A Lelkiismeret e Nagy Megvilágítására az után kerül sor, miután Szent Helytartóm elhagyta Rómát

Drága szeretett leányom, bár igazságtalannak tűnhet, hogy Isten gyermekeinek szenvedniük kell a hamis próféta és az Antikrisztus uralkodása alatt, ezt tudnotok kell: Egy bizonyos mértékben minden léleknek el kell viselnie a világban az elutasítás fájdalmát és a szenvedést – amelyet Én is elviseltem -, annak érdekében, hogy megtisztuljanak.  
Nagy Irgalmasságom által biztosítani fogom, hogy ez a megtisztulás gyorsan történjen. Azután Követőim száma növekedni fog, akik készenlétben állnak Második Eljövetelemre. Atyám minden megpróbáltatást figyelemmel fog kísérni – Szívének nagy gyöngédségével-, amelyet valamennyi Gyermeke érezni fog. Ő közbe fog lépni, amikor az üldöztetés gonosz cselekedetei, amelyeket a Kereszténységnek okoznak, túllépik a megengedett határt, és el fogja pusztítani az ilyen gonosz embereket.
Nektek most Irgalmasságom Cselekedetére kell várnotok, mert az kigyomlálja majd a rosszat a jóból. A Lelkiismeret e Nagy Megvilágítására az után kerül sor, miután Szent Helytartóm elhagyta Rómát.
Készüljetek, hogy megmentsétek a lelketeket. A köztetek levő makacs lelkek számára, egy nagyon rövid idő lesz adva, hogy alázattal térdre boruljanak, Irgalmasságomat kérve. És akkor a harsonák* elő fognak kerülni, és a véghez vezető próféciák feltárulnak, amint előre meg voltak jövendölve.
Jézusotok

*Jelenések Könyve: 8; 7-13; JK. 9; 1-21; JK. 11, 15 – 19; JK. 8; 7 – 13
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Azt fogják mondani, hogy ő vétkes egy bűncselekményben, pedig teljesen ártatlan

Drága szeretett leányom, kérlek, értesítsd Követőimet, hogy uralkodásom közel van.
Nekik nem szabad félniük, mert bár a Töviskorona leereszkedett Helytartómra – akit Én, Jézus Krisztus neveztem ki, hogy uralkodjon a Szent, Katolikus és Apostoli Anyaszentegyház fölött, de gonoszul elűzték, – Én most eljövök végre, hogy békét hozzak nektek.
Szeretett Követőim, a következő év nagyon kegyetlen és lesújtó lesz számotokra, és az Én utolsó igaz Pápám számára. Vele, aki ellen rosszindulatúan és szándékosan összeesküdtek, éppúgy bántak, mint Velem, Jézus Krisztussal, megütötték és megostorozták. Ezek most megpróbálják megölni őt, ahogyan Engem is megöltek. Azt fogják mondani, hogy ő vétkes egy bűncselekményben, pedig teljesen ártatlan.
Szeretett Követőim, Én mindnyájatokat meg foglak menteni a gonoszságtól, melyet sokan úgy fognak felfogni, mintha az Tőlem, az én Parancsom Kezétől származnék.
Én úgy tanítom Egyházamat, mint korábban, de csak a Szentlélek ereje által. Róma Kulcsai Szeretett Atyám parancsnoksága alatt állnak. Én, Jézus, Krisztus, készen állok, hogy Második Eljövetelemkor ismét leereszkedjek, és azt is a tudtotokra szeretném adni Tanítványaim, hogy ti ugyanúgy fogtok szenvedni, mint Tanítványaim az Én időmben a Földön. Ti, szeretteim, Velem vagytok, és Szentséges Szívembe vagytok zárva, hogy a szomorúságban egyesülni tudjatok Velem. Könnyeket sírok az Én ártatlan, szeretett, utolsó Pápámért a Földön, XVI. Benedek Pápáért, akit Én választottam, hogy az utolsó napokban vezesse Egyházamat.
Azoknak a szolgálatkész „áldozatoknak”, akik továbbra is Szent Szavam mellet foglalnak állást, óriási bátorságra lesz szükségük, mivel tele lesznek szörnyű kételyekkel. Ők tudják a szívükben, hogy most Én beszélek hozzájuk, és mégis kétségek támadnak bennük, melyeket azok fognak okozni, akik nem hajlandók elfogadni az emberiség számára adott üzeneteimet, és akik mégis, ugyancsak elkötelezettek Felém.
Most rátok hagyom ezt a különleges, rövid Keresztes Imahadjárat imát. Ez egy Csodatevő Ima, hogy lehetővé tegye Jelenlétem megérzését mindazok szívében, akik imádkozzák azt. Ez az ima segíteni fog nekik abban, hogy meglássák azt az Igazságot, amelyet Én ígértem nekik, és amely a végidők alatt mindig megadatik nekik.  
A Keresztes Imahadjárat 101. imája: Csodatevő ima, hogy megérezzük Jézus Jelenlétét
„Ó, Drága Mindenható Atyánk, Teremtője mindannak, ami van, és ami lesz, segíts mindnyájunkat, akik képesek vagyunk felismerni Szeretett Fiad Jelenlétét ma az Egyházban, hogy nagyon erősekké váljunk.  
Segíts nekem legyőzni félelmemet, magányosságomat és azt az elutasítást, amelyet szeretteimtől szenvedek el a miatt, hogy Fiadat, Jézus Krisztust, a Megváltómat követem.
Kérlek, védd meg szeretteimet attól, hogy beleessenek abba a csapdába, hogy elhiszik a hazugságokat, amelyet a Sátán azért agyalt ki, hogy Isten minden gyermekét tönkretegye, megossza és pusztítást okozzon közöttük.
Kérlek, segíts mindazoknak, akik a förtelmet követik Egyházadban, hogy megmeneküljenek a Pokol örök tűzétől. Ámen.”
Szeretett Követőim, ti már ismertek Engem. Amit ti most látni fogtok, abban a vázban, ami egykor Egyházam volt a Földön, émelyítő lesz számotokra. Sírni és sírni fogtok addig, amíg már semmit sem fogtok érezni. És amikor hívni fogtok Engem, és ezt mondjátok:
„Jézus ments meg Engem a Sátán hazugságaitól, hogy fel tudjam ismerni Maradék Egyházad Igazságát”, akkor meg foglak nyugtatni benneteket ezzel: a Szentlélekkel foglak eltölteni benneteket. A szomorúság könnyeivel foglak eltölteni benneteket, és aztán ezeket a könnyeket az Én Erőmmel fogom felcserélni. Aztán már nem kell többé aggódnotok, mert Én átveszem (az aggódásaitokat) és vezetni foglak benneteket utatok minden lépésénél.  
Ti ösztönözve lesztek, amikor kigúnyolnak benneteket. Amikor ők kinevetnek benneteket, tele lesztek Szentlelkem Szeretetével, mert hisztek az Én Szent Tanaimban.
Aztán megszűnnek majd félelmeitek, melyek az irántatok érzett szeretetem erőteljes érzésével lesznek felcserélve; és csak ekkor fogtok teljes megkönnyebbülést és békét érezni.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ők Isten gyermekeit a kis szarv uralma alá fogják helyezni, aki fellengzős pompával fog Péter Székében ülni

Drága szeretett leányom, ahogy erősödnek a változások földi Egyházamon belül, ezzel összhangban ugyanúgy fognak a hamis próféták hangjai is emelkedni, hogy támogassák a förtelmet Egyházamban. Miközben Én kinyilatkoztatom neked az Igazságot – a végidők igaz prófétájának -, melynek legtöbb része már ismertté vált, a hazugság is terjedni fog, hogy összezavarja mindazokat, akik követnek Engem.
Minden utasításnak, amelyet Én neked adok a világ számára, pontosan az ellentéte fog elhangzani a hamis próféta szájából. Megnyilatkozásuk vigasztaló szavak lesznek Követőim számára, akik úgy találják majd, hogy az Igazság elviselése túl félelmetes lenne számukra. Gonosz hazugságaikon keresztül, Isten gyermekeit a kis szarv uralma alá fogják helyezni, aki fellengzős pompával fog Péter Székében ülni.*
Amikor Én az Egyház nagy megoszlásáról beszéltem neked, nem mondtam el, hogy ez hogyan fog történni. Így most hallgass meg Engem. Éppúgy, amint a papok elutasították Szent Szavamat az Én időmben a Földön, Második Eljövetelem előtt a papok szintén el fognak utasítani Engem. Nemcsak a neked adott Szavamat fogják elutasítani, de még a változásokat is el fogják fogadni, melyeket rájuk kényszerítenek. Amint elfogadják az istenkáromlásokat és a számukra bemutatott új szabályokat, a felszenteltségük ajándékai hatástalanná lesznek téve.
Hűséges Követőim szintén meg fognak oszlani a földi Egyházam iránti hűségüket illetően. Mindaz, amit tennetek kell, hogy kövessétek tanításaimat, amelyek Atyám Könyvében a számotokra adattak. Nincs szükség arra, hogy bárhova is fussatok, mivel Én jelen vagyok köztetek.
Ti ismeritek az Igazságot. Keresztényekként ezzel tápláltak benneteket. Ezért tehát amikor azt látjátok, hogy Isten Tízparancsolatát és Tanításaimat átírják, és Szentségeimet megváltoztatják, akkor nektek hátat kell fordítanotok. Ne engedjétek, hogy a hazugságok félelmet keltsenek bennetek, inkább azokat féltsétek, akik elfogadják ezeket az új határozatokat és törvényeket – melyekről azt feltételezik, hogy Tőlem valók -, és azokat, akik nem értik meg az Igazságot.
Jézusotok

