Az egész emberiség mindaddig rendelkezni fog a szabad akarattal, míg akaratuk egyesülni nem fog az Atya Isteni Akaratával



2012. április 25. szerda; 15.50

Drága, szeretett leányom, sok lélek nem ismer el Engem, pusztán azért, mert nem akarnak.

Ők tudják, ki vagyok Én.

Ők tudják, hogy a semmiből lettek teremtve Isten, az Atya által, mégis Isten semmibe vételét választják.

Nevemet a leghétköznapibb módon használják, számtalan esetben, és Nevem káromkodások közepette hagyja el a démonok által megszállottak száját.

Csak amikor az embereket tragédia sújtja, akkor állnak meg és gondolkodnak el a halálon, vagy bármilyen jövőbeli életen, melyről azt hiszik, előttük állhat.

Ezért van az, hogy Én időnként megbüntetem az ilyen lelkeket, Irgalmamnál fogva, hogy észhez térítsem őket, így meg tudom őket menteni.

A szenvedés által, mindaz az anyagi vonzerő, melyet az érzékeinkkel kutattunk, értelmetlenné fog válni, és annak látszik majd, ami valójában: múlandó újdonságok, amelyek rövid idő alatt elenyésznek.

Sok lélek születik erre a földre a Menny küldötteként. Ők, köztük például az abortált gyermekek, a szenvedést választják, a bűnösök üdvözülésének eszközeként.

Az emberi elmének nehéz megértenie az Isteni Királyságot, mivel senki sincs megáldva ezzel az ajándékkal.

Mikor a bukott angyalok fellázadtak Atyám ellen, Ő – az Én Atyám – sosem vette vissza Gyermekeinek szabad akarathoz való jogát, mivel Ő sohasem veszi el az ajándékot, melyet az emberiségnek adott.

Az egész emberiség mindaddig rendelkezni fog a szabad akarattal, míg akaratuk egyesülni nem fog az Atya Isteni Akaratával.

A sátán kihasználja a szabad akaratot. De az ellen nem tud harcolni, amikor a választott lelkek lemondanak saját szabad akaratukról, és felajánlják azt Istennek.

Meghozván ezt az áldozatot, a szenvedés elfogadásával, a sátán befolyása meggyengül.

Így a bűnösök megmenekülhetnek, még ha nem is bánták meg bűneiket. Ez a szenvedés csodája.

Szeretett Jézusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com