Az imák el tudják hárítani azokat a tervbe vett szörnyűségeket, melyek atombombák bevetését szorgalmazzák




2012. május 29. kedd, 17. 42

Drága, szeretett leányom, Prófétáim, Hírnökeim és valamennyi igaz látnokom a világban, most lélekben egyesülnek, hogy hirdessék Szent Szavamat (Üzenetemet) ebben az időben.

Akik nehéz küldetésre választattak, miszerint biztosítsák az egész emberiség lelkének felkészítését Második Eljövetelemre, azokat jelenleg arra kérik, hogy szóljanak a világnak.

Ők hamarosan sürgős imára fognak buzdítani, hogy segítsünk azoknak, akik szenvedni fognak a közelgő háborúkban.

A háborúk kitörésének ideje közel van, és sok ártatlan lélek esik majd áldozatául ezeknek, az Isten gyermekei ellen intézett, gyűlölettel teli borzalmaknak.

Sokan elszakadnak majd egymástól, különböző irányokba ezekben a háborúkban, és nagy lesz a zűrzavar a Közel-Keleten.

Annyi kis háború fog nagyméretűvé válni.

A sok, szanaszét forgácsolódott csapat, először csak kis létszámú csapatokká olvad majd össze.

Aztán a nagyobb hadseregek kerülnek majd bevonásra, sok nemzet csatlakozásával.

Mily nagyon hullatom Könnyeimet, efelett a sátán befolyása által vezetett szörnyű gonoszság felett, aki meg akarja ölni a lehető legtöbb embert, a lehető leggyorsabban.

Imádkozzatok azért, hogy ezek a háborúk enyhüljenek.

Imádkozzatok, hogy Isten gyermekei, imáik révén el tudják hárítani azokat a tervbe vett szörnyűségeket, melyek atombombák bevetését szorgalmazzák.

Drága leányom, a sátán mindent, ami hatalmában áll, meg fog tenni most, hogy arra sarkallja a Katolikus Egyházat, hogy elítéljen téged, és eretnekségnek nyilvánítsa ezeket az üzeneteket.

Nem szabad törődnöd ezekkel a támadásokkal. Mindazoknak, akik követik Tanításaimat, csak a szívüket kell követniük, mert könnyen meg fogják különböztetni az igazságot.

Ha Prófétáim nem kapnának Mennyei kegyelmeket, hogy kiállják az ilyen üldöztetést, akkor Szent Szavam (Üzenetem) Isten valamennyi gyermekének Második Eljövetelemre való felkészítésére vonatkozó Útmutatásaim nem kerülnének meghallgatásra.

Ha nem lenne az idők kezdete óta Isten valamennyi prófétájának és hírnökének makacs kitartása, akkor Isten gyermekei tudatlanok maradnának.

Ha már egyszer megkaptátok a tudást, drága Követőim, akkor soha nem szabad félnetek, hiszen ti követitek az Örök Élethez vezető utat. Semmilyen más út – függetlenül a dicsőséges, de haszontalan kísértésektől, melyek a világi csábítások felé vonzanak benneteket – nem fog benneteket elvezetni Hozzám.

Mert ha és amikor, a hazugságok Szent Eucharisztiámról elkezdenek megjelenni, bátornak kell lennetek és odébb kell állnotok.

Imádkozzatok az erőért, elszántságért és bátorságért, hogy követni tudjatok Engem az Üdvösségre vezető végső Úton.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com