Az egyházszakadás ideje csaknem elérkezett, és nektek felkészültnek kell lennetek most



2012. március 20. kedd, 21.20

Drága, szeretett leányom, szeretném ebben a pillanatban Karjaimba ölelni valamennyi tanítványomat és követőmet mindenütt.

Szükségem van a vigaszotokra, gyermekek.

Szükségem van a vigasztalásotokra Szenvedésemben, amikor földi Egyházamért sírok könnyeket.

Néhány felszentelt szolgám oly messzire eltávolodott, hogy sokan nem is hisznek Második Eljövetelemben.

Azok a papok, püspökök és bíborosok, akik hisznek (Második Eljövetelemben), félre vannak állítva, és kénytelenek csendben maradni.

Mennyire sírok ezekért a szegény, értékes tanítványaimért, akik életüket Nekem, és az emberiségnek szóló Tanításaim terjesztésének szentelték.

Nemsokára már ügyelniük kell arra, mit mondanak Szent Szavamról, mert kénytelenek lesznek egy hazug tanításait hirdetni, akinek a lelke nem a világosságtól származik.

Gyermekeim, szeretett papjaim és mindazok, akik szeretnek Engem, egyesüljetek most, és segítsetek Nekem megmenteni a lelkeket.

Ahhoz, hogy ezt megtegyétek, egyetlen pillanatot sem szabad elvesztegetnetek. Beszélnetek kell másoknak a nagy dicsőségről, mely mindannyiatokra vár Második Eljövetelemkor.

Ez a nagy és dicsőséges esemény az a pillanat lesz, amikor ti végül egyesülni fogtok Velem, a ti drága Jézusotokkal, aki oly nagyon szeret mindannyiatokat.

Nektek, szeretett követőim, ébernek kell lennetek mindig.

Rá akarnak majd venni benneteket, hogy hagyjatok el Engem, hogy kritizáljátok Igaz Tanításaimat, és arra kényszerítenek majd benneteket, hogy tiszteljétek és engedelmeskedjetek a báránybőrbe bújt farkasnak.

Oly sok szegény lélek nemcsak, hogy a Hamis Pápa – a már régen megjövendölt Hamis Próféta – bűvkörébe esik majd, de ő még el is fogja hitetni veletek, hogy isteni hatalma van.

Gyermekek, az egyházszakadás ideje csaknem elérkezett, és nektek felkészültnek kell lennetek most.

Egyesüljetek.

Kapaszkodjatok egymásba.

Védelmezzétek meg egymást, és imádkozzatok azokért, akik a rossz utat fogják követni, és hódolni fognak a Hamis Próféta előtt.

Még több imára van szükség, de ha azt teszitek, amit mondok, meg tudjátok menteni a lelkeket.

Drága követőim, ti fogjátok képezni a maradék egyházat a földön, és azon bátor szent szolgák fognak vezetni benneteket, akik annak fogják felismerni a Hamis Prófétát, ami ő valójában.

Ne féljetek, mert Én a bölcsesség, a nyugodtság és a tisztánlátás kegyelmét adományozom most mindannyiatoknak, akik kéritek ezt Tőlem ezzel az imával

Ó, Jézusom, segíts, hogy mindig meglássam Szent Szavad igazságát, és segíts, hogy hűséges maradjak a Te tanításaidhoz, nem számít mennyire fognak kényszeríteni arra, hogy elutasítsalak Téged.”

Álljatok fel most, és legyetek bátrak ti, mindannyian, mert Én sosem foglak elhagyni benneteket.

Én veletek megyek majd a tövises úton, és biztonságban elvezetlek majd benneteket az Új Paradicsom kapuihoz.

Csak annyit kell tennetek, hogy teljesen Rám hagyatkoztok.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com