Csak a közbenjáró imák által lehet a sötétségben lévő lelkeket megmenteni




2012. április 3. kedd, 20.00

Drága, szeretett leányom, szeretném, ha Követőim megértenék azt az időszakot, amely mostantól a Nagyfigyelmeztetésig tart.

Intenzív imáitokra van szükség azon lelkek megmentéséhez, akik nem tudnak segíteni saját magukon. Ezen lelkek közül sokan nem fogják túlélni a Nagyfigyelmeztetést, ezért fontos, hogy ők , illetve mindazok, akik a halálos bűn állapotában vannak, meg legyenek mentve az Isteni beavatkozás által.

Szükség van most imáitokra, mellyel könyörögtök az ő lelkük üdvösségéért. Ez kell, hogy legyen a prioritás most számotokra a Nagyhét alatt, mert ha az Én Szent Nevemben kéritek szeretett Atyámat, hogy mentse meg ezeket a bűnösöket, imáitok meghallgatásra találnak majd.

Imahadjárat (43) „Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt”

Ó, Mindenható Atyaisten

Szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és az Ő kereszthalálának, bűneink megváltásának emlékére

Könyörögve kérlek, mentsd meg a lelkeket, akik nem tudják megmenteni saját magukat, és lehet, hogy halálos bűnben halnak meg a Nagyfigyelmeztetés alatt

Engesztelésül szeretett Fiad szenvedéseiért, arra kérlek Téged, bocsáss meg azoknak, akik nem képesek keresni az üdvösséget, mert nem fognak elég sokáig élni ahhoz, hogy Irgalomért esedezzenek Jézushoz, a Te Fiadhoz, hogy szabadítsa meg őket a bűntől.

Ámen.”

Imádkozzatok valamennyi bűnösért. Legnagyobb óhajom az, hogy megmentsem az egész emberiséget.

Csak a közbenjáró imák által lehet a sötétségben levő lelkeket megmenteni.

Szeretett Jézus Krisztusotok

Eredeti oldal: http://www.thewarningsecondcoming.com