Szűz Mária: Az utolsó idők prófétáját az Égiek vezérlik



2011. december 16. péntek, 22.35

Gyermekem, azért jövök hozzád, hogy elhozzam neked a szív vigaszát. Te, az én erős gyermekem, mostantól képes leszel elviselni a szenvedést olyan mértékben, hogy üdvözölni fogod azt, és így bizonyítod kitartásodat, miközben harcolsz azért, hogy hirdesd az én drága Fiam, Jézus Krisztus szavát (üzenetét).

Te, gyermekem, darabokra vagy szedve. Minden nap egy újabb – és egyre több – kihívás elé állít ebben a munkában, és ezek közül sok igen nehéz.

Most itt az idő, hogy felvedd a páncélodat, minden félelem nélkül. Menetelj előre és harcolj Fiamért azzal, hogy biztosítod, hogy az Ő Szent Szavát gyorsan meghallják szerte a világon. Olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudod. Ne késlekedj! Ne engedd, hogy bármi is elvonja figyelmed!

Szeretlek téged, gyermekem. Teljes védelem alatt állsz, minden bajtól. Nem veszed észre, hogy milyen kevéssé van rád hatással most, amikor mások támadnak téged ezért a munkáért? Ez a páncél (védelem) kegyelme.

Harcolj a sátán elleni küzdelemben hadsereged katonáival, és segíts megmenteni az egész emberiséget.

Te, az utolsó idők igaz prófétája vagy, akit az Égiek vezérelnek, hogy segíts megtéríteni a világot. Gyorsan érkezik majd a segítség. Készülj. Örvendezz, mert ez egy nagy ajándék.

Minden egyes lépésed vezérelve van, így csak bízz Jézusban, és hallgass mindig az Én Mennyei Atyámra.

Légy bátor, merész, és menetelj előre, félelem nélkül szívedben.

Mennyei Édesanyád

Angyaloknak Királynéja
Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com magyar fordítás