Szűz Mária: Minden nemzet imádkozza a rózsafüzért mostantól húsvét vasárnapig



2012. március 9. péntek 19.15

Drága gyermekem, mennyire könnyezem, amikor látom a növekvő gyűlöletet nemcsak ellened, hanem szeretett Fiam, Jézus Krisztus Szent Szava ellen.

Most már tudod mennyire szenvedett Ő a Getszemáni kertben, és hogy mennyire szenved még ma is, ahogyan minden Próbálkozását – hogy beavatkozzon megmenteni a lelkeket – meghiúsította a gonosz.

Mivel háborúk szerveződnek most, fontos, hogy Szent Rózsafüzéremet imádkozzátok minden nap Húsvétig.

Gyermekek, ha minden napot Szent Rózsafüzérem elimádkozásának, minden pénteket pedig a négy rózsafüzér elmondásának tudnátok szentelni, mostantól Húsvétig, akkor ez enyhíteni tudja és enyhíteni is fogja a világban levő legtöbb pusztítást.

Fiam nagyon boldog azok által, akik szeretettel és tiszta szívvel elfogadják az Ő Szent Szavát.

Nagy kegyelmek áradnak azokra a tiszta lelkekre, akik teljesen bíznak Benne, minden kétséget kizáróan szívükben.

Gyermekeim, ti vagytok a maradék, a hívők kis magja, akik segítenek majd gyarapítani a hadsereget, amelyre most szükség van, hogy kipusztítsa a bűnt a világban.

Imáitok, különösen Legszentebb Rózsafüzérem a fegyveretek, amely szükséges ahhoz, hogy megsemmisítsétek a gonoszt, és azokat, akiket ő megfertőz a föld minden szegletében.

Menjetek most gyermekeim, és szervezzetek az egész világra kiterjedő imádságokat, hogy az én Rózsafüzéremet imádkozza minden nemzet mostantól Húsvét Vasárnapig.

Menj békével gyermekem. A most kapott kegyelmek segíteni fognak neked, hogy megküzdj a sátántól jövő napi támadásokkal, ahogyan az ő dühe fokozódik emiatt a feladat miatt.

Mennyei Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com