Szűz Mária: A bánat könnyeit hullatom azokért a katolikus papokért, akik szörnyen szenvednek most


2012. május 10. csütörtök, 15.45

Gyermekem, Fiam, Jézus Krisztus most készül megmenteni Isten minél több gyermekét, még a Nagyfigyelmeztetés előtt. Mert a Nagyfigyelmeztetés után már nem marad sok idő Fiam Dicsőséges visszatéréséig.

A bánat könnyeit hullatom azokért a katolikus papokért, akik szörnyen szenvednek most.

Ezek a tiszta, elveszett és tévelygő szolgák a zűrzavar közepébe kerültek, ahonnan nem tudnak kiszabadulni.

Mások bűnei miatt ők elszenvedik azt a kínt, hogy látják, amint a szeretett Fiam iránti hűség félre lett dobva.

Ezek, a szabadkőműves csoportok által okozott gonosz csoportosulások szándékosan jöttek létre. Az ártatlan lelkek ellen elkövetett sérelmekben bűnösök bűneit, mintegy ürügyként arra használják, hogy megváltoztassák az Egyházat kormányzó törvényeket.

Sokakat félrevezettek az Isten gyermekei iránti hűségnek egy hamis értelmezése révén.

Mennyire szenvedek, amikor látom, ahogy a Katolikus Egyház falait téglánként darabokra szedik, hogy utat engedjenek egy új Egyháznak.

A hamarosan megjelenő új Egyházat nem fogja Fiam elfogadni.

Az új egyház inkább megszünteti majd a Szent Eucharisztia jelenlétét, és Fiam újra el fogja szenvedni Keresztre feszítésének kínját.

Az Általa hozott Áldozatot – hogy megajándékozza a világot ezzel az Ajándékkal – hamarosan mellőzni fogják és elutasítják.

Ők, az új Egyház, inkább nem mondják majd el Isten gyermekeinek, hogy az Oltáriszentség Fiam, Jézus valóságos Jelenléte.

A Szent Eucharisztiának új értelmezést fognak adni, és nem fogják lehívni Fiam Jelenlétét. Az élet kenyere meg fog halni.

Isten gyermekei nem lesznek táplálva Fiam valóságos Testével és Vérével.

Lelkük sivárrá válik, és nélkülözni fogják Fiam jelenlétét, és azokat a kegyelmeket, amelyeket azoknak ad, akik magukhoz veszik Őt.

A papok kötelessége, hogy megvédjék a Szent Eucharisztiát. Nekik erősnek kell lenniük, és soha nem szabad felhígítaniuk ezt a drága és Szent Ajándékot.

Fiam szereti a Katolikus Egyházat, és tudja, hogy jelenleg mennyire szenved. Fiam érzi a Katolikus Egyház fájdalmát.

Szeplőtelen Szívemet kettészakítja a fájdalom, látva ezt a Szent Templomot, ahogyan szándékosan lerombolják.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok az Atyához, Szeretett Fiam Nevében, hogy irgalmazzon azoknak a Szentszékben, akik el akarják süllyeszteni az Egyházat, és Isten gyermekeit az elhagyatottság szakadékába akarják szórni.

Kérlek, imádkozzátok az Imahadjárat (53)-as imáját a Katolikus Egyházért

Imahadjárat (53) Ima a Katolikus Egyházért

Ó, Atyaisten

Szeretett Fiad nevében könyörgök Hozzád, hogy add meg az erőt és a szükséges kegyelmeket papjaidnak, hogy kiállják az üldöztetést, melyet elszenvednek

Segítsd meg őket, hogy kitartsanak Fiad, Jézus Krisztus Tanításainak igazsága mellett, és soha ne adják fel, soha ne gyengüljenek el, vagy soha ne hódoljanak be a hazugságoknak a Szent Eucharisztia létezését illetően. Ámen.”

Szerető Édesanyátok, a Világ Királynője

Az Üdvösség Anyja



Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com