Nem milliók, hanem lelkek milliárdjai fognak megtérni



2012. április 21. szombat; 16.00

Drága, szeretett leányom, Nekem vigaszt kell nyújtanom mindazok számára, akiket félelemmel tölthetnek el ezen üzenetek.

Hadd nyugtassalak meg benneteket mind, drága, szeretett Követőim, azáltal, hogy biztosítalak benneteket az egész emberiség iránti Nagy Irgalmamról.

Dédelgetett követőim imáinak köszönhetően, melyek mindegyike meghallgatásra és válaszra lel Örök Atyám isteni időzítésének megfelelően, sok megtérés kezd kibontakozni.

Soha ne adjátok fel a reményt. Ti alkotjátok földi Küldetésem gerincét, hogy segítségemre legyetek az egész emberiség megmentésében. Ezért mások bűneinek fájdalmát fogjátok elszenvedni.

Soha ne feltételezzétek, hogy mások bűnei a Magasságos Isten világosságát oly mértékben befeketíthetik, hogy vége mindennek.

Hamarosan mindenki tanúja lesz Isten Dicsőségének az Én Isteni Irgalmasságomon keresztül, mely a Nagyfigyelmeztetés során kerül bemutatásra.

Nem milliók, hanem lelkek milliárdjai fognak megtérni. Ez azt fogja jelenteni, hogy a sátán hatalma csökkenni fog, mikor Isten Hadserege erőben feltámad, hogy legyőzze a fenevadat.

Az egész emberiség tudni fogja létezésük igazságát hamarosan. Ez fordulópont lesz Isten gyermekei számára, akik egyesülni fognak az Új Békekorszakra való felkészülés során, ahol a bűn nem létezik majd.

Az ima fontos, mert Isten, az Atya minden egyes személynek ezen a világon megadta a szabad akarat ajándékát, születésükkor.

Emiatt – habár Neki megvan a hatalma, hogy bármit megtegyen, amit szeretne – Ő azt akarja, hogy Gyermekei szabad akaratukból jöjjenek Hozzá.

Isten, az Atya nem akarja kényszeríteni Gyermekeit, hogy szeressék Őt.

Ennek természetesen kell jönnie. De hogyan is szerethetnétek valakit, akit nem ismertek?

Ez a probléma ma a világon. Nagyon kevesen ismerik Istent, az Atyát. Nagyon kevesen ismernek Engem, az Ő szeretett Fiát, Jézus Krisztust.

Követőim, nektek imádkoznotok kell, hogy Atyám különleges ajándékokat tudjon adományozni azon lelkeknek, akik sötétségben vannak.

Így ők meglátják majd az Atya Dicsőséges Fényét, és megmenekülnek.

Imáitok ajándékán keresztül Isten, az Atya, alkalmazni fogja az isteni beavatkozást, hogy Szívéhez közelebb vigye azokat, akik nem ismerik Őt, vagy nem tudnak az Ő létezéséről.

Ugyanakkor sok lélek, akik ismerik Atyámat, és akik szándékosan fordítanak hátat Neki, szörnyű büntetésekkel fognak szembenézni.

Ők minden lehetőséget meg fognak kapni, de elutasítják majd Istent.

Ezen lelkek számára – akik aljas tetteket cselekednek, melyek gyakoriak a világ egyes részein -, a büntetések földrengések formájában jelentkeznek majd.

Azon globális csoportokat, amelyek folytatni fogják az általuk irányított és ellenőrzött országok elpusztítását, Atyám keze fogja megállítani, és szigorúan megbünteti.

Ismétlem, imáitokra szükség van az ilyen bűnök és a későbbi büntetések enyhítésére.

Még egy kis idő kell az Isteni Irgalmasságomra való felkészüléshez, hogy még több léleknek legyen lehetősége felkészülten várni ezt a nagy eseményt.

Fontos, hogy az emberiség nagy része megmenekülhessen, és hogy valamennyi lélek – beleértve a súlyos bűnösöket is-, esélyt kapjanak az újraegyesülésre Istennel.

Leghőbb vágyam, hogy az emberiség nagy része felett uralkodjam majd az Új Paradicsomban.

Imáitok segíteni fognak Nekem beteljesíteni nagy Vágyamat, hogy mindannyian egy családdá válhassunk, szeretetben és egységben, örökkön örökké.

Szeretett Jézusotok


Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com