Szűz Mária: A büntetésre sor kerül


2011. december 1. csütörtök, 23:00

(Ezt az üzenetet a látnoknő egy 30 percig tartó jelenés után kapta, amely alatt az Áldott Szűz Mária folyamatosan sírt. Ez nagyon aggasztó volt a látnoknőnek, az Isteni Irgalmasság Máriájának, aki azt mondta, hogy szívet tépő volt ezt látni.)

Gyermekem, bánatom a gonoszság felett – mely oly nyilvánvaló a világban- összetöri a szívem, mikor látom azokat az elveszett lelkeket a sötétség szakadékában egyre mélyebbre süllyedni, ahonnan nincs visszaút.

A sátán kigúnyolja most gyermekeimet, ahogy sebesen lopja el azok lelkét, akik nem éreznek szeretetet a szívükben Isten iránt. Ijesztő gyermekem, hogy ugyanezek a lelkek el sem tudják képzelni, hogy mivel szembesülnek majd a halál után.

Szomorúságom könnyei egy végtelen bánatfolyamban hömpölyögnek, amint látom azt a valós gyötrelmet és fájdalmat is, melyet Fiam épp most szenved el.

Mennyei Atyám keze készen áll arra, hogy most büntetéssel sújtson le a föld egyes részein. Azok a nemzetek, melyek azt tervezik, hogy borzalmas kegyetlenséggel nemzeteket pusztítsanak el, szigorúan meg lesznek büntetve. Nem tudom Atyám kezét visszatartani, oly hatalmas a haragja.

Imádkozzatok azokért, kiknek szembe kell nézniük ezzel a szigorú büntetéssel. Imádkozzatok az ő lelkükért. Tetteiket meg kell állítani, máskülönben szegény gyermekeim millióinak életét fogják eltörölni a föld színéről. Az ő gonosz tetteiket nem lehet megengedni, mégis el fogják érni, hogy borzalmas pusztítást okozzanak azon nemzetekben, melyeket ellenségeiknek tekintenek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a büntetés előtt, az ártatlanok szenvedésének enyhítéséért.

Szeretett Édesanyátok

A Bánat Királynője

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com magyar fordítása