Isten, az Atya: Felfedem az Új Égre és az Új Földre vonatkozó jövőbeli Terveimet



2012. június 27. szerda; 20.00

Legdrágább leányom, ma felfedem minden Gyermekem számára az Új Égre és az Új Földre vonatkozó jövőbeli Terveimet.

Mikor az Új Ég és az Új Föld egy dicsőséges Paradicsommá egyesül, tizenkét nemzet lesz.

Ezek a nemzetek azon néhány nemzetből tevődnek majd össze a világból, amelyek hűséggel voltak Felém, Isten, az Atya felé, Fiam, Jézus Krisztus és az Isten Anyja, a Mennyek Királynője felé.

Azok, akik szétszóródtak, egybe lesznek gyűjtve, hogy egyként csatlakozzanak más nemzetekhez, egyesülve egy Szent Családként.

Akaratomat tisztelet övezi majd. Rendelkeztek majd mindannyian a szabad akarat ajándékával, de az összefonódik majd az Enyémmel. Majd csak akkor fog feltárulni a Paradicsom igazsága.

Az Én tizenkét nemzetemet a Jelenések Könyvében szereplő asszonyon lévő tizenkét csillag jelképezi.

Az asszony, az Isten Anyja, és ő viseli a tizenkét csillagot, melyek két dolgot jelképeznek.

A tizenkét apostolt, akik segítettek Fiamnak megalapítania Földi Egyházát.

A külön kiválasztott tizenkét nemzet fogja alkotni az egy igaz apostoli Egyházat az Új Földön, amikor az Ég és a Föld eggyé olvad az Én Új Dicsőséges Paradicsomomban.

Ez az a pillanat, melyre türelmesen várok.

Isteni Akaratom – mely megteremtette a Paradicsomot Ádám és Éva számára, és amely el lett taszítva a gonosz kísértése miatt – most beteljesedik majd, és a jelen idők Paradicsoma tökéletes lesz.

Fiam – az Emberiség Királya, a Világegyetem Királya – fog uralkodni Földi Új Paradicsomom felett.

Ő vezetőket fog kijelölni, az Isteni Akaratom szerint egyesült valamennyi nemzetből.

Az emberek ezen nemzetekből tisztelni fogják Fiamat az Őt megillető módon, azaz az egyetlen módon: békében és szeretetben egymás iránt.

Az Ő Áldott Édesanyja, az Üdvösség Anyja, aki a Mennyek Királynőjévé lett koronázva, és aki szintén az Új Paradicsom Királynőjeként fog uralkodni.

Az ő Mennybéli megkoronázása egy nagyon különleges Isteni Megnyilvánulása az ő jövőbeli – a világ üdvözülésében játszott – szerepének.

Az ő megkoronázása az ő szerepének járó nagy tisztelettel és pompával történt, nemcsak Isten Anyjaként és a Szentlélek hitveseként, hanem az Üdvösség Anyjaként is, aki megkapta a sátán elpusztításához a hatalmat.

Az Én Szeretett Fiam helyezte szeretettel a tizenkét csillagos koronát az Isten Anyja fejére, Megkoronázásakor.

Fiam lesz az, aki az Új Paradicsomban, az ő fejére – azaz mint Isten minden gyermekének Királynőjének fejére – helyezi majd a koronát.

Isteni Tervem az emberiség megmentésére már megkezdődött.

Az az Óhajom, hogy ez a Küldetés segítségemre legyen a világ minden szegletében lévő elveszett lelkek összegyűjtésére, és megvédjem őket az ellenséggel szemben, mielőtt túl késő lenne.

Isteni beavatkozásom bizonyítani fogja minden gyermekem iránti Szeretetemet.

Semmi sem lehetetlen. Semmi sem reménytelen a sátán hadserege ellen vívott Csatámban.

Elhozok nektek egy új világot, mely ámulatba ejt majd benneteket a maga teljes fenséges dicsőségében. Ez készen áll.

Annak szépsége, pompája és fenségessége minden emberi elképzeléseteket felülmúlja.

Amikor ennek tanúi lesztek, akkor örök életetek lesz.

Imádkozzatok, hogy megbánást mutassanak azon szegény gyermekeim, akik nem hisznek Bennem, a Magasságos Istenben, akik nem engedelmeskednek Törvényeimnek, és akik szörnyű kegyetlenségeket és rémtetteket követnek el egymás ellen.

Egyetlen Gyermekemet sem akarom elveszíteni.

Segítsetek nekem eljuttatni őket ebbe a csodálatos, dicsőséges örökségbe. Sajnos ez az ő szabad akaratuk által kell, hogy történjen.

Szeretlek benneteket gyermekek, az emberiség számára ismeretlen szenvedéllyel.

Gyertek Hozzám Fiam által, egyként.

A földi Új Paradicsom ideje nagyon közel van, de ti kaptatok időt arra, hogy segítsetek megtéríteni az emberiséget, ezen földi Hetedik Angyal Küldetésén keresztül, aki Fiammal együtt munkálkodik Családom Hozzám való eljuttatásán.

Szerető Atyátok

Minden láthatónak és láthatatlannak Teremtője

A Magasságos Isten





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az Új Paradicsom: Egy tiszta testből lesztek, mely romolhatatlan, és nem fog rajta a betegség, a fizikai halál és a kor.



2012. június 26. kedd, 20.00

Drága, szeretett leányom, az Új Paradicsom most már elkészült, a maga teljes dicsőségében, és készen áll Isten valamennyi gyermeke számára a földön.

Ez be lesz mutatva, a maga teljes dicsőségében, csakúgy mint a Paradicsom, melyet Örök Atyám teremtett a Ő gyermekeinek az idők kezdetén.

Az angyalok énekelnek és örvendeznek, mert nagyon közel az idő, hogy ez a nagy pompa feltáruljon egy hitetlen világnak.

Ezt én fogom bemutatni, amikor az Új Jeruzsálem leszáll a földre, Második Eljövetelem beharangozásakor.

Közölni fogják Veled, leányom, hogy hirdesd ki ezt, közvetlen azelőtt, hogy Én megmutatkozom.

Csak azok fognak tudni belépni ennek fenséges kapuin, akik elfogadnak Engem, mint a Messiást.

Minden Mennyei hívás meg lesz téve, mindazok elérésére, akik még mindig vissza fogják utasítani az Én nagy ajándékomat, egészen a legutolsó harsonaszóig.

Akkor már túl késő lesz ezeknek a szegény lelkeknek. Nem lehet majd rajtuk segíteni azután, hogy Irgalmasságomat – mintegy végleges visszautasításként – visszadobják az Arcomba.

Csak az számít most, hogy figyelmeztessétek mindazokat, akik ki vannak téve annak a veszélynek, hogy odavész a lelkük a sátánnak.

Gyűjtsétek egybe őket, Követőim. Gyengéden csábítsátok vissza őket Nyájamba. Szüntelen imádkozzatok az ő megmentésükért.

Ó, Én szeretett követőim, ha látnátok az Új Paradicsomot, amikor a Föld és az Ég eggyé olvad, térdre borulnátok, és sírnátok az örömtől és a megkönnyebbüléstől.

Ti, akik féltek az utolsó időket illetően, amikor is a világ – mint tudjátok – meg fog változni, akkor engednetek kell, hogy Én enyhíthessem gondjaitokat, aggodalmaitokat.

El fogjátok hozni magatokkal családotokat, és mindannyian örvendezni fogunk, tökéletes tiszta szeretetben és harmóniában.

Egy tiszta testből lesztek, mely romolhatatlan, és nem fog rajta a betegség, a fizikai halál és a kor.

Mindannyiatoknak saját hajléka lesz, gyeppel, fákkal, hegyekkel, folyókkal, patakokkal és virágokkal övezve benneteket, teljes dicsőséges szépségükben.

Az állatok szelídek lesznek, békében és harmóniában fognak élni Isten valamennyi gyermekével.

