Az Iránt, Izraelt, Egyiptomot és Szíriát érintő háborúk összefüggésben vannak egymással



2012. február 4. szombat; 10.55

Legdrágább, szeretett leányom, Irántam való hűséged próbára van téve minden nap. Oly sokan próbálnak téged megállítani a Nekem végzett munkádban, mégsem tudják ezt megtenni, a Mennyből neked nyújtott Szent védelem miatt. Azok, akik megpróbálnak fájdalmat, szenvedést okozni neked, és becsmérelni téged, meg lesznek büntetve. Nem fogom eltűrni az effajta cselekedeteket.

Ne feledd, meg lett jövendölve, hogy senki sem állíthatja meg a Szentlélek tüzét, amely az Én legszentebb üzeneteimből fog kiáradni az egész emberiségre.

Ezért arra kérlek, hogy továbbra se végy tudomást az eléd gördített akadályokról, és hagyd figyelmen kívül a gyűlöletet, mivel az a sátántól ered.

Ha teret engedsz a gyűlöletnek, akkor az elhatalmasodik.

Ha nem veszel róla tudomást, akkor el fog halni, mivel nem tudja megtalálni a növekedéséhez és elmérgesedéséhez szükséges táptalajt.

Most azt szeretném, hogy mondd el Gyermekeimnek, hogy a Jelenések Könyvében megjövendölt események most bontakoznak ki a világban.

Gyermekeimnek nem szabad félniük, mert az ő hitük és imáik segíteni fognak a háború, népirtás, éhínség és hittagadás hatásainak enyhítésében.

Iránt, Izraelt, Egyiptomot és Szíriát érintő háborúk fognak jelentkezni. Valamennyi összefüggésben lesz egymással.

Ugyanúgy Olaszország is el fogja szenvedni a következményeket, amelyek összefüggnek a hamis prófétának és társának, az Antikrisztusnak a felemelkedésével.

Imádkozzatok kitartóan, hogy a globális hatalom, mely a pénzeteket fogja kontrollálni, ne vonjon be minden országot. Mert ha sikerrel járnak, akkor nagyon nehéz lesz a helyzet.

Imádkozzatok Istenhez, az Atyához, hogy elháríthassa az ilyen rémtetteket.

A mások lelkéért mondott ima meg fogja menteni saját lelketeket is. Ez minden, amit Én kérek: az ima.

Imádkozzatok a megtérésért is.

Már nincs sok hátra, hogy minden értelmet nyerjen, leányom. Minden rendben lesz, ha a Nagyfigyelmeztetés után bekövetkezik a megtérés.

Most menj és mondd el gyermekeimnek, hogy soha ne féljenek, amikor Szavamat (Üzenetemet) hirdetik. Én mellettük fogok állni.

Ha kigúnyolják őket, akkor biztosak lehetnek ennek, az Én legszentebb szavamnak igazságában.

Szeretett Jézusod



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com