Szűz Mária: Teljes szívvel imádkozzatok Benedek pápáért


2012. január 28. szombat, 21.00

Gyermekem, a sátán hatalma minden nappal egyre gyengébb, ahogy a Szentlélek továbbra is kiterjeszti az Ő szárnyait Isten minden gyermeke fölé.

Mindenütt növekszik a hit és az istenszeretet az imádság révén, és azon különleges kegyelmek révén, melyet Atyám, a Magasságos Isten adott gyermekeimnek. A megtérések száma nő. Sok gyermekem talán nincs is tudatában ennek, de észre fogjátok venni, ha kinyitjátok szemeiteket.

Kérlek gyermekem, imádkoznod kell Benedek pápáért teljes szívedből. Ő nagyon szenved, és több szempontból is egyedül van bánatában, látva a hittagadást a Szent Vatikánon kívül és belül egyaránt.

Napjai a Szentszékben meghosszabbodtak, és emiatt a gonosz okozta pusztítás nagy része elhárult.

Gyermekeim az ima olyan, mint egy mennydörgés az égben. Imáitok, gyermekek, meghallgatásra és megválaszolásra találnak a Mennyben, és ez jó.

Továbbra is imádkozzátok az imahadjárat imáit, melyet te kaptál, gyermekem.

Íme egy különleges ima, az Imahadjárat (23) imája Benedek pápa biztonságáért:

Ó, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és az Ő szenvedéseiért, melyeket elviselt, hogy megmentse a világot a bűntől

Arra kérlek most Téged, hogy védd meg a Te Szent Helytartódat, Benedek pápát, Egyházad földi Vezetőjét,

Hogy ő is segíthessen megmenteni gyermekeidet és minden felszentelt szolgádat a sátán és az ő bukott angyalainak csapásaitól, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban

Ó, Atyám, védd meg Pápádat, hogy gyermekeidet kormányozhassa a Te földi Új Paradicsomod felé vezető igaz úton. Ámen.

A Föld mennyei Királynője

Az Üdvösség Anyja

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com