*: Dán 7,7
… Ezután egy negyedik vad­állatot is láttam az éjszakai látomásban: ijesztő, rémületes és rendkívül erős volt. Igen nagy vasfogai voltak; evett, rágott, és a maradékot összetaposta lábaival. Ez egészen más volt, mint az előző vadállatok, és tíz szarva volt.
Figyeltem a szarvakat: egyszerre csak egy másik kis szarv emelkedett ki közülük, az előző szarvak közül pedig három letört előtte. Olyan szemei voltak, mint az embereknek, és nagyokat mondó szája volt” (Dániel könyve 7,1-8).
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A hamis próféta most átveszi Róma Székét

Drága szeretet leányom, a Katolikus Egyházon belüli szakadás, amint az meg volt jövendölve, most tanúsítva lesz, hogy az egész világ lássa azt. Drága szeretett Helytartóm, XVI. Benedek Pápa távozása jelzi a vég kezdetét. Én két éven át, rajtad keresztül, választott prófétám, megpróbáltam felkészíteni Egyházamat a Földön erre a szomorú eseményre.
A szabadkőműves elit magához ragadta az ellenőrzést Egyházam fölött, és ők a Katolikusok felett a leggonoszabb megtévesztést fogják gyakorolni. Róma Kulcsai most az Én Kezemben vannak, melyeket Atyám adott át Nekem. Én minden Követőmet irányítani fogom, hogy az Igazság fenntartható lehessen, és hogy Szent Szavam érintetlen maradhasson.
A hamis próféta most átveszi Róma Székét, és Szavamat eretnekségként fogják kezelni, ugyanúgy, amint az az Én Időmben volt a Földön.
Félreértés ne essék, mivel a csalást úgy fogják bemutatni a világnak, mintha az új vezetés az Igazságot képviselné; te, leányom, rettenetesen fogsz szenvedni az Én Szent Nevemben, akárcsak azok a próféták, akik előtted jöttek.
Követőimnek meg kell őrizniük a nyugalmukat, és imádkozniuk kell minden felszentelt szolgám megmentéséért, akik önkéntelenül belekeverednek ebbe a förtelembe. Felszólítom őket, hogy a következőképpen válaszoljanak:
Kövessétek továbbra is Tanításaimat. Sohase mondjatok le Isten Szaváról. Maradjatok hűek szent feladataitokhoz, és úgy szolgáltassátok ki a Szentségeket, ahogyan azt tanítottam nektek.
A Katolikus Egyház Tanításai, melyek Péter apostolom alapításán alapszanak, tévedhetetlenek maradnak. Most ez meg fog változni, mihelyt az alap megrázkódik a bekövetkező változásoktól.
Rövidesen nem fogjátok felismerni Egyházamat, és nagyon kellemetlenül fogjátok érezni magatokat, amikor tanúi lesztek annak, hogyan hamisítják meg Szent Szavamat.
Jézusotok

Az Oltárom előtt kötött házasság nem fogadható el, ha az két azonos nemű ember között köttetik

Drága szeretett leányom, ennek a Küldetésnek most folytatódnia kell, hogy csalogassa és átölelje mindazokat, akik nem hisznek Tanításaimban, és azokat, akik Kereszténynek tartják magukat, de csak kevésbé ismernek Engem.
Közömbösségük fájdalmas. Az, ahogyan Tanításaimat értelmezik, melyet aztán elferdítettek, hogy az megfeleljenek a saját e világi életmódjuknak, a legrosszabb formája annak, hogy eláruljanak Engem, Jézusukat.
A fiatalok, középkorúak és az idősek, valamennyien a Kereszténység úgynevezett Követői, megbántanak Engem a saját felhígított változatukkal, amelyről azt hiszik, hogy elfogadható Isten számára. Ők egy saját készítésű új elméletet hoztak létre, amely megfelel életmódjuknak. Aztán azt hiszik, hogy Istennek még örömet is szerezhetnek ezzel, és hogy az ő elméletük elfogadható Számára.
Tudnotok kell, hogy csak az Igazság fogadható el Isten számára. Az arra tett kísérletek, hogy kiengeszteljék Őt, süket fülekre találnak. Isten sohasem fogja elfogadni a hazugságokat.
A Mindent látó Isten Szemében semmi olyan nem lesz elfogadva – nem számít, hogy az hogyan van felöltöztetve, és hogy milyen gyönyörű nyelvezettel van ellátva -, ami a Kereszténység új koncepcióit, a bűn elfogadását és elnézését segítik elő.
Ő sohasem fog új törvényeket elfogadni, melyek alábecsülik a Szentségeket, melyeket Én, Jézus Krisztus, a Világ Megváltója hagytam rátok.
Én megváltottalak benneteket, hogy segítsek nektek kiszabadulni a Sátán szorításából, mellyel fogva tartja az emberek szívét. Én önszántamból áldoztam fel az Életemet, hogy megmentselek benneteket, és hogy megszabadítsalak attól a lánctól, amellyel a Sátán és a Pokol tüze kötözött meg benneteket. Ez azt jelentette, hogy a Pokolnak többe már nem volt hatalma fölöttetek, mitől fogva megkaptátok a szabadságot, hogy válasszatok a Királyságomban való élet, vagy a Pokol mélységében való halál között.
De mit tesz az ember a mai világban, hogy visszafizesse (meghálálja) nekem ezt a rendkívüli Ajándékot? Megpróbálják a bűnt igazolni a Szememben. Megbotránkoztató bűnöket mutatnak be Előttem, és könyörögnek Hozzám, hogy fogadjam el a hazugságokat és a valótlanságokat. Még rosszabb: Szentségeimet különböző módon arra akarják alkalmazni, hogy az a saját igényeiknek feleljen meg, és aztán mintegy valóságos förtelmet, bemutatják azt Nekem. Az Oltárom előtt kötött házasság nem fogadható el, ha az két azonos nemű ember között köttetik. Mégis ezt teszik, és sértegetnek Engem. Ők arra kérnek Engem, hogy fogadjam el a bűnt, igazolván így Atyám Tízparancsolata ellen elkövetett bűntettüket. Arról próbálják meggyőzni önmagukat, hogy ez Isten előtt elfogadható, ellenben ez sohasem lehetséges.
Isten minden Törvénye a Mennyországban lett megalkotva. A bűn mindig bűn marad Isten Szemében, és emberi értelmezés alapján, sohasem lehet azt igazolni. A modern keresztény szószólók téves gondolkodásmódja kárt tett Egyházamban, akik minden igyekezetükkel arra törekedtek, hogy megváltoztassák és átalakítsák a Keresztény Egyház Tanításait. Ez szörnyű zűrzavart okozott.
Ők csúfot űznek Istenből és Kereszthalálomból.
Ez annak a módja, ahogyan a Kereszténység visszatér a pogánysághoz; és az átváltás gyorsan történhet. Hamis istenek, hamis templomok, hamis vallások, mindegyikben egy közös dolog van: ezek követői egy olyan istent tisztelnek, amelyet emberi kéz alkotott. Az ilyen vallások sértik Istent, és egy ilyen egyházban, a szabadkőműves templomokban egyáltalán nem az Istent tisztelik, hanem a fenevadat.
Ez az ára annak a szabadságnak, mely Kereszthalálom által adatott a világnak. Azért kell a világnak elfogadnia az Igazságot, hogy ne essen a megtévesztés áldozatává, amelyet az idő múlásával a fenevad közétek fog ültetni.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ez az utolsó csata. Helytartóm elesett. Egyházam el fog esni, de hamarosan ismét felemelkedik.

