A sátán meg akarja mérgezni néhány választott lelkem elméjét ezen küldetést illetően




2012. június 5. kedd, 22.00

Leányom, nem egy bölcs dolog azoktól, akik követik a világ minden táján lévő Látnokaimat, hogy megadják magukat a gonosz új tervének.

A sátán meg akarja mérgezni néhány választott lelkem elméjét ezen küldetést illetően.

Ő egymás ellen fogja őket fordítani.

Kételyeket ébreszt majd bennük ezen Szent Üzenetek iránt, és ez nagy bánatot és szomorúságot fog okozni neked.

Mint az óceán mélyéről felemelkedő fenevad, úgy fog a lelki féltékenység fellépni, amely szörnyű gyűlöletáradatot zúdít majd nemcsak az Én Üzeneteimre, de rád is.

Imádkoznod kell, mert ez hamarosan bekövetkezik.

Mindennapi imában várd ezeket az eseményeket, és ne hagyd, hogy ez a támadássorozat elbátortalanítson téged.

Követőim, nektek ébernek kell maradnotok, mert amikor ez a támadássorozat a következő hónapban megkezdődik, ti is meg lesztek kísértve, hogy kételkedjetek Szent Szavamban (Üzenetemben).

Ez a prófécia előttetek fog kibontakozni, és az eddigi leggonoszabb és legfájdalmasabb támadás lesz ezen küldetés ellen.

Nemcsak azok felől fog támadás érkezni, akik hirdetik az általuk hitelesnek vélt mai látnokok és próféták üzeneteit, hanem őket támogatandóan néhány Felszentelt Szolgám részéről is.

A méreg meg fog mérgezni sok lelket, és sokan el fognak utasítani Engem.

Hagyd figyelmen kívül ezeket a támadásokat, leányom. Haladj előre, és amilyen gyorsan csak tudod, add tovább a világnak Üzeneteimet.

Fontos, hogy terjesszétek Szent Szavamat (Üzenetemet) és Imáimat, még azok között is, akik nem akarnak meghallgatni Engem. Mert sokan, amikor megkapják ezeket az üzeneteket, bűntudatot fognak érezni azért, amit tettek, és meg fogják kapni a kegyelmeket, hogy meglássák az Igazságot.

Soha ne becsüljétek alá a sátán befolyásának erejét felettetek.

Ő különösen azokat a lelkeket célozza meg, akiknek a segítségére Nekem szükségem van az emberiség megmentésére irányuló Küldetésemben.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com