Tiszteljétek a Család fontosságát


2011. december 25. vasárnap, 18.00

Leányom, ma van Születésem ünnepe. Ez egy különleges nap a családok számára is.

Ne feledd, a Szent Család is ezen a napon született meg. Ez a Szent Család kihatással van az emberekre ma szerte az egész világon.

Minthogy minden lélek a földön része az Én Örök Atyám családjának, ezért az embereknek mindenütt tisztelniük kell a család fontosságát.

Csak a család által születik meg az igaz szeretet. Fontos megérteni ezt, amíg a világban sok család szenved a szétszakadástól, a haragtól és a különéléstől.

Ha nem lennének családok a földön, nem lenne élet. A család képviseli mindazt, amit az Én Örök Atyám kíván az Ő gyermekeinek a földön.

A családok, amikor együtt vannak, akkor alakul ki az a meghitt szeretet, ami csak a Mennyországban ismert. Ha kárt tesztek a családban, akkor kárt fogtok tenni abban a tiszta szeretetben, amely megvan minden egyes lélekben, aki része annak a családnak.

A sátán szereti szétválasztani a családokat. Miért? Mert ő tudja, hogy az emberiség lelki fejlődéséhez szükséges szeretet magva el fog halni, amikor a család szétszakad.

Kérlek, imádkozzatok gyermekek, a családok egyesítéséért. Imádkozzatok a családokért, hogy együtt imádkozzanak. Imádkozzatok, hogy a sátán elkerülje a családi otthonotokat.

Sose felejtsétek el, hogy ti mindannyian Atyám családjának részei vagytok, és nektek követnetek kell ezt az egységet a földön, amikor csak lehetséges. Nem mindig van így, tudom, de mindig törekedjetek a család egységére, hogy megőrizzétek az egymás iránti szeretetet.

Ha nincs családotok a földön, akkor gondoljatok arra, hogy része vagytok annak a családnak, amit Atyám teremtett. Törekedjetek arra, hogy Atyám családjához csatlakozzatok a Béke Új Korszakában.

Imádkozzatok a szükséges kegyelmekért, mely képessé tesz benneteket, hogy megtaláljátok a ti jogos otthonotokat ebben az Új Paradicsomban, amelybe való belépésre meghívást fogtok kapni Második Eljövetelemkor.

Szeretett Jézusotok,

Az Emberiség Megváltója

Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com magyar fordítás