Drága szeretett leányom, a csata Atyám Királysága és a Sátán birodalma között végre utolsó szakaszába lépett.  
Mennyire ostobává teszi a gonosz Isten gyermekeit, beleértve azokat is, akik Tanításaim Igazságát követik. Semmi sem az, aminek látszik. A szabadkőművesség hatalma megnövekedett, és ők nemcsak a politika világát lepik el, de az Isten Házát, az Ő Testét is a Földön.
A Katolikus Egyház sokkal megvetettebb, mint bármely más Egyház a Földön, amely Szent Szavamat hirdeti.
Ez azért van, mert azt (a Katolikus Egyházat) Én vezettem, és amely, betartotta az emberiségnek adott Utasításaimat azóta, hogy kijelentettem: Péter apostolomnak kell megalapítania Egyházamat a Földön.
Földi Egyházam a gonosz célpontja lett, aki évszázadokon át megosztotta Egyházamat, és megostorozta mindazokat, akik Legszentebb Szentségeimhez járultak.  
A gonosz egyetlen alkalommal sem hagyott alább Egyházam üldözésének tervével. Ő, a csaló, alattomos módon, álnokul, arrogánsan, kérkedően és teljes elbizakodottsággal azt hiszi, hogy hatalma mindenható. Ő mindig azokat célozza meg, akiknek az a felelősség adatott, hogy Isten gyermekeit az örök életre vezessék.
Katolikus Egyházam már egy bizonyos ideje rettenetesen szenved a Sátán kezétől. Ők egyetlen egy alkalommal sem tudták békében teljesíteni szent kötelességeiket Velem szemben.
Aztán ő, a gonosz, hogy biztosítsa még több kár okozását, elküldte saját szolgáit, hogy elvegyüljenek felszentelt szolgáim közé.
Ekkor történt, hogy a gonosz förtelem belépett Egyházamba.
Amikor azok, akik a lelkek táplálására voltak kijelölve, bűnt követtek el, Én voltam az, Jézus Krisztus, Akit megvádoltak és a vádlottak padjára ültettek.
Minden megtévesztés közül a legnagyobb az volt, amikor a gonosz arról győzte meg az embert, hogy Én voltam az, Jézus, a Katolikus Egyház feje, Aki becsapta az emberiséget.
Az emberiség bűnnel született. Az ember vétkezni fog, egészen Második Eljövetelem idejéig. Engem, mint a világ Megváltóját félredobni az ember bűne miatt, beleértve azokat is, akik a félrevezetett lelkekért felelősek, a ti bukásotok lesz.
Az Igazság helyett, a fenevad hazugsága lesz megengedve nektek, hogy romlottá tegye a szíveteket. Ti most Egyházamban a gonosz ellenőrzése alatt vagytok, és sokan fognak a hazugságok csapdájába esni, melyeket Igazságként fognak most bemutatni nektek.
Tanításaim Igazságát hamarosan jelentéktelennek és hamisnak fogják bejelenteni. Atyám Haragja Egyházam fertőzöttsége miatt a Földön hamarosan érezhető lesz szolgái között Egyházamban, Rómában. Ez az utolsó csata. Helytartóm elesett. Egyházam el fog esni, de hamarosan ismét felemelkedik.
Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Az emberiség arroganciája és büszkesége sértő Isten Jelenlétével szemben

Szent Palástom beborítja majd mindazokat közületek, akik a Büntetés ezen ideje alatt hívnak Engem, Mennyei Édesanyjukat. Mivel Atyám Haragja növekszik, nektek drága gyermekeim, kitartóan kell imádkoznotok, hogy enyhüljön a szenvedés, mely úgy fogja elárasztani a Földet, akár egy árvíz.
Folyamatosan összpontosítanotok kell arra, amit Fiam mond nektek, és egyesülve kell maradnotok az imában, hogy a bűnt meg lehessen bocsátani. Az élvezeteket nyújtó felhő a világ nyugati része fölött, mely eltért Fiamtól, naponta vastagszik.
Az emberiség arroganciája és büszkesége sértő Isten Jelenlétével szemben. Üres lelkük olyan, mint az üres edény, mely olyan értéktelen gazdagsággal van tele, amelyet az ember keze hozott létre. Kapzsi szívükben nincs hely az Igaz Szeretetnek, Isten Szeretetének. Isten Szeretete nélkül képtelenek bárkit is szeretni, kivéve önmagukat. Ez azt jelenti, hogy az emberiség többet szenved, mint kellene, mert a szeretetben nem osztoznak.
Ha ti csak magatokkal törődtök, akkor nem tudtok vigasztalást nyújtani azoknak vagy szenvedéseiket enyhíteni, akik másokra vannak rászorulva.
Ébredjetek fel, gyermekek. Csak amikor megnyitjátok szíveteket az Igazságra, akkor lesztek képesek elnyerni szeretett Fiam Irgalmát.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A szabadkőművesek beszivárogtak földi Egyházamba, és hamarosan – ahogyan az előre meg lett jövendölve – az egyházszakadás megosztottságot és nyugtalanságot fog előidézni hűséges szolgáim között

Drága szeretett leányom, jelenleg düh van a Mennyországban, mivel a Töviskorona leereszkedik, hogy összezúzza Testemet, a Katolikus Egyházat a Földön.
Ez a prófécia, amely az elmúlt két év során sok részletben adatott neked, bekövetkezett. Most, amikor a többi Kinyilatkoztatásaim is hamarosan be fognak teljesülni, szent szolgáim közül csak nagyon kevesen lesznek képesek arra, hogy – időtök ezen istentelen órájában – figyelmen kívül hagyják az emberi nemhez intézett Kérésemet.  
Ők, a gonosz csoport, már elkezdték azon hadjáratukat, hogy hogy kiirtsák Tanításaim Igazságait a Földről. Szent Helytartómra rákényszerítették ezeket az intézkedéseket, és emiatt nagymértékben szenvedni fog.
A szabadkőművesek beszivárogtak földi Egyházamba, és hamarosan – ahogyan az előre meg lett jövendölve – az egyházszakadás megosztottságot és nyugtalanságot fog előidézni hűséges szolgáim között
Sokuknak nincs fogalmuk arról a megtévesztésről, amelyet bemutatnak nekik. Ők azt sem tudják, hogy Katolikus Egyházam alapját már porrá zúzták. Annak helyén a förtelem fog kiemelkedni; Én azonban közbe fogok lépni, és jeleket fogok küldeni annak érdekében, hogy figyelmeztessek minden lelket az imádkozás fontosságára, hogy meg tudják különböztetni az igazságot a hamisságtól.
Nem a Katolikus Egyház összeomlása lesz az, ami hamarosan nyilvánvalóvá válik, és ami megosztja majd a világot, hanem az Új Világegyház, az egy világ – vallás létrehozásába való belekeveredésük lesz az, amely a pogányságot és a bálványimádást fogja bevezetni.
A hamis próféta jól fel van készülve, és az ő ideje most már elérkezett. Együttműködve az Antikrisztussal, ők térdre kényszerítik a világot. Nem Isten lesz az, akinek kifejezik majd a hódolatukat, hanem a fenevadnak fognak hódolni.
Buzdítom Tanítványaimat és Keresztény követőimet mindenhol a világon, hogy maradjanak nyugodtak. Imádkozzatok a békéért és engedjétek meg Nekem, Jézusotoknak, hogy vezesselek benneteket ebben az időben.
Felszólítom bíborosaimat, püspökeimet és felszentelt szolgáimat, hogy egyesítsék nyájaikat, és maradjanak hűségesek Tanításaimhoz. Fokozottan figyeljetek arra, amit majd kérni fognak tőletek, hogy mit prédikáljatok, mert az változni fog. Szentbeszédeiteket egy szekuláris világ számára fogják majd kidolgozni, és nektek azt előírni; és azoknak nem lesz semmi lényegi mondanivalójuk.
Azzal a plusz ígérettel – melyet úgy fognak bemutatni nektek, mint az összes gyülekezetek támogatását -, hogy az a Katolikus Egyház modernizálásának tűnjön, minden vallást eggyé göngyölítenek egy úgynevezett Keresztény Egyesített Egyházba. Kezdetben minden külső jel olyannak fog látszani, mintha minden ugyanaz lenne, de ez az, amit ők akarnak, hogy ti lássatok. Lassanként többé már nem fogjátok tudni felismerni a Szentírást, amint új szavakat, kifejezéseket, és új formátumokat helyeznek elétek a Szentségek bemutatására.
Pánik fog kitörni az igaz, hű és hagyománytisztelő papok között, akik megrémülnek majd attól az új modern formától, amelyet az Egyház magára ölt, amikor egy új típusú, modern, alternatív Egyházat fognak beindítani.
A szabadkőművesek hálózatán keresztül lesz az – mely beszivárgott a Katolikus Egyház minden sarkába, a kormányokba és a médiába -, hogy ezt az utálatot nagy újításként fogják bemutatni.
Ez a vég kezdete. Jelenlétemet tapintatoson majd száműzik a Szentmisék új ceremóniájából.
Minden pompa és ceremónia egy üres tabernákulumot fog álcázni, mert Isteni Jelenlétemet Atyám nem fogja többé megengedni.
Nektek egyesülve kell maradnotok, és ha katolikusok vagytok, továbbra is részt kell vennetek a napi Szentmiséken, és Szentáldozáshoz kell járulnotok. Minden Kereszténynek, nektek tudnotok kell, hogy benneteket szintén becsalogatnak az Új Világ Egyházba, amelyet azok a nemzetek szőnek, akik szövetségben vannak Katolikus Egyházam árulóival. Ők egy szekuláris humanista látszatot szeretnének kelteni, egy látszatot, amely álcázza majd a gonoszságot, melyet finoman előmozdítanak.
A csata elkezdődött, de ti, szeretett Követőim erősebbek vagytok, mint gondolnátok. Én mindig itt vagyok. Én jól felkészítettelek benneteket. Ahhoz, hogy túléljétek, ezt az imát kell mondanotok:
A Keresztes Imahadjárat 100. imája: „A Kereszténység túléléséért”
Ó, drága Jézus, azon képességért könyörgünk Hozzád, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, amelyekkel most szembesülünk, mivel az utolsó Igaz Pápa befejezte az Irántad való Küldetését.
Segíts nekünk, hogy ellenálljunk a szörnyű visszaéléseknek, amelyekkel most szembe kell néznünk azon Egyház összeomlása miatt, amelyet mi valamikor megismertük.
Ne engedd soha, hogy eltérjünk Isteni Szavad Igazságától.
Segíts nekünk, hogy csendben maradjunk, amikor a támadások a vállunkra nehezednek arra csábítva minket, hogy hátat fordítsunk neked és a Szentségeknek, melyeket Te adtál a világnak.
Borítsd be Hadseregedet egy pajzshoz hasonlóan azzal az erőteljes Szeretettel, amelyre szükségünk van, hogy megvédjen minket a hamis prófétával és az Antikrisztussal szemben.
Segítsd Egyházadat a Földön, hogy elterjedjen és gyarapodjon; hogy ragaszkodjon az Igazság betartásához, és hogy segítsen testvéreinket az Igazság Ösvényén vezetni, hogy megfelelően felkészítsen minket Második Eljöveteledre. Ámen.
Ne nyugtalankodjatok, Követőim. Minden az Én Szent Kezeimben van. Legyetek türelmesek. Ne igazoljátok egyetlen cselekedeteket sem, mert ha ezt teszitek, akkor Szavamat véditek, holott minden, amit tennetek kell, hogy hirdessétek azt.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ez az élet egy szempillantás alatt fog átmenni egy Új, Megújult Paradicsomba

