözve Királyságom alatt, és többé nem fogja becsapni Isten gyermekeit. Ez az Uralom nem jelképes lesz, de ott az Élet Fája Szeretetet és Békét fog belélegezni, hogy mindazok, akik arra áldottak, hogy az Új Paradicsomomat élvezzék, ne szenvedjék majd el a halált, még akkor sem, amikor ennek az időszaknak a végén jóllehet, a Sátán egy rövid időre ki fog szabadulni.

Az Én Tervem megfelel Atyám Akaratának, és senkinek sincs joga megtagadni Atyám akaratát.

Ne kövessetek el hibát; nektek el kell fogadnotok Isten Igéjét, melyet Atyám könyve tartalmaz, mert ha nem ezt teszitek, meg lesztek tévesztve a próféciákat illetőleg, melyek az idők kezdete óta az emberiség számára adattak.

Egyedül csak az Én Ösvényemet kövessétek. Fogadjátok el Ígéreteimet. Ne kételkedjetek Bennem, mert akkor megbántotok Engem. Vagy úgy fogadtok el Engem, mint Megváltótokat, és teljesen megbíztok Bennem, vagy egyáltalán nem fogadtok el.

Az Én Szavam maga az Igazság. Az Igazság a szabadság és az Én Új Paradicsomom kapuinak kulcsa lesz, minden élő lélek számára, aki azt elfogadta.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Irgalmasságom Lángjai, Lángnyelvekhez hasonlóan, hamarosan leereszkednek minden lélekre

2012. december 18. kedd, 19:30

Drága szeretett leányom, minden Követőm számára eljött az ideje annak megértésére, hogy Irgalmasságomat félelem nélkül kell elfogadniuk.

Én nem azért jövök, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt ártsak Isten gyermekeinek, vagy megítéljem őket. Csupán azért jövök, hogy felkészítsem őket és ezáltal feltárjam számukra az Igazságot a szívükben.

Csak akkor érezhettek igazi örömöt és békét, ha megbíztok Szeretetemben és Istenségemben. Ha megengeditek a félelemnek, hogy megragadja a szíveteket, nem lesztek képesek elfogadni Ajándékomat. Örvendjetek, mert Én mindnyájatokat szeretem.

Születésem megünneplésének ideje fontos, mivelhogy egyre kevesebb és kevesebb nemzet tűri meg a Nevemet. Amikor Születésemet ünneplitek, akkor a ti saját üdvösségeteket ismeritek el.

Én a Szabadság Ajándékát adtam nektek. Most pedig osszátok meg az Igazságot a többiekkel, félelem nélkül a szívetekben.

Amikor elérkezik az idő az egész világ számára, hogy Második Eljövetelem nyilvános eseményének tanúi lehessen, bánni fogjátok, hogy nem terjesztettétek Szavamat az elveszett lelkek között.

Kérlek benneteket, készítsétek fel a szíveteket és a lelketeket, hogy meg tudjanak tisztulni visszajövetelem Ígéretének várakozásában.

Töltsétek ezt az időt imában. Szánjatok időt családotokra és azokra, akik közel állnak hozzátok. Segítsetek azoknak, akik aggódnak testben és lélekben.

Irgalmasságom Lángjai, Lángnyelvekhez hasonlóan, hamarosan leereszkednek minden lélekre. Nektek nem szabad félnetek vagy aggódnotok. Minden, amit kérek az, hogy legyetek felkészülve minden időben.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Mindazok, akik elősegítik az abortuszt, és akik annak bevezetéséért felelősek, halálos bűnnel vétkeznek

2012. december 18. kedd, 18:45

Drága gyermekem, szeretett Atyám legszentebb Teremtményei életét, az anyaméhben levő csecsemők életét, milliószorosan akarják megsemmisíteni az egész világon

A Gonosz a világ minden részén befolyásolta a kormányokat annak biztosítására, hogy az abortusz ne csupán elfogadható legyen, hanem úgy tekintsenek rá, mint egy jó dologra.

Ó, mennyi könnyet ontanak most a Mennyben. Az összes angyal és szent lehatja fejét szomorúságában.

Isten gyermekeit nagy számban fogják elpusztítani, amint a Nagy Megpróbáltatás ideje elkezdődik.

A háborúk, az éhínség, a gyilkosságok és az öngyilkosságok növekedni fognak. Mégis az abortusz bűne az, ami minden más bűnnél jobban kihívja Atyám haragját.