Látjátok gyermekeiteket, ahogy megházasodnak, ahogy gyermekeik lesznek, és mindannyian tanúi lesztek a családok csodájának, ahogy a halálból feltámadtak.

Ez a feltámadás semmilyen más elképzelhető örömhöz nem fogható majd.

Újra együtt lesztek szeretteitekkel, akik elhunytak ebben az életben, és a Mennybe mentek.

Összesen tizenkét nemzetetek lesz, melyek mindegyikét Édesanyám Szeplőtelen fején levő korona tizenkét csillaga jelképez, és mindegyik nemzetet Én fogom kormányozni Apostolaimmal és Prófétáimmal.

Ez az Én Királyságom, Atyám ígérete szerint, amióta megteremtette a Paradicsomot a Földön. Mindaz, aki visszautasítja ezt, el fog pusztulni.

Imádkozzatok, hogy Isten valamennyi gyermekének meglegyen a lélek tisztasága, lehetővé téve számukra, hogy hazajöjjenek Atyám Földi Királyságába, miképpen kezdetben, most, és mindörökké, a világ sosem ér véget, mindörökkön-örökké.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Én ismerem Enyéimet, és enyéim is ismernek Engem



2012. június 25. hétfő, 11.50

Drága, szeretett leányom, sosem szabad elfelejtened, ennek a küldetésnek a nagyságát.

Sokszor leszel csapdába csalva, amiket a gonosz helyez el, hogy elgáncsoljon téged.

A gonosz és mindazok, akiket ő könnyen vezet, könyörtelenül meg fognak tenni mindent, amit csak tudnak, hogy hitelétől megfosszák a neked adott Szavamat (Üzenetemet).

Felül kell emelkedned, és figyelmen kívül kell hagynod az ilyen gúnyolódásokat.

Mivel átadtad a szabad akaratodat, csak a te teljes, Irántam való engedelmességed számít.

Engedd, hogy Én, az Én Isteni Bölcsességemben, kijelöljem előtted Tökéletes Utamat a földi Paradicsomba.

Követőim, nektek szintén figyelnetek kell Figyelmeztetésemre. Heves támadásoknak lesztek kitéve ti, mindannyian, mert hirdetitek Szavamat (Üzenetemet).

Ez egy semmihez sem fogható küldetés.

Ti, az Én hadseregem, fogjátok vezetni Maradék Egyházam nyáját a Paradicsom kapuihoz.

Ez személyes üldöztetéssel fog járni, és nem lesz egy könnyű út. Egyesülnötök kell, és erősítenetek kell egymást, mert ha sokan vagytok, vigaszra leltek majd egymásban.

A föld minden szegletében gyülekezik Hadseregem most.

Minden látnok – akivel közölték az Isteni Igazságot Édesanyámon keresztül – fel fogja lobbantani a Szentlélek tüzét Prófétáimmal együtt, hogy maradék hadseregem megfelelően felkészült legyen az előttük álló harcra.

Soha ne kételkedjetek Szeretetemben. Ne feledjétek, hogy csak azok léphetnek be az Új Paradicsomba, akik követnek Engem.

Amikor azok, akik hozzátok jönnek, gyötörnek titeket, emlékezzetek arra, hogy a ti kötelességetek az, hogy megbocsássatok nekik, és imádkozzatok a lelkükért.

Mutassatok szeretetet azok iránt, akik az Én nevemben gyötörnek titeket. Ily módon le tudjátok győzni a sátánt, és ő elveszíti a hatalmát felettetek.

Én irányítani foglak titeket, utatok minden egyes lépésénél.

Én mindig mellettetek vagyok.

Én ismerem Enyéimet, és enyéim is ismernek Engem.

Jézusotok




Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ha gyűlöletet terjesztetek a Mennyből küldött prófétákkal szemben, vétkesek vagytok egy súlyos következményekkel járó bűnben



2012. június 24. vasárnap, 17.30

Drága, szeretett leányom, megszakad a Szívem, amikor látom azokat, akik azt mondják magukról, hogy Isten követői, de kérkednek az Ő törvényeivel. Ők képmutatók.

Ők azok, akik azt mondják magukról, hogy követik Atyám Parancsolatait, mégis úgy érzik, elítélhetnek másokat, akik vétkeznek.

Először is, a Szentírást egy hazugság hirdetésének eszközeként használni az úgynevezett tolerancia támogatásával, ezzel ők nagyon sértenek Engem.

Ezek azok az emberek, akik azt mondják, hogy helytelen hinni az Isteni Gondviselésben.

Ezek azok az emberek, akik megkérdőjelezik az évszázadok során, a Mennyből küldött látnokokat, és próbálják megcáfolni őket a Szentírásban lefektetett Szent Igém felhasználásával.

Bárki, aki tagadja Szavamat, az hűtlen Hozzám.

Minden olyan ember legyen nagyon óvatos, aki lelkileg és szellemileg felsőbbrendűnek tartja magát testvéreivel szemben.

Minden olyan ember meg lesz büntetve, aki arra használja a Szentírást, hogy az Igazság egy elferdített változatát mutassa meg.

Minden olyan embert félre fogok vetni, aki feláll és hirdeti az Igazságot, de elutasítja az ezekben az utolsó időkben, a világnak adott Szavamat (Üzenetemet).

Bűnösök vagytok a lelki féltékenységben, és ezért büntetéssel fogtok szembenézni.

Ha gyűlöletet terjesztetek a Mennyből küldött prófétákkal szemben, vétkesek vagytok egy súlyos következményekkel járó bűnben.

Mert ezáltal nemcsak, hogy egy hazugságot hirdettek, de akadályozzátok Isten Igéjét.

Azt kérem, hogy most hagyjátok abba a gyötrelem- és rágalom-hadjáratotokat. Soha nem fogjátok megakadályozni azt, hogy Szavamat meghallják.

Miért próbáljátok folyamatosan gyötörni ezt a Küldetést? Mostanra még nem tudjátok, hogy a Szentlélek tüze nem terjedhetett volna így, ha Üzeneteim nem a Mennyből valók lennének?

Folyamatosan használ benneteket a gonosz, akit semmi sem tart vissza, hogy megakadályozza, hogy ezen Szent Üzeneteim eljussanak a világba.

Üzenet a Papságnak:

Közületek azok, akik fogadalmat tettetek földi Egyházam felszentelt szolgájaként, hallgassatok meg most Engem.

Amikor nyilvánosan kritizáljátok Üzeneteimet, és akadályoztok Engem, a ti Jézusotokat, ebben a lelkek megmentésére irányuló küldetésben, a legnagyobb bűnt követitek el.

Szenvedni fogtok ezért, és a Tisztítótüzet meg fogjátok tapasztalni a földön. Minden férfi, nő és gyermek tanúja lesz a Menny elleni támadásotoknak.

Prófétáimról alkotott hibás értékelésetek lelkileg üressé fog tenni benneteket, és lelketek semmihez sem fogható gyötrelmet fog elszenvedni.

Ha az Én felszentelt szolgáim vagytok, és nem vagytok biztosak abban, hogy ez az Én Hangom, ahogy hozzátok szólok, akkor maradjatok csendben. Imádkozzatok a tisztánlátásért és megkülönböztetésért, mielőtt Szent Szavam (Üzenetem) elutasítását fontolgatjátok.

Felszentelt Szolgáim ezrei nem fogják felismerni Szavam (Üzenetem), ami ezen, végidő prófétán keresztül küldetett. Emiatt megszakad a Szívem.

Sokan fognak az Antikrisztus uralmához tartozni, és elhagyják földi Egyházamat.

Felszentelt Szolgáim közül sokan fognak az Egyházamat üldözők oldalára állni. Az átcsábítás már megkezdődött.

A csaló folyamatosan készít fel benneteket arra, hogy elutasítsatok Engem, és gőgötök meggátol benneteket abban, hogy ezt lássátok.