Drága szeretett leányom, oly sok embernek a világon nincs tudomása lelkiségéről. Annyira magukkal ragadják őket a hétköznapi dolgok: a munkájuk, szülői szerepük, a törekvésük, hogy átmenjenek a vizsgán, hogy képezzék magukat, s közben elfelejtik azt, hogy földi idejük elteltével az életük egyik befejező részéhez ér.
Helyén való az, és felelősségükhöz tartozik, hogy kellőképpen öltözködjenek és táplálkozzanak, de ugyanakkor lelki jólétüket elhanyagolják, megtagadják önmaguktól a legnagyobb ajándékot, ami várja őket.
Sokan elfelejtik, hogy Atyám bármikor elveheti az életet. Ha a lelkek nincsenek felkészülve, sajnálatos módon szenvedni fognak, és nem jutnak be a Mennyországba abban a pillanatban, amikor ebből az életből átmennek a másikba.
Nehéz azoknak, akik a mindennapi életben nagyon elfoglaltak, hogy fontolóra vegyék, mi fog történik akkor, amikor ez az idő, amelyet Isten adott nekik, véget ér. Sokan úgy tekintenek a halálra, mint valami ijesztő dologra, és nem olyan valamire, ami fölött el szeretnének gondolkodni. És így elutasítanak Engem, Jézusukat, Atyám Királyságához vezető ösvényüket. Én, Jézus Krisztus vagyok az egyedüli út, aki által hasznotokra válik az örök élet, egy olyan élet, mely számotokra ismeretlen.
El szeretném mondani nektek, hogy Isten minden gyermeke számára létezik egy csodálatos élet, mely rájuk vár. Ez a mostani élet fontos, mert ahogyan azt élitek, mely a földön adatott nektek, meg fogja határozni a jövőtöket.
Sohasem szabad a halálra úgy gondolnotok, mint a végre. Inkább arra gondoljatok, hogy az egy új és csodálatos élet kezdete. A Földön eltöltött időtök egy megpróbáltatás. Egy próbatétel, és sok szempontból egy száműzetés. Bűnösként születtetek, és bűnösként fogtok meghalni is. De lesznek olyan bűnösök, akik szeretik egymást, akik egymással szeretettel és tisztelettel bánnak, és akik az életüket Képmásomként élik, és akik sok mindennek örvendeni tudnak.
Isten minden gyermeke iránti Nagy Könyörületességem miatt, nagy kivételt teszek azokkal a lelkekkel, akik elveszetten és összezavarodottan vándorolnak. Azok után az emberek után törekszem, akiknek semmi közük Hozzám, hogy megérintsem a szívüket, és ezáltal együttérzéssel legyenek mások iránt.
Sokan nem ismerik fel, hogy hogyan működöm a szívükben; de Én mindezt azért teszem, hogy Magamhoz csábítsam őket. Futva jövök minden lélekhez, ha hívnak Engem, még akkor is, ha bizonytalanok Létezésemben. Én azonnal válaszolok, és meghallok minden szándékot.
Én egy szerető Isten vagyok. Engem nem lehet könnyen haragra gerjeszteni. Türelmes vagyok. Várakozással teli Isten vagyok. Hűséges vagyok. Mindenben Irgalmas vagyok. Várom, hogy minden lélek felismerje Hívásomat, mert hamarosan kevés kétségük lesz afelől, hogy kinek a Hangját hallják, mely arra hívja őket, hogy megérezzék Isten Szeretetét.
Ez az élet egy szempillantás alatt fog átmenni egy Új, Megújult Paradicsomba. Miközben ez a földi élet tele lehet megpróbáltatásokkal, feszültséggel, stresszel, derűs és borús napokkal, nem hasonlítható össze azzal a békével és azon élet dicsőségével, mely mindazokra vár, akik szeretnek Engem.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Sokan azt hiszik, hogy a Pokol csupán egy néphagyomány szerinti hely

Drága szeretett leányom, Szívem vágya, hogy megmentsem a Pokol kínjaitól azokat a lelkeket, akik szörnyű bűnt követnek el.
Minden elkövetett halálos bűnért, a tűz fájdalma fogja széttépni a lelket, mintha az (a lélek) húsból lenne. Az ilyen lelkek gyötrelmének és rémületének jajveszékelése, miközben a Pokol mélységébe vonszolják őket, széthasítja Szent Szívemet.
A Szívem meghasad, és az a szörnyű fájdalom, amelyet érzek, ezek miatt a lelkek miatt van. Sok ember, aki jelenleg a Földön él, borzasztó nagy veszélyben van. És mindez azért, mert oly sokan hiszik azt, hogy a halálos bűn csupán csak egy kis hiba, és ennek eredményeképpen indokolják meg azt. S aztán, az önpusztítás egyik ösvényén haladnak tovább. Hogyha, nem ismerik fel milyen súlyos hibákat követnek el, akkor a kárhozatot fogják elszenvedni, ahol mindörökre égni fognak gyötrelmükben.
Oly kevesen hisznek a Pokol létezésében. Sokan azt hiszik, hogy a Pokol csupán egy néphagyomány szerinti hely. Oly sokan hiszik azt, hogy Isten nem engedné meg egy ilyen hely létezését, és hogy minden bűn, független attól, hogy mennyire gyűlöletesek, meg lesznek bocsátva. Hibáztatom e miatt azokat a felszentelt szolgákat, akik évtizedeken át megadták magukat a szekuláris világ nyomásának. Ez a megtévesztés milliárd és milliárd lélek vesztét jelentette. És bár e lelkek számára már túl késő, azonban még mindig van idő azok számára, akik ma a halálos bűn foltjával vannak megjelölve, hogy megmentésre kerüljenek.
Nektek imádkoznotok kell, hogy ezeket az embereket meg lehessen menteni a Sátán gonosz vonzerejétől, aki már előre örül várható sorsuknak. Fényem csak akkor fog kiáradni rájuk, és ez csak akkor lehetséges, amikor megnyitják szemüket a bűn igazságára. Annak ellenére, hogy ők gonoszságaikkal kínoznak Engem, egy sincs közöttük, akiben bűnei miatt ne lenne rossz érzés vagy kétségbeesés. Bár sokan ismerik az okát az ilyen nyugtalanságnak, semmit sem fognak tenni ellene addig, amíg továbbra is elnézőek bűneikkel szemben és megindokolják azokat. Néhányan megteszik ezt, mert körbe vannak véve a hazugságok sötétségével, melyek beágyazódtak kultúrájukba. Az ilyen hazugságok elősegítik a bűn elfogadását.
Segítsetek Nekem megmenteni őket ezen Litánia segítségével.
„Jézus az Emberiséghez” 5. Litánia: Azok megmentésére, akik halálos bűnben vannak.
Jézus, ments meg minden bűnöst a Pokol tűzétől.
Bocsáss meg a megfeketedett lelkeknek.
Segíts nekik, hogy felismerjenek Téged.
Emeld ki őket a sötétségből.
Nyisd meg a szemüket.
Nyisd meg a szívüket.
Mutasd meg nekik az Igazságot.
Mentsd meg őket.
Segíts nekik, hogy hallani tudjanak.
Szabadítsd meg őket a büszkeségtől, a bujaságtól és az irigységtől.
Védd meg őket a gonosztól.
Hallgasd meg segítségkérésüket.
Ragadd meg a kezüket.
Vonzd magadhoz őket.
Mentsd meg őket a Sátán megtévesztésétől. Ámen.”