Azok az országok, akik elnézik az abortuszt, nagyon fognak szenvedni Atyám Kezétől. Ezek az országok sírni fognak, amikor büntetéseiknek tanúi lesznek. Sok imára lesz szükségük mindazoknak, aki az ilyen gonosz cselekedet bevezetéséért felelősek.

Gyermekem, fontos, hogy minden pénteken, 2013. január utolsó hetével bezárólag, mindenki imádkozza Szent Rózsafüzéremet az abortusz terjedésének megállításáért.

Minden gyermek, akit az anyaméhben meggyilkolnak, egy angyallá válik Atyám Királyságában. Ők mindennap imádkoznak minden egyes anyáért, aki tudatosan és habozás nélkül hozzájárult ahhoz, hogy a méhében lévő gyermekük életét kioltsák. Imáik édesanyjuk lelkének megmentését szolgálják.

Mindazok, akik elősegítik az abortuszt, és akik ennek bevezetéséért felelősek, halálos bűnnel vétkeznek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok ezekért a bűnösökért, mert nekik nagy szükségük van Isten Irgalmasságára.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A halál hatalma az emberiség felett véglegesen meg fog semmisülni

2012. december 17. hétfő, 12:15

Drága szeretett leányom, eljövetelem napja, hogy visszaszerezzem Örökségemet, melyet Atyám ígért Nekem, hirtelen fog bekövetkezni.

Bár Én az egész emberiséget felkészítem erre a nagy eseményre, az a nap mégis váratlanul fog bekövetkezni. Közel az idő, amikor a fenevad a szakadékba lesz dobva, és aztán a tizenkét nemzet élvezni fogja a békét és az egységet.

Ez idő alatt a szentek a Mennyben, és mindazok, akik a Kegyemben haltak meg felemeltetnek azokkal az igazakkal együtt, akik túl fogják élni a Megpróbáltatást.

Mindannyian fel fog támadni és tökéletes testet fog kapni, mely győzedelmeskedni fog azon halál felett, melyet az emberiség Ádám bűne óta ismer. Ők élvezni fogják a békét és a jólétet szellemi vezetésem alatt, amíg Királyságom Atyámnak át nem adatik.

Ez lesz az első feltámadás, és ezt egy ezer éves uralom fogja követni, tökéletes harmóniában, Atyám Isteni Akarata szerint.

Ez alatt az idő alatt, azok a bűnösök, akik megtagadtak Engem, szenvedni fognak. A Második Feltámadás nem ismert az emberiség számára, és senkinek sem voltak kinyilatkoztatva részletek másként, mint Dániel Prófétának és János Evangélistának.

Ezek a titkok időben ki lesznek nyilatkoztatva számotokra, mert ezeket most nem kell ismernetek.

Isten Hatalma akkor fog megnyilvánulni, amikor a lelkekért folytatott csata célt ért. A halál hatalma az emberiség felett véglegesen meg fog semmisülni. Ez az Én Ígéretem. Be fogom teljesíteni azokat a próféciákat, melyek Atyám által adattak.

Azoknak közületek, akik össze vannak zavarodva, nem kell félniük. Most minden az Én Szent Kezemben van, de biztosak lehettek abban, hogy mindaz, ami számít, az a bűnök megbocsátása. Ez akkor lesz, amikor ti mindnyájan kéritek az Üdvösség Ajándékát. Ez ilyen egyszerű.

Az Irántam való szeretetetek az Élet Ajándékát fogja hozni. A halál nem fog irányítani és nem lesz hatalma újból fölöttetek, mint ahogyan azt ti ismeritek. A ti jövőtök olyasvalami, melyet örömmel a szívetekben kell üdvözölnötök, mert ez Isten legnagyobb Ajándéka, és csak az arra érdemes lelkek örökölhetnek egy ilyen gazdagságot. Legyetek békében. Bízzatok Bennem. Szeressetek Engem. Ez minden, ami számít.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Reményt hozok. Irgalmasságot hozok. Üdvösséget hozok.

2012. december 16. 23:20

Drága szeretett leányom, fontos, hogy most Tanítványaim ne okozzanak félelmet barátaik és családjaik szívében, a nektek adott Üzeneteim miatt.

Mindnyájatokhoz jövök most, hogy beszéljek hozzátok, hogy felkészítselek benneteket. Mindezt szeretettel és örömmel teszem a Szívemben.

Azért jövök, hogy segítsem azokat, akik hisznek Bennem, hogy készen álljanak a kegyelem állapotában elfogadni Engem, hogy Velem uralkodjanak Királyságomban.

