Az Új Paradicsomba való átmenet gyors és szenvedésmentes lesz



2011. december 11. vasárnap, 12:45

Ma nagy örömmel Szent Szívemben hitvesedként jövök hozzád. Te, leányom, elfogadtad ezt a legszentebb kérést, hogy csatlakozz hozzám a lelkek mentésében.

A te alázatos engedelmességed révén, most sok lesz feléd az elvárás. A félelem el fog tűnni majd, ahogy haladsz előre, Különleges Hagyatékom eredményeként, hogy életedet az én - az emberiségnek a pokol mélységeiből való megmentésére irányuló - buzgó óhajomnak szentelhesd.

Isteni Kezem által vezetett munkád már teljesen megszentelődött, és a gonosz mindenféle beavatkozásától mentes.

Már nem fognak kétségek gyötörni téged, de tudd, hogy hozzád intézett Szavamat (Üzenetemet) megszentségtelenítik és ízekre szedik majd. Mindent meg fognak próbálni most, hogy ezeket a Szent Üzeneteket beszennyezzék, még azok is, akik azt vallják, hogy ismernek Engem.

Mostantól szenvedésedet el fogod fogadni teljes önátadással és örömmel lelkedben. A Szentlélek ereje által neked adott Erőm meg fog lepni téged. Növekedni fogsz teljes meggyőződéssel, és csendes, de elszánt bizalommal szívedben, hogy közvetítsd Szavamat (Üzenetemet) az egész világnak.

Senki nem fog, és nem is tud megállítani téged ebben a munkában. Senki nem tud meggátolni téged ebben a Mennyből jövő legszentebb tiszta hivatásban.

Te, leányom, már kész vagy arra, hogy mentőöve legyél azoknak a lelkeknek, akik a pusztában vándorolnak. Ők válaszolni fognak ezen üzenetek hívására, mindegy milyen megkeményedett szívűek is. Sokan nem fogják tudni, miért történik ez velük. Ez a Szentlélek ereje által történik majd, amely fellobbantja a szeretet és öröm lángját szíveikben, amely közelebb fogja hozni őket Hozzám, ezeken a Sürgős Kéréseimen keresztül, melyek visszahozzák Gyermekeimet Szent Karjaimba.

Köszönöm, hogy válaszoltál erre a különleges kérésre, hogy Hitvesem legyél a Velem való végső egyesülésben. Ez a szerződés – amikor teljesen átadtad nekem a lelkedet – megadja Nekem a szükséges szabadságot ezen küldetés sikeres teljesítéséhez, amelyre kiválasztattál.

Menj most drága leányom, és segíts Nekem beteljesíteni az emberiségnek tett Ígéretemet. Visszatérésem azért lesz, hogy visszaszerezzem az Én drága gyermekeimet és, hogy a Béke Új Korszakába vigyem őket. Az Új Paradicsomba való átmenet gyors és szenvedésmentes lesz, a Nekem adott ajándékotok révén.

Mondd meg Gyermekeimnek, hogy szívem örömtől duzzad ezekben az időkben, amikor Születésem ünneplése közeledik.

Szeretlek Titeket.

Szeretett Megmentőtök és Megváltótok, Jézus Krisztus

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com magyar fordítás