Segítsetek nekik, Követőim, azáltal, hogy naponta kértek Engem, hogy bocsássam meg nekik azokat a szörnyű sértéseket, amelyeket Rám szórnak.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szavam Ausztráliában és Új – Zélandon is el fog terjedni

Szeretett Tanítványaim, a megkönnyebbülés megszámlálhatatlan könnycseppjeit csaljátok Szent Szemeimbe.
Gyönyörű nemzeteitek, melyek bőséges természeti kincsekkel vannak tele, lélekben üresek. Ausztrália és Új – Zéland nemzetei egyrészt bőségesek – Atyám Ajándéka miatt, melyet örökségül hagyott rátok, másrészt pedig meddők.  
Felszólítom nemzeteiteket, hogy segítsenek most Nekem lángra gyújtani a hiteteket, és terjeszteni Szent Szavamat, hogy Isten minden gyermekének táplálja majd a lelkét országaitokban.   
Szavam el fog terjedni Ausztráliában, ezen a végső Küldetésen keresztül, hogy lelkeket mentsen a Földön.
Te, leányom, meg fogod kapni a Szentlélek Ajándékát, annak érdekében, hogy elhozhasd Hozzám azokat a lelkeket, akikre vágyom. Nektek, követőim, nehéz terhet kell hordoznotok, mivel Isten Szava milliók számára ismeretlen nemzetetek között. A Keresztény közösségen belül csak nagyon kevés templomot használnak olyan módon, mint ahogyan azt kellene. Ezek csak üres vázak, és Én elégedetlen vagyok azzal a gyenge hittel, mely köztetek létezik. Nektek, a szabad akaratotok által, sokat kell tanulnotok és sok mindenre kell szert tennetek, ha az Igazság Ösvényén követtek Engem.
A tervemhogy megmentsem a lelketeket, és hogy segítségeteket kérjem azon lelkek megmentése érdekében, akik nem hisznek Istenbennagy.
Az Én Küldetésem az, hogy felszólítsam az ateistákat, és beborítsam őket Szentlelkemmel, hogy így Hangom gyorsan hallhatóvá váljék.  Íme, egy különleges ima, a Keresztes Imahadjárat imája Ausztrália és Új – Zéland megmentésére. 
A Keresztes Imahadjárat 99. imája Ausztrália és Új – Zéland megmentésére
Ó, Isten, Mindenható Atya, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében légy Irgalmas minden gyermekedhez Ausztráliában és Új – Zélandon.
Bocsásd meg nekünk, Szent Szavadat elutasítását.
Bocsásd meg nekünk a közömbösség bűnét.
Szabadíts meg minket pogány kultúránktól, és boríts be minket a szükséges kegyelmekkel, hogy sugalmazzuk a reményt, a hitet és a szeretetet testvéreink között.
A megkülönböztetés Ajándékáért könyörgünk Hozzád, és arra kérünk, részesíts mindnyájunkat azokban az Áldásokban, melyekre szükségünk van annak biztosítására, hogy csak a Te Szent Szavad Igazságát lehessen hallani, és hogy minden lélek megkapja a kulcsot az örök élethez. Ámen.
Szentlelkem nagyon gyorsan, fel fogja falni a lelketeket, és ti nyugodt bizalommal fogtok előre menetelni, amint kinyilvánítjátok az Igazságot mindazoknak, akikkel kapcsolatba kerültök.
Legyetek hálásak ezért az áldásért, amellyel most beborítom a nemzeteteket. Szeretlek benneteket, és bízom benne, hogy válaszoltok Hívásomra.
Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Soha ne feledd, hogy te az író vagy. Én vagyok a szerző.

Drága szeretett leányom, amilyen gyorsan terjednek Üzeneteim ebben az időben, úgy te is kegyetlen támadásnak vagy áldozata a Sátán és az ő démonainak serege által. Ők mindenhol körbe táncolnak téged, hogy eltereljék a figyelmedet, bántsanak és kínozzanak téged – mindezt egyetlen céllal: hogy megállítsák ezt a Munkát.
A következőket mondom neked, hogy figyelmeztesselek téged: minél jobban hallható Szent Szavam, és minél jobban éhezi az ember Kegyelmeimet, annál több szerencsétlenséget kell elviselned. Mindenki, aki részt vesz ebben a Küldetésben, most érezni fogja a hatását ezeknek a támadásoknak. Így tehát tudni fogod, ezek a gonosztól származnak.
Azzal a kísértéssel leszel gyötörve, hogy lecsökkentsd az idő mennyiségét, amelyet imáidon keresztül Nekem ajándékozol. Minden pillanatban megszakítanak téged, amikor megpróbálsz Szent Akaratomnak megfelelően cselekedni a tőled elvárt feladatok teljesítésében.
Azáltal, hogy mások minden alkalommal kihívnak téged, akik megpróbálják megakadályozni Könyveim kiadását, te csalódott leszel és képtelen arra, hogy a következő lépést megtedd. Aztán – egy erőteljes gyomron rúgáshoz hasonlóan, mely a Sátán valódi jele – csalódni fogsz mindazokban, akik fontos láncszemek ebben a munkában. És mihelyt azt gondolod, hogy ez a Küldetés lehetetlen, Én kinyitok majd egy ajtót, aztán egy másikat, és ezt egészen addig fogom folytatni, amíg minden akadályt meg nem szüntetek, hogy Kívánságaim beteljesedjenek.
Ez a fordulópont Isteni tervemben, az Üdvösség Tervében. Ettől a naptól kezdve, Szavam egyre hangosabb lesz, és csak kevesen lesznek képesek arra, hogy azt figyelmen kívül hagyják. Aztán majd minden nemzet, minden nyelven meg fogja ízlelni az Igazságot. Egyesek nyelni fogják az Igazságot, mások pedig kiköpik azt, és ott lesznek azok is, akik ettől majd megfulladnak, olyan keményszívűekké váltak.
Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy már lehetetlen ezt a Küldetést teljesíteni, tudnod kell, hogy nem a te kezed által kerülnek meghallásra Szavaim minden nemzetben, az Én Kezem, az Én Hangom és az Én Hatalmam az, – a Szentlélek ereje által – ami ezt a Küldetést irányítja.  
Soha ne feledd, hogy te az író vagy. Én vagyok a szerző. Hatalmam keresztülárad rajtad. Szenvedésem megostorozza testedet és lelkedet. Amikor fájdalmat érzel, az Én fájdalmamat érzed. Amikor az akadályok miatt gyötrődsz, amelyeket a Sátán helyez eléd, akkor Én vagyok az, Jézus Krisztus, akit ő kigúnyol. Te egyszerűen az eszköz vagy. Soha ne feledd, és légy örömteljes, hogy ilyen Ajándékkal lettél megáldva.
Mostanra már képesnek kellene lenned arra, hogy átadd Nekem ezeket a problémákat és kitarts annak megtételében Leányom, amit elvárnak tőled. A Tervem az, hogy az összes lelket megmentsem, azokat, akik ma a világban élnek, és a Sátán szörnyű harcot fog vívni, hogy megállítson Engem. Mindazok, akik Velem dolgoznak, célba lesznek véve, és csak az Irántam való Szeretetetek és a Belém vetett bizalmatok fognak fenntartani benneteket ezekben a viharos időkben.
Jézusotok
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