Azért is jövök, hogy nyomatékosan kérjem azokat, akik nem értik Isten Teremtésének értelmét, különösen azokat a lelkeket, akik csak emberi érvelést használnak, hogy értelmezzenek mindent az életükben. Ők csak abban hisznek, amit látnak vagy meg tudnak érinteni. Ugyanezek a lelkek el fogják fogadni azok hazugságait, akikről azt hiszik, hogy a társadalmukban és nemzetükben elfogadottaknak kell lenniük. Milyen könnyen becsapódnak az ember hazugságai által, és milyen gyengének bizonyulnak, amikor visszautasítják Megteremtésük Igazságát.

Az Én feladatom, hogy segítsem mindnyájatokat. Nem fenyegetni akarok, hanem közelebb vonzani Magamhoz benneteket, hogy így találjatok vigaszra.

Királyságom a ti otthonotok. Nem szabad olyan nyomást éreznetek, hogy elutasítsátok családotokat, csakhogy egyesíthessétek szíveteket az Enyémmel. Ehelyett imáitokon keresztül hozzátok Hozzám családotokat. Sokan fognak bántani benneteket, amikor Szavam Igazságát hirdetitek. De ez rendben van. Ne hívjátok ki őket, és ne próbáljátok kényszeríteni őket akaratuk ellenére. Én elviszem majd őket Védelmem Világosságába, amikor az imámat, a Keresztes Imahadjárat imáját mondjátok a Védelem Kegyelméért.

Tele vagyok szeretettel irántatok. Azok, akik hisznek Bennem, nagyon meg lesznek vigasztalódva Második Eljövetelem által. A többi lelket imáitok segítségével meg lehet menteni. Ez az oka, amiért most felkészítelek benneteket. Azért, hogy megmentselek mindnyájatokat, hogy élvezhessétek az Új Mennyet és Földet.

Reményt hozok. Irgalmasságot hozok. Üdvösséget hozok. Én hozom a végső szövetséget, a végső korszakot, mely Atyám Akaratának a beteljesedése lesz.

Sohase féljetek Tőlem, mert Én a ti családotok vagyok, egyesülten Testem és Vérem, Emberiségem, valamint Istenségem által.

Legyetek békében, szeretett Követőim. Nyugodjatok vállamon, mert Szeretetem és Irgalmasságom nagyobb annál, mint ahogyan azt bárki is ismeri. Ez az öröm ideje, nem a szomorúságé, mert Én az Üdvösség Ajándékát adtam nektek. Ez az ajándék mind a ti, mind pedig az elveszett lelkek számára is adatik. Ez mindenkié.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Én egy mindent megbocsátó Isten vagyok, aki kész megadni nektek a bűntől való szabadságot, mely tőrbe csal benneteket

2012. december 15. szombat, 21:45

Drága szeretett leányom, szeretném elérni közületek mindazokat, akik most aggódnak életetekben.

Hívom mindazokat közületek, akik súlyos bűnben vannak, és akik a fájdalom miatt, melyet elviselnek, kételkednek abban, hogy valaha is vigaszt találnak: Lehet, hogy súlyos bűnben vagytok, beleértve a gyilkosságot, az abortuszt, az erőszakot, a nemi perverzitást, avagy belekóstoltatok az okkultizmusba. De nem tudjátok, hogy semmi mást nem kell tennetek, mint hozzám fordulnotok, és kérnetek Engem, hogy segítsek nektek?

Én egy mindent megbocsátó Isten vagyok, aki kész megadni nektek a bűntől való szabadságot, mely tőrbe csal benneteket.

Ezeket a bűnöket száműzni lehet az életetekből. Mindaz, amire szükségetek van: a bátorság. Ne feledjétek, hogy nincs olyan bűn – kivéve a Szentlélek káromlását – melyet én meg ne bocsátanék nektek.

Bocsánatom keresésében vajon nem az a tudat gátol benneteket, hogy a bűnösök nem tudnak hosszabb ideig a kegyelem állapotában maradni?

Az a gondolat hogy Én sohasem bocsátanék meg nektek, távol tart Tőlem benneteket.

Oly nagy az Én Irgalmasságom, hogy az mindenkinek megadatik, ha azt kéri Tőlem.

Hívom mindnyájatokat, akik nem biztosak Létezésemben. Arra kérlek benneteket, hogy bízzatok Bennem. Azáltal, hogy megbíztok Bennem, hogy beszéltek Velem, és kéritek Tőlem, hogy bocsássak meg nektek, meg fogjátok kapni azt a választ, amelyre vágytok.

