A démoni megszállottság és a gyűlölet bűne


2011. november 6. vasárnap; 18.30

Drága, szeretett leányom, az emberek nem értik meg, hogy Én naponta újra átélem keresztre feszítésem. Az átélt fájdalom és szenvedés, a nap minden egyes másodpercében elkövetett emberi bűnök miatt van. A mély szomorúság pillanatait viselem el, mikor látom azokat a lelkeket, akik nagyon megbántanak Engem a gyűlölet bűne által.

Sokak szívét átitatja a gyűlölet, mely sátáni fertőzöttségből ered. Sok ember beszél úgy sátáni megszállottságról, mintha azt olyan könnyű lenne beazonosítani. Annyi gyermekem megszállott a sátán által. Nem kell, hogy tombolni lássák őket ahhoz, hogy a démon jelenléte igazolható legyen bennük.

A sátán, az emberiség ellensége, démonait Gyermekeim megtámadására használja. Azok, akik sötétségben vannak, könnyű prédává válnak, mert vonzzák a gonosz jelenlétet.

Gyermekek, akit egyszer megszálltak a démonok, annak nagyon nehéz lesz megszabadulnia tőlük. Ezek a szerencsétlen gyermekek, a gonosz – ravasz és manipulatív (befolyásoló) – fertőzésén keresztül, majd meg fognak fertőzni más lelkeket. És ez így megy tovább.

A gonosz többnyire jóként jelenik meg. Nehéz lesz megkülönböztetni, kivéve a következőt: a megfertőzött lélek viselkedése és tettei sosem lesznek természetszerűen alázatosak. Ők sosem lesznek szívükben nagylelkűek. Nagylelkűnek tűnhetnek, de mindig lesz ott egy csel. Ez a csel mindig arról fog szólni, hogy olyan követelményeket támasszon felétek, melyek nem tűnnek helyesnek számotokra.

Tartsátok magatokat távol az ilyen lelkektől. Imádkozzatok értük. Ne engedjétek, hogy ők a bűnbe vigyenek benneteket. Óvakodjatok mindig a csalótól, mert ő mindenütt jelen van ezekben az időkben.

Mindig imádkozzatok, hogy az ilyen gonoszt sakkban tartsátok. Az ima meggyengíti a csaló szorítását és erejét, ugyanakkor meg is véd benneteket.

Gondoljatok úgy a sátánra és gonosz munkálkodásaira, mint egy fertőző betegségre. Tegyetek meg minden óvintézkedést, hogy elkerüljétek a találkozást azokkal, akik a betegség hordozói. Ha tudjátok, hogy nincs más választásotok, akkor fegyverezzétek fel magatokat Szenteltvízzel, a Szent Kereszttel és egy Szent Benedek medállal. Mindezek karnyújtásnyi távolságban fogják tartani ezeket a démonokat.

Ezek azok az idők gyermekek, mikor körül kell vennetek magatokat és otthonaitokat kegytárgyakkal, melyek meg vannak szentelve. Sokan zavarban vannak, hogy ilyen tárgyakkal lássák őket, félnek attól, hogy ki fogják nevetni őket. Ezek védelmet nyújtanak nektek otthonaitokban, és nagy megnyugvást adnak imáitok közben.

Ne feledjétek, hogy a démon nem csak a pokolban él, hanem mostanra szilárdan kiépítette uralmát a földön. Az ima az egyetlen, ami elriasztja és tehetetlenné teszi őt.

Az imádkozás erőt fog nektek adni gyermekek az előttetek álló időkben.

Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com magyar fordítása