 
Én a ti Tanítótok vagyok, és Általam meg fogjátok érteni végső Isteni Tervem Misztériumait
2013. február 8. péntek, 23:45
Drága szeretett leányom, ha az emberek megértenék azt a nagy Ajándékot, amelyet az emberiség számára adok, mely által életre keltem a halottakat és a szenteket, akik csatlakozni fognak mindazokhoz, akiknek az örök élet Ajándéka adatott Királyságomban, akkor valóban megértenék ennek a rendkívüli kegyelemnek a nagyságát.
Egy szeretett hozzátartozó elvesztése nagyon elszomorító és leverő fájdalmat okoz. De azon Ígéretem, hogy egyesítelek benneteket azokkal, akik a Kegyelem állapotában haltak meg, Isten minden gyermekét valódi dicsőségben fogja egyesíteni.
A családok egyesülni fognak. Szeretteitek összegyűlnek, és ez egy nagy ünnepségbe torkollik majd. Mindazok, akik részesültek azon áldásban, hogy felvetessenek az Új Paradicsomomba, mely felkínálja az örök életet, meg fognak lepődni Nagyszerű Ajándékom nagyságától.
Készüljetek fel a halálra. Ne féljetek attól. De tudnotok kell, hogy a Mennyországba nem könnyű belépni. Nagy lelki felkészülésre van szükség. Ha teljes világossággal megértenétek azt az életet, amely Második Eljövetelemkor vár rátok, akkor azt is megértenétek, hogy mi az elvárás tőletek.
Nektek nemcsak, hogy követnetek kell utasításaimat ebben az időben, hanem magatokra kell vállalnotok azt a felelősséget is, hogy segítetek Nekem azok lelkét megmenteni, akik nem érdeklődnek Irántam, és nem vágyakoznak arra, hogy Színem előtt megmentsék a lelküket, hogy megváltsák önmagukat, vagy, hogy a Szentségekben részesüljenek. Ez azért van, mert a Létezésemet tudatosan külön választották a hétköznapi életüktől. Számukra Én olyasvalaki vagyok, akiről értesülésük talán bizonytalan – valamilyen szellemi fogalom, amelyet nem tudnak megérteni. Ezen okkal magyarázható az, hogy ők miért nem érdekeltek a változások megtételében, melyekre egyébként szükség van, ha méltók akarnak lenni Királyságomra.
Ezek az elveszett langyos lelkek az Én legnagyobb aggodalmaim, mert a számuk nagy, és lassan távolabb és távolabb sodródnak Tőlem. Én ragaszkodom a lelkükhöz! Egyetlen mód, amellyel felkelthetem figyelmüket és buzdíthatom őket, a mai naponkénti kommunikáció. Minden kő meg lesz mozdítva. Hatalmamnál fogva mindent el fogok követni azért, hogy Hozzám kerüljenek.
Végül, ott vannak azok a lelkek is, akik – önhibájukon kívül – nem hallottak Rólam. Akik sohasem tudtak Kereszthalálomról, vagy azon következményekről, melyek kihatással lesznek a jövőbeli létezésükre. Meg kell mutatnom nekik az Igazságot. Tanítanom kell őket. Üzeneteimet egyszerűvé kell tennem. Meg kell mutatnom nekik lelkük létezésének bizonyítékát, és ti, Hadseregem, segíteni fogtok Nekem, hogy ezt megtegyem.
Sok feladat kívántatik meg tőletek valamennyi lélek üdvössége érdekében, és Én, a ti Jézusotok, meg fogom nektek mutatni, hogy hogyan kell azt végrehajtanotok. Én részletekbe menően foglak kioktatni benneteket, és remélem, hogy válaszolni fogtok Hívásomra, független attól, hogy ez a feladat milyen lehetetlennek tűnik számotokra.
Szeressetek Engem, és bízzatok Bennem, mert Én a ti Tanítótok vagyok, és Általam meg fogjátok érteni végső Isteni Tervem Misztériumait. Amikor már minden meg lesz téve, a világ készen áll majd Dicsőséges Visszatérésemre.
Szeretett Tanítótok,
Jézus Krisztus

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Isten az Atya: Jöjjetek, kövessétek Fiamat az Igazság Ösvényén

2013. február 7. csütörtök, 23:30

Drága leányom, fontos az, hogy Gyermekeim annyira szeretik azokat a jó dolgokat, melyeket rendelkezésükre bocsátok a Földön?

Fontos az, hogy a gyönyörű világot, melyet Teremtettem annyira szeretik és csodálják Gyermekeim?

Fontos az, hogy Gyermekeim egymást szeretik és örömet találnak egymásban?

Ezek mind az Én Ajándékaim, a ti szeretett Atyátoké. Soha ne féljétek ezeket a csodálatos Ajándékokat, és bűnösnek se érezzétek magatokat, ha ezek örömet okoznak számotokra.

Azonban a legfontosabb Ajándék, melyet hozok az az Én Szeretetem mindnyájatok iránt. Ez a Szeretet egyedülálló, és szeretetetek mások iránt a szívetekben csak kevéssé hasonlít az Én Mindenható Szeretetemhez.

Amikor pedig szereteteteket ezek iránt a különleges Ajándékok iránt, az Isteni szeretetetek elé helyezitek, akkor nem fogtok békére találni. Szóval, bár ti örömet találtok ezekben az Ajándékokban, melyeket nektek adtam, mégis csak akkor élvezhetitek igazán azokat, amikor azok egyesülnek a Teremtőtök iránt érzett, szívetek tiszta szeretetével.

Bizonyítékom számotokra, hogy Szeretetem örökre átölel benneteket az volt, hogy elküldtem egyszülött Fiamat, hogy szabadítson meg benneteket a bűntől. Ő volt az Én legnagyobb Ajándékom nektek, és Őáltala megtaláljátok majd az örök életet Új Paradicsomomban.

Az Ösvény ki volt számotokra faragva, és ez gondosan meg lesz formálva e mennyei Küldetésen keresztül, egészen a Paradicsom Kapuihoz.

Jöjjetek, kövessétek Fiamat az Igazság Ösvényén, és engedjétek meg Neki, hogy Irgalmasságán keresztül, biztonságosan, védőburokba gyűjtsön benneteket.

Kitárom Karjaimat és Fiam Szövetségében átölellek benneteket, miközben Ő minden Gyermekem Hozzám való hazahozatalának utolsó szakaszát készíti elő.

Otthonotok összefonódik majd az enyémmel. A türelem, a kitartás, a szenvedés, a könny és a Fiam iránti szeretet, mindez egyesülni fog egymással, ahogy ezen az ösvényen Felém haladtok. Csak azok fogják elérni az utolsó lépcsősort, akik elég erősek lesznek.

Szeretett Atyátok,

A Legmagasságosabb Isten



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com
 

Isten Anyja: Nektek imádkoznotok kell minden magas pozícióban lévő emberért, akiknek hatalmuk van a nemzetetek fölött

2013. február 6. szerda, 14:55

Gyermekem, nektek most minden imát a lelkek megmentéséért kell felajánlanotok, azokért az elveszett lelkekért, akik nem fogják Isten Létezését elismerni.

Szétszóródva a világban, ezek a szegény lelkek olyan időket élnek, amelyben hazugságokkal kínozzák őket. Ezeket a hazugságokat a csaló ültette a szívükbe. Isten Fénye nélkül a szívükben nincs semmi, aminek örülhetnének. Ők nem tisztelik Istent, így tehát helyette megpróbálnak találni valami mást, ami pótolja Őt. Ez a pótlás általában a bálványimádás formáját ölti magára, más emberek vagy az anyagi javak iránt. Mindaz, amit a béke keresésében a végén kapnak, csak a nyugtalanság és az összezavarodottság. Isten szeretete nélkül ők sohasem fognak békére találni.

Szeretett Atyám Fia, Jézus Krisztus Irgalmassága által kiárasztja Fényét és Szeretetét az ilyen lelkekre. Ők nem fogadják el ezeket a Kegyelmeket, és hátat fordítanak annak az egyetlen útnak, amely az örök béke és boldogság eléréséhez a rendelkezésükre áll.

Nektek imádkoznotok kell minden magas pozícióban lévő emberért, akiknek hatalmuk van a nemzetetek fölött, mivel ők nagyon szenvednek. Ők naponta a gonosz célpontjai, hogy eszközként felhasználhassa őket annak érdekében, hogy nehézségeket okozzanak Isten gyermekeinek. Azon tervük, hogy nemzetük életéből, melyet ellenőriznek, Isten minden nyomát elpusztítsák, most már időszerű. Amint felfedik valódi szándékukat, ők szintén áldozatokká válnak, valamint azok a lelkek is, akik kormányrendszerük alatt szenvedni fognak.

Íme, egy ima, a Keresztes Imahadjárat imája, melyet imádkoznotok kell, hogy kormányaitok megvilágosodjanak úgy, hogy Isten Kegyelme beboríthassa a világvezetőket.

Ó, Áldott Édesanyám, Üdvösség Anyja, légy szíves kérd meg Szent Fiadat, hogy árassza Kegyelmeit és Szeretetét azokra a vezetőkre, akik a világot ellenőrzik.

