A Nagyfigyelmeztetés sokaknak egy ijesztő esemény lesz, amikor is úgy fog tűnni, mintha itt lenne a világvége





2012. július 12. csütörtök, 10.50

Drága, szeretett leányom, senki se becsülje alá azt a hatást, melyet majd a Nagyfigyelmeztetés fog gyakorolni az egész emberiségre.

A Nagyfigyelmeztetés sokaknak egy ijesztő esemény lesz, amikor is úgy fog tűnni, mintha itt lenne a világvége.

Sokan tanúi lesznek annak, ami egy katasztrofális eseménynek fog látszani, amikor is két üstökös fog feltűnni, amelyek összeütköznek és felrobbannak, közel a föld felszínéhez.

A tűz lángjai olyannak fognak tűnni, mintha egy vulkán tört volna ki az égen, és sokan félni fognak.

A vörös tűz sugarai, Vérem Sugarai, Irgalmasságom Sugarai, melyet mindannyiatoknak adok, egy olyan nagyszabású ajándék gyanánt, amit senki sem lesz képes felfogni, hogy mi is történik valójában.

Sokan azt fogják érezni, hogy tűz járja át testüket, mintha a nap forrósága kerítené hatalmába őket.

Belül égető forróságot fognak érezni, amíg a felismerés érzése lehetővé nem teszi számukra, hogy tanúi legyenek lelkük látványának.

Sokan azt fogják érezni, hogy megremeg a föld, mintha földrengés lenne.

Rázkódni, nyögni fog a föld, és sokan a földre fognak borulni, megragadva mindent, amit csak tudnak, saját védelmükre.

Ennek ellenére a föld nem fog megnyílni, és nem fogja elnyelni őket, mert ez nem egy fizikai, hanem egy természetfeletti földrengés lesz.

Mielőtt ez bekövetkezik, az időjárás szélsőségessé válik.

Keresztem meg fog jelenni az égen, a robbanás után.

Sokan fogják a bűnbánat és a szomorúság keserű könnyeit hullatni, valamint a megaláztatás fájdalmát elszenvedni bűneik miatt.

Mások sikoltozni és átkozódni fognak, mert lelkük sötétsége miatt nem lesznek képesek elviselni az átvilágítást, egy isteni jelet, és ellenállnak majd Irgalmasságom fényének.

Üvölteni fognak a pokol tüzének fájdalmától, ahogy Irgalmasságom Jele meg fogja mutatni nekik a sorsot, mely rájuk vár, hacsak meg nem bánják bűneiket, és meg nem változnak.

Azok a jó lelkek, akik szeretnek Engem, szintén szenvedni fognak, mert sokukat szintén beszennyezte a bűn, de ők azonnal teljes Bűnbocsánatban fognak részesülni. De ők is megszégyenülnek majd, amikor gőgjük bűne bemutatásra kerül számukra.

Sokan pár napig otthon fognak maradni ezt követően, és sokaknak majd magukról kell gondoskodniuk, a szolgáltatások hiánya miatt. Ezért kell felkészülnötök.

Ugyanakkor ez a szenvedés időszaka is lesz, amikor a lelkek el fogják szenvedni a Tisztítótűz kínját, amikor megtisztulásuk zajlik. Ily módon sokan át fogják élni lelkük állapotának feltárását, és oly módon szégyenülnek meg, mint még soha azelőtt.

Nagyon sokan el fogják fogadni azt, ami történt, és tudni fogják, hogy egy nagy ajándékot kaptak, Kegyelmeim és Isteni irgalmasságom Ajándékát.

A megtérés az egész világra ki fog terjedni, és olyan mértékű lesz, amelyre még nem volt példa Kereszthalálom óta.

Milliárdok fognak Isten felé fordulni, mert az Igazság nyilvánvalóvá válik majd.

Ők pontosan tudni fogják, mi történik majd az Ítélet Napján, és azt is tudni fogják, hogyan mentsék meg lelküket, mert Szeretetem beburkolja majd őket.

Ők újra teljessé válhatnak, elméjüket, testüket és lelküket tekintve.

Keresztem lesz a bizonyítéka Megnyilvánulásomnak, Isteni Irgalmasságom megnyilvánulásának, mely oly régóta meg lett ígérve az emberiségnek. Keresztemet látni fogják az égen, az egész világon.

Nyugalom ereszkedik majd az egész földre ezen isteni beavatkozás eredményeképpen, mely Isten gyermekeinek adatott, hogy felébressze őket szendergésükből.

De Isten valamennyi gyermekét meg fogják támadni a bukott angyalok, az irántuk elkötelezett hadsereg által, amely vissza fogja utasítani Üdvösségem Kelyhét.

Keserűséggel telve, megkövült szívvel és a sátán szennyével megfertőzve, harcolni fognak az Istenszeretők ellen.

Számuk nem mérhető össze azokéval, akik követni fogják az Igazságot, de gyűlöletük inspirálni fogja őket, hogy gonosz cselekedeteket szőjenek, melyek tönkre fogják tenni ezt a békét és nyugalmat.

A bukott angyalok iránt elkötelezettekből álló hadsereg össze fog állítani egy tervet, a világot meggyőzendő, hogy ez az esemény valóban egy kozmikus baleset volt, amelyet – majd állításuk szerint- a tudósok bizonyítani tudnak. Sajnos akkor sokan el fogják hinni, hogy ez a helyzet, és Isten gyermekei közül sokan vissza fognak esni korábbi bűnös életükbe, amit egykor éltek.

Akkor veszi majd kezdetét a lelkekért folytatott csata, és némi időbe telik, míg ez a végső ütközethez ér, amikor Második Eljövetelem véget vet majd a gonoszságnak.

Drága Követőim, ne hagyjátok, hogy ezek a kinyilatkoztatások félelmet keltsenek bennetek.

Inkább készüljetek fel erre a dicsőséges eseményre, és engedjétek, hogy lelketek befogadja azt.

Fogadjátok el ezt a csodálatos Isteni Cselekedetet, hogy megerősítse elszántságotokat, és hogy Szeretetem tovább terjedjen családotok és barátaitok körében.

Legyetek büszkék a köztetek és Köztem, Jézusotok között levő kötelékre, és segítsetek Nekem megmenteni azon lelkeket, akik nem fogják elfogadni Irgalmasságomat.

Menjetek. Készüljetek. Örvendezzetek, mert közel az idő.

Szeretlek benneteket.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com