Most gyónjátok meg bűneiteket – ne féljetek
2011. jún. 29. szerda; 19:00
Szeretett leányom, a segítség által, amelyet hozzád küldtem, most világszerte gyorsan fognak terjedni Igéim, felhasználva a modern kommunikációs eszközöket. Szívem lángban áll attól a szeretettől, amelyet azok iránt,  a különleges gyermekeim iránt érzek, akik hívásomnak eleget tettek, mert ők alkotják azt a hadsereget, amely gyermekeimet vezetni fogja.
Áldásom körbeveszi mindazokat, akik segítenek keresztem hordozásában az emberiség gyógyulására. A Szentlelket kapták ajándékul, hogy képesek legyenek az üzeneteket úgy  terjeszteni, akár egy vírus, de jó hatással.
Gyermekeim és minden követőm, egyet ne felejtsetek el,  azt szeretném, hogy koncentráljatok a következőkre:  Figyelmeztessétek a többieket,  hogy a Nagyfigyelmeztetés előtt bűneik törlesztésére törekedjenek.  Most meg kell gyónniuk bűneiket és nem szabad félniük. Helyette örvendjenek. Most már csak néhány hónap marad az Irgalmasság nagy eseményéig. Ne szalasszátok el az időt.
Menj szeretettel és békével. Ne hátrálj meg ebben a munkában, mert ez minden gyermekem üdvösségére válik. Mindazok,  akik munkájuk által Igazságaimat terjesztik, odaadásukért és hitükért meg lesznek jutalmazva. Áldásom közülük egyenként mindenkit meg fog védeni és családjaikat is.
Most örvendjetek, mert a világ számára megérett az idő,  hogy úgy hallják meg hangomat, ahogyan azt kellene.
Szeretető Megmentőtök,
Az emberiség Megváltója és Királya
Jézus Krisztus
Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com/