A Szűzanya: A sátán elveszíti hatalmát, amikor az Én Rózsafüzéremet imádkozzák
2011. június 25. szombat; 15:00

Gyermekem, mindig Fiamra koncentrálj,  mert szüksége van figyelmességedre. Minden bizalmaddal Rá kell hagyatkoznod, és sohasem szabad megengedned senkinek sem, hogy elterelje figyelmedet Róla.
Ő téged választott ki gyermekem,  mint ezen idők egyik legfontosabb hírnökét,  hogy az elveszett lelkek megmeneküljenek. Mondd meg az embereknek,   hogy imádkozzák az Én legszentebb Rózsafüzéremet, sőt a nem katolikusoknak is mondd ezt meg,  mert ez a legerősebb fegyver a csaló ellen,  aki nyög fájdalmában, ha ezt az imát imádkozzák.  A Rózsafüzér imádkozásakor hatalma meggyengül. Minél több gyermekem imádkozza a Rózsafüzért, annál több lelket lehet megmenteni.
A te missziód,  gyermekem, nagyon nehéz,  sokkal nehezebb, mint eddig a történelem folyamán bármelyik prófétának volt. Ez a lelkek sötétsége miatt van így az egész világon. Sohasem ereszkedett le még ilyen sötétség a világra, hiszen most gyermekeim hátat fordítanak Fiamnak, éppen Neki, aki szörnyű halált szenvedett el,  hogy megmentsen benneteket. De nemcsak ezt felejtették el, hanem úgy döntöttek, hogy valódi létezését megtagadják.
Imáitok a ti áldott Édesanyátokhoz,  megsebzik az ördögöt, aki megalázkodik és elveszíti hatalmát, amikor Rózsafüzéremet imádkozzák. Ez az a fegyver, ami Nekem adatott. Így tudok elveszett lelkeket menteni, mielőtt a sátán fejét végérvényesen eltaposomSohase értékeljétek le a Rózsafüzér hatalmát, mert egyetlen csoport is, amelynek tagjai rendszeresen imádkozzák a Szent Rózsafüzért,  egy egész nemzetet menthet meg.
Mondd meg gyermekeimnek, hogy legyenek óvatosak és ne hanyagolják el az imát, mert ha ezt megteszik, akkor teljesen megnyílnak a csaló előtt, aki elbűvölő módon hálózza be őket, de ezzel veszélyes ösvényre tereli őket, a sötétség felé.  Vigyétek gyermekeimet a világosság felé,  azáltal, hogy odaadásotokkal Szent Rózsafüzéremet terjesztitek.
Szerető Édesanyátok,
Mária, a béke Királynője