Soha ne ítéljetek el más vallásúakat, más hitűeket vagy szexuálisan más beállítottságúakat
2011. április 6. szerda

Szeretett leányom, a kínok, amelyeket el kell viselned, azért vannak, mert a csaló (gonosz, sátán) állandóan megpróbál megkísérteni, hogy feladd ezt a legszentebb munkát. Szét akar szakítani, darabokra akar szedni. Fogadd el ezt. Soha ne kételkedj az én istenségemben, bármilyen nehéz is ez neked. Meg leszel jutalmazva a békesség lelkületével, amikor teljesen átadod magad Nekem. Mondd el ezt Nekem minden nap. Egész napon át kérd a kegyelmeket tőlem, hogy elárasszalak örömömmel, amikor a csaló támad téged.
A csaló támad, kísért téged. Légy erős, leányom. Tartsd távol a gondolataidat a zűrzavartól, összpontosíts a világnak szóló üzeneteimre. Ma ezek a legfontosabb üzenetek az emberiség számára. Azért adattak, hogy útba igazítsák az embereket, hogy megtalálják a helyes ösvényt, mely újra hozzám vezeti őket.
Az emberek összezavarodtak a tanításaimat illetően
Sok ember el van veszve. Össze vannak zavarodva a tanításaimat illetően, mivel különbözőképpen vannak azok értelmezve, tolmácsolva: felhígítva, enyhítve, megváltoztatva, hozzáadva, megcsonkítva. Gyermekeimnek most irányításra van szükségük, hogy megtalálják a szükséges kegyelmeket ahhoz, hogy újra erősek legyenek és szelídszívűek. Ez csak az imádkozók és a tanításaimhoz hűségesek által lehetséges.
A világon egyetlen egy lelket sem rekesztek ki
Gyermekeim, akik megtértetek véssétek eszetekbe ezt, és közeledjetek az Én szívemhez, a szentségek által. Azok, akik eddig tévelyegtek, kezdjék rögtön a legelején, emlékeztessétek őket a Tíz Parancsolatra, amelyek Mózes által adattak a világnak. Nagyon-nagyon sok gyermekem ma nem vesz tudomást ezekről. A világon egyetlen egy lelket sem rekesztek ki, függetlenül attól, hogy milyen vallást gyakorolnak.
Figyelmeztetés azoknak a híveimnek, akik lenéznek más hitűeket
Ha híveim megkülönböztetik és felmagasztalják magukat azok rovására, akik nincsenek tudatában tanításaimnak, akkor ők úgy viselkednek akár a farizeusok tették. Szégyelljék magukat azok, akik különbnek gondolják magukat, mint ezek a lelkek, akiknek felvilágosításra van szükségük. Szégyelljék magukat azok, akik bár tudatában vannak az igazságnak, mégis megvetést tanúsítanak a más hitűekkel szemben. Azok, akik azt hiszik, hogy azáltal, hogy tudomásuk van az igazságról és magukhoz veszik a Szentségeket, ők fontosabbak az én szememben.
Igen, nagy vigaszt és örömöt érzek az én szívemben az elkötelezett, hűséges követőim miatt, de amikor megvetéssel vannak vagy elítélnek másokat, vallásuk, hitük miatt, akkor nagymértékben megbántanak Engem.
Követőim, tanításaim igazságára, nyissátok fel szemeiteket a legegyszerűbb módon. Ne másokat ítéljetek. Ne nézzétek le azokat, akikről azt hiszitek bűnösök, és akik visszautasítják tanításaimat. Mert ők veletek egyenlők az Én szememben, annak ellenére, hogy nektek megadatott az igazság ajándéka. Nagy szívfájdalom Nekem, amikor ezen követőim, jó szándéktól vezérelve, megmondják ezeknek a szegény lelkeknek, hogy hogyan éljék életüket. Rossz utat választanak.
Soha ne mondjátok más vallásúakra, vagy szexuálisan más beállítottságúakra, hogy halálra vannak ítélve
Rájuk erőltetni tanításaimat, abban a formában, ahogyan ti elmondjátok azoknak, akik nem követnek Engem, hogy ők el fognak veszni vagy megbántjátok őket azáltal, hogy útjaikat a gonosz útjainak nevezitek, gyengébbé teszitek őket, mint azelőtt voltak. Sokan, ezáltal hátat fordítanak nektek. Ti pedig hibába estek. Kioktatás helyett, mutassatok irántuk együttérzést, részvétet. Példátokon keresztül tanítsátok őket. Soha ne mondjátok, vagy ne próbáljátok meggyőzni őket arról, hogy ők elveszettek, vagy halálra ítéltek az én szememben. Mert ők nem azok.
Én minden egyes lelket szeretek, minden valláshoz tartozót. Minden meggyőződésűt. Minden hitvallásút. Mindenfajta szexuális beállítottságút. Mindenik egyenként értékes gyermekem. Egyik sem különb a másiknál. Mindaddig, amíg a bűn létezik – emlékezzetek, hogy mindnyájan bűnösök vagytok – éberek kell legyetek mindnyájan, kik követitek tanításaimat és terjesztitek igémet.
Öleljetek át mindenkit. Mutassatok együttérzést egymás iránt. Ne rekesszetek ki senkit, függetlenül attól, hogy katolikus, más keresztyén felekezetű, iszlám, hindu, zsidó, buddhista – még azokat az új vallásokat sem, akik kinyilvánítják, hogy nem hisznek Istenben, az Örökkévaló Atyában. Imádkozzatok érettük. Tanítsátok meg annak fontosságát, hogy nyitva legyen a szívük az igazság előtt. Példátokon keresztül tanítsátok. Terjesszétek megtéréseteket. De soha ne rójatok ítéletet másokra, vagy ne kíséreljétek megkülönböztetni magatokat azoktól, akik nem értik az igazságot.
Soha ne higgyétek, hogy amiért mennyei kegyelmemben részesülhettetek a ti Hozzám való hűségetek/ragaszkodásotok miatt, akkor ti jobbak vagytok, mint a ti testvéreitek. Igen, örömöt okoztok Szent Szívemnek, de másokat is részesítsetek szeretetteljes bánásmódban, és ne legyetek erőszakosak.
Egyiketek sem méltó, hogy másokat elítéljen
Emlékezzetek – egy sem érdemes közületek arra, hogy másokat elítéljen. Senkinek sem adatott meg az isteni erő vagy tudás hatalma, hogy erkölcsi ítéletet hozzon mások fölött.
Mindig legyetek tudatában ennek és emlékezzetek, azon a napon, amikor azt hiszitek, hogy ti fontosabbak vagytok az Én szememben, mint akiket bűnösöknek ítéltek, azon a napon elvesztetek számomra.
Nem zárok ki semmilyen más hitvallású embert az üzeneteimből
Az én szavam, mint ajándék adatott most az emberiségnek. Mindeniketekhez és nem csak egy bizonyos csoporthoz szólók, akik hűséges követőim. Engedjétek meg, hogy emlékeztesselek titeket, akik értitek az igazságot. Minden gyermekem a világkerekségén, különösképpen a legkeményebb bűnösök, és azok, akik nem hisztek az Én Örökkévaló Atyámban, minden dolog Megteremtőjében és Alkotójában, most elsőbbségben vannak. Rajtatok múlik, követőim, hogy nagyon imádkozzatok és szeretetet mutassatok azok felé, akik vakok. De úgy tegyétek ezeket, ahogy tanítottalak titeket.
Emlékezzetek, mindeniketeket szeretem.
A ti szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus,
Az egész emberiség Királya