Azt fogják mondani, hogy ő vétkes egy bűncselekményben, pedig teljesen ártatlan

Drága szeretett leányom, kérlek, értesítsd Követőimet, hogy uralkodásom közel van.
Nekik nem szabad félniük, mert bár a Töviskorona leereszkedett Helytartómra – akit Én, Jézus Krisztus neveztem ki, hogy uralkodjon a Szent, Katolikus és Apostoli Anyaszentegyház fölött, de gonoszul elűzték, – Én most eljövök végre, hogy békét hozzak nektek.
Szeretett Követőim, a következő év nagyon kegyetlen és lesújtó lesz számotokra, és az Én utolsó igaz Pápám számára. Vele, aki ellen rosszindulatúan és szándékosan összeesküdtek, éppúgy bántak, mint Velem, Jézus Krisztussal, megütötték és megostorozták. Ezek most megpróbálják megölni őt, ahogyan Engem is megöltek. Azt fogják mondani, hogy ő vétkes egy bűncselekményben, pedig teljesen ártatlan.
Szeretett Követőim, Én mindnyájatokat meg foglak menteni a gonoszságtól, melyet sokan úgy fognak felfogni, mintha az Tőlem, az én Parancsom Kezétől származnék.
Én úgy tanítom Egyházamat, mint korábban, de csak a Szentlélek ereje által. Róma Kulcsai Szeretett Atyám parancsnoksága alatt állnak. Én, Jézus, Krisztus, készen állok, hogy Második Eljövetelemkor ismét leereszkedjek, és azt is a tudtotokra szeretném adni Tanítványaim, hogy ti ugyanúgy fogtok szenvedni, mint Tanítványaim az Én időmben a Földön. Ti, szeretteim, Velem vagytok, és Szentséges Szívembe vagytok zárva, hogy a szomorúságban egyesülni tudjatok Velem. Könnyeket sírok az Én ártatlan, szeretett, utolsó Pápámért a Földön, XVI. Benedek Pápáért, akit Én választottam, hogy az utolsó napokban vezesse Egyházamat.
Azoknak a szolgálatkész „áldozatoknak”, akik továbbra is Szent Szavam mellet foglalnak állást, óriási bátorságra lesz szükségük, mivel tele lesznek szörnyű kételyekkel. Ők tudják a szívükben, hogy most Én beszélek hozzájuk, és mégis kétségek támadnak bennük, melyeket azok fognak okozni, akik nem hajlandók elfogadni az emberiség számára adott üzeneteimet, és akik mégis, ugyancsak elkötelezettek Felém.
Most rátok hagyom ezt a különleges, rövid Keresztes Imahadjárat imát. Ez egy Csodatevő Ima, hogy lehetővé tegye Jelenlétem megérzését mindazok szívében, akik imádkozzák azt. Ez az ima segíteni fog nekik abban, hogy meglássák azt az Igazságot, amelyet Én ígértem nekik, és amely a végidők alatt mindig megadatik nekik.  
A Keresztes Imahadjárat 101. imája: Csodatevő ima, hogy megérezzük Jézus Jelenlétét
„Ó, Drága Mindenható Atyánk, Teremtője mindannak, ami van, és ami lesz, segíts mindnyájunkat, akik képesek vagyunk felismerni Szeretett Fiad Jelenlétét ma az Egyházban, hogy nagyon erősekké váljunk.  
Segíts nekem legyőzni félelmemet, magányosságomat és azt az elutasítást, amelyet szeretteimtől szenvedek el a miatt, hogy Fiadat, Jézus Krisztust, a Megváltómat követem.
Kérlek, védd meg szeretteimet attól, hogy beleessenek abba a csapdába, hogy elhiszik a hazugságokat, amelyet a Sátán azért agyalt ki, hogy Isten minden gyermekét tönkretegye, megossza és pusztítást okozzon közöttük.
Kérlek, segíts mindazoknak, akik a förtelmet követik Egyházadban, hogy megmeneküljenek a Pokol örök tűzétől. Ámen.”
Szeretett Követőim, ti már ismertek Engem. Amit ti most látni fogtok, abban a vázban, ami egykor Egyházam volt a Földön, émelyítő lesz számotokra. Sírni és sírni fogtok addig, amíg már semmit sem fogtok érezni. És amikor hívni fogtok Engem, és ezt mondjátok:
„Jézus ments meg Engem a Sátán hazugságaitól, hogy fel tudjam ismerni Maradék Egyházad Igazságát”, akkor meg foglak nyugtatni benneteket ezzel: a Szentlélekkel foglak eltölteni benneteket. A szomorúság könnyeivel foglak eltölteni benneteket, és aztán ezeket a könnyeket az Én Erőmmel fogom felcserélni. Aztán már nem kell többé aggódnotok, mert Én átveszem (az aggódásaitokat) és vezetni foglak benneteket utatok minden lépésénél.  
Ti ösztönözve lesztek, amikor kigúnyolnak benneteket. Amikor ők kinevetnek benneteket, tele lesztek Szentlelkem Szeretetével, mert hisztek az Én Szent Tanaimban.
Aztán megszűnnek majd félelmeitek, melyek az irántatok érzett szeretetem erőteljes érzésével lesznek felcserélve; és csak ekkor fogtok teljes megkönnyebbülést és békét érezni.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com