Szűz Mária: Kérd meg gyermekeimet, hogy Nagypénteken egy napot böjtöljenek, az egy-világ-pénznem bevezetésének magakadályozásáért




2012. március 27. kedd, 18.00

Gyermekem, szenvedésed – más választott lelkekével együtt – fokozódni fog a Nagyhét alatt.

Ez az a hét, amikor a csaló, Isten gyermekei közül a lehető legtöbbnek ártani fog, háborúk, üldöztetés és erőszak révén.

Ebben az időben a csaló nagy szenvedést okoz, ugyanolyat, mint amit drága Fiam elszenvedett Kereszthalála során.

Gyermekem, el kell mondanod mindazoknak, akik arra buzdították a lelkeket az egész világon, hogy imádkozzák Szent Rózsafüzéremet minden pénteken, húsvétig, hogy nagyon megörvendeztettek engem.

A lelkek – akiket ők folyamatosan mentenek együttesen saját nemzetük szenvedésével –, valamennyien, folyamatos segítséget kapnak ezen áhítatok által.

Fiam szeretetét már egyre több ember érzi szerte az egész világon, a nagy szenvedés időszakában.

Fiam az Ő különleges kegyelmeivel enyhíti fájdalmaikat, és megnyugtatja lelküket a Szentlélek ereje által.

Gyermekek, az imáitok, melyek oly nagy szeretettel kerülnek bemutatásra általatok a Mennyekben meghallgatásra találnak.

Minden időben keresnetek kell Fiam és Örök Atyám segítségét. Minden egyes ima, nem számít milyen rövid, meghallgatásra talál, és megválaszolásra kerül a Magasságos Isten akaratának megfelelően.

Gyermekem, kérd meg gyermekeimet, hogy egy napot böjtöljenek Nagypénteken, azért, hogy megakadályozzák az egy egy-világ-pénznem bevezetését.

Imáitok és böjtölésetek képes erre.

Amint ezt az imát imádkozzátok Böjtölésetek alatt, Örök Atyám meg fogja akadályozni ezeket az embereket abban, hogy az általuk tervezett megszorításokat alkalmazzák annak érdekében, hogy ellenőrizni és irányítani tudjanak benneteket.

Ugyanezek az emberek el akarják törölni a Kereszténységet, így fontos, hogy különleges áldozatok által megakadályozzátok, hogy ez megtörténjen.

Imahadjárat (42) Böjti ima az Egy-Világ-Pénznem megakadályozására

Ó, Magasságos Isten

Felajánlom Neked böjtölésem ajándékát, hogy megszüntesd a gonosz szorítását a világban, melyet azért terveltek ki. hogy kiéheztessék hazámat az élelemre, beleértve az élet kenyerét

Fogadd el felajánlásomat, és hallgasd meg kéréseimet más nemzetekért, hogy megakadályozzam az ő szenvedésüket, melyet az Antikrisztus tervelt ki

Ments meg minket, Drága Urunk, ettől a gonoszságtól, és oltalmazd meg a mi hitünket, hogy azzal a szabadsággal tisztelhessünk Téged, melyre szükségünk van, hogy örökkön örökké szerethessünk és imádhassunk Téged. Ámen.”

Gyermekem, egy nap böjtölés, Nagypénteken, nagy szabadságot fog hozni a nemzeteknek a sátántól, és azoktól, akik követik az ő – valamennyi nemzet pénzügyi irányítására és ellenőrzésére irányuló – gonosz vágyait.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

Isten Anyja





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com