Én válaszolni fogok nektek, és azt érezni fogjátok a szívetekben, amikor a Keresztes Imahadjárat imáját imádkozzátok Irgalmasságom Kegyelméért a nyomorult bűnösök részére.

A Keresztes Imahadjárat 89. imája: A nyomorult bűnösök imája

Drága Jézus, segíts nekem, szegény nyomorult bűnösnek, hogy bűnbánattal a lelkemben jöhessek Eléd.

Tisztíts meg a bűnöktől engem, melyek tönkretették az életemet.

Add meg nekem az új élet ajándékát, mely mentes a bűn bilincseitől, és azt a szabadságot, amit bűneim megvonnak tőlem.

Újíts meg engem Irgalmasságod világosságában.

Ölelj át engem a Szívedben.

Engedd, hogy érezzem Szeretetedet, hogy közelebb kerülhessek Hozzád, és hogy Irántad való szeretetem lángra gyúljon.

Könyörülj rajtam Jézus, és óvj meg engem a bűntől.

Tégy méltóvá engem arra, hogy beléphessek Új Paradicsomodba. Ámen.

Ne feledjétek: nem az teszi a lelkeket méltókká arra, hogy belépjenek Új Királyságomba, mert megbékéltek velem, hanem, mert oly nagy az Én Irgalmasságom, hogy minden egyes lelket meg tudok menteni, feltéve, ha ők veszik a szükséges bátorságot, hogy kérjék segítségemet.

Állandó szenvedéllyel szeretlek mindnyájatokat. Soha ne utasítsátok el a Szeretetemet vagy Irgalmasságomat, mert ezek nélkül tovább süllyedtek a bűnben, és elvesztek Számomra.

Amikor ezt az imát mondjátok, nagyon nehéznek fogjátok találni azt, hogy újból elforduljatok Tőlem.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az alázat többet ér, mint a szenvedés elfogadása. Ez egy erőteljes eszköz a gonosz legyőzésére

2012. december 13. csütörtök, 18:11

Drága szeretett leányom, az alázat ajándékát ki kell érdemelni. Azt sohasem szabad a gyávasággal összetéveszteni.

Alázatom miatt a sátán meg volt tévesztve, következésképpen elvesztette a jogot arra, hogy minden lelket megnyerjen magának, és hogy az örök kárhozattal átkozza meg őket.

A sátán gőgös, nagyképű, csaló és tele van önszeretettel és gyűlölettel. A lelkekért vívott csatát az alázat cselekedete nyerte meg, amikor Én, az emberiség Királya megengedtem, hogy lebecsüljenek, megkínozzanak, kigúnyoljanak, megvessenek, és hogy – a Sátán gyűlölete által megfertőzött bűnösök – meggyötörjenek.

A fenevadnak lehetetlen alázatot éreznie. Ő ismerte Isten Hatalmát, és azt is, hogy milyen kemény csatája lenne Isten gyermekei ellen. Azt várta el Tőlem, hogy Isten Szavát ne csak nyilvánosan hirdessem, hanem, hogy az emberek között is mutassam ki Hatalmamat azáltal, hogy egy felmagasztalt, fenséges állapotban nyilatkoztatom ki Magam előttük. Akkor is meg volt győződve arról, hogy ő képes legyőzni Küldetésemet.

Amire nem számított, az éppen az Általam kimutatott alázat volt, és hogy nem akartam hóhéraimat elítélni. Az a tény, hogy nem foglalkoztam hóhéraimmal azt jelentette, hogy nekik nem volt hatalmuk Fölöttem. Az, hogy elviseltem a megkorbácsolást, a gúnyolódást és az üldöztetést, egyre gyengítette a gonosz hatalmát. Ő Mindenre számított csak erre nem, és éppen ezért mindent megpróbált, beleértve a fizikai kínzatást is, hogy rá vegyen Engem arra: mondjak le az emberi nemről.

Az Atyám részéről hozott áldozat által, mellyel megengedte Keresztre feszítésemet, és elfogadta halálomat, az emberiség megszabadult a bűntől.

Ez volt az első megvívott és megnyert csata. Ilyen módon lesz megvívva a második csata is, hogy visszavigye az emberiséget Királyságomba, hogy élvezni tudja az örök életet.

Ő, a fenevad és minden bukott angyal, sok lelket csábít el, így sok a megtévesztett, aki nem fogadja el Létezésemet. Sokan azok közül, akik keményen harcolnak az eléjük helyezett kísértések miatt, figyelmen kívül hagyják a Mennyei Hívást ebben az időben.

