Nos, most már értened kell, miért különbözöl a látnokoktól. Ez azért van, mert te egy próféta vagy, a végidők prófétája.


2012. július 13. péntek; 23.05

Drága, szeretett leányom, tudnod kell, hogy a próféta szerepe különbözik a látnokétól.

Egy próféta mindig kitaszított lesz és magányos, gyűlölt és rettegett.

Egy próféta mindig egyedül fog dolgozni, mintha egy pusztába száműzték volna. A kietlen pusztaságban az egyetlen gyümölcs Isten Hangja lesz.

Leányom, amikor magányosnak és elhagyatottnak érzed magad, tudd, hogy így érezték magukat a próféták is a múltban. Sok próféta érezte a számukra kijelölt feladatnak a súlyát.

A legtöbbjük tudta, hogy nem méltó Isten szent Szavának (Üzenetének) a közlésére, de elfogadták a Mennyből jövő isteni hívást, mert őket ezért küldték.

Mivel elküldték őket a világba, ezért ők ösztönösen tudták a teljesítendő kötelességüket, habár az nem volt könnyű.

Minden egyes kimondott szavukat az arcukba vágták.

Minden egyes szót ízekre szedtek az Isten imádására emelt zsinagógákban és templomokban. Sokukat saját népük űzte el, és nem tudtak visszatérni szülőhelyükre.

Sokan nomádokká váltak, és sosem találtak egy helyet, ahol örömmel fogadták volna őket, mint egy elveszett fiúgyermeket. Ehelyett egyedül dolgoztak és éltek, nem lévén senki, akihez fordulhattak volna.

Ugyanakkor a szívük mélyén tudták, hogy Isten vezeti őket, és nem éreztek félelmet, miközben az Ő hangján szóltak.

A kapott kegyelmek révén erősek tudtak maradni. Sosem tétováztak Isten népének átadni a figyelmeztetéseket, a próféciákat és Isten Szavát (Üzenetét).

Nem foglalkoztak azzal, hogy kinevetik őket, mivel tudták, hogy az Isten Igazsága az élet eledele.

Az Igazság híján Isten gyermekei nem rendelkeztek volna a megjövendölt próféciák felismerésének eszközeivel. Ahogyan az Isten által lefektetett – az emberiség javát szolgáló – törvényeket sem tudták volna elfogadni.

Ők rendületlenül továbbították Isten Igéjét, annak ellenére, hogy ugyanúgy elutasították, kigúnyolták, mellőzték és különcnek tartották őket, mint ahogy Engem is, a földön töltött Időm alatt. Szavaik örökké élnek. Ők sosem halnak meg, mivel az Úr, a Magasságos Isten Igéjét hirdették.

És így lesz ez veled is. Egyedül maradsz majd, mint a pusztába kiáltott szó.

Semmibe vesznek majd földi Egyházam számos részén.

Ezúttal a különbség az, hogy ezen próféciák még a te életedben ki fognak bontakozni, és az Igazság bizonyítást fog nyerni ezen generáció számára.

Ők hinni fognak, amikor a Nagyfigyelmeztetés tanúbizonyságot nyer.

A Pecsétekről szóló próféciák, amint Én feltöröm azokat, és tartalmukat feltárom számodra, szintén azt fogják bizonyítani, hogy Én beszélek a világhoz általad, a Hetedik Angyal, a Hetedik Hírnök által.

Meg fognak hallgatni téged, habár arra buzdítalak, hogy maradj csendben, és ne magyarázkodj azoknak, akik megkérdőjeleznek téged vagy kételkednek benned.

Te még nem érted az üzenetek értelmét. Idővel érteni fogod. De addig nincs felhatalmazásod arra, hogy megvédd Szavamat (Üzenetemet).

Mindenféle kísérletet tesznek majd arra, hogy válaszokat csaljanak ki tőled, annak reményében, hogy tudatlanságod miatt saját csapdádba sétálsz majd. Ezért csendben kell maradnod, elszigeteltnek és ismeretlennek kell maradnod, míg Én utasítást nem adok neked.

Nos, most már értened kell, miért különbözöl a látnokoktól. Ez azért van, mert te egy próféta vagy, a végidők prófétája.

Ez a küldetés a Menny védelmében áll, és nem lehet lerombolni.

Menj békével és megértéssel, Leányom.

Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com