Szűz Mária: A gonosz addig nem fog nyugodni, amíg a Katolikus Egyházat a földbe nem döngöli



2012. február 8. szerda; 20.30

Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás. Én vagyok Szűz Mária, az Isten Édesanyja.

Gyermekem, ez a szegény föld összezavarodottságban van, és mivel ez továbbra is folytatódik, a Nagyfigyelmeztetés ideje is napról napra közeledni fog.

Meg lett jövendölve, hogy a Fiammal szembeni gyűlölet ki fog terjedni az Ő Szent Egyházára a földön. Ez már megtörtént.

A gonosz addig nem fog nyugodni, amíg a Katolikus Egyházat a földbe nem döngöli.

Mikor az Egyház összeomlik, két oldal fog kialakulni. Nem számít, az Egyház mennyire fog szenvedni, nem halhat meg, és nem is fog meghalni. Ez nem történhet meg, gyermekek.

Mert miközben Isten, az Atya, megengedheti, hogy az Egyház a földön ugyanazon megpróbáltatáson menjen keresztül, mint amit az Ő szeretett Fia, Jézus Krisztus szenvedett el, addig az egyház is épp úgy, mint az Én drága Fiam, majd újra felemelkedik dicsőségben.

Soha ne hagyd el a Katolikus Egyházat.

Soha ne tagadd meg Fiam más Keresztény Egyházait, mert ti mindannyian Krisztus követői vagytok.

Nektek mindannyiatoknak, Fiam iránti odaadásotok révén, félre kell tennetek nézetkülönbségeiteket, és egymással összefogva kell harcolnotok az Antikrisztus ellen.

Imádkozzatok Isten valamennyi gyermekének egyesüléséért az Imahadjárat (28) ezen különleges imájával.

Ó, Magasságos Isten
Térdre borulunk Előtted és könyörögve kérünk, egyesítsd valamennyi gyermekedet a harcban, hogy megőrizzük Keresztény Egyházaidat a földön
Add, hogy nézetkülönbségeink ne osszanak meg bennünket a nagy hittagadás ezen idejében a világban, az Irántad, drága Atyánk iránt érzett szeretetünkben
Könyörgünk Hozzád, add meg nekünk a kegyelmeket, hogy a Te szeretett Fiad, a mi Megváltónk, Jézus Krisztus nevében szeressük egymást
Imádunk Téged
Szeretünk Téged
Egyesülünk, hogy harcoljunk az erőért, hogy megőrizzük a te Keresztény Egyházaidat a földön a megpróbáltatások idején, melyekkel szembesülhetünk az előttünk álló években.
Ámen.”

Bízzatok bennem gyermekek, hogy az Új Paradicsom felé vezetlek benneteket, és bízzatok Fiam uralmában a földön, ahogyan az elrendeltetett.

Szerető Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com