Szűz Mária: Soha nem volt még ennyi ellenállás az isteni kinyilatkoztatásokkal szemben



2012. március 12. hétfő; 19.00

Gyermekem, ez az az idő, amikor Isten valamennyi látnoka, prófétája, és választott lelke a legnagyobb üldöztetést fogja elszenvedni.

A sátán napjai csaknem véget értek, és ő minden fegyvert fel fog használni, különösen egyes felszentelt papokat, hogy megpróbálja hiteltelenné tenni az én, azaz szeretett Édesanyátok szavát, és Drága Fiam, Jézus Krisztus szavát.

Soha nem volt még ennyi ellenállás az isteni kinyilatkoztatásokkal szemben, mint napjainkban.

A sötétség továbbra is folytatja az Egyház megszállását, és az Egyházon belül sokan megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy lecsendesítsék a látnokok szavát.

Ők nem akarják, hogy az igazság felszínre kerüljön, és gátolni fogják azon imák hirdetését, melyek a látnokoknak adatnak a lelkek mentésére.

Imádkozzatok gyermekek, hogy erőfeszítéseik ne akadályozzák majd Fiam munkáját, és ne tegyék vakká a hívőket a Szentlélek ajándékára, mely továbbra is kiárad azon lelkekre, akik figyelik ezeket az üzeneteket.

Imáitok és drága Fiam iránti hűségetek még sohasem volt ennyire fontos, mivel a sötétség ezen fellege továbbra is Fiam Egyházára vetül.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Fiam mindent átragyogó világosságáért, hogy az elveszett lelkek megvilágosodhassanak az Ő Legszentebb Szava által.

Köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra gyermekem, különösen a jelenlegi szomorúsággal lelkedben, melyet annak a gyötrelemnek az elviselése okozott, melyet azok kezei okoztak, akik azt állítják, Isten nevében beszélnek.

Mennyei Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com