Felszentelt Szolgáim közül sokak nem lesznek elég bátrak ahhoz, hogy fenntartsák földi Egyházamat. Sokan a a Hamis Próféta mellé fognak állni, és elutasítják Nyájamat, akiknek hite képessé teszi őket arra, hogy keressék az Igazságot.

Ti nem tudjátok, hogy Én vagyok az Egyház?

Ti nem tudjátok, hogy az Egyház el fogja szenvedni a maga keresztre feszítését, pont úgy, ahogy Én is?

Az egyházat meg fogják kínozni. Úgy fog tűnni, mintha keresztre feszítették volna, és sokan azt fogják hinni, hogy meghalt. De, csakúgy, mint Feltámadásom, az egyház is fel lesz támasztva újra, hogy lássátok, az egyházat nem lehet elpusztítani.

Én figyelmeztetetem valamennyi Felszentelt Szolgámat, akik nem ismerik fel az időket, amelyben éltek, hogy legyenek éberek most, amikor földi Egyházam a legnagyobb üldöztetést szenvedi el az idők kezdete óta.

Készüljetek fel, és nyissátok ki szemeteket.

Mit gondoltatok, mikor fogok jönni, figyelmeztetni benneteket? Azt gondoltátok, hogy ez majd valamikor a jövőben lesz? Hogy ez soha nem fog megtörténni a ti életetekben?

Második Eljövetelem ideje nagyon közel van.

Én hamarosan elválasztom a jókat a gonoszoktól, miután minden erőfeszítés meg lett téve az emberiség nagy részének megtérítésére.

A ti kötelességetek és felelősségetek, hogy nyitottak legyetek, elméteket, szíveteket és lelketeket tekintve.

Szükségem van arra, hogy válaszoljatok Kéréseimre, hogy segítsetek Nekem megmenteni a lehető legtöbb lelket.

Kövessetek Engem. Ez a ti küldetésetek.

Ezért ígértetek hűséget Nekem, a ti Jézusotoknak.

Nem a saját feltételeitekkel tettetek fogadalmat.

Meg kell engednetek, hogy Én vezesselek benneteket, segítve megvédeni földi Egyházamat.

Már nagyon sok kárt okoztak Egyházamnak. Egyházam magába foglalja mindazokat, akik szeretnek Engem, beleértve valamennyi felszentelt szolgámat.

Erősnek, bátornak és hűségesnek kell lennetek. Nem szabad hagynotok, hogy a félelem vagy a fenevad felfalja a lelketeket.

Hallgassatok Szavamra (Üzenetemre), mielőtt elítélitek prófétáimat.

Soha ne ítéljétek el egyik Üzenetemet sem anélkül, hogy ne imádkoznátok tisztánlátásért és megkülönböztetésért. Még ezután is óvatosnak kell lenneteket, hogy nehogy megtagadjátok Isten gyermekeitől a kegyelmek ajándékát, amit Én most ajándékozok azoknak a szegény lelkeknek, akik éhezik Tanításaim Igazságát.

Nektek, akik nyíltan elutasítjátok ezen prófétának adott Szavamat (Üzenetemet), tudjátok meg, hogy Megbocsátásomért fogtok könyörögni, amikor az Igazság feltárul.

Akkorra már túl késő lesz azoknak, akik felelősek azért, hogy a lelkeket elfordították Szavamtól (Üzenetemtől).

Azoknak a lelkeknek – akik gonosz nyelvetek miatt elvesztek Számomra – nem lesz örök életük.

Ha most elutasítjátok Szavamat (Üzenetemet), vagy ha elítélitek Üzenetemet, mert hibákat tartalmaz, akkor félre lesztek állítva. Nem lesztek alkalmasak arra, hogy vezessétek nyájamat.

Megváltótok

Jézus Krisztus
Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: A világ a feje tetejére állt a pogányság miatt



2012. június 23. szombat; 10.50

Gyermekeim, hívlak mindannyiatokat, hogy imában egyesüljetek a bűnösök megtéréséért, és hogy folytassátok napi imáitokat.

A böjt nagyon sok lelket fog megmenteni, és egy nagy Ajándék is egyben szeretett Fiamnak.

Oly sok ember fordult el a világban Fiamtól.

Mennyire sír Ő most. Ő annyira szereti őket, és szívszaggató néznie, különösképpen azok hűtlenségét, akik elfogadják, hogy Ő a Magasságos Isten valódi Fia.

A világ a feje tetejére állt a pogányság miatt. Az összezavarodottság, a gyűlölet, a zűrzavar és a nyugtalanság helyszínévé vált.

Ez olyan, mint a pokolbéli állapot, habár semmi sem olyan borzasztó, vagy annyira fájdalmas. Mégis, a gonosz hatalma hozta létre ezt a gyűlöletes feszültséget, és ez veszi körül Isten minden gyermekét.

Kevesen maradtak azon méregtől érintetlenek, melyet a sötétség terjeszt minden nemzetben. Sokakat megvakított ez a sötétség, és úgy érzik, nincs remény.

Sokan, akik nem fordulnak Istenhez, továbbra is egyedül járják útjukat, amely sok boldogtalanságot szül.

Azok, akik szeretik Istent, de kevés figyelmet szentelnek Neki az ima révén, ők éppolyan tehetetlenek.

Csak az ima, az odaadás és az áldozat hozhat közelebb benneteket Istenhez. Semmi más nem fog békét hozni nektek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a lelkekért, akik hamis isteneket bálványoznak. Nekik most nagy szükségük van imáitokra.

Imádkozzatok azokért, akiket megkísértett a gonosz, aki nehézségeket okoz azoknak, akik az ő irányításuk alatt állnak.

Nekik kevés idejük van A Gyónás, A Nagyfigyelmeztetés előtt. Amikor ez a nap eljön, alázatot kell mutatniuk, amikor az igazság feltárul előttük.

Fiam nagy terve, hogy megmentse az emberiség nagy részét, hamarosan feltárul a világ előtt.

Sokan nem fognak megmenekülni.

Ezért az Ő valamennyi szerető tanítványának olyan feladata van most, hogy imádkozzanak a megtérésekért, hogy a lehető legtöbb lelket megmentsék.

Menjetek békével, gyermekeim, megnyugodva annak tudatában, hogy Fiam örökké irgalmas.

Ő meg akar menteni mindenkit, és A Gyónás az Ő Ajándéka a világnak ehhez.

A Nagyfigyelmeztetés a legnagyobb Ajándék az emberiség számára, az Ő Kereszthalála óta.

Örvendezzetek, mert sok lélek – akik máskülönben a Pokolban szenvednének az örökkévalóságig – megmenekülhet, és megkaphatja az Örök Élet Ajándékát.

Köszönöm, hogy válaszoltok erre a Mennyei hívásra.

Szeretett Édesanyátok, az Isten Anyja

Az Üdvösség Anyja





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az ember nem az állatvilágból fejlődött ki, de ez az, amit azok, akik nem hisznek Istenben, el akarnak hitetni veletek.



2012. június 21. csütörtök, 17.30

Drága, szeretett leányom, az idő kezdete óta, és amióta a világot Örök Atyám megteremtette, nagy a zavar az emberi faj eredetét illetően.

Amikor Atyám megteremtette a világot, azért, hogy Neki családja lehessen, sok előkészületet tett.

Megteremtette a földet, a tengereket, a növényeket, a fákat, a hegyeket, a folyókat, az állatokat, majd az utolsó előtti napon, amikor már minden a helyén volt a Paradicsomban, Ő megteremtette az embert.

Az ember, habár foltot ejtett rajta a bűn, egy szent teremtmény. Az állatok azért vannak, hogy szolgálják az emberiséget.

Az ember nem az állatvilágból fejlődött ki, de ez az, amit azok, akik nem hisznek Istenben, el akarnak hitetni veletek.

Az evolúciós elméletek – amelyek az állítják, hogy az ember az állatoktól származik – mindegyike hazugság. Ezeket soha nem lehet bizonyítani.