Aztán ott vannak azok is, akik szolgáknak adják ki magukat Egyházamban, de az elit csoporttal együtt mégis azt tervezik, hogy milliókat elpusztítsanak. Ezt az által teszik, hogy megakadályozzák Szavamat, azt követően pedig fizikai üldöztetés által. Az Isten gyermekei ellen elkövetett végső árulásuknak mindenki tanúja lesz.

A lelkek, akik a legjobban aggasztanak Engem, azok az ateisták és a fiatalok, akiknek nem tanították meg az Igazságot. Arra sürgetlek mindnyájatokat, akik elismertek Engem, Jézusotokat, hogy hozzátok Hozzám őket. Én körülveszem őket Világosságommal és Védelmemmel, és harcolni fogok ezekért a lelkekért egészen az utolsó pillanatig.

Nektek menetelnetek kell előre, bátor Tanítványaim, és próbáljátok kizárni a gonoszt, aki körülvesz benneteket. Ha azokkal foglalkoztok, akik mindenáron meg akarják akadályozni ezt a Küldetést, akkor ti cserbenhagytok Engem.

Miért akarják ezek az emberek mindenáron megakadályozni Szavamat – kérdezhetitek? A válasz a következő: ez mindig is így volt ott, ahol járok, ahol beszélek, és ahol jelen vagyok.

Lépkedjetek és maradjatok közel Hozzám. Hatalmam beborít majd benneteket, és ti védve lesztek. De ne vegyétek le Rólam a szemeteket, mert sokan vannak, akik majd megfenyegetnek, megsértenek és megpróbálnak elgáncsolni benneteket. Amikor fennhéjázó, de féktelen üres beszédet szórnak rátok, akkor tudni fogjátok, mit kell tennetek.

Minél határozottabban próbálnak meggyőzni benneteket ellenségeitek, hogy nem Én vagyok az, az Emberiség Királya, aki veletek beszél, akkor tudni fogjátok, hogy Én valóban jelen vagyok köztetek.

Én veletek járok, ha ti közel maradtok Hozzám. Azáltal, hogy hallgattok, és nem foglalkoztok az ilyen gúnyolódásokkal, erősek maradtok. Hagyjátok azokat, akik kiabálva ócsárolják és kigúnyolják Szent Szavamat, hogy tegyék, amit tesznek. Imádkozzatok kitartóan értük, mert nekik szükségük van a segítségetekre. Ehhez hasonlóan gondolkozzatok:

Úgy nézzetek ezekre az emberekre, mintha egy szobában összegyűlt kis gyermekek lennének. Amikor kis gyermekekre néztek, akkor mély szeretetet éreztek sebezhetőségük miatt. Látjátok a szüleik és gondviselőik iránti bizalmukat, és lenyűgözve érzitek magatokat attól a szeretettől, amelyet a szívetekben éreztek irántuk.

Néhányan ezek közül a gyermekek közül a szerint fognak viselkedni, ahogyan azt a helyes viselkedésről elmondták nekik. Mások kegyetlenséget mutatnak a többi gyermek iránt. Bár ti megdöbbentek a viselkedésüktől, tudjátok, hogy meg kell dorgálnotok és meg kell büntetnetek őket, ha továbbra is megtagadják, hogy helyesen viselkedjenek. Mindenekelőtt ti még mindig szeretitek őket, függetlenül attól, amit tesznek, mivel ők a szerető szülők drága gyermekei.

Ilyen módon érez Atyám is minden gyermeke iránt. Nem számít, hogy mit csinálnak, mert Ő még mindig szereti őket. De nem fogja megengedni néhány gyermekének, hogy elpusztítsák a többi gyermekeit, és meg fogja büntetni őket, de csak azért, hogy újra egyesíthesse Családját.

Amikor azokért imádkoztok, akik megsértik Istent és bántják gyermekeit, akkor ti rettenetes szenvedést okoztok a Sátánnak, aki kénytelen lazítani a szorításán azok fölött, akikért imádkoztok.

Az alázat többet ér, mint a szenvedés elfogadása. Ez egy erőteljes eszköz a gonosz legyőzésére. Azáltal, hogy imádkoztok azokért, akik gyötörnek benneteket, az igaz szeretet nagy ajándékát hozzátok Nekem. Egy különleges szeretetét, Nekem, Jézusotoknak.