Imádkozz, hogy Isten Fénye meggyógyítsa őket vakságukból, és megnyissa kővé dermedt szívüket.

Akadályozd meg őket abban, hogy üldözzék az ártatlan embereket.

Kérlek, imádkozz, hogy Jézus vezesse majd őket, és állítsa meg azon tevékenységüket, amivel akadályozzák Tanításai Igazságának terjedését a nemzetek között. Ámen.”

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Isten Anyja: Sokan lesznek magányosak azon igyekezetükben, hogy imacsoportokat hozzanak létre

2013. február 5. kedd, 19:45

Gyermekeim, nektek keresnetek kell azt, hogy egymást megvigasztaljátok, amikor a Föld minden sarkában összegyűltök, hogy Fiam Maradék Hadseregét megalkossátok.

Sokan lesznek magányosak azon igyekezetükben, hogy imacsoportokat hozzanak létre, és időnként úgy fogják érezni, hogy minden igyekezetük hiábavaló. Minden egyes létrehozott imacsoportért, mely azért jön létre, hogy a Keresztes Imahadjárat imáit imádkozza, drága Fiam különleges Kegyelmekben részesít majd benneteket.

Ő jelen van minden csoportban, és ezt a tudtotokra fogja hozni. Érezni fogjátok az Ő Szeretetét, s aztán tanúi lesztek a gyümölcsöknek, amint azok szétáradnak majd, és terjeszteni fogják az Ő legszentebb Szavait.

Gyermekek, ti áldottak vagytok, mert az alázat Ajándéka adatik meg nektek, de imacsoportjaitok közül csak azok fognak sok megtérést „betakarítani”, akik Fiam Szavát minden kétely nélkül fogadják.

A Szentlélek most gyorsan halad köztetek, drága gyermekek, és oly sok örömet szerez nekem látván azt, hogy Ő mennyire megérinti a lelketeket.

Nektek egységben kell maradnotok, kicsiny gyermekeim, mert Fiamnak szüksége van a ti szeretetetekre és elkötelezettségetekre, hogy megmenthesse az emberiséget. Ti azonban a gonosz célpontjai lesztek, aki szárnyai alól minden démont ki fog ereszteni, hogy belétek hatoljon, és megosztottságot okozzon. Ismerjétek fel ezeket a kísértéseket annak, amik valójában, és teljesen bízzatok meg Fiamban. Hívjatok Engem, szeretett Édesanyátokat, hogy a Keresztes Imahadjárat Csoportjaitokat összetartsam.

A Keresztes Imahadjárat 97. imája, hogy a Keresztes Imahadjárat Csoportjai egyesüljenek

Ó, Üdvösségnek szeretett Anyja, könyörgöm Hozzád, hogy imáid által egyesítsd Isten Maradék Hadseregét szerte a világon.

Boríts be minden Keresztes Imahadjárat Csoportot az Üdvösség Kegyelmével, mely Fiad, Jézus Krisztus Irgalmasságán keresztül árad ránk.

Küldd el angyalaidat, hogy borítsanak be mindnyájunkat, különösen azokat a papokat, akik a Keresztes Imahadjárat csoportjait vezetik.

Segíts nekünk, hogy elkerüljük a zaklatottságokat, amelyek megosztottságot okoznak közöttünk, és védj meg minket a fegyverzet ajándékával, hogy mentesek legyünk a támadásoktól, melyeket Jézus Krisztus iránti szeretetünkért kell elviselnünk ebben a Szent Küldetésben, a lelkek megmentéséért. Ámen.

Menjetek most békében, szeretett gyermekeim, és tartsátok szem előtt, hogy Isten Maradék Hadserege – Fiam Kegyelmei segítségével – segíteni fog Fiamnak a lelkek milliárdjai megmentésében.

Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az embernek arra kell mindig törekednie, hogy Hozzám hasonlóvá váljék

2013. február 4. hétfő, 22:45

Drága szeretett leányom, amint a katasztrófák világszerte egyre csak növekednek, az embernek egész egyszerűen arra kell törekednie, hogy Hozzám hasonlóvá váljék.

Fontos, hogy a mindennapi életetekben úgy bánjatok másokkal, ahogyan azt Én nektek a Földön töltött időmben tanítottam.

Először mindig át kell gondolnotok, még mielőtt bármit is tennétek, hogy az milyen módon érintené a másik személyt, amely konfliktust okozna. Amikor azt kérik tőletek, hogy segítsetek, tegyétek meg. Amikor valaki vitázni kezd veletek, és tudjátok, hogy az megsebzi a másikat, akkor azt abba kell hagynotok. Ahogyan másokkal kommunikáltok, az közvetlen kihatással lesz a lelki békétekre. Amennyiben másokkal igazságtalanul bántok, gonoszul beszéltek róluk, vagy megpróbáljátok becsapni őket, azzal saját magatoknak okoztok kárt, fájdalmat stb., akkor azt saját magatoknak teszitek. Mert Én a szerint foglak megítélni benneteket, ahogyan másokkal bántok. Minden jót táplálni lehet a szívetekben, hogy lehetővé tegye számotokra, hogy egy eszközzé váljatok annak érdekében, hogy úgy tudjatok bánni másokkal, ahogyan Én bánnék velük. Mert minden cselekedet, amelyet azért tesztek, hogy örömet szerezzetek Nekem, nagy Dicsőséget hoz Istennek.

A hétköznapi életetekben keressétek mindig az Igazságot, mivel az segíteni fog nektek a gonosz elleni küzdelmetekben, amelyről azt fogjátok megállapítani, hogy a Velem való utazásotok minden szakaszában vermet ás nektek.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Nincs már sok idő addig, mielőtt az emberiség megtisztulásának végső szakasza elkezdődik

2013. február 3. vasárnap, 22:50

Drága szeretett leányom, a mai nap egy különleges nap, amikor az emberiség iránt érzett Szeretetem olyanná duzzad, mint egy nagy óceán, utolsó kísérletként, hogy Kegyelmeim kiáradjanak minden lélekre.

Én különböző módon küzdöm be magam minden egyes férfi, nő és gyermek szívébe, hogy tudomásuk legyen a szeretet és a jóakarat jelenlétéről. Sokan válaszolnak, de sokan nem. Mindazonáltal ott van mélyen a szívükbe gyökerezve Istennek isteni jelenléte. Az emberek kötődnek Szentséges Szívemhez, bár lehet, hogy ezt nem értik. Vérem, mintegy artérián keresztül áramlik be Isten minden egyes gyermeke életébe. Ez az a kötelék, mely mindenkit egy családdá egyesít. Ez a Szent Család annak a fának a gyökereit fogja képezni, mely Új Paradicsomomban sok ágat fog hajtani.

Sokan a megkeményedett lelkek közül, idővel meglágyulnak, és megengedik majd Nekem, hogy átöleljem őket. Én mindnyájatokat felkészítelek Nagy Irgalmasságomra. Néhányan a megkeményedett lelkek közül lehullnak majd és elhervadnak, aztán pedig elsöprik őket anélkül, hogy az életnek bármilyen kis jelét is mutatnák. De Isten gyermekeinek nagyobb része ösztönösen tudni fogja, hogy mikor érett meg az idő. Tudni fogják, hogy ugyanabból a családból származnak, és el fogják fogadni, hogy Atyám nemzette őket.

Az összes Atyák közül Ő a legszeretetteljesebb, Aki ebben a pillanatban nagy fájdalmat visel el, és mélyen meg van bántva azon sötétség miatt, melyet sok Gyermeke lelkében lát. Nincs már sok idő addig, mielőtt az emberiség megtisztulásának végső szakasza elkezdődik. Ez a jóknak a rosszaktól való elválasztását fogja jelenteni. Majd’ megszakad Atyám Szíve, de ezt meg kell tennie. Ez olyan, mintha a kertjét ápolná, hogy az egészséges és tökéletes legyen. A gyomokat el kell pusztítania, különben azok elterjednek, és megfertőzik az egészséges növényeket.

Legyetek mindenkor felkészülve.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A jelek, melyeket küldeni fogok, azonnal felismerhetőek lesznek

2013. február 2. szombat, 15:30

Drága szeretett leányom, Én szeretlek téged, és veled vagyok e Szent Munka minden másodpercében. Jelen vagyok, és vezetlek téged minden feladatban, amelyre elkötelezted magad, biztosítván így, hogy Szavam eljusson Isten minden egyes gyermekéhez.

Sohase engedd, hogy a beavatkozások, vagy a kudarcok gátoljanak téged, és késleltessék azt, ami most nem más, mint egy sürgős Küldetés a lelkek megmentésére.

Amint követőim összegyűlnek az Imacsoportokban, ők is érezni fogják Isteni Jelenlétemet, és Én különböző módon fogom megismertetni magam velük. A jelek, melyeket küldeni fogok, azonnal felismerhetőek lesznek.