A sátán, az ő bukott angyalai, és minden ördög, amely az Isten ellenségétől származik, meggyőzte az embert erről a szörnyű hazugságról.

Az ember az Isten gyermeke, de a sátán, annak érdekében, hogy lealacsonyítsa az Isten ember – gyermekét, zavart akar kelteni az emberek szívében.

Miért hirdeti a sátán ezt a hazugságot a hamis tanítások által? Így bizonyítani tudja, hogy az ember az emberszabású majmoktól származik, és majd meggyőzi őket, hogy nem Örök Atyám Keze által teremtettek.

Ez az egyik legnagyobb hazugság, amit az ördög elkövetett, felhasználva azon emberek lelkét, akik azt állítják, hogy intelligensebbek, mint a többi felebarátuk.

A tudósok azt állítják, hogy az ember az állatvilágból fejlődött ki, de ők folyamatos megtévesztés alatt állnak.

A tudomány téved, amikor megpróbálja megállapítani az igazságot a világegyetem teremtéséről.

Senki sem érti az Isteni Teremtés csodáját.

Ha az ember azt hiszi, hogy – az emberi gondolkodásra alapozva – minden választ ismer az emberiség eredetéről, akkor nemcsak a szegény lelkeket csapja be, hanem saját magát is.

Ha nincs jelen Isten szeretete az ilyen lelkekben, akik az emberi intelligencia felsőbbrendűségében hisznek, akkor az ateizmus terjed, mint a gyomnövény.

Ez a gyomnövény, amely minden irányban nő, szennyez és tönkretesz minden terményt maga körül, valamint fertőzést okoz.

Az egyetlen gyógymód az, ha alázatos imával keresitek Isten segítségét, kérve, hogy táruljon fel az Igazság.

Az a sok hazugság, amit az ateisták terjesztenek – akik megpróbálják bizonyítani, hogy Isten nem létezik-, lelkek millióit tette tönkre. Az áldozataiknak szükségük van a ti imáitokra.

Az ateizmus a legnagyobb vallás a világon, és azok, akik ennek a megtévesztésnek szentelték életüket, örökre el vannak veszve.

Ők a Pokol tűzével fognak szembenézni.

Ha ők nem folyamodnak Hozzám a Nagyfigyelmeztetés alatt vagy után, szörnyű büntetést fognak elszenvedni.

Imádkozzatok értük.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Jöjjetek Hozzám ti, mindannyian, akik méltatlannak érzitek magatokat. Én várlak benneteket.



2012. június 21. csütörtök 0.15

Drága, szeretett leányom, Követőimnek meg kell érteniük, hogy Én, mint egy jó szülő, mindig azt akarom, ami a legjobb nekik.

Soha nem fogok mindent megadni nekik, amit kérnek, kivéve, ha az, az Én Legszentebb Akaratom szerint való.

Soha nem hagyom majd, hogy letérjenek az Igazság útjáról, anélkül, hogy vissza ne csalogatnám őket Magamhoz.

Én mindig próbálom majd megoltalmazni őket minden veszedelemtől.

Ugyanakkor meg fogom fenyíteni őket, ha bármi rosszat tesznek.

Én mérges tudok lenni, és mérges is leszek, amikor gonoszságot művelnek másokkal.

De megbocsátok majd nekik, amikor rosszat tesznek, ha őszintén megbánják hibáikat.

Én türelmes vagyok. Engem nem lehet egykönnyen megbotránkoztatni, és soha nem tartok haragot, nem is tudnék.

Ezért, még azoknak is – akik elveszve tévelyegnek, és üresnek érzik magukat belül – kérniük kellene Engem, hogy tartsam meg őket, szeressem őket, és hozzam el nekik az Isteni Szeretetet, amely elhozza nekik az igazi békét.

Oly sokan vannak elveszve, és oly sokan felejtettek el Engem.

Sokan, mivel bűnös életet élnek, vonakodnak Hozzám fordulni. Kellemetlenül érzik magukat, nem tudják hogyan imádkozzanak, és tévesen azt gondolják, hogy nekik már túl késő. Mennyire tévednek. Sosem szabad elfelejteniük, hogy Én a földön, az Életemet adtam mindannyiatokért.

Én nem mondok le a lelkekről olyan könnyen. Én mindazokat szeretem, akik cselekedeteikkel, tetteikkel és gondolataikkal megszegik Atyám Törvényeit.

Ti értékesek vagytok Számomra. Szeretlek benneteket, ahogy Isten valamennyi Gyermekét szeretem.

Soha ne gondoljátok azt, hogy – mert vétkeztek – kevésbé vagytok szeretve. Habár a bűn undort keltő Számomra, mégis a bűn foltjával születtetek.

Szinte lehetetlen, bármely léleknek a földön, nem vétkezni.

Soha ne érezzétek azt, hogy Én soha nem segítenék nektek, vagy soha nem ölelnélek Karjaimba benneteket.

Ti fogtok elsőként sorban állni, hogy belépjetek az ezer évig tartó Új földi Paradicsomomba, ha Felém fordultok.

Csak annyit kértem, hogy beszélgessetek Velem ezekkel a szavakkal:

Imahadjárat (62) Ima az Elveszett és Tehetetlen Bűnösöknek

Ó, Jézusom, segíts, mert egy bűnös vagyok, aki elveszett, tehetetlen és sötétségben van
Gyenge vagyok és bátortalan, hogy keresselek Téged
Add meg nekem az erőt, hogy most Hozzád kiáltsak, hogy ki tudjak törni lelkem sötétségéből

Drága Jézusom, vigyél el engem a Te világosságodba, és bocsáss meg nekem
Segíts, hogy újra teljessé váljak, és vezess el engem a Te Szeretetedbe, a Te békédbe és az Örök Életbe.
Mindenekfelett bízom Benned, és kérlek, vedd értelmemet, testemet és lelkemet, amint átadom magam a Te Isteni Irgalmasságodnak.

Ámen.”

Jöjjetek Hozzám ti, mindannyian, akik méltatlannak érzitek magatokat. Én várlak benneteket. Mindössze annyit kell tennetek, hogy kinyújtjátok kezeteket Felém.

Én meghallgatlak titeket. Én látlak benneteket. Én sírok értetek. Én szeretlek benneteket.

Soha nem adom fel, amíg Karjaimban nem tartalak benneteket, és amíg Isteni Irgalmasságom el nem árasztja lelketeket.

Hamarosan meg fogjátok végre látni Nagy Irgalmasságom Igazságát.

Kétségeitek, mint egy külső héj, lehullnak majd, hogy feltáruljon lelketek, amely betöltekezik majd a világossággal, és futva jöttök majd Felém.

Én nagy reménnyel és örömmel várom azt a napot.

Csak akkor fog Szívem meggyógyulni, ha minden szegény, elveszett lélek tudja, hogy csak Én, Jézus Krisztus tudom megmenteni őket.

Ne feledjétek, lehet, hogy Én elítélem a bűnt, de Én minden bűnöst szeretek, mindegy, mit tettek.

Soha ne féljetek Hozzám jönni, Hozzám beszélni, mert Én túlságosan is szeretlek benneteket ahhoz, hogy elutasítsalak titeket, amikor őszinte bűnbánatot mutattok.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Szűz Mária: Én, a Fiammal együtt, megadhatom nektek a kegyelmeket, és a védelem körét, melyen egyetlen bukott angyal sem tud áthatolni.




2012. június 20. szerda; 7.46

Gyermekem, mennyire szenved most Fiam, és mily nagyon összeforr saját szenvedésem az Ő szenvedésével.

Azok, akik másoknak szenvedést okoznak, keresztre feszítik Fiamat.

Amikor ők szörnyű dolgokat követnek el, melyekkel nehézséget, fájdalmat és halált okoznak Isten gyermekeinek, akkor ők újra előidézik Fiam Kínszenvedését.

