Szűz Mária üzenete a fiatalokkal való kommunikálásról
2011, jún.22, szerda; 18:00
(Miután a Szűzanya 30 percig jelent meg a látnoknak)
Jézus Krisztus Nevében jövök hozzád. Én vagyok az Isten Anyja, a te szeretett Édesanyád és az angyalok Királynéja.
Gyermekem, most a munkád miatt voltál megpróbáltatva,  amit szeretett Fiamért tettél, de ennek a szenvedésnek az eredményeként megerősödtél. Most már tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy annyi fiatal, amennyi csak lehetséges megérthesse azt, hogy ki is az Én Fiam valójában. Ő, az Én legdrágább Fiam, a világ Megváltója, mindent meg fog tenni azért, hogy megmenthesse mindazokat, akik elutasítják Irgalmasságát a Földön.
Azoknak a gyermekeimnek, akik makacsul visszautasítják, hogy meghallják az Igazságot, minél hamarabb meg kell nekik ezt mondani. Kérlek, mondjátok meg a fiataloknak mindenhol a világon,  hogy Jézus a nap minden percében együtt van velük. Oly sokat törődik velük és nekik fogalmuk sincs arról, hogy Ő milyen mélyen szereti őket. Szent Szívéhez akarja ölelni őket, hogy ők is élvezzék majd a béke új korszakát a Földön. Bárcsak reagálnának erre!
Gyermekem, olyan nehéz megérteni az embereknek azt az Igazságot, hogy Isten, az Atya valóban létezik. Nehéz meggyőzni őket arról az áldozatról, amelyet Szent Fia hozott,  ez legyen a te célod.
Menj békével és szeretettel
Szerető Édesanyád
Az angyalok Királynéja