Ki fogom árasztani Szeretetemet, Gyógyító erőmet, Kegyelmeimet és Áldásaimat. Ez egy olyan korszak, amelyben semmi sem lehetetlen, ami mindenki javát szolgálja, ha az megegyezik Isten Akaratával.

Most, amikor Imacsoportjaim összekapcsolódnak, maradék Hadseregem virágozni és növekedni fog. Éppúgy, mint ahogy megnövekedtek, és több mint kétszáz országban megsokszorozódtak azok a magok, amelyek csak néhány szívben voltak elültetve a kezdetek kezdetén, melyek közül, drága Követőim, sok ismeretlen a számotokra.

Tartsatok ki szakadatlanul az alap építésében. Minden felborított kő fontos, mert végül is ez fogja létrehozni a Mennyországhoz vezető lépcsőt.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Isten az Atya: El fogok törölni minden olyan nemzetet, amely az Arcomba köpött

2013. február 1. 13:16

Drága leányom, mennyire megszakad a Szívem ebben az időben, mivel az ember, bűnei gonoszságán keresztül, a Türelmemet végső próbára tette. Sebem és fájdalmam összevegyül Haragommal, mivel nem engedhetem meg, hogy folytatódjék az a fertőzés, amely ily mértékben érte az emberiséget.

Igazságosságom Keze azokra fog most lesújtani, akik közönséges módon szembeszállnak Törvényeimmel. Az a gyűlölet, amely az emberben van felebarátai iránt, nyilvánvaló az egész Földön, és ennek számos formája van. A halandó ember számára az üzenetem a következő: „Hagyjátok most abba gonosz cselekedeteiteket, különben büntetésem el fog törölni mindent, amit tesztek, és nektek örök fájdalomban lesz részetek!”

Nincs jogotok az élet kioltásához, mert Én vagyok az Élet Teremtője. Egyedül csak Én adok életet. Ez nem jön más forrásból. Egyedül csak Én vehetem azt el. Ha beavatkoztok isteni Tervembe, le lesztek állítva. Ezt a Tervet lekicsinyeltétek, ti, akik olyan teremtmények vagytok, akiknek Én oly sokat adtam. Ezt a Tervet megtámadták és széttépték, mintha csekély jelentősége lenne.

Háborúitok fokozódni fognak, mert halált hozok majd a gonosz vezetőitekre. Meg foglak találni benneteket, megfoglak és a mélységbe doblak majd titeket, ahol a fenevad lesz a ti örök társatok. Fájdalmatokban ki fogjátok sírni a szemeteket azon kegyetlenségeitek miatt, melyeket gyermekeim ellen követtetek el.

Azon ártatlanok ellen elkövetett bűneitek miatt, akiknek tönkretettétek az életét, Büntetésem lesújt majd rátok. Egyetlen nemzet sem kerüli el ezt a büntetést, és Büntetésem mértéke a bűn aljasságával lesz azonos, ahová lealacsonyítottátok magatokat.

Talán azt gondoljátok, hogy büntetésem kíméletlen, de e nélkül ti elpusztítanátok egymást. Ha nem avatkoznék be, akkor a világ megszűnne létezni, mert azt ketté törnétek a gonosz technológiáitokkal, melyeket létrehoztatok.

Nem fogom megengedni, hogy ezt tegyétek. Az Én Hatalmam Mindenható, és ti most tanúi lesztek Büntetéseimnek, amint azok az emberiséget elérik.

Térjetek meg! Imádkozzatok bűntársaitokért, különösen azokért, akiket már megfertőzött a gonosz sötétsége. El fogok törölni minden olyan nemzetet, amely az Arcomba köpött, és elveszítették (önmaguk feletti) uralmukat. Azok, akik másokat üldöznek, azt a fájdalmat fogják elviselni, amelyet másoknak okoztak.

Atyátok, a Legmagasságosabb Isten

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Isten Anyja: Krisztus maradék hadserege diadalmaskodni fog

2013. január 31. csütörtök, 15:30

Gyermekeim, Isten gyermekei, Én a ti Mennyei Édesanyátok, az Irgalmasság Anyja, az Üdvösség Anyja vagyok. Ti az Én drága gyermekeim vagytok, és mivel kimerült lelketek fájdalmukban küzdenek, beborítalak titeket fátylammal, az üdvösség fátylával.

Imádkozzatok gyermekeim, Fiamhoz, az Ő Irgalmasságába vetett teljes hittel és bizalommal. Ő sohasem hagy cserben benneteket. Bár ti fájdalmat és szomorúságot viseltek el, mivel ismeritek az Igazságot, és nyomorultul érzitek magatokat, mert látjátok magatok körül a gonoszságot, mégis meg kell őriznetek a békéteket. Mert ti, Isten, az Atyám Szeretetével vagytok körülvéve, megáldva azzal a kegyelemmel, melyet Fiam ajándékoz nektek, és ez gazdaggá teszi a lelketeket.

Nem szabad megengednetek, hogy a félelem és az aggodalom megzavarja azt a szerepeteket, amelyet Fiam „faragott” nektek. Krisztus maradék hadserege diadalmaskodni fog, és több milliárd lelket terel nyomdokaiba, akiket bemutat majd Isten Trónja előtt.

Mily nagy áldásban részesültetek! Azok közületek, akik vezetni és támogatni fogják a Keresztes Imahadjárat csoportjait, több milliárd lelket mentenek meg. Ezek az imák nem hasonlítanak semmilyen más imához sem, mivel ezek Ajándékként adattak az emberiség számára, melyekhez különleges Kegyelmek vannak társítva. Anélkül, hogy tudomásotok lenne róla, harmincszor több azon lelkek száma, akik megmentésében segítetek, ha ezeket az imákat mondjátok. Ezek az imák lehetővé teszik számotokra, hogy megvigasztaljátok Fiam Szívét, azáltal, hogy a lelkek növekednek számukban és erősödnek, amelyre szüksége van, hogy Üdvösség Tervét beteljesítse.

Köszönöm, hogy válaszoltok Fiam Mennyei kérésére. Sok kegyelem adatott nektek az elmúlt két hétben. Ezen Kegyelmek gyümölcsei egyre világosabbak lesznek számotokra, ahogy az örök élet felé vezető Igazság Ösvényén törtettek előre.

Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Atyám beavatkozása már elkezdődött és haragja meg fogja rázni a Földet

2013. január 30. kedd, 23:10

Drága szeretett leányom, az emberi élet megsemmisítése növekszik azok kezei által, akik ezt az isteni ajándékot nem tisztelik. E förtelmes bűn miatt Atyám haragja olyan tetőfokot ért el, hogy ordításait (*) hallani lehet Mennyország szerte.

Haragjának Keze ki fogja űzni ezt a gonoszságot, mivel kitépi majd azokat a gonosz embereket és elpusztítja őket. Mert minden, állathoz hasonlóan lemészárolt emberért az elkövetőket Atyám a Pokol tüzébe fogja dobni.

Kérlek titeket, vegyétek tudomásul, amint a háborúk fokozódnak, a gonoszok közül ez ügyben érintett diktátorok felelősségre lesznek vonva. Ők ki lesznek gyomlálva, és az az Igazságszolgáltatás lesz kiosztva nekik, amelyet magukra vontak.

Az emberek nem láthatják, amit Én látok. Nem ismerik a gonoszság nagyságának következményét az élet megsemmisítésében, a Föld megsemmisítésében és az emberek felebarátjaik általi üldöztetésében.

Atyám beavatkozása már elkezdődött, és haragja meg fogja rázni a Földet. Elég volt! Ennek a gonoszságnak a gyökere az, hogy az ember nem fogadja el Isten Létezését. Az ember játszik az élettel, mintha a Földön minden az ellenőrzése alatt lenne, holott fölötte semmi hatalma sincsen. Nem lehet megengedni, hogy ez a gonoszság folytatódjék. Ez ellen tenni kell valamit, és azok, akik nem fogadják el az Ő Törvényeit, félelmet fognak érezni Isten előtt.

Jézusotok

(*): Itt a harsogásnál sokkalta erősebb hangról van szó. A Bibliában is használt. Itt a tetőfokára hágott harag váltja ki…

pl.

Oz 11,10 – Az Urat fogják követni, aki úgy fog majd ordítani, mint az oroszlán; igen, ordítani fog, és fiai elősietnek nyugatról. …

Joel, 4, 16: “És bömböl az Úr Sionról, és hallatja szavát Jeruzsálemből; és megrendül az ég és a föld, de népének menedék az Úr, és Izrael fiainak erősség.”

Ámos, 1, 2: “És bömböl az Úr Sionról, és hallatja szavát Jeruzsálemből; és elhervadnak a pásztorok ékes mezői, és kiszárad a Kármel teteje.”





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com