Én továbbra is tanítani foglak benneteket, Tanítványaim, hogy erősek maradjatok és legyetek hűségesek Tanításaimhoz. Ebben az időben, a nagy hitehagyás idejében, Evangéliumomat és Üzeneteimet, amelyeket most nektek adok, hogy felkészítsenek benneteket hadjáratomban a lelkek megmentéséért, terjesztenetek kell az egész világon.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com, www.nagyfigyelmeztetes.com

Komolyan megígérem, hogy az Isten Prófétáin keresztül küldött Szavam árulói magukra vonják majd Isten Haragját

2012. december 12. szerda, 23:54

Drága szeretett leányom, mennyire elszomorít Engem, amikor látom azt a sok megosztottságot, melyet ezen az Üzeneteken keresztül adott Szent Szavam okozott.

Amikor a látnokok és az igaz próféták által adott Szavam ismertté válik a világ számára, az azonnal kritikát von maga után. Hogy ez miért van így? Azért, mert Én vagyok az, a ti Jézusotok, akinek Szent Szavát mindig kétségbe fogják vonni, és kritizálni fogják, még mielőtt azt a bűnösök eretnekséggel vádolnák.

Az emberi érvelés – bár a megkülönböztetés szerepe fontos - kevés jelentőséggel bír Szavam felismerésében.

Azt a Szeretetet, melyet Szavam egy lélekben lángra gyújt, és amely mentes a rosszindulattól, tiszta és alázatos, nem lehet letagadni, és nem is lesz letagadva. Ezeken a lelkeken keresztül adom meg nektek azt az ajándékot, hogy felismerjetek Engem. Ezeknek a lelkeknek, valamint annak a prófétának, akit Szavam közlésére választottam, el kell majd fogadniuk a Szenvedés Kelyhét.

Arra kérlek benneteket, hogy különüljetek el a világ csábításaitól, és szenteljétek magatokat Nekem, mert ez egy kemény és magányos út, ha követtek Engem.

Amikor kihívnak benneteket az Én Nevemben, vagy amikor kigúnyolják igaz prófétáim hangját és azt állítják, hogy az nem Istentől származik, a következőket mondom nektek:

Semmilyen válaszra se méltassátok az ilyen támadásokat.

Szenvedésetekben maradjatok csendben.

Isten Hangja most uralkodni fog a világ felett, és senkinek sem lesz megengedve, hogy eltávolítson benneteket az Igazságtól, ami nagyon fontos, hogy ez által Szent Karjaimba hozhassalak és megnyugtathassalak benneteket, szegény, tehetetlen bűnösöket.

Én békét hozok nektek. Nem kell elfogadni az érveket, a kritikákat és a nyilvános hatósági megnyilatkozásokat azok részéről, akik egyrészt Szavamat hirdetik, és ugyanakkor másokat elítélnek az Én nevemben. Az ilyen viselkedés nem Istentől való. Ez a gonosz szellemtől származik.

Ne feledjétek, hogy nem a prófétáim azok, akiknek fájdalmat okoztok. Én vagyok az, akit megbántotok.

Ti azzal vétkeztek, hogy elvesztegetitek az időt, és megvonjátok magatokat a Szentlélek munkálkodásától. Nem lesz megengedve nektek, hogy feláldozzátok azok lelkét, akiket megtéveszteni bátorkodtok az Én Nevemben.

Ti, akik azzal vétkeztek Ellenem, hogy akadályozzátok Isten Szavát abban, hogy meghallásra kerüljön ebben az időben, félre lesztek dobva. A türelmem elfogyott. Az aggodalmam erősödött. A fájdalmam elviselhetetlen. Ti megpróbáljátok becsapni Követőimet, akiknek szerepe a maradék hadseregem vezetésében mindenekfelett áll. Ezért meg lesztek büntetve.

Igyekszem rábírni benneteket, hogy kérjetek Engem, hogy jöjjek el hozzátok, és vigaszt nyújtsak számotokra, mert félreérthetetlenül zaklatott lelkek vagytok; bűneitek ismert Számomra.

Arroganciátok megbántja és megsérti Atyámat. Undorító Szememben, hogy feláldozzátok saját lelketeket azért a törekvésért, hogy intelligens és hiteles szóvivőként tekintsenek benneteket.

Komolyan megígérem, hogy az Isten Prófétáin keresztül küldött Szavam árulói magukra vonják majd Isten Haragját. A ti megbüntetésetek gyors lesz. Időtök korlátozott. Már csak kevés idő áll a rendelkezésetekre, amikor választhattok, hogy valójában melyik mestert szolgáljátok.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com , www.nagyfigyelmeztetes.com