Azok, akik követik a csaló útját, ők minden másodpercben kísértésnek vannak kitéve, a sátán vezette bukott angyalok által.

Sokan közülük nem tudják ezt, ezért nektek imádkoznotok kell értük.

Sokan közülük észre sem veszik, hogy a gonosz felhasználja őket az emberi faj megsemmisítésének elérésére.

Hamarosan a sátán eldobja majd őket, amikor már semmilyen további célt nem szolgálnak.

Fiam várni fogja, hogy üdvözölhesse az ilyen bűnösöket, akik visszatérnek az Ő Szent Karjaiba, olyannyira irgalmas Ő.

A sátán által elkövetett, mindenki számára láthatatlan gonosz tervek célja, hogy Örök Atyámnak szomorúságot és fájdalmat okozzanak. Testvéreik megbántásával, a megátalkodott bűnösök az Istent bántják meg.

Soha ne gondoljátok, hogy ők elérik majd mindazt, amit célul tűztek ki.

Én, az Isten Édesanyja, mint Társmegváltó és Közvetítő, megkaptam a kegyelmeket, hogy elpusztítsam a kígyót.

Ha segítségemet kéritek, védelmet nyújthatok nektek a félelem ellen.

Én, a Fiammal együtt, megadhatom nektek a kegyelmeket, és a védelem körét, melyen egyetlen bukott angyal sem tud áthatolni.

Mindazok, akik naponta imádkozzák Szent Rózsafüzéremet, nekik nem árthat a sátán, és nem tudja támadni őket.

Három vagy több Rózsafüzér elimádkozásával, ezt a védelmet kiterjeszthetitek másokra is. Ha csak száz ember megtenné ezt, ők megmenthetnék nemzeteiket a gonosz által terjesztett beszennyeződéstől.

Gyűljetek össze, és imádkozzatok saját magatok védelmére.

Legyetek nagylelkűek, és imádkozzatok ellenségeitekért, mert sokan közülük nem veszik észre, mit cselekszenek.

Mindenek felett bízva Fiamban, és elfogadva az Általa – Tanításain és próféciáin keresztül – most hozott ajándékokat, elsöpörhetitek minden félelmeteket.

A sátán kihasználja a félelmet, és abból táplálkozik. Nézzetek szembe az Igazsággal, és használjátok az imát a gonosz tervek enyhítésére, melyek folyamatban vannak azon gonosz csoportok által, akik el akarják pusztítani az emberiséget.

Érezzétek Fiam szeretetét azáltal, hogy megnyitjátok szíveteket. Adjátok át nekem, az Üdvösség Anyjának, aggodalmaitokat, és én elviszem azokat Fiamhoz.

Majd beborítalak benneteket legszentebb palástommal, és érezni fogjátok azt az erőt, mely csak a Mennyből jöhet.

Csak ekkor lesztek betöltekezve békével, bátorsággal és eltökéltséggel az iránt, hogy Isten hadseregének részévé váljatok. Ez a hadsereg, mely már formálódik, egy minden nemzetet magában foglaló sokaságból áll.

Ők menetelni fognak a végéig, és legyőzhetetlenek lesznek.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszoltál hívásomra.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Egy próféta sem kapott még ilyen mennyiségben üzeneteket Szeretett Édesanyámtól és a Szentháromságtól.




2012. június 18. hétfő, 20.36

Drága, szeretett leányom, nem szabad engedned, hogy eltérítsen téged, Szent Üzeneteim könyörtelen elutasítása azon követőim által, akikről tudod, hogy mindenek felett Szent Akaratomnak szentelik magukat.

Számíts rá, hogy az effajta elutasítás mértéke fokozódni fog, ahogy Szavamat (Üzenetemet) cafatokra tépik és eldobják, mintha ez semmiség lenne.

Az elutasítás fájdalma, amit érzel, az Én fájdalmam. A rád mért megaláztatás és gúny, az Én gyötrelmem. Ahelyett, hogy hagyod, hogy az ilyen ellenérzés bántson téged, inkább fogadd el csendben.

Örömteli könnyek közepette fogadd, mert mostanra már tudod, hogy Engem mindig is elutasítottak, még saját Tanítványaim is.

Ha hagyod, hogy Szavam elutasítása késleltessen téged Üzeneteim terjesztésében, akkor kevesebb lélek fog megmenekülni.

Mindig emlékezz arra, hogy az Én leghőbb vágyam, a lelkek megmentése.

Küldetésemet nem szennyezheti be az emberi vélemény azzal a céllal, hogy aláásson téged.

Nem azért adom neked ezeket a szavakat ma este, hogy megvigasztaljak, hanem, hogy nyomatékosítsam a világnak szóló Figyelmeztetéseim sürgősségét és fontosságát.

Leányom, Istennek már sok hírnöke jött el előtted, hogy felkészítsék az emberiséget Második Eljövetelemre.

Egy próféta sem kapott még ilyen mennyiségben üzeneteket Szeretett Édesanyámtól és a Szentháromságtól.

Csak ezek az üzenetek tudják felfedni az eljövendő idők titkait, és csak ezek az üzenetek tudnak áldást nyújtani, melyre Isten valamennyi gyermekének szüksége van egészen a végső napig.

Ragadjátok meg az egész emberiségnek adott Szavam ajándékát, mely éltet benneteket.

Segítségem nélkül nagyon nehéz lenne számotokra kiállni a rátok váró megpróbáltatásokat.

Valamennyi igaz Hírnököm most felkészíti Isten gyermekeit Második Eljövetelemre.

Tudnotok kell, hogy ez még ennek a nemzedéknek az életében be fog következni.

Vegyétek Kelyhemet, igyatok belőle, hadd töltsön el benneteket a tisztánlátás és megkülönböztetés ajándékával, hogy így segíteni tudjatok Nekem a lelkek megmentésében.

Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az ő gonosz terveik egy új, az egész világra kiterjedő védőoltást is tartalmaznak, amely járványt fog előidézni az egész világon.




2012. június 17. vasárnap, 20.15

Drága, szeretett leányom, a Szabadkőműves csoportok az irányú tervei, hogy átvegyék a hatalmat a világ pénznemei fölött, a befejezéshez közelednek.

Az ő gonosz terveik egy új, az egész világra kiterjedő védőoltást is tartalmaznak, amely járványt fog előidézni az egész világon soha nem látott mértékű szenvedést okozva.

Kerüljétek el az ilyen hirtelen jött, világméretű védőoltást, mert meg fog ölni benneteket.

Gonosz mesterkedéseik sokkolnák mindazokat az ártatlan lelkeket, akiknek fogalmuk sincs arról, mekkora hatalommal bírnak ők.

Azáltal hogy őket a hatalom és a gazdagság utáni vágy vezeti, valamint az irányú vágyuk, hogy mindennemű cselekedetük Istenhez hasonlatos legyen, azt hiszik, hogy legyőzhetetlenek.

Ők irányítják a bankokat, a kormányokat, és ők a felelősek a Közel-Keleten okozott terrorért.

Ők irányítják a világ médiumainak többségét, és a gonoszságukról szóló igazság, úgynevezett humanitárius szervezetek mögé van rejtve.

Sajnos Istennek csak nagyon kevés gyermeke tud terveikről.

Tudnotok kell, hogy Atyám keze nagyon hirtelen és nagyon gyorsan fog lesújtani azokra a nemzetekre, akik védelmezik az ilyen gonosz vezetőket.

Olyan erősségű földrengéssel és szökőárral lesznek sújtva, amely eltörli majd őket a föld színéről.

Azok, akik azt hiszik, hogy mily nagy hatalommal rendelkeznek, látni fogják, amint tűz hullik az égből, Második Eljövetelem előtt.

A tengerek tűztavakká válnak, és nehéz lesz elrejtőzniük a büntetés keze elől, amely azokra a gonosz lelkekre zúdul le, akik elutasítják majd Kelyhemet.

