Mai Tanítványaim egy hatalmas küldetést kapnak



2012. május 6. vasárnap, 10.00

Drága, szeretett leányom, Isten sok gyermeke azt hiszi, hogy azok kegyeltek Atyám által, akik szent életet élnek.

Az igazság az, hogy ezeknek a szent és ájtatos lelkeknek dolgozniuk kell a többi lélek üdvösségéért.

A többi lélek olyan hétköznapi férfi, nő és gyermek, akik elfoglalt életet élnek, és kevés időt töltenek imádságban.

Sokan nem imádkoznak, és nem beszélgetnek Velem. Némelyek nem hisznek Istenben, némelyek meg igen. Számos ilyen lélek rendes életet él.

Szeretettel és jóságos szívvel törődnek másokkal. Mások szükségleteit a sajátjuk elé helyezik. Jótékonykodnak. Szeretik egymást. De mégsem járnak Templomba, hogy a Szentségeket magukhoz vegyék, vagy mégsem fogadják el, hogy Én, Jézus Krisztus, létezem.

Ezért azt gondolnátok, hogy ők elveszett lelkek. Valójában nem azok.

Ők Isten gyermekei, és az Ő világossága ragyogja át őket. Nem elveszettek. Szeretve vannak.

Idővel, amikor meglátják Létezésem igazságát, azonnal át fognak ölelni Engem.

Csak azok a lelkek elveszettek, akik tisztában vannak Atyám elleni sértéseikkel, és élvezik a gonosz és rossz bűnök gyönyörűségét.

Akik nem tudnak anélkül élni, hogy halálos bűnt követnének el, és akiknek lelke annyira megfeketedett, mert megszállta őket a sátán, azoknak van szükségük arra, hogy kimeneküljenek ebből a szörnyű sötétségből.

Ők nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy ezt megtegyék.

Majdnem, hogy lehetetlen lesz számukra, hogy Segítségemet kérjék. Ők csak a szent és ájtatos Követőim imái által tudnak megmenekülni.

Mai tanítványaim egy hatalmas küldetést kapnak, egyenértékűt, de sürgetőbbet annál, mint, amit Apostolaim kaptak, amikor felmentem a Mennybe.

Követőim, a ti szerepetek az, hogy imáitokkal felkészítsétek ezeket a lelkeket az Új Paradicsomomra. Az imák megtéríthetik őket.

Irgalmam oly hatalmas, hogy Én meg fogok bocsátani az ilyen bűnösöknek más hűséges Szolgám nagylelkűsége révén, szenvedéseik és imáik által.

Sose felejtkezzetek meg, hogy imáitoknak mekkora ereje és hatalma van. Ez az erő és hatalom ajándék számotokra, hogy meg tudjátok menteni felebarátaitok, testvéreitek lelkét.

Ne feledjétek, Örök Atyám minden bűnöst szeret. De hatalmas a boldogság, és örömkönnyek hullnak minden egyes megfeketedett és elveszett bűnösért, aki megmenekül a pokol tűzétől.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com