Kísérletek egy egységes világpénznem bevezetésére Európában



2011. december 9. péntek; 23.28

Drága, szeretett leányom, mennyire szeretném, ha Gyermekeim – különösen azok, akik az elnyomástól szenvednek Európában – Atyámhoz fordulnának segítségért.

A gonosz csoport, melyre időről időre utaltam, most kísérleteikben közelebb kerülnek valamennyi szegény gyermekem kontrollálásához a világnak ezen részén.

Nekik – az ártatlan sakkfiguráknak egy kegyetlen tervben, mely egy egységes világpénznem bevezetésére irányul, egész Európa kontrollálására -, most kitartóan kell imádkozniuk Isten, a Mindenható Atya segítségéért.

Soha ne adjátok meg magatokat gyermekek az üldöztetésben, melyet zárt ajtók mögött szerveznek. Imádkozzatok, hogy enyhítsétek ezeket a körülményeket. Hívjátok Istent, az Atyát, az Én nevemben, szeretett Fiának, Jézus Krisztusnak a nevében, hogy elhárítsátok ezt a válságot, mondván:

Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében könyörgök Hozzád, állítsd meg ezt az irtózatot, mely gyermekeid kontrollálására irányul. Kérlek, védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, hogy békében és méltóságban élhessük életünket, megszabadulva a gonosztól.”

Leányom, az ima véget vethet, és véget is fog vetni ezeknek a baljóslatú terveknek.

Amint azt mondtam, Isten, az Atya meg fogja büntetni a felelősöket ezért a gonosz cselszövésért, ha nem térnek vissza az ő Mindenható Teremtőjükbe vetett hitükhöz.

Bízzatok bennem. Bízzatok az Én Örök Atyámban, és imádkozzatok, hogy ez az üldözés megállításra kerüljön, még mielőtt a tényleges terv, ezen lelkek elpusztítására, kontrollálására és megsemmisítésére végül kiderül.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus
Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com magyar fordítás