Az Antikrisztus és azon csoportok mellé állva, ahonnan ő ered, ők akkor fognak ráeszmélni hibáikra, amikor már túl késő lesz számukra.

Sok ilyen csoport, köztük a bankok, kormányok, nagyvállalatok vezetői – mindannyian összeköttetésben egymással, és együttműködve azon, hogy a tömegeket koldusokká tegyék – meg fognak térni a Nagyfigyelmeztetést követően. Nos, ez jó.

Már nincs messze annak az ideje, amikor Én szétválasztom az Engem szerető lelkeket azoktól, akik a gonosz oldalán állnak.

Jól vigyázzatok! Már csak annyi időtök lesz, hogy megtérjetek. Azok a lelkek, akik a legjobban rászorulnak Irgalmamra, ezekhez a gonosz csoportokhoz tartoznak, akik nem tisztelik Isten törvényeit.

Imádkoznotok kell, hogy ők meglássák majd az Igazságot.

Imádkoznotok kell, hogy ők abbahagyják a nehézségek okozását azon szörnyű törvények által, amelyeket létrehozni szándékoznak.

Imádkoznotok kell, hogy megakadályozzátok az általuk tervezett népirtást, amely rosszabb, mint amit Hitler tett a II. Világháborúban.

Ez a csoport – mely létszámát tekintve a legnagyobb, a középkorban való megalakulása óta – a sátán serege, melyet az Antikrisztus fog vezetni. Azt tervezik, hogy évtizedekig a saját irányításuk és ellenőrzésük alá vonják a bankokat.

Már 15 éve* tervezik azt, hogy bevezetik a Fenevad Bélyegét- a chipet – amelyre minden férfit és nőt kényszeríteni fognak, hogy az be legyen ültetve a testükbe, hogy élelemhez jussanak. (*az elmúlt 15 évben)

Most, hogy elérkezett az idő számukra, hogy felfedjék az Új-Világ-Pénznemüket, tudnotok kell, hogy az ima, és még több ima, mérsékelni tudja tervük nagy részét.

Íme egy ima, az Egyközpontú Világirányítás elhárítására.

Imahadjárat (61) Ima az Egyközpontú Világirányítás elhárítására

Ó, Drága, Mennyei Atyám, a Te Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztre feszítésének emlékére, könyörögve kérlek oltalmazz meg minket, a Te gyermekeidet, a Keresztre feszítéstől, melyet az Antikrisztus és az ő követői azért terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet.

Add meg nekünk a szükséges kegyelmeket, hogy elutasítsuk a fenevad bélyegét, és add meg nekünk a kellő segítséget a gonosz elleni harchoz, mely a sátán útjának követői által terjed a világban.

Könyörögve kérünk, Drága Atyánk, oltalmazd meg valamennyi gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket kellőképpen erőssé ahhoz, hogy felálljunk és hirdessük a Te Szent Szavadat minden időben.

Ámen.”

Leányom, szomorú vagyok, amiért ki kell nyilatkoztatnom ezeket a dolgokat. Követőimnek meg kell érteniük, hogy mi zajlik most.

Akik nem hisznek ezekben az üzenetekben, nekik sem lesznek kétségeik, amikor az Antikrisztus színre lép, amint azt Én előre megmondtam.

Egyesülnötök kell világszerte az imádságban, csoportokat alkotva.

Minél több Követőm teszi ezt, annál erősebb lesz a Szentlélek jelenléte, és annál gyengébb lesz a sátán serege.

Próbáljatok meg nem félni, mert egy ilyen üldöztetéssel csak félelem nélkül lehet szembenézni.

Ha jól felkészültök, követve Útmutatásaimat, és kitartva a napi imában, akkor az idő gyorsan el fog szállni.

Mindig bízzatok Bennem.

Ne feledjétek, Én meghaltam a ti bűneitekért. Ezért az a leghelyénvalóbb, ha engeditek, hogy ebben az időben Én vezesselek benneteket Földi Új Királyságom felé.

Csak Én, Jézus Krisztus tudlak vezetni benneteket. Ne feledjétek, hogy Nélkülem semmik vagytok.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com
Az Élő Isten Pecsétje magyarul is kész van színesben:
http://www.thewarningsecondcoming.com/seal-of-the-living-god/

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az Égbolt meg fog nyílni, mintha egy tető nyílna fel



2012. június 16. szombat, 19.40

Drága, szeretett leányom, Szavamat (Üzenetemet) milliók hallgatják, szerte az egész világon, ahogyan Én felkészítem Isten valamennyi Gyermekét Isteni Irgalmasságomra.

A Szentlélekkel áldottak azonnal tudni fogják, Üzeneteimet olvasván, hogy ezek Isteni Ajkamról fakadnak.

Azok, akik azt mondják, ismernek Engem, de nem ismernek fel Engem, továbbra sem tudnak ellenállni, hogy ne olvassák Szavamat (Üzenetemet), bár küzdenek Ellenem.

Ők elutasítanak Engem, bár még mindig vonzzák őket Üzeneteim.

Hát nem ismerik fel, hogy ez a Szentlélek, aki – bár szunnyad az ő lelkükben – még mindig Hozzám vonzza őket?

Nekik a következőt mondom. Az idő elérkezett, mert hamarosan meglátjátok vétkeiteket a Nagyfigyelmeztetés során.

Szavam (Üzenetem) elleni gyűlöletetek feltárul majd előttetek, és akkor fel fogjátok ismerni az Igazságot.

Amikor ez megtörténik, akkor nektek csatlakoznotok kell testvéreitekhez, és harcolnotok kell azon jogért, hogy megvédjétek földi Egyházamat.

Az égbolt meg fog nyílni, mintha egy tető nyílna fel, hogy feltáruljanak Isteni Irgalmasságom tűznyelvei és lángjai.

A föld olyan erővel fog megrázkódni, hogy senki nem fogja elkerülni Tekintetem, Lelkem vagy Ajándékom.

Sokan remegni fognak a félelemtől, mert csak ekkor fognak legelőször tudatára ébredni lelküknek.

Rá fognak jönni, hogy testük iránti szeretetük, minden érzékük, melynek táplálására törekednek, értelmetlen.

Látni fogják lelkük minden egyes részét, de nem a saját szemükön keresztül. Az Én Szememen keresztül fogják látni lelküket.

Elfogja majd őket a rosszullét és az émelyítő undor, ahogy Engem is, amikor látom nyomorult gaztetteik csúfságát.

Látni fogják, milyen romlott volt a viselkedésük mások iránt, és látni fogják a gonoszságokat, amelyeket embertársaikkal, felebarátaikkal tettek.

Majd látni fogják önzésüket, hiúságukat, valamint a hamis bálványok iránti imádatukat, és tudni fogják, hogy ez mennyire sért Engem.

Mert azok, akiknek bűnei nagyon feketék, rosszul fogják érezni magukat, szenvedni fognak, és nem lesznek képesek elviselni a borzalmas látványt, amit nézniük kell. Minden erőre szükségük lesz, hogy kiállják a megtisztulást, mely a túlélésükhöz kell, és ahhoz, hogy követni tudják az Igazság útját.

Fontos megérteni, hogy a Nagyfigyelmeztetés, az csak figyelmeztetés. Én azért jövök, hogy figyelmeztessem Isten gyermekeit arra, hogy bűneiket meg lehet bocsátani, és meg is lesznek bocsátva.

Én azért jövök, hogy megmutassam nekik, milyen lesz majd az Itélet Napja. Ez azt fogja jelenteni, hogy azok, akik üdvösségért könyörögnek ezen a ponton, meg fognak menekülni.

Azok, akik továbbra is elutasítanak Engem, fognak kapni időt a bűnbánatra, de nem sokat. Ha továbbra is lemondanak Irgalmas Kezemről, akkor kénytelen leszek azt visszavonni.

Akkor majd Én szétválasztom az igazakat az egyik oldalra, és a gonoszokat a másik oldalra. Akkor még egy esély adatik az üdvösség keresésére, és azok, akik elutasítják Szerető és Irgalmas Kezem, a Pokolba vettetnek majd.

Ez a prófécia meg volt jövendölve az idők kezdete óta.

Vegyétek figyelembe a Nagyfigyelmeztetést, és mentsétek meg a lelketeket, amíg lehet.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Habár nem kell félni a Nagyfigyelmeztetéstől, mégis fájdalmat fog okozni azokban, akik nincsenek a kegyelem állapotában





2012. június 14. csütörtök, 18.15

Én, a te szeretett Jézusod azt szeretném, ha te, drága, szeretett leányom, megkérnéd valamennyi Követőmet, hogy figyeljenek Útmutatásaimra.

Nézzétek meg a saját családotok minden egyes tagját, köztük azokat, akik nem követik Tanításaimat.

Nézzetek szét magatok körül, mert azok a lelkek, akik látszólag elutasítanak Engem, Számomra elvesztek. Én azt kérem, hogy imádkozzatok állhatatosan értük most.

Könyörögnötök kell irgalomért az ő lelkük számára. Imáitok és áldozataitok meg tudják menteni őket a Nagyfigyelmeztetéskor bekövetkező Megtisztulás szörnyű szenvedésétől.

Habár nem kell félni a Nagyfigyelmeztetéstől, és – mint az Én különleges Ajándékomat – örömmel kell fogadni, mégis fájdalmat fog okozni azokban, akik nincsenek a kegyelem állapotában.

Készítsétek fel lelketeket előre, mert az egészséges lelkek a Nagyfigyelmeztetést egy örömteli eseménynek fogják találni.

Ők nem fognak szenvedni, mert a kegyelem állapotában lesznek, különösen, ha rendszeresen részesülnek a Gyónás Szentségében.

Az ő erejük segíteni fog azoknak, akiknek át kell élniük a Tisztítótűz szenvedését a Nagyfigyelmeztetés után.

Az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérének naponta történő imádkozásával segítsetek azoknak, akik nem fognak meghallgatni.

Családjaitok bűneiért való jóvátételként, ajánljatok fel egy áldozatot Nekem, a ti Jézusotoknak.

Én meg fogom mutatni Irgalmamat mindenkinek, akik elfogadják lelkük fekete állapotát, mikor meglátják bűneiket a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Csak azoknak lesz megbocsátva, akik őszinte alázattal és tiszta szívvel viseltetnek.

Nekik – köztük azon gyermekeknek is, akik elhagynak Engem -, van a legnagyobb szükségük imáitokra.

Íme, az ima, melyet imádkoznotok kell az ő – Nagyfigyelmeztetés során történő - megtérésükért:

Imahadjárat (60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért

Ó, Drága, Édes Jézusom

Irgalomért esedezem családom minden tagjának lelkéért (NEVEZD MEG ŐKET ITT)

Felajánlom Neked szenvedéseimet, megpróbáltatásaimat és imáimat lelkük megmentéséért a sötétség szellemétől

Ne engedd, hogy ezen Gyermekeid közül akár egy is elítéljen Téged vagy elutasítsa Irgalmas Kezed

Nyisd meg szíveiket, hogy egybefonódjanak a Te Szent Szíveddel, hogy így keresni tudják a megbocsátást, amely szükséges a Pokol tüzétől való megmentésükhöz

Add meg nekik a lehetőséget a jóvátételre, hogy így megtérhessenek a Te Isteni Irgalmasságod Sugarai által.

Ámen.”

Isten Gyermekei, minden nap készüljetek a Nagyfigyelmeztetésre, mert bármikor bekövetkezhet.

A ti Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Hűségeskü a Mennyei Atya Isteni Akaratának



2012. június 13. szerda, 16.00

Drága, szeretett leányom, mint ahogy Örök Atyám az Ő Pecsétjének nagy ajándékát hagyta örökül az emberiségnek, éppúgy az Ő gyermekeinek is hűséget kell fogadniuk az Ő Isteni Akaratának.

Kérem Isten valamennyi gyermekét, akik az Ő hadseregében menetelnek előre, segédkezvén megmenteni Isten valamennyi gyermekének lelkét, még a megátalkodott bűnösökét is, hogy tegyék le ezt az esküt.

Imahadjárat (59) Hűségeskü az Isteni Akaratnak

Ó, Magasságos Isten

Ó, Mennyei Atya

Felajánlom Neked kitartó hűségemet, a Te tiszteletedre, és engedelmességemet, mindenben megegyezően a Te Isteni Akaratoddal a földön

Felajánlom Neked, a Te egyetlen, szeretett Fiad, az Igaz Messiás Szent Vére által, értelmemet, testemet és lelkemet valamennyi lélek nevében, hogy egyesülhessünk a Te eljövendő Mennyei Királyságodban, hogy meglegyen a Te Isteni Akaratod, miképpen a Mennyben, azonképpen itt a földön is.

Ámen.

Fel kell ajánlanotok lelketeket Mennyei Atyámnak, Hitetek jeléül, és Kereszthalálom emlékére, hogy mindannyian ihassatok majd az Üdvösség Kelyhéből.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Egy próféta hitelességének próbája azon imákban rejlik, melyeket az emberiség számára kapnak.



2012. június 12. csütörtök, 17.58

Drága, szeretett leányom, tudnod kell, hogy Én soha nem ítélném el azokat, akik azt mondják, hogy az Én nevemben jönnek, pedig valójában nem.

Én Isten valamennyi gyermekét szeretem, még a hamis prófétákat is, akiket azért küldtek, hogy összezavarják most az emberiséget.

Számos ilyen lélek tele van szeretettel Irántam, és szükségét érzik annak, hogy közelebb kerüljenek Hozzám. Ugyan nem saját hibájukból, de ők azt képzelhetik, hogy isteni üzeneteket kapnak. Imádkoznotok kell az ilyen lelkekért. Sosem szabad megítélnetek őket.

Aztán vannak azok, akik azt mondják, az Én Nevemben jönnek, de a fenevad jelvényét viselik. Ők báránybőrbe bújt farkasok, akik azt tűzték ki célul, hogy csapdába csalják a tiszta lelkeket, és beszennyezzék őket a csalás bűnével.

Ezek a veszélyes hamis próféták, akiknek a célja az, hogy Tanításaim igazságát kiforgassák és elferdítsék, oly módon, hogy az ne legyen észrevehető.

Ők a hamis alázat külső látszata révén el fognak hitetni veletek egy hazugságot az Én Nevemben. A megtévesztés toleráns álarcát fogják mutatni, és meg fognak győzni benneteket arról, hogy az Igazságot terjesztik.

Egy próféta hitelességének próbája azon imákban rejlik, melyeket az emberiség számára kapnak.

A megtérés gyorsan terjed a Szentlélek ereje által, amikor üzenetek jönnek a Mennyből, és kiterjednek minden vallásra és hitre azért, hogy egyesítsék azokat.

Arra buzdítalak benneteket, hogy imádkozzatok most az ilyen lelkekért, akik abban a tévhitben vannak, hogy az Égiekkel beszélgetnek. Imádkozzatok értük, hogy megkapják az erőt, hogy alázatra jussanak, mellyel meglátják az Igaságot.

Imádkozzatok, hogy ők ne hagyják majd, hogy a csaló felhasználja a lelküket arra, hogy ezzel zavart keltsen Isten gyermekei között.

Imádkozzatok azokért is, akik nem Isten nevében beszélnek, hanem köztudottan a sátán nyelvén. Nekik is szükségük van a ti imáitokra, mert őket kegyetlenül, eszközként használja fel a sátán arra, hogy hazugságokat terjesszen.

Szeretett Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Ne feledjétek, hogy ez egy olyan háború, amelyet földi Maradék Egyházam fog megnyerni.



2012. június 11. hétfő, 16.30

Drága, szeretett leányom, most hamarosan egyesülni fognak – valamennyi nemzetben – azok a lelkek, akiket a Szentlélek Ereje lángra lobbantott ezen üzenetek által.

Ők egyesülni fognak, hogy hirdessék Szavamat (Üzenetemet) annak érdekében, hogy minden elveszett lelket kiragadhassanak a fenevad karmai közül.

Maradék Egyházam gyorsan egybegyűlik, és világszerte növekszik majd, és az ima egy Szent Egyházzá köti majd össze őket.

Én segítséget küldök majd mindkét Egyházamnak, a Két földi Tanúbizonyságomnak. Aztán felemelkednek, és bátorsággal hirdetik majd az Igazságot a világ minden szegletében.

Hangom mennydörögni fog, és azok, akik igazán szeretnek Engem, fel fognak ismerni.

A Szentlélek kegyelmei lángra lobbantják majd Katonáim lelkét, akik menetelni fognak előre segédkezvén Nekem a lelkek megmentésében.

Örvendezzetek, Én Hadseregem, mert áldottak vagytok, hogy kiválasztattatok erre a dicsőséges feladatra.

Irántam, Isteni Megváltótok iránti szeretetek által segítetek majd megmenteni szegény testvéreiteket attól, hogy odavesszenek a gonosznak.

Jöjjetek most Követőim, és engedjétek, hogy átvezesselek benneteket a sűrű, sötét és tövises dzsungelen, földi Új Királyságom világosságába.

Sose féljetek Kezemtől, amidőn Én most rettenthetetlenül, az Antikrisztus elleni harcba vezetlek benneteket.

Ne feledjétek, hogy ez egy olyan háború, amelyet földi Maradék Egyházam fog megnyerni.

Azt se feledjétek, hogy a megmenthető lelkek száma attól függ majd, hogy mennyire erős a Hitetek, mennyire vagytok nagylelkűek és mennyire vagytok hajlandóak szenvedni az Én Szent Nevemben.

Szeretlek benneteket.

Megáldalak titeket.

Megadom nektek most a szükséges kegyelmeket, hogy felfegyverkezzetek és meneteljetek az Örök Élet felé.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

Az Üdvösség Anyja: Imádkozzatok a Keresztény Egyházakért, hogy megkapják a Hitük megvédéséhez szükséges kegyelmeket


2012. június 11. hétfő; 12.02

Isten minden gyermekéhez szól most a hívás az egész világon, hogy egyesülve esedezzenek Örök Atyám Irgalmáért.

Gyermekek, tárjátok ki szíveteket Atyámnak, és kérjétek Őt, hogy védelmezzen és borítson be benneteket Fia drága vérével.

Ügyelnetek kell arra, hogy mostantól minden nap imádkozzatok Jézus Krisztus, a Világ Megváltójának nevében Istenhez, az Atyához, mindennemű védelemért, a világban most mindenütt eluralkodó gonosz erők ellen.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a Keresztény Egyházakért a világban, hogy megkapják a Hitük megvédéséhez szükséges kegyelmeket.

Soha ne adjátok fel a reményt gyermekek, mert ha egyszer hűséget ígértek Fiamnak, és erőért imádkoztok, akkor imáitok megválaszolásra kerülnek.

Ma arra kérlek benneteket, hogy folytassátok az Imahadjárat Megtérésekért való imájával, és a Legszentebb Rózsafüzérek, valamint az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozásával.

Ez a hónap sok nemzet megtérésére lett kijelölve.

A böjtöt folytatni kell a lelkek megmentéséért, és ezt mindenki a maga módján teheti meg.

Gyermekek, továbbra is imádkozzatok a megtérésekért, melyre oly nagy szükség van most.

Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

Az Üdvösség Anyja





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com

A Hamis Próféta nemcsak, hogy át fogja venni a hatalmat a Katolikus Egyház felett, de ő fog diktálni minden Keresztény Egyháznak



2012. június 10. vasárnap, 15.30

Drága, szeretett leányom, kérem valamennyi Követőmet, hogy mutassanak bátorságot ebben az időben.

Ez nem az összeomlás és a sírás ideje. Ez az üdvösségetekért folytatott harc ideje.

Kérem valamennyi Keresztény Egyházat, Papságomat és mindazokat, akik életüket Nekem, az ő Jézusuknak szentelték, hogy hallják meg Kéréseimet.

Soha ne hagyjátok el Tanításaim igazságát.

Soha ne hagyjatok el Engem.

Soha ne hagyjátok el Egyházamat, mert Én vagyok az Egyház.

Soha ne hagyjátok el Testemet, mert Én vagyok az élet Kenyere.

Soha ne fogadjátok el a hazugságokat – amelyeket hamarosan elültetnek köztetek -, hogy kiszorítsák földi Egyházamat.

Itt az ideje a felkészülésnek.

Hamarosan arra fognak kényszeríteni benneteket, hogy elfogadjatok egy új, ember alkotta vallást.

Hamarosan arra kényszerítenek benneteket, hogy táplálékként olyasmit vegyetek magatokhoz, ami úgy tűnik, mintha a Szent Eucharisztia lenne, de az nem az Én Testem lesz.

Ez üressé és sivárrá fog válni, és nem eredményez igaz életet.

Az egy igaz Szent Eucharisztia az, amelyben Jelenlétem megnyilvánul a Szentmise – Áldozatban.

Soha ne térjetek el ettől, még akkor sem, ha erre kényszerítenek benneteket a pogányok, akik át fogják venni az uralmat Keresztény Egyházaim felett.

Ők megszentségtelenítik majd Egyházaimat, és puszta szórakozó- és társasági helyekké változtatják azokat.

Nektek mindig követnetek kell a lépéseket, amiket Én tanítottam Apostolaimnak az Utolsó Vacsorán.

Most gondoskodnotok kell arról, hogy minden a helyén legyen, mielőtt a támadás megkezdődik.

Mert hamarosan lehetetlennek fogjátok találni, hogy kövessetek egy hamis tant, melyet az előttetek álló förtelem ró ki rátok.

A Hamis Próféta nemcsak, hogy át fogja venni a hatalmat a Katolikus Egyház felett, de ő fog diktálni minden Keresztény Egyháznak, melyeket egyesíteni fog.

De az nem Én, Jézus Krisztus leszek, akire az Új Templom épül majd. Ez egy olyan templom lesz, mely a Szentszék helyettesítésére, a fenevad tiszteletére hivatott.

Figyeljetek most Szavamra (Üzenetemre), mert hamarosan meglátjátok az Igazságot.

Ti, akik elég bátrak vagytok szembeszállni a hitetek elleni üldöztetéssel, nektek most tervet kell készítenetek.

Ti, akiknek nincs erőtök az Antikrisztus és a hamis próféta uralma ellen harcolni, boruljatok térdre most, és könyörögjetek Hozzám segítségemért.

Vezetni foglak benneteket új Vezetőim által, akik közületek kerülnek ki, Két Tanúbizonyságomnak a vezetésével.

Henoch (Énok) és Illés, akik jelen vannak földi Keresztény Egyházaimban és Izrael Házában, hatással lesznek majd az Evangélium hirdetésére az egész világon hamarosan.

Semmi sem állíthatja majd meg az Igazság tanítását.

Ez az idő nehéz lesz, de keljetek fel, és kövessétek földi Hadseregemet, és több lélek menekül meg. Ne hagyjátok cserben a nyájat, melynek vezetését rátok Bíztam.

Ne féljetek, mert ha csak követitek az Örök Életre vezető Utamat, akkor már megmenekülhettek.

Ha a Hamis Próféta útját követitek, akkor nemcsak ti vesztek el Számomra, de ártatlan lelkeket is a pokol felé vezettek.

Legyetek bátrak, Felszentelt Szolgáim.

Fogadjátok el, hogy Visszatérésem ideje a küszöbön áll. Nincs elvesztegetnivaló időtök.

A ti Jézusotok





Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com