Szűz Mária: Imádkozzatok, hogy a nukleáris háború elhárítható legyen Iránban



2012. február 23. csütörtök; 16.00

Gyermekem, itt az idő, hogy gyermekeim – tiszteletadással drága Fiam iránt – egyként fogjanak össze, hogy a nukleáris háború elhárítható legyen Iránban.

Ez a háború nagyon közel van, és kitartóan kell imádkoznotok, hogy megállítsátok, mert ez Isten gyermekeinek millióit fogja elpusztítani.

A sátán és démonai azon munkálkodnak, hogy borzasztó pusztítást végezzenek.

Ha ők elpusztítják a lelkeket, mielőtt azok lehetőséget kapnának, hogy megmentsék magukat Fiam szemében, akkor ők elvesztek.

Ez a gonosz terve.

A sátán oly sok lelket kísérel meg megakadályozni, hogy Atyám Királyságába belépjenek.

Az én Szent Rózsafüzérem, egyetlen imában valamennyi titok imádkozásával, megakadályozhatja a háborút, gyermekek.

Egyesüljetek most egy napra, és imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, hogy megállítsátok ezt a nukleáris háborút, melyet most terveznek.

Imádkozzatok azokért a szegény lelkekért, nemcsak Iránban, hanem azokban az országokban is, amelyek akaratlanul belesodródnak.

Imádkozzatok azokért a szegény országokért is, amelyeket sakkfiguraként használnak a hazugságok gonosz játszmájában, melyet olyan csoportok terveznek, melyek nem Istentől, az én Örök Atyámtól valók.

Most menjetek gyermekeim, és gyűjtsétek egybe minden gyermekemet, hogy imádkozzatok ennek az óriási, emberiség elleni kegyetlenségnek az